Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
djaba kad steroidni ima više srece nego pametiFaraon iz Visokog je napisao/la:Strasan forhend ima njemac6:6
A kako treba igrati? Svaku lopticu koja ti dodje bilo na forehand ili backhand udarati sa 100% snage i pogadjati uglove terena i linije ? Mislim da i Federer zna da je to dobitna kombinacijadarker10 je napisao/la:Iako ce ovo najvjerovatnije izgubiti,svaka cast Brandsu na igri.Pokazuje Federeru kako treba igrati protiv Spanca.
pa više bi tako imao šanse, nego što ima sa svojom standardnom igrom gdje ga uvaj ubije u razmjenamaadnan24 je napisao/la:A kako treba igrati? Svaku lopticu koja ti dodje bilo na forehand ili backhand udarati sa 100% snage i pogadjati uglove terena i linije ? Mislim da i Federer zna da je to dobitna kombinacijadarker10 je napisao/la:Iako ce ovo najvjerovatnije izgubiti,svaka cast Brandsu na igri.Pokazuje Federeru kako treba igrati protiv Spanca.
Pa bolje mu je probati tako nego pokusavati dodavati se s Nadalom a zna da je covjek tu jaci.adnan24 je napisao/la:A kako treba igrati? Svaku lopticu koja ti dodje bilo na forehand ili backhand udarati sa 100% snage i pogadjati uglove terena i linije ? Mislim da i Federer zna da je to dobitna kombinacijadarker10 je napisao/la:Iako ce ovo najvjerovatnije izgubiti,svaka cast Brandsu na igri.Pokazuje Federeru kako treba igrati protiv Spanca.
Kod Rafe je procenat ubacenog manje bitan, bitnija je snaga tog servisa i procenat osvojenih poena na istipublic enemy no1. je napisao/la:slab servis ?
covjek u 3. setu imao 94 % prvog servisa i to je kao slabo ?
inače rafa uopće nije loše odigrao..samo što je problem u tome da nije očekivao da će brands ovako lupati forhende..i vjerovatno bi ga dobio i da je brands dobio tie-break drugog seta..al' eto..bilo bi ako ništa zanimljivije..
Ma momak odigrao strasan mec bgmMonolog je napisao/la:Što Berdych "skida" Nadalov forehand.![]()
Monfils prava nagazna mina, mogao bi dobiti Berdonju u 3 seta.Nadala nisam pratio, nemadoh vremena. Al', moram priznati da sam očekivao mnogo lakši posao.
Da hoce Berdych preokrenut ovo da uzmem novce a onda da te iste novce stavim na Gulbisa u drugom kolu protiv upravo CehaMonolog je napisao/la:Što Berdych "skida" Nadalov forehand.![]()
Monfils prava nagazna mina, mogao bi dobiti Berdonju u 3 seta.Nadala nisam pratio, nemadoh vremena. Al', moram priznati da sam očekivao mnogo lakši posao.
Upravo tako! Ja sam to i prije pisao ako se sjecas.Bio je dosta agresivniji a broj gresaka nije povecao drasticnoformance je napisao/la:Prošlogodišnje Rafino izdanje na RG-u je jedno od najboljih koje sam ikad vidio od njega. Čuveni meč protiv Iznera desio se 2011 godine, ne prošle.![]()
Izuzetno mi je drago zbog Nicka Kyrgiosa. Momak je izuzetan talenat, najbolji igrač svoje generacije bez premca i ova pobjeda bi mu mogla puno značiti.
Kao da se jucer desiloformance je napisao/la: Čuveni meč protiv Iznera desio se 2011 godine, ne prošle.![]()
Sa ovim se slazem.Nadam se da ce ovaj RG odbranit nekako i dici formu dovoljno za to a onda do kraja sezone se nadat povratku te forme pa zasto ne i osvajanju nekog od preostala 2 GS-aformance je napisao/la:Teško je na šljaci RG-a nekog drugog proglasiti favoritom protiv Nadala, ali s obzirom na sve viđeno 2011 godine i onih 8 Novakovih uzastopnih gejmova u finalu RG-a 2012 kada je Rafa bio nijemi posmatrač, rekao bih Novak. On je jedini igrač koji je Rafu natjerao da mijenja igru. Na RG-u 2012 Nadal je bio agresivan više nego ikada, a u trenucima kada je Nole podigao svoju igru, Španac se opet ništa nije pitao. Dakle, moj favorit bi bio Novak, ni veliki ni mali, mada bi i dati vremenski uslovi što direktno, što indirektno određivali favorita.![]()
Prošle godine je Rafa bukvalno 'mljeo'. Današnji Rafa, koliko god statistika nakon povratka izgledala zapanjujuće, poprilično je slabiji od onog proteklih godina, naročito prošle i pretprošle. 2011 i prva polovica 2012 su meni godine gdje je Rafa igrao najbolji i najkompletniji tenis koji sam vidio od njega. Nikada nije uvodio toliko taktičkih promjena u svojoj igri i bio primoran prilagođavati se nekom protivniku, kao Novaku. To ga je napravilo boljim igračem. To možda rezultati neće pokazivati, jer je Novak večinu turnira izdominirao, ali sami mečevi će pokazati koliko je Rafa bio dobar i koliko je nadograđivao svoju igru iz turnira u turnir.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.