Bilall je napisao/la:Romariooo je napisao/la:ma ne kazem da je ostecen dortmund, samo da je bilo tih nekih detalja kad je sudija mogao opravdano okrenuti utakmicu u drugom smijeru, bayern je zasluzeno osvojio, tu se nema sta prigovoriti, imao je i srece, morala se ta sreca nekad vratiti
ne znam, tako mi je djelovalo.. Danas tako vecina govori, isto sto su i za Barcu govorili kako je nezasluzeno osvajala.
Nedovno su Barcelonu prozivali Uefalona, pitam se sta ce sada izmisliti na racun Bayerna
Iskreno hebe mi se za zlatnu loptu. Nemoj me pogresno shvatiti.
Ako se ja pitam ko je najbolji igrac danasnjice onda je to Messi sto je i statistika potvrdila. Ribery jes slabiji, ali nije za klasu slabiji kako to neko tvrdi, i bitno je drugaciji tip igraca od Messia.
Njegova prgavost jeste mu losa strana, i svako objektivan vidi da on ima tanak fitilj, sto ga nekada a i ekipu skupo kosta, ali da je klasa u fudbalskom smislu tesko neko moze osporiti
tako je kad pocnu ljudi da zavide, do sad je bayern bio simpa svima,sad ako zagospodari i nametne neku novu hegemoniju, pa istambura jos koji put talijane i engleze, i vi cete osjetiti sta je zavist, al neka, slatko je to heh
bayernu ce sad biti tesko, naredna sezona ce nam dati odgovor dal je ovo bio vrhunac, ili ce ove mocne igre da se i nastave, igracki gledajuci bicete jos i jaci sigurno, al ono sto je najveci problem poslije ovakvih briljantnih sezona je kako odrzati motiv, pep je to uspijevao s barcom mada je bilo nekih manjih padova, vidjecemo kako ce to izgledati kad bude vodio bayern
niko od bitnih igraca bayerna nece u penziju nit ce biti prodan vjerovatno, a tu je jos sad i gece i vjerovatno jos barem jedan mocan igrac ce vam doci, samo ostaje pitnja motiva, a i konkurencija u ligi prvaka ce biti jaca, barca je u ovoj sezoni izgledala oronulo, al reakcija je brza, dosao je neymar, doci ce jos koje mocno osvjezenje, realu ce doci ozbiljniji trener, celzi s morinjom ce vjerovatno biti opasniji, united standarno dobar, pariz isto moze pomrsiti racune, dortmund moguce da ostane na visokom nivou... ima tu jake konkurencije, triput je teze braniti nego osvajati