istina . ali vi ste divni ! vi ste naša severina rođeni ale aleTitova-Juga je napisao/la:
Gori od vas i vece nacionaliste od vas ne postoje , drzi se svoje teme i ćao

istina . ali vi ste divni ! vi ste naša severina rođeni ale aleTitova-Juga je napisao/la:
Gori od vas i vece nacionaliste od vas ne postoje , drzi se svoje teme i ćao
A ajde da čujem vas dvojicu zbog čega pišete gluposti poput ovoga?konjicanin01 je napisao/la:da znaci dobili su trenera kojeg zasluzuju,kvazi strucnjak,taj lik mrzi sve sto nije hrvatsko.Bliss je napisao/la:Koji je onaj Karacic ustasha, ali doslovno, fasist pravi, bas odgovara karakteru kluba kakav je svinjski.
bola pusti ih mi smo nacisti kako god okreneš . netrebaju dokazivatiSirokiZg je napisao/la:A ajde da čujem vas dvojicu zbog čega pišete gluposti poput ovoga?konjicanin01 je napisao/la:da znaci dobili su trenera kojeg zasluzuju,kvazi strucnjak,taj lik mrzi sve sto nije hrvatsko.Bliss je napisao/la:Koji je onaj Karacic ustasha, ali doslovno, fasist pravi, bas odgovara karakteru kluba kakav je svinjski.
Čovjek nikad nijednu riječ protiv drugog naroda ili druge vjere nije rekao.
vidi mu se na faci, :Dna proslavi ultrasa je slagao da ce pehar bit kapiten ,naravno zna se zbog cega,danas ni trun sportskog duha i repekta prema protivnikuSirokiZg je napisao/la:A ajde da čujem vas dvojicu zbog čega pišete gluposti poput ovoga?konjicanin01 je napisao/la:da znaci dobili su trenera kojeg zasluzuju,kvazi strucnjak,taj lik mrzi sve sto nije hrvatsko.Bliss je napisao/la:Koji je onaj Karacic ustasha, ali doslovno, fasist pravi, bas odgovara karakteru kluba kakav je svinjski.
pa šta ako je rekao da će pehar biti kapiten ? pa red je da mostarac bude protiv veleža kapiten . a ne vučina šćepanović , milan muminović i ostali kakvih vi nemate , vi ste multikulti ekipa . objasni mi šta je trebo uradit da bi imao "trun sportskoga duha i respekta prema protivniku" ?konjicanin01 je napisao/la: vidi mu se na faci, :Dna proslavi ultrasa je slagao da ce pehar bit kapiten ,naravno zna se zbog cega,danas ni trun sportskog duha i repekta prema protivniku
A je ti razloga.konjicanin01 je napisao/la:vidi mu se na faci, :Dna proslavi ultrasa je slagao da ce pehar bit kapiten ,naravno zna se zbog cega,danas ni trun sportskog duha i repekta prema protivnikuSirokiZg je napisao/la:A ajde da čujem vas dvojicu zbog čega pišete gluposti poput ovoga?konjicanin01 je napisao/la: da znaci dobili su trenera kojeg zasluzuju,kvazi strucnjak,taj lik mrzi sve sto nije hrvatsko.
'tepsija je napisao/la:Dobri ste.
Zbog šezdesetsekundnog neprimjerenog skandiranja zatrpašte temu glupostima.
Vratimo se sportskim dešavanjima.
Trebao nam je bod da ostanemo. Isto bi ljudi bilo i da je neko drugi bio umjesto vas. Akbda kad budemo igrali za evropu kontaj ovo danas x2. Nemoj misliti da nas je zrinjski privukaokrmak je napisao/la:'tepsija je napisao/la:Dobri ste.
Zbog šezdesetsekundnog neprimjerenog skandiranja zatrpašte temu glupostima.
Vratimo se sportskim dešavanjima.
gledo na televiziji, neznam kome pokušavaš lagat? šezdesetsekundno? pa svaka druga pjesma je bila **** vam mater u picku, **** pusiti i tako to. Čitavo vrijeme neka priča zrinjski postoji iz zavisti prema veležu a tokom čitave godine vas ima 20 na utakmici ali danas vas ima puna tribina. Jeste slavili neku titulu danas ili nešto drugo pa vas je došlo toliko?
Kad vas ode 3.000 na neko gostovanje javite se.19UM94 je napisao/la:istina . ali vi ste divni ! vi ste naša severina rođeni ale aleTitova-Juga je napisao/la:
Gori od vas i vece nacionaliste od vas ne postoje , drzi se svoje teme i ćaoa mi nismo
Crvenarmija je napisao/la:Uopše više neću da idem na tekme protiv Zrinjskog jer je ono dno dna.Od igrača pa do nekih "navijača".Spuste se sa sela na utakmicu da bi mogli ispršiti svoj bijes i nacionalizam.Nemojte ih branit jer ste onda i vi kao oni.Ako se uspoređujemo sa Ultrasima onda više nemamo šta pričat.Došli sinovi mahale na derbi,uuuuuu to je velika stvar.Gdje su ostalih 14 utakmica?Bolje je imati 50 normalnih ljudi na tribini nego 150 nacionalista.Imao bih vam još napisat ali neću,završimo priču.
Titova-Juga je napisao/la:Crvenarmija je napisao/la:Uopše više neću da idem na tekme protiv Zrinjskog jer je ono dno dna.Od igrača pa do nekih "navijača".Spuste se sa sela na utakmicu da bi mogli ispršiti svoj bijes i nacionalizam.Nemojte ih branit jer ste onda i vi kao oni.Ako se uspoređujemo sa Ultrasima onda više nemamo šta pričat.Došli sinovi mahale na derbi,uuuuuu to je velika stvar.Gdje su ostalih 14 utakmica?Bolje je imati 50 normalnih ljudi na tribini nego 150 nacionalista.Imao bih vam još napisat ali neću,završimo priču.
To je ono što sam ja ovdje hablama pokušavao reći... Bravo CrvenaArmija
+1Titova-Juga je napisao/la:Crvenarmija je napisao/la:Uopše više neću da idem na tekme protiv Zrinjskog jer je ono dno dna.Od igrača pa do nekih "navijača".Spuste se sa sela na utakmicu da bi mogli ispršiti svoj bijes i nacionalizam.Nemojte ih branit jer ste onda i vi kao oni.Ako se uspoređujemo sa Ultrasima onda više nemamo šta pričat.Došli sinovi mahale na derbi,uuuuuu to je velika stvar.Gdje su ostalih 14 utakmica?Bolje je imati 50 normalnih ljudi na tribini nego 150 nacionalista.Imao bih vam još napisat ali neću,završimo priču.
To je ono što sam ja ovdje hablama pokušavao reći... Bravo CrvenaArmija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.