Gdje li ce sada ici zna li neko ?

Prelazi na Sjedecu odbojku ...Guvo je napisao/la:E dusa draga postena napusti nam fudbal jedan veliki posteni covjek Gracica. Pa ljudi dragi sta cemo bez takve postenacine Boga ti pitaj.
Gdje li ce sada ici zna li neko ?![]()
ostalo mi je samo da me dragi Allah kruškama gađa odozgo.
Dushi_Rob je napisao/la:Prelazi na Sjedecu odbojku ...Guvo je napisao/la:E dusa draga postena napusti nam fudbal jedan veliki posteni covjek Gracica. Pa ljudi dragi sta cemo bez takve postenacine Boga ti pitaj.
Gdje li ce sada ici zna li neko ?![]()
Hahahahahahaha, ako ćeš davati još ovakvih izjava ostani molim te!Evolution87 je napisao/la:ostalo mi je samo da me dragi Allah kruškama gađa odozgo.![]()
![]()
Jedna kvalitetna ekipa u BiH manje.Neutral je napisao/la:Ako ode Nijaz raspast će se Olimpic kao svojevremeno Đerzelez.
u p.m. Olipmic je definitivno osvježenje ove lige...ljudi radili sve planski, ali eto opet ne mogu u Evropu...nedavno sam razgovarao s jednim dečkom, koji se malo bolje razumije u Olimpic, i koji mi kaže, da Nijaz ima velike planove s njima...nadam se da neće otići, jer bi njegovim odlaskom, naša ionako loša liga izgubila na kvaliteti, koju je bez sumnje ovaj klub davao...kvalitet je napisao/la:Šteta, jer je Olimpic uvijek davao kvalitet više ovoj ligi..
Ako ti je kupus sto je pratis ?Mokroguz je napisao/la:Ja bas postao navijac Olimpica ove prosle godine i pratim ih k'o orao misa.
4 godina tegare iza velikana lige, i drze se na 5:om mjestu, ko je to vise od njiha zasluzijo da ide u Evropu??
Hem Duljevic, hem Markic, hem Vidovic, hem Subasic - svi kvalitetni igraci sa odlicnu buducnost, da sad se raspadnu, stvarno mi je krivo da uopste postoji ideja, a kamoli mogucnost da se to desi.
Nadam se da sad u utorak makar nekako dobiju licencu, da ostane Gracic(a i onako se nadam da ostane) i da se ne kvari dalje ta nasa vec retardirana Kupus Liga.
Nadam se, nadam.fsdghdsfs je napisao/la:Ako ti je kupus sto je pratis ?Mokroguz je napisao/la:Ja bas postao navijac Olimpica ove prosle godine i pratim ih k'o orao misa.
4 godina tegare iza velikana lige, i drze se na 5:om mjestu, ko je to vise od njiha zasluzijo da ide u Evropu??
Hem Duljevic, hem Markic, hem Vidovic, hem Subasic - svi kvalitetni igraci sa odlicnu buducnost, da sad se raspadnu, stvarno mi je krivo da uopste postoji ideja, a kamoli mogucnost da se to desi.
Nadam se da sad u utorak makar nekako dobiju licencu, da ostane Gracic(a i onako se nadam da ostane) i da se ne kvari dalje ta nasa vec retardirana Kupus Liga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.