RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

19UM94
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la 19UM94 » 26 maj 2013, 22:51

Titova-Juga je napisao/la:
Gori od vas i vece nacionaliste od vas ne postoje , drzi se svoje teme i ćao
istina . ali vi ste divni ! vi ste naša severina rođeni ale ale 8-) a mi nismo :lol:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 26 maj 2013, 22:51

Ma ajd, mrzio si ti Velež i bez nas, i sa nama. Nije to poenta priče.
Ovaj govori tetkice, mi smo tetkice što ukazivamo na probleme, te ukazujemo da se ne držimo onoga šta Velež
u stvarnosti predstavlja.
@tepsija, ako se furaš na prošlo doba, 7 - 77, nek' se uradi nešto kako treba, da liči na ono o čemu ti pričaš.
TO je prošlo vrijeme. I TO je poenta svega.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

SirokiZg
Kontakt:

Post Postao/la SirokiZg » 26 maj 2013, 22:58

konjicanin01 je napisao/la:
Bliss je napisao/la:Koji je onaj Karacic ustasha, ali doslovno, fasist pravi, bas odgovara karakteru kluba kakav je svinjski.
da znaci dobili su trenera kojeg zasluzuju,kvazi strucnjak,taj lik mrzi sve sto nije hrvatsko.
A ajde da čujem vas dvojicu zbog čega pišete gluposti poput ovoga?
Čovjek nikad nijednu riječ protiv drugog naroda ili druge vjere nije rekao.

19UM94
Kontakt:

Post Postao/la 19UM94 » 26 maj 2013, 22:59

SirokiZg je napisao/la:
Bliss je napisao/la:Koji je onaj Karacic ustasha, ali doslovno, fasist pravi, bas odgovara karakteru kluba kakav je svinjski.
da znaci dobili su trenera kojeg zasluzuju,kvazi strucnjak,taj lik mrzi sve sto nije hrvatsko.
bola pusti ih mi smo nacisti kako god okreneš . netrebaju dokazivati :lol: :lol: :lol: :lol:

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 26 maj 2013, 23:00

Dobri ste.
Zbog šezdesetsekundnog neprimjerenog skandiranja zatrpašte temu glupostima.
Vratimo se sportskim dešavanjima.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 26 maj 2013, 23:00

SirokiZg je napisao/la:
vidi mu se na faci, :Dna proslavi ultrasa je slagao da ce pehar bit kapiten ,naravno zna se zbog cega,danas ni trun sportskog duha i repekta prema protivniku

19UM94
Kontakt:

Post Postao/la 19UM94 » 26 maj 2013, 23:04

konjicanin01 je napisao/la: vidi mu se na faci, :Dna proslavi ultrasa je slagao da ce pehar bit kapiten ,naravno zna se zbog cega,danas ni trun sportskog duha i repekta prema protivniku
pa šta ako je rekao da će pehar biti kapiten ? pa red je da mostarac bude protiv veleža kapiten . a ne vučina šćepanović , milan muminović i ostali kakvih vi nemate , vi ste multikulti ekipa . objasni mi šta je trebo uradit da bi imao "trun sportskoga duha i respekta prema protivniku" ?

SirokiZg
Kontakt:

Post Postao/la SirokiZg » 26 maj 2013, 23:05

SirokiZg je napisao/la:
konjicanin01 je napisao/la: da znaci dobili su trenera kojeg zasluzuju,kvazi strucnjak,taj lik mrzi sve sto nije hrvatsko.
vidi mu se na faci, :Dna proslavi ultrasa je slagao da ce pehar bit kapiten ,naravno zna se zbog cega,danas ni trun sportskog duha i repekta prema protivniku
A je ti razloga.
ovo zadnje, šta bi trebao doći do vaših navijača i moliti da vodi svoju momčad 90min i traži pobjedu od svojih igrača?
De smiješan si ajde :)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 26 maj 2013, 23:05

Glupost je kada se potencira slaba posjećenost na Veležovim utakmicama ?
A nije to problem svih nas ?
Samo vadiš one stvari na koje imaš odgovor i njih akcentiraš, nevjerovatno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 26 maj 2013, 23:47

tepsija je napisao/la:Dobri ste.
'
gledo na televiziji, neznam kome pokušavaš lagat? šezdesetsekundno? pa svaka druga pjesma je bila **** vam mater u picku, **** pusiti i tako to. Čitavo vrijeme neka priča zrinjski postoji iz zavisti prema veležu a tokom čitave godine vas ima 20 na utakmici ali danas vas ima puna tribina. Jeste slavili neku titulu danas ili nešto drugo pa vas je došlo toliko?

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 27 maj 2013, 00:01

krmak je napisao/la:
tepsija je napisao/la:Dobri ste.
'
gledo na televiziji, neznam kome pokušavaš lagat? šezdesetsekundno? pa svaka druga pjesma je bila **** vam mater u picku, **** pusiti i tako to. Čitavo vrijeme neka priča zrinjski postoji iz zavisti prema veležu a tokom čitave godine vas ima 20 na utakmici ali danas vas ima puna tribina. Jeste slavili neku titulu danas ili nešto drugo pa vas je došlo toliko?
Trebao nam je bod da ostanemo. Isto bi ljudi bilo i da je neko drugi bio umjesto vas. Akbda kad budemo igrali za evropu kontaj ovo danas x2. Nemoj misliti da nas je zrinjski privukao
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 27 maj 2013, 01:36

Jos prije utakmice sam govorio da Zrinjski ne treba podcijeniti i da im necemo uvaliti petardu kako su ovdje neki predvidjali. Nije da ja to nebi volio ili da Velez nije sposoban za to, vec je ovo utakmica rivala koji doslovno mrze jedni druge i koji ce i poginuti ako treba samo da ne budu porazeni od protivnika.

Danas je teren bio uzasan i to je ponajprije sprijecilo obje ekipe da odigraju dobru utakmicu sa dosta golova. Zatim, sudija je na ovom mecu bio katastrofalan. Apsolutno svaki kontakt je svirao i nije dozvoljavao da se igra razvija. Ja sam prestao da brojim na 40 prekrsaja od kojih je pola bilo nigdje veze.

Sto se same igre tice, Zrinjski je po meni pokazao vise u prvom poluvremenu, ali samo malo vise. Mi smo brzo postigli pogodak u drugom poluvremenu i od tada ponovo Zrinjski ima inicijativu. Neshvatljivo je da se onako povucemo nakon sto smo dali gol i bilo je i zaocekivati da gosti izjednace. Imali smo jos jednu priliku do kraja i to je sve.

Sto se tice navijanja, tu bih htio pohvaliti izuzetno veliki broj ljudi koji su danas dosli na tekmu, iako je vrijeme bilo uzasno. One ispade navijaca nebih da komentarisem, jer to je samo jos jedan dio derbija.

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 27 maj 2013, 07:28

Eto vidiš.
Svojim kajanjem ste privukli ove likove koji zajedno nemaju 100 postova,koji nemaju pojma o životu a kamoli o dešavanjima na travnjaku i uz njega.
Zamišljam Torcidu kako se izvinjava Dinamu radi spominjanja purgera,radi-i šakama i nogama...a to se pjeva 90% utakmice,i to pjeva 20.000 ljudi.Ili da se BBB izvinjavaju Partizanu npr.To bi bilo smiješno.
Kako sam već pisao,sve je to u granicama i normale i uobičajen folkor,sve dok su šabani u manjini.
Yebote,taman kao da smo mi juče pravili nerede u Mostaru.Tako ispada.
Aj živili!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 27 maj 2013, 08:04

1) Cestitke treneru Rahimicu na spasavanju Veleza od ispadanja. Ruku na srce, covjek je iz ovakve ekipe polupismenih igraca izvukao maksimum. 11 tekmi bez poraza je odlican niz i za sampiona.

2) Dozvoliti Rahimicu da sakupi dobru ekipu i mislim da se mozemo pocet nadati Evropi. U ovom Velezu sada valja 5-6 igraca.

3) Igracima treba otvoreno reci da su ghovna. Znaju oni zasto.

4) Ako Velez ikad planira prestat placati kazne radi shabana sa tribine koji glume navijace, Velez treba pod hitno napraviti listu kretena kojima bi ulaz na stadion bio zabranjen ili barem suspendovan dok se ne opamete.

5) Sljedeca sezona pocinje vec u julu. U prelaznom roku saznacemo imamo li se cemu nadat. Optimista sam. Sve su kocke slozene. Vrijeme je.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 27 maj 2013, 11:35

evo Ibro najavio skupštinu kluba nakon prvenstva, na kojoj će se znati ambicije i planovi za naredni period, i šta i kako dalje...

kadeti: VELEŽ - ZVIJEZDA 2:0, kadeti u samom vrhu, trenutno zauzimaju 5. mjesto, što znači da se radi o izuzetno dobroj generaciji
juniori: VELEŽ - ZVIJEZDA 2:3, nažalost zadnji na tabeli, valjda će ova akcija koja je u toku, oko pomoći omladinskoj školi, ali i najava postavljanja umjetne trave ove godine, konačno iz mrtvih dići omladinske kategorije...

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 27 maj 2013, 14:11

19UM94 je napisao/la:
Gori od vas i vece nacionaliste od vas ne postoje , drzi se svoje teme i ćao
istina . ali vi ste divni ! vi ste naša severina rođeni ale ale 8-) a mi nismo :lol:
Kad vas ode 3.000 na neko gostovanje javite se.

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 27 maj 2013, 16:09

Uopše više neću da idem na tekme protiv Zrinjskog jer je ono dno dna.Od igrača pa do nekih "navijača".Spuste se sa sela na utakmicu da bi mogli ispršiti svoj bijes i nacionalizam.Nemojte ih branit jer ste onda i vi kao oni.Ako se uspoređujemo sa Ultrasima onda više nemamo šta pričat.Došli sinovi mahale na derbi,uuuuuu to je velika stvar.Gdje su ostalih 14 utakmica?Bolje je imati 50 normalnih ljudi na tribini nego 150 nacionalista.Imao bih vam još napisat ali neću,završimo priču.
O nekim igračima više ne treba ni govoriti ništa.Ibro nema autoriteta u svlačionici što se moglo jučer vidjeti.Dozvoliti da ti mali balavac Hebibović pametuje i određuje gdje ce ko igrat je stvarno smiješno.Pogubio je sve konce,Mirza mu igra svaku utakmicu kao da je ćorav pa ne vidi da mali pojma nema.Vladaviću hvala ali ni on nije kao što je nekad bio.Nema više tu brzinu koja ga je krasila.Najavljivao se kao veliko pojačanje a nije gola dao,a ni asistirao.Prolaznu ocjenu ove polusezone su zaslužili Majkić,Letić i Oštraković.Iovo stabilizacija?Boriti se do zadnjeg kola za opstanak? Hajde valjda će biti bolje sljedeće sezone.Nama preostaje kao i uvijek da idemo na utakmice i gubimo živce.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 maj 2013, 16:12

Crvenarmija je napisao/la:Uopše više neću da idem na tekme protiv Zrinjskog jer je ono dno dna.Od igrača pa do nekih "navijača".Spuste se sa sela na utakmicu da bi mogli ispršiti svoj bijes i nacionalizam.Nemojte ih branit jer ste onda i vi kao oni.Ako se uspoređujemo sa Ultrasima onda više nemamo šta pričat.Došli sinovi mahale na derbi,uuuuuu to je velika stvar.Gdje su ostalih 14 utakmica?Bolje je imati 50 normalnih ljudi na tribini nego 150 nacionalista.Imao bih vam još napisat ali neću,završimo priču.

To je ono što sam ja ovdje hablama pokušavao reći... Bravo CrvenaArmija :!:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

puza
Kontakt:

Post Postao/la puza » 27 maj 2013, 16:27

Crvenarmija je napisao/la:Uopše više neću da idem na tekme protiv Zrinjskog jer je ono dno dna.Od igrača pa do nekih "navijača".Spuste se sa sela na utakmicu da bi mogli ispršiti svoj bijes i nacionalizam.Nemojte ih branit jer ste onda i vi kao oni.Ako se uspoređujemo sa Ultrasima onda više nemamo šta pričat.Došli sinovi mahale na derbi,uuuuuu to je velika stvar.Gdje su ostalih 14 utakmica?Bolje je imati 50 normalnih ljudi na tribini nego 150 nacionalista.Imao bih vam još napisat ali neću,završimo priču.

Zadnja izmjena: puza, dana/u 27 maj 2013, 17:18, ukupno mijenjano 1 put.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 27 maj 2013, 17:05

+1

Zbog toga nisam ni otišao na derbi. Otići ću na svaku domaću utakmicu na tribinu iz gola, al' na derbi nikad'! Čisto jer se uvijek nešto dižemo derbijem(valjda jedino tada debili osjete potrebu da podrže ovaj klub, iz nekog' inata valjda), moj inat je moja ljubav prema Veležu, al' tribinu iza gola zbog primitivaca na taj dan ne posjećujem!
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.