Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Reprezentativci (fudbal)
Ajd drago mi je da smo doznali na šta @Devil misli. Znači još uvijek je status quo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
http://www.sp" onclick="window.open(this.href);return false; ort.ba/fudbal/evo-po-cemu-je-hercegovacki-gradic-specifican-u-svijetu/

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Papastathopoulos je napisao/la:http://www.sp ort.ba/fudbal/evo-po-cemu-je-hercegovacki-gradic-specifican-u-svijetu/

- Goalgetter
- Kontakt:
Ljudine 

Oni su ponos grada i države:Vaha,Braco,Mirza i Senad.Papastathopoulos je napisao/la:http://www.sp ort.ba/fudbal/evo-po-cemu-je-hercegovacki-gradic-specifican-u-svijetu/
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ivan Sesar pravi hercegovac
a stalno vice "ovaj" 

Sve je to zbog janjetinePapastathopoulos je napisao/la:http://www.sp ort.ba/fudbal/evo-po-cemu-je-hercegovacki-gradic-specifican-u-svijetu/
Maksumici gigantiDurden je napisao/la:Sve je to zbog janjetinePapastathopoulos je napisao/la:http://www.sp ort.ba/fudbal/evo-po-cemu-je-hercegovacki-gradic-specifican-u-svijetu/

I sta, kao Ismet sada zeli da igra za BIH !?
riča oko nastupa Izeta Hajrovića za Bosnu i Hercegovinu traje godinama. Početkom februara prošle godine, u intervjuu za naš portal, napadač je potvrdio kako čeka poziv selektora Safeta Sušića.
Međutim, Izet je ipak odlučio prihvatiti poziv selektora Ottmara Hitzfelda i nastupiti za Švicarsku u prijateljskom meču protiv Tunisa sredinom novembra prošle godine.
No, u međuvremenu, Hajrović je ipak odabrao zemlju za koju je njegov mlađi brat već ubilježio nekoliko nastupa.
"Kontakt između Nogometnog saveza BiH i Izeta je uvijek postojao. Izet želi igrati za BiH i to sam uvijek govorio", kazao je Sead za Klix.ba.
Naš sagovornik dodaje da je prezadovoljan utakmicama koje je odigrao pod vodstvom selektora mlade bh. reprezentacije Vlade Jagodića.
"Sve je super bilo i jedva sam dočekao da zaigram za reprezentaciju. Sretan sam i vidjet ćemo kako će biti sljedeći put", dodao je Sead Hajrović.
Denijal Pirić, tehnički direktor svih reprezentativnih selekcija BiH, u razgovoru za Klix.ba potvrdio je da kontakti sa starijim Hajrovićem postoje.
"Mi kontaktiramo sa svim nogometašima koji imaju bh. korinjenje sa željom da se svi stave našim selektorima na raspolaganje. U tom smislu se razgovaralo sa Izetom Hajrovićem i vjreujem da će se još razgovarati iako se od opredjelio za drugu reprezentaciju", kazao je Pirić.
Izet je ubilježio jedan nastup za Švicarsku u prijateljskoj utakmici te će pored bh. državljanstva morati mijenjati i ono nogometno.
"On treba da traži promjenu tog državljanstva i vjerujem da će FIFA i UEFA imati razumjevanja nakon što se zadovolje određeni kriteriji", dodao je Pirić.
Da li će Izet biti među Zmajevima u novembru kada se igra utakmica protiv Slovačke, ostaje da se vidi.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
gledam na FACE-u izvjestaj iz Rige i sve sta se desavalo,,,
pa haman suze krenu na oci kad vidis posle tekme kako navijaci grle i ljube Susica , Ibia i ostale,,
jos jednom svaka cast FACE tv

jos jednom svaka cast FACE tv

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
imal na yautube?vrebac86 je napisao/la:gledam na FACE-u izvjestaj iz Rige i sve sta se desavalo,,,![]()
![]()
pa haman suze krenu na oci kad vidis posle tekme kako navijaci grle i ljube Susica , Ibia i ostale,,
jos jednom svaka cast FACE tv![]()

" onclick="window.open(this.href);return false;
Uske iz zatvora
koji lakrdas, cuj on zasluzan sto Pjanic, Mujdza i ostali igraju za bih
Uske iz zatvora

-
- Kontakt:
Pa ako skontamo da, kad su ovi navedeni počeli igrati za nas, da je on bio u vrhu saveza, nije da nije imao svoje prste u rješavanju njihovih administrativnih problemaSakuragi je napisao/la:
Uske iz zatvora![]()

Nas Vedo među elitom kad je u pitanju doprinos bodova ekipi .
skonto sam da je u Barci,,,a ono nije temna Begovic sorry....
Lovac je napisao/la:Tema o nasim Zmajevima..
- Ponos Torina
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
kakav je ovo blam bio

kakav je ovo blam bio
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
ovo prvi put cujemPonos Torina je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kakav je ovo blam bio

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!