3 plus bi trebalo glat proc,ukupan zbir golova tekmejozinho je napisao/la:što mislite igrati Kaiserslautern - Hoffenheim 2-3 broj golova domaćina ili Kaiserslauten daje gol u prvom poluvremenu

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
3 plus bi trebalo glat proc,ukupan zbir golova tekmejozinho je napisao/la:što mislite igrati Kaiserslautern - Hoffenheim 2-3 broj golova domaćina ili Kaiserslauten daje gol u prvom poluvremenu
Nije los pokusajFecox je napisao/la:Salzburg-Austria W. odg 1,50
Hibernian-Celtic 2 1,50
Llodra-Darcis over 39,5 1,85
Elche-Real M.Castilla odg 1,50
Olimpija-Triglav 1 1,40
Dinamo-Hajduk over 3 1,75
Lorient-Psg over 3 1,75
Indiana-Miami (g-92,5 over) 1,85
kvota:45 na marku i tamam
I ovo bi danas trebalo doći,da ne pišem analizu,momak fino objasnio.10DelPiero je napisao/la:Berlocq C. - Isner J. - 1 - 1,75
Na ovo sutra definitivno igram, gledao sam Berlocqa nedavno i ostao sam zadivljen njegovom igrom i formom a nadam se da je istu odrzao do RG. Spora podloga pa ce vjerovatno biti i veci procenat vracenih servisa tako da glavno oruzje Isnera ako nista nece biti toliko izrazeno kao je inace.
06.04.13 WOR Un-Nooh T. (Tha) Donaldson S. (Sco) 10 : 6bevanda4 je napisao/la:dodam ovu gubu od forda na tiket.. samo da mi kvota pređe 3.. I onda me čovjek (koji se može nosit sa svima iz top 10) baci protiv yebenog donaldsona.. Ko je faking donaldson? hordas, nemam riječi... Bar ovaj singl prolazi, netko se gadno zayebao sa kvotom od 2,00.
A od kakvog debila izgubi nevjerovatno, bas sam ga ispostovao danas ali dzaba.10DelPiero je napisao/la:Berlocq C. - Isner J. - 1 - 1,75
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.