NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs
Imali kolekcija videa Kobija? Njemu godinama nije bilo potrebno da flopa, samo je bio dovoljan onaj krik "ajj" i odma faul. Ovi se makar potrude da odglume 

- Titova-Juga
- Kontakt:
alemsa je napisao/la:Imali kolekcija videa Kobija? Njemu godinama nije bilo potrebno da flopa, samo je bio dovoljan onaj krik "ajj" i odma faul. Ovi se makar potrude da odglume
Ima... to je jedan igrač u klubu. Ovdje pričamo o 3 superstara u jednom te istom timu, (druge iz Heata još nisam ni pominjao, a ima kandidata). Odlični su to primjeri VELIKANI u svome klubu i njihovim navijačima i simpatizerima šta i kako treba raditi...

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Boga mi nije 1 burazeru, Fisher i Gasol su i gori bili, pogotovo Fisher...Titova-Juga je napisao/la:
Ima... to je jedan igrač u klubu. Ovdje pričamo o 3 superstara u jednom te istom timu, (druge iz Heata još nisam ni pominjao, a ima kandidata). Odlični su to primjeri VELIKANI u svome klubu i njihovim navijačima i simpatizerima šta i kako treba raditi...
Ma dobro glupi dio igre jeste, nije sportski i bezze je, ali tako je kako je. U fudbalu je i gore.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nije vam dugo trebalo, ajd sad jedno 120 stranica opet o flopanju

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
@tito,
Sta si ti meni sada dokazao
Jesam li ti stavio najveci flop u zadnjih par godina,gdje 2 bika padaju u jednom napadu ,bez dodira protivnika
Shvati da svaki igrac flopa,samo sto je sada paznja samo na Jamesu ,jer je najbolji.Mene libo neka stvar za Miami,neka ispadnu sada,a narednu ne udu u playoff
ali budimo realni,frajera ubise,a pogotvo u seriji protvi Bikova. Dobro ,sada ces ti reci to je muska kosarka bla,bla.....
Evo ucini meni jednu uslugu,pogledaj Spurse i vidjet ces koliko se puta jedan lik baci na praket tokom utakmice,a ne radi se o Argentincu
Sta si ti meni sada dokazao

Evo ucini meni jednu uslugu,pogledaj Spurse i vidjet ces koliko se puta jedan lik baci na praket tokom utakmice,a ne radi se o Argentincu

a @rio sta uradi s onim gifomrio_Ferdy88 je napisao/la:Nije vam dugo trebalo, ajd sad jedno 120 stranica opet o flopanju![]()

cudni ljudi

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Parker?lumani je napisao/la:@tito,
Sta si ti meni sada dokazaoJesam li ti stavio najveci flop u zadnjih par godina,gdje 2 bika padaju u jednom napadu ,bez dodira protivnika
Shvati da svaki igrac flopa,samo sto je sada paznja samo na Jamesu ,jer je najbolji.Mene libo neka stvar za Miami,neka ispadnu sada,a narednu ne udu u playoff
ali budimo realni,frajera ubise,a pogotvo u seriji protvi Bikova. Dobro ,sada ces ti reci to je muska kosarka bla,bla.....
I on je poznat po tome, a prije njega i Horry.
- Titova-Juga
- Kontakt:
lumani je napisao/la:@tito,
Sta si ti meni sada dokazaoJesam li ti stavio najveci flop u zadnjih par godina,gdje 2 bika padaju u jednom napadu ,bez dodira protivnika
Dokazao sam ti to da 3 najbolja igrača kluba koji navijaš toliko prednjače u flopanju da se o njiima prave razni mixevi po youtube-u. Ok, nećemo ih sada uspoređivati sa R.Evansom ili C.Paulom, oni su liga za sebe. Međutim, ta trojica igraju zajedno u istom timu i trebali biti PRAVI PRIMJER VELIKIH IGRAČA svojim ponašanjem kako na terenu tako i van njega. To čime se vi konstantno branite, (hejter, James najbolji pa zbog tog tolika pažnja na njemu i sl. obrišite mačku o rep). Također to što kažeš, ubiše Jamesa u playoffu...Pa kakav je playoff sa mekanim faulima ? Je li to možda razlog što je ovaj floper i dvojica mu klupskih kolega ? Opravdanja su vam za višestrukog fejspalma!
Meni je svakako najsmiješnije kada se flop jednog igrača ili njih više iz istog tima pravdaju drugim igračima iz drugog tima. U nogometu je svakako gore, a Nba polako ali sigurno postaje taj "nogomet" i to je ono što mnogo boli za nas koji vole tu ligu i taj sport.alemsa je napisao/la:
Boga mi nije 1 burazeru, Fisher i Gasol su i gori bili, pogotovo Fisher...
Ma dobro glupi dio igre jeste, nije sportski i bezze je, ali tako je kako je. U fudbalu je i gore.
rio_Ferdy88 je napisao/la:Nije vam dugo trebalo, ajd sad jedno 120 stranica opet o flopanju![]()
Imam osjećaj da pokušavaš doći do mod. pozicije, (nadam se da se varam), ali nekolicina tvojih upisa u zadnje vrijeme su kritike kako i šta da se piše ovdje.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Da,Parker,a imaju oni jos i Argentinca :)Ali narode,dosta o flopanju
to nije razlog,zasto je jedan tim bolji od drugoga 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Samo nastavite rekoh, 120 stranica o flopu 
za feeling, koji te vara
(uokolo
), očito
Admir nakon sinoćnje tekme

Ti imaš osjećajTitova-Juga je napisao/la: Imam osjećaj da pokušavaš doći do mod. pozicije, (nadam se da se varam), ali nekolicina tvojih upisa u zadnje vrijeme su kritike kako i šta da se piše ovdje.

Admir nakon sinoćnje tekme

Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 27 maj 2013, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Titova-Juga je napisao/la:rio_Ferdy88 je napisao/la:Ajde malo o flopanju, niste odavno![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo više nije smiješno nego žalosno...
tačno,mogu misliti wadeove face da su ga sudije isključile poslije lakta u glavu stephensona,gadi mi se na šta je spala nba
Ništa od oskara. NEXT
Upravo, jedini igrač koji kada bi ga stavio u bilo koju ekipu u ovoj ligi, ista bi automatski, najmanje, bila u playoffu.Greivis je napisao/la:Ma kad imas Jamesa u ekipi sve je moguce. Da ga stavis u bilo koju ekipu, ta ekipa bi odmah postala konkurent za titulu.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
" If I want to have fun, I'll play with LeBron. If I want to win, I'm taking Kobe. " - Larry Bird
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ih ne dijeli se Oscar tako laHko, al' ovo je barem dovoljno za nominacijeNeutral je napisao/la:Ništa od oskara. NEXT

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Mozda sam malo pretjerao sa izjavom da bi ekipa odmah postala contender, ali solidna playoff ekipa bi cak i Bobcatsi postali. Doduse, tu je i Durant blizu u ovoj kategoriji, al ipak nije bas taj nivo.work je napisao/la:Upravo, jedini igrač koji kada bi ga stavio u bilo koju ekipu u ovoj ligi, ista bi automatski, najmanje, bila u playoffu.Greivis je napisao/la:Ma kad imas Jamesa u ekipi sve je moguce. Da ga stavis u bilo koju ekipu, ta ekipa bi odmah postala konkurent za titulu.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ma ljudi strasno imaju viska vremena. Nikad gluplju raspravu nisam vidio.LenBias je napisao/la:i dalje rasprava o istim stvarima
Ovo uopste nije tacno, pa jedan Harden je napravio od Rocketsa PO ekipu. Bitnije je da ekipa ima dobrog trenera, sistem i pametnog GM-a. Eto ti me ubijedi da bi James usao u PO sa ekipom u rosteru sa Harrisom, Vucevicem, Glen Devisom.Greivis je napisao/la:Mozda sam malo pretjerao sa izjavom da bi ekipa odmah postala contender, ali solidna playoff ekipa bi cak i Bobcatsi postali. Doduse, tu je i Durant blizu u ovoj kategoriji, al ipak nije bas taj nivo.work je napisao/la:Upravo, jedini igrač koji kada bi ga stavio u bilo koju ekipu u ovoj ligi, ista bi automatski, najmanje, bila u playoffu.Greivis je napisao/la:Ma kad imas Jamesa u ekipi sve je moguce. Da ga stavis u bilo koju ekipu, ta ekipa bi odmah postala konkurent za titulu.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Obzirom kakve je Cavsima vodio u playoff pa čak u finale lige, kao dosta mlad i neiskusan, sada bi sa Orlandom hladno bio oko četvrtog mjesta na istoku uz neviđene prosjeke.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.