Bravo!Medo10 je napisao/la:Kakav pritisak? Jeste li svjesni da je ovo forum? Ko je to javno pravio pritisak nad selektorom? Selektor zove najbolje sto imamo. Said, ako se pokaze u kvalifikacijama za LP, sigurno ce dobiti poziv sa kljucne utakmice kvalifikacija. Pape mu je bio spreman dati poziv prosle godine, al' onda se desio slucaj Zeta. Kakav pritisak i bakraci. Ovdje svi heroji preko foruma(gringo i slicni tipovi), al' ta prica pocinje i zavrsava se na forumu. Ako se zeli pritisak slobodno pred savez, transparente, plakate i ozezi.Head je napisao/la:Cartman je napisao/la:Nema Misimovica, Pjanic ocito van forme...Valjao bi nam Said.
Ma treba napraviti pritisak.
Uz pritisak je usao i Zukanovic u reprezentaciju.Said je kvalitet i dobro bi nam sad valjao u nedostatku veznih igraca.Nece Rahimic povuci loptu nanizati 2-3 i dodati.Tanki smo tu k'o rizla.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Oni hudi misle da neko cita sta se ovdje na forumu baljezgaMedo10 je napisao/la:
Kakav pritisak? Jeste li svjesni da je ovo forum? Ko je to javno pravio pritisak nad selektorom? Selektor zove najbolje sto imamo. Said, ako se pokaze u kvalifikacijama za LP, sigurno ce dobiti poziv sa kljucne utakmice kvalifikacija. Pape mu je bio spreman dati poziv prosle godine, al' onda se desio slucaj Zeta. Kakav pritisak i bakraci. Ovdje svi heroji preko foruma(gringo i slicni tipovi), al' ta prica pocinje i zavrsava se na forumu. Ako se zeli pritisak slobodno pred savez, transparente, plakate i ozezi.

Da forum je mocan, da izvrsi pritisak na selektora

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Cist kao suza, metar je bio igrac hajduka blize golu...Sajo igra na pogresnoj poziciju u Dinamu, kad god je oko 16 dobio loptu pravio je nered....Head je napisao/la:Saidu ponisten cist gol protiv Hajduka.Inace opet dominira.
Ali mozda ga kruno tu gura jer ce imati vise kretanja da povrati formu...
Za mene je on savrsen ofanzivni veznjak....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Klovnu sta to ti radis na forumu kad je to k.arinaMedo10 je napisao/la:Kakav pritisak? Jeste li svjesni da je ovo forum? Ko je to javno pravio pritisak nad selektorom? Selektor zove najbolje sto imamo. Said, ako se pokaze u kvalifikacijama za LP, sigurno ce dobiti poziv sa kljucne utakmice kvalifikacija. Pape mu je bio spreman dati poziv prosle godine, al' onda se desio slucaj Zeta. Kakav pritisak i bakraci. Ovdje svi heroji preko foruma(gringo i slicni tipovi), al' ta prica pocinje i zavrsava se na forumu. Ako se zeli pritisak slobodno pred savez, transparente, plakate i ozezi.Head je napisao/la:Cartman je napisao/la:Nema Misimovica, Pjanic ocito van forme...Valjao bi nam Said.
Uz pritisak je usao i Zukanovic u reprezentaciju.Said je kvalitet i dobro bi nam sad valjao u nedostatku veznih igraca.Nece Rahimic povuci loptu nanizati 2-3 i dodati.Tanki smo tu k'o rizla.

Prije nego se registrujes treba procitati pravila...
Nije ti ovo prodavnica u tvom selu pa da uz klipacu raspravljas o stocnoj pijaci...
Ovo je sportski forum sa tom tematikom, ne stocna pijaca...
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 26 maj 2013, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Za Zukana je se trubilo mjesecima, i tek onda je dobio poziv. Tako ce izgleda bit i ovaj put. I ne, ne kazem da je dobio poziv radi novinara i forumasa, ali sporo se brate ukljucuju novi igraci. Nismo Spanija pa da se neko mora dokazivat godinama za poziv.Head je napisao/la:Cartman je napisao/la:Nema Misimovica, Pjanic ocito van forme...Valjao bi nam Said.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Papastathopoulos
- Kontakt:
pa jel on krilo il ofanzivni veznjak ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ocito im ostalo od klaviriste iz Zenice, da uz mezu i vopi lagano brane nerad u savezu.gringobih je napisao/la:Klovnu sta to ti radis na forumu kad je to k.arinaMedo10 je napisao/la:Kakav pritisak? Jeste li svjesni da je ovo forum? Ko je to javno pravio pritisak nad selektorom? Selektor zove najbolje sto imamo. Said, ako se pokaze u kvalifikacijama za LP, sigurno ce dobiti poziv sa kljucne utakmice kvalifikacija. Pape mu je bio spreman dati poziv prosle godine, al' onda se desio slucaj Zeta. Kakav pritisak i bakraci. Ovdje svi heroji preko foruma(gringo i slicni tipovi), al' ta prica pocinje i zavrsava se na forumu. Ako se zeli pritisak slobodno pred savez, transparente, plakate i ozezi.Head je napisao/la:
Uz pritisak je usao i Zukanovic u reprezentaciju.Said je kvalitet i dobro bi nam sad valjao u nedostatku veznih igraca.Nece Rahimic povuci loptu nanizati 2-3 i dodati.Tanki smo tu k'o rizla.![]()
Nije ti ovo prodavnica u tvom selu pa da uz klipacu rasravljas o stocnoj pijaci...

Cartmane nemoj tako napadati sad ces navuci trolahp i vjernog pratioca emira79

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Sta ti je poenta? Sta si htio reci? Uspio si dosta napistati a ustavari nisi nista rekao. Klovna sam? Ok. To je moja stvar. Opet nisi niti jedan relevantan argumenat postavio. Kakav se pritisak stvara nad selektorom putem foruma? Imas li mooda otici pred Safeta i reci mu da je "teleci pogled", imas li ih da odes pred savez i da protestujes? Nemas, znas zasto? Jer si niko i nista, ljudski otpad. Lahko je pricati gluposti i kriti se iza nicka na forumu. Ti, kao 99% Bosanaca, jedino znas pricati, a ne bi nikada nesta konkretno ucinio! Smeta ti odabir igraca?!? Aha, okay, pred savez i izjasni svoje stavove. Fino ti napadas na forumu, a nisi svjestan da od toga nemas koristi. Mnogo price, al' hajde pretvori ih u djela. Ma ja, bolje je oznojiti guzicu za racunarom i usmrdit se ko da ti je krepao jazavac medju nogama.gringobih je napisao/la:Medo10 je napisao/la:Klovnu sta to ti radis na forumu kad je to k.arinaHead je napisao/la:
Kakav pritisak? Jeste li svjesni da je ovo forum? Ko je to javno pravio pritisak nad selektorom? Selektor zove najbolje sto imamo. Said, ako se pokaze u kvalifikacijama za LP, sigurno ce dobiti poziv sa kljucne utakmice kvalifikacija. Pape mu je bio spreman dati poziv prosle godine, al' onda se desio slucaj Zeta. Kakav pritisak i bakraci. Ovdje svi heroji preko foruma(gringo i slicni tipovi), al' ta prica pocinje i zavrsava se na forumu. Ako se zeli pritisak slobodno pred savez, transparente, plakate i ozezi.![]()
Nije ti ovo prodavnica u tvom selu pa da uz klipacu raspravljas o stocnoj pijaci...
-
- Kontakt:
Pravi ga ko te hebeSapunaru28 je napisao/la:Zasto mi ne mozemo praviti vidica
Odo ga ja sutra napravit, hocu mu i ime dat Nemanja?Sapunaru28 je napisao/la:Zasto mi ne mozemo praviti vidica
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Jes vidio kad je usao onaj dvolicni kepec i glumi zvjezdicu hoce sam da izdribla i zabije a nemozeHead je napisao/la:Saidu ponisten cist gol protiv Hajduka.Inace opet dominira.

Allahu dragi, kakvi klocevi imaju pristup internetu!
Pa dragi sapuNJaru, ti si za ljecenje jarane. I ja sam u Svedskoj, nikad nisam pratio ovu njihovu Saban ligu, niti cu je ikad pratiti jer je sranje! Mozda je nasa(bosanska - tj. NE TVOJA) liga gora, AL JE NASA i uvijek cu je pratiti.
I jos sta mlatis bogati, kad je FKS izbavio Örebra, örebro je igralo u Allsvenskan, godinu prije zavrsio treci zato su i igrali EL. Kao drugo, FKS je tukao Helsingborga te godine kad je Helsingborg postao Sampion te tvoje Lige! Sramota me takvih ''kvazi'' bosanaca ovdje po svedskoj, bitno je da imaju dres repke, sal, kape i ostala sranja, a kad odes kuci pricas Svedski iako ti otac kaze da pricas bosanski, ti mu kazes da ti je laske Svedski pricati, jer ipak si bio mali kad si dosao u Svedsku pa nisi ni ucio nas jezik. I jos kad te pitaju sta si, ti ima kazes ''Ja sam svedjanin, al su mi roditelji iz Bosne, al ja sam ovdje odrastao pa se smatram svedjaninom''. Ima takvih ovdje p''un **** pa ih je lako prepoznati.
Izvinjavam se sto sam skrenuo s teme, al morao sam ovo napisati!
LIMVO LIKCE DO BAGRO!
Pa dragi sapuNJaru, ti si za ljecenje jarane. I ja sam u Svedskoj, nikad nisam pratio ovu njihovu Saban ligu, niti cu je ikad pratiti jer je sranje! Mozda je nasa(bosanska - tj. NE TVOJA) liga gora, AL JE NASA i uvijek cu je pratiti.
I jos sta mlatis bogati, kad je FKS izbavio Örebra, örebro je igralo u Allsvenskan, godinu prije zavrsio treci zato su i igrali EL. Kao drugo, FKS je tukao Helsingborga te godine kad je Helsingborg postao Sampion te tvoje Lige! Sramota me takvih ''kvazi'' bosanaca ovdje po svedskoj, bitno je da imaju dres repke, sal, kape i ostala sranja, a kad odes kuci pricas Svedski iako ti otac kaze da pricas bosanski, ti mu kazes da ti je laske Svedski pricati, jer ipak si bio mali kad si dosao u Svedsku pa nisi ni ucio nas jezik. I jos kad te pitaju sta si, ti ima kazes ''Ja sam svedjanin, al su mi roditelji iz Bosne, al ja sam ovdje odrastao pa se smatram svedjaninom''. Ima takvih ovdje p''un **** pa ih je lako prepoznati.
Izvinjavam se sto sam skrenuo s teme, al morao sam ovo napisati!
LIMVO LIKCE DO BAGRO!
Mnogi novinari citaju ovaj forum, neki imaju i registrovane nickove. Ti ljudi imaju priliku da pri intervjuisanju Papeta postavljaju takva pitanja...emir79 je napisao/la:Oni hudi misle da neko cita sta se ovdje na forumu baljezgaMedo10 je napisao/la:
Kakav pritisak? Jeste li svjesni da je ovo forum? Ko je to javno pravio pritisak nad selektorom? Selektor zove najbolje sto imamo. Said, ako se pokaze u kvalifikacijama za LP, sigurno ce dobiti poziv sa kljucne utakmice kvalifikacija. Pape mu je bio spreman dati poziv prosle godine, al' onda se desio slucaj Zeta. Kakav pritisak i bakraci. Ovdje svi heroji preko foruma(gringo i slicni tipovi), al' ta prica pocinje i zavrsava se na forumu. Ako se zeli pritisak slobodno pred savez, transparente, plakate i ozezi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da forum je mocan, da izvrsi pritisak na selektora
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Naravno da se sve ovo cita, pa koliko sam puta vidio da neki forumas ovdje na forumu nesto stavi za nekog igraca, za 10 min se to objavi na ss.ba portalu..sve se cita 

A znamo i da igraci citaju ovaj portal, sigurno malo ulete i na forum da citaju o sebi. Vjerujem da je Nedimko Ibricicu vratio samopouzdanje.Papastathopoulos je napisao/la:Naravno da se sve ovo cita, pa koliko sam puta vidio da neki forumas ovdje na forumu nesto stavi za nekog igraca, za 10 min se to objavi na ss.ba portalu..sve se cita

- legenda reala
- Kontakt:
Menadžeri, igrači i dr._dreamer_ je napisao/la:
Mnogi novinari citaju ovaj forum, neki imaju i registrovane nickove. Ti ljudi imaju priliku da pri intervjuisanju Papeta postavljaju takva pitanja...
Nismo ni svjesni ko sve posjećuje ovaj forum

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
dal nas Pape cita?legenda reala je napisao/la:Menadžeri, igrači i dr._dreamer_ je napisao/la:
Mnogi novinari citaju ovaj forum, neki imaju i registrovane nickove. Ti ljudi imaju priliku da pri intervjuisanju Papeta postavljaju takva pitanja...
Nismo ni svjesni ko sve posjećuje ovaj forum

Safethp.Sakuragi je napisao/la:dal nas Pape cita?legenda reala je napisao/la:Menadžeri, igrači i dr._dreamer_ je napisao/la:
Nismo ni svjesni ko sve posjećuje ovaj forum![]()

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Al onda mi nije jasno kako avdija ima imalo motiva za fudbalomCartman je napisao/la:A znamo i da igraci citaju ovaj portal, sigurno malo ulete i na forum da citaju o sebi. Vjerujem da je Nedimko Ibricicu vratio samopouzdanje.Papastathopoulos je napisao/la:Naravno da se sve ovo cita, pa koliko sam puta vidio da neki forumas ovdje na forumu nesto stavi za nekog igraca, za 10 min se to objavi na ss.ba portalu..sve se cita

PIše da je skaut Werdera bio na utakmici Olimpic-Čelik možda bi ovaj MEšanović mogo za dvije -tri sezone biti naš treći napadač koji nam sigurno fali,ili eventualno Atajić iz CEltica..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.