Ocito da nekima strasno smeta Hrvatska u Mostaru pa je utakmica pod znakom pitanja. Ne mogu vjerovat.
zamorano je napisao/la:Lillard je napisao/la:Prodaja ulaznica za utakmicu Zrinjski – Hrvatska počinje u ponedjeljak 27. svibnja. Za ulaznicu za tribinu u zapad u pretprodaji će biti 10 KM, a na dan utakmice 15 KM. Navijači na tribini istok za ulaznicu će platiti 5 KM.
Utakmicu će putem video linka prenositi portal ****
Je li nestalo karata![]()
"Zvanično" ti preseli u svoju temi i drži se tamo !AlemC85 je napisao/la:zvanično UEFA zabranila tekmu, navodno iz sigurnosnih razloga, jutros objavljena vijest...
pa tako je. bit ce ljdui sigurnoZrinjskiMostar je napisao/la:Uskoro će biti i zvanično ispred uprave jer su ponovo obavljen dogovor a kako je već Štimac rekao u nuždi igrati će se trening utakmica u markerima koju nitko ne može zabraniti ali to nije razlog da stadion ne bude prepun
Uefa ne da iz sigurnosnih razloga, ali na relaci HNS - NSBiH nema problema.Lillard je napisao/la:Jbem ti sve![]()
Ocito da nekima strasno smeta Hrvatska u Mostaru pa je utakmica pod znakom pitanja. Ne mogu vjerovat.
da tako se ciniKevin je napisao/la:netko je ovdje bojkotirao ovo iza leđa...ili HNS ili NFSBIH
a sta se jucer desavalo?adisice je napisao/la:nikakvo čudo šta je se jučer dešavalo
Po cemu razumljiva?dubrava je napisao/la:Drugačije je uspoređivati tekmu Rijeka - BiH i ovu tekmu. Rijeka je normalan grad, Mostar na žalost nije, bez uvrede prema ikome, ali tako je.
Meni je donekle i razumljiva ova odluka...
zar igra bh reprezentacija u mostaru? to neki vanredan termin...Lillard je napisao/la:Po cemu razumljiva?dubrava je napisao/la:Drugačije je uspoređivati tekmu Rijeka - BiH i ovu tekmu. Rijeka je normalan grad, Mostar na žalost nije, bez uvrede prema ikome, ali tako je.
Meni je donekle i razumljiva ova odluka...
Na utakmici ce biti navijaci Hrvatske i nitko drugi. Zasto bi itko pravio nerede, pogotovo mi, kad igra tu nasa reprezentacija?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.