FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elegant » 27 maj 2013, 19:06

tu i tamo je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Sanjamo stadion a na istoku imamo botanički vrt, neki dan ljudi otkrili novu biljnu vrstu.
:lol: :lol: :lol:
Floros Grbavicicus-istokicus
Ne bi me cudilo da kad krenu radovi tamo pronađu vanzemaljski brod parkiran.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 27 maj 2013, 19:09

pile87 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:@Dzole Zeljo, Kuću ne naslijeđuješ od predaka, nego posuđuješ od potomaka.

Ni mene ne raduje činjenica da je Amaru stadion u drugom planu iako je po povratku u Želju to isticao kao jedan od prioriteta. Ima jedan intervju sa Amarom (sjedi na zapadu), a intervju je radio onaj tekstopisac ćelavi (radio i kao voditelj na Hayatu) ne mogu mu se sjetiti imena.
Hajd ti si stari pa se sa tobom moze o tome.Evo sve da nam neko napravi stadion najbolji u drzavi i to besplatno.MI NISMO U STANJU ODRZAVATI TAKO NESTO! Znaci klub mora narasti kao prvo da bi pratio svoje resurse, Amar je samo probao reci svojim rijecima, da je taj novi zamisljeni stadion uvijek ispunjen imalo bi smisla ovako nazalost nema.I da nama bi bolje dosao trening kamp nego stadion jer bi taj trening kamp mogao proizvoditi pare.
@Pile, Danas se stadioni prave, da bi bili samoodrživi. Vjeruj mi kada bi imali stadion kao što je naša sjeverna tribina, da bi od zakupnina stadion sam sebe održavao i još bi se nešto moglo hajrovati.

Ne kažem da Amar treba da pravi stadion, ali tim pametnih ljudi svakako da. Stadion na našoj lokaciji je isplativa investicija. Pa zar nam Konzum, Širbegović nisu htjeli praviti istok, pod uslovom da ima damo poslovne prostore na 10 godina. Da smo tada pristali imali bi stadion, a sada bi i od istog imali koristi.

Da me neko pogrešno ne shvati. Amar u Želji treba ostati bar koliko i Ferguson u MUTD.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 maj 2013, 19:23

avlami97 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:@Dzole Zeljo, Kuću ne naslijeđuješ od predaka, nego posuđuješ od potomaka.

Ni mene ne raduje činjenica da je Amaru stadion u drugom planu iako je po povratku u Želju to isticao kao jedan od prioriteta. Ima jedan intervju sa Amarom (sjedi na zapadu), a intervju je radio onaj tekstopisac ćelavi (radio i kao voditelj na Hayatu) ne mogu mu se sjetiti imena.
Hajd ti si stari pa se sa tobom moze o tome.Evo sve da nam neko napravi stadion najbolji u drzavi i to besplatno.MI NISMO U STANJU ODRZAVATI TAKO NESTO! Znaci klub mora narasti kao prvo da bi pratio svoje resurse, Amar je samo probao reci svojim rijecima, da je taj novi zamisljeni stadion uvijek ispunjen imalo bi smisla ovako nazalost nema.I da nama bi bolje dosao trening kamp nego stadion jer bi taj trening kamp mogao proizvoditi pare.
@Pile, Danas se stadioni prave, da bi bili samoodrživi. Vjeruj mi kada bi imali stadion kao što je naša sjeverna tribina, da bi od zakupnina stadion sam sebe održavao i još bi se nešto moglo hajrovati.

Ne kažem da Amar treba da pravi stadion, ali tim pametnih ljudi svakako da. Stadion na našoj lokaciji je isplativa investicija. Pa zar nam Konzum, Širbegović nisu htjeli praviti istok, pod uslovom da ima damo poslovne prostore na 10 godina. Da smo tada pristali imali bi stadion, a sada bi i od istog imali koristi.

Da me neko pogrešno ne shvati. Amar u Želji treba ostati bar koliko i Ferguson u MUTD.
Mrzim sto to ovdje pisem al kod nas je problem linije prije tekme podebljat i travu pokosit .Zaboravi igrace i strucni stab nama treba neki drugi Amar u administraciji u klubu koji ce se brinuti o takvim stvarima.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 27 maj 2013, 19:31

petisesti98 je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Derbi je derbi, mora da se pali, nisam srednjoskolac, al u Evropi i ostalim utakmicama nam to ne treba... Znaci 15.000 KM kazne je sasvim OK... ;)
Bas tako, dvije tekme ( dva derbija) nek gori sve, al kako treba ( a i to je prevazidjeno) ;)

Ne da se pale po dvije baklje protiv goska, gradine itd, fkt nema potrebe.

Al haj ti to objasni momku od 16 god kojem je samo u glavi da se slika na ogradi sa bakljom u ruci (po mogucnosti da ga Fedja Krvavac sa klixa slika) ;)

To treba vodja Manijaka da objasni neke stvari i njegova grupa a ne mi ovdje da pricamo o tome,on ko pojedinac ,ako ima autoritet ,moze i mora to zabranit !
Ma vi stvarno niste normalni !!!

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 27 maj 2013, 19:33

From: [email protected]
To: ***********************
Subject: RE: "Bitka za Grbavicu" ! ! !
Date: Mon, 27 May 2013 13:47:41 +0200

Poštovani molimo vaš br.mobitela koka bi vas spojili sa načelnikom

Hvala

Ovo je odgovor na moj e-mail koji sam poslao prije neki dan na razne adrese u Kantonu i Federaciji, da nije zalosno bilo bi smijesno :? Raja se nekad ovdje prepire oko pravopisa, pa jbt ovdje su sve Lektori za pojedine! Poslao sam broj tel. pa cu vidjeti hoce li se neko sjetiti da nazove???
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 27 maj 2013, 19:40

ficobahtic je napisao/la:From: [email protected]
To: ***********************
Subject: RE: "Bitka za Grbavicu" ! ! !
Date: Mon, 27 May 2013 13:47:41 +0200

Poštovani molimo vaš br.mobitela koka bi vas spojili sa načelnikom

Hvala

Ovo je odgovor na moj e-mail koji sam poslao prije neki dan na razne adrese u Kantonu i Federaciji, da nije zalosno bilo bi smijesno :? Raja se nekad ovdje prepire oko pravopisa, pa jbt ovdje su sve Lektori za pojedine! Poslao sam broj tel. pa cu vidjeti hoce li se neko sjetiti da nazove???
Ma znas da hoce...pizdurina...
Amare hvala ti...

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 27 maj 2013, 19:46

Zasto mi svi sad ne bi napravili AKCIJU i poslali e-mail ko sto je ficobahtic uradio ???

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 27 maj 2013, 19:48

PlaviSaJUGA je napisao/la:Zasto mi svi sad ne bi napravili AKCIJU i poslali e-mail ko sto je ficobahtic uradio ???
E sta nes ovdje procitat :lol: :lol: :lol:
Onako iskreno koji si ti faktor da tebi neko podnosi racunei obrazlaze oko stadiona, fakat pojedinci svasta umisljaju na ovom forumu :roll:
Uozbiljite se malo to je posao Uprave kluba na celu s Gredom.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 27 maj 2013, 19:53

propuh je napisao/la:
PlaviSaJUGA je napisao/la:Zasto mi svi sad ne bi napravili AKCIJU i poslali e-mail ko sto je ficobahtic uradio ???
Onako iskreno koji si ti faktor da tebi neko podnosi racunei obrazlaze oko stadiona, fakat pojedinci svasta umisljaju na ovom forumu :roll:
Ja koliko znam da je nama to obecano,nama se obratio NAVIJACIMA sa mikrofonom u ruci a ne upravi i klubu !? Skontaj malo.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 maj 2013, 19:55

propuh je napisao/la:
E fakat se forum u cirkus pretvorio.
DRUG NEBI TI PUNCA

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 27 maj 2013, 19:57

propuh je napisao/la:
@ propuh
zasto momka napadate i ismijavate bezveze, kad je napisao sasvim normalnu stvar. Moj mail se odnosio na obecanje koje je gospodin dao i naravno da je moje i svacije pravo da ga pitamo sta je uradio povodom toga!? On je nacelnik, tu je zbog gradjana i naravno da mora da obrazlozi ili da polize ono sto je pljuvao i pricao na sav glas!!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 27 maj 2013, 19:59

vi k'o da u japanu živite gdje ministar izvrši samoubistvo kad se desi pronevjera u njegovom resoru :mrgreen:

ko je glasao magarac je bio :lol: :mrgreen:

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 27 maj 2013, 20:02

Rezime proljetnog dijela sezone (FOTO;VIDEO):

http://manijaci.ba/index.php/novosti/tm ... foto-video" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 27 maj 2013, 20:07

ficobahtic je napisao/la:
propuh je napisao/la:
@ propuh
zasto momka napadate i ismijavate bezveze, kad je napisao sasvim normalnu stvar. Moj mail se odnosio na obecanje koje je gospodin dao i naravno da je moje i svacije pravo da ga pitamo sta je uradio povodom toga!? On je nacelnik, tu je zbog gradjana i naravno da mora da obrazlozi ili da polize ono sto je pljuvao i pricao na sav glas!!!
Ma ne ismijavam vec mu govorim da se uopzbilji, a ti se nadaj odgovorima i cekaj taj telefonski poziv.
Kad malo godina u dupe napunis skontaces o cemu pricam. ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 27 maj 2013, 20:14

@Propuh
Kad bi ga svi zatrpali mail-ovima, bar bi malo razmislio i mozda nekom nesto i odgovorio!? Bar bi mu dali do znanja da nismo svi zajedno dozivjeli kolektivnu amneziju i zaboravili sta je gospodin izjavio. Pitamo se sto smo zapali u neku apatiju u svakom smislu (zajedno sa Amarom), nekima je mrsko mail napisati i poslati a kamoli nesto drugo??? :roll:
Ovo za godine necu ni komentarisati jer one uopste nisu relevantne bar kad je ova prica u pitanju...

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 27 maj 2013, 20:25

Ja imam 19 godina, i pun mi **** apatije i pasivnosti ljudi koji me okrzuju. Jos vise me nervira prica sta ces ti, kad ostaris skontaces. Vrijeme komunizma je drugovi i drugarice proslo, vi koji ste odrasli tad skonajte da su ovo vremena kada svako ima pravo da kaze sta hoce. Iskoristimo to. Kao sto rekoh, 19 mi je, i pun sam nekog revolucionarnog duha (kad cu ako necu sad). Od vas starih se i nekako ocekuje da budete mrzovoljni, pesimisticni i nadrkani, ali na nama mladjima je da pokrecemo stvari. Mailovi su previse pasivni, nisu dosadni i lako ih je ignorisati. Predlazem da skontamo gdje frajer zivi i navece nekad naprintamo stotinjak pisama i bacimo mu ih u avliju. Tako par dana za redom ako nista dosadice mu da cisti papire pa ce morat odgovorit. Meni kao studentu je printanje 5 feninga. Ako nista ne kaze, imam moralnu satisfkakciju da sam zajebavao nekoga a u tome strasno uzivam :mrgreen: :mrgreen:
Ko je za nek posalje PP.
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

fsdghdsfs
Kontakt:

Post Postao/la fsdghdsfs » 27 maj 2013, 20:26

petisesti98 je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Derbi je derbi, mora da se pali, nisam srednjoskolac, al u Evropi i ostalim utakmicama nam to ne treba... Znaci 15.000 KM kazne je sasvim OK... ;)
Bas tako, dvije tekme ( dva derbija) nek gori sve, al kako treba ( a i to je prevazidjeno) ;)

Ne da se pale po dvije baklje protiv goska, gradine itd, fkt nema potrebe.

Al haj ti to objasni momku od 16 god kojem je samo u glavi da se slika na ogradi sa bakljom u ruci (po mogucnosti da ga Fedja Krvavac sa klixa slika) ;)
Protiv njih se vise nece paliti ,to ti ja garantujem ! ;)
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 27 maj 2013, 20:29

e upravo to, vrijeme komunizma je prošlo, i nema više ništa na guzove. nego samo što sam namakneš i narmbačiš. što prije skontate da nam koldžo NE MOŽE sagraditi stadion ne znam ti koliko da to želi i da je to bila predizborna šuplja, lakše će vam biti.

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 27 maj 2013, 20:30

ChWilla je napisao/la:e upravo to, vrijeme komunizma je prošlo, i nema više ništa na guzove. nego samo što sam namakneš i narmbačiš. što prije skontate da nam koldžo NE MOŽE sagraditi stadion ne znam ti koliko da to želi i da je to bila predizborna šuplja, lakše će vam biti.
Da ali sve je bolje od toga da ne radimo nista. Moras pocet od nekud, jel tako? :)
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 27 maj 2013, 20:32

počnimo mi od toga da na proslavu titule dođe više od 7.000 ljudi, a od koldže je ćorav posao...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 53 gosta.