brate rekao sam kad vide golove onda komentari ja no coment .......Ipak ču reči samo Emir Hadžić je majstor i to veliki i sretno mu gdje god nastavio karijeru a volio bi da ostane kod nasHigh je napisao/la:
Kritičari, zaspali ste? Možete mu se sageti samo. I vi i ona krampa iz Zenice. Udaviste sa tom vašom ublehaškom pričom.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo ljubavi moja!
I da se zna, forum je sigurno posljednje mjesto da se o tome prica.....tarikhordas je napisao/la:Jel zna neko sta je bio razlog onog kao malog belaja danas na sjeveru ?
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Tarikhordas -brate traži to na pp nemoj ovde molim te!MrWhite je napisao/la:I da se zna, forum je sigurno posljednje mjesto da se o tome prica.....tarikhordas je napisao/la:Jel zna neko sta je bio razlog onog kao malog belaja danas na sjeveru ?
Sarajevo ljubavi moja!
zavrsi se jos jedna sezona puna nadanja...e sad u evropi saznajemo protivnike 24 juna znali ko ko su mogucvi protivnici...onda sta je za torlaka jel on ide sigurno jel ide jer mu je sitekao ugovor ili...imal kakvih naznaka kakvih prinova tj pojacanja...da otvorimo ovu temu.. 

Samo Sarajevo
Pa šta? Štimalo se i Ibrahimoviću u Interu, što ne bi i Hadžiću u Sarajevu?afa97 je napisao/la:Nije to zabranjeno nego su mu dodavali da uzme titulu najboljeg strijelcasekac je napisao/la:Ovako bio sam na utakmici i mogu reči samo ovo: Treči gol i peti dobro pgledajte a Suljić i Todorović su predriblali i golmana pa mu vratili da on da je li to zabranjeno ili namješteno a jedan gol je onako traljav ali opet kažem pogledati pa pričati.Moje skromno mišljenje to nije ni blizu onog kad Cimirot vrača golmanu loptu ali dobro svako ima pravo na mišljenje pa tako i vi ali opet kažem dobro pogledajte pa sudite,kudite ili hvalite
4.10.2009.
Ovdje je preko cijeli godine samo vama sve namjesteno nama Boga mi nije. Covjek dao 5 golova postao najbolji strijelac lige, pa sta sad? Trebamo se raspravljati oko toga.
Kakav je on napadac pokazuje mjesto na tabeli i trofeji ostalo je sve manje bitno.
Kakav je on napadac pokazuje mjesto na tabeli i trofeji ostalo je sve manje bitno.
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!
Baš se fino vidi da je Hadžiji 3 i 5 gol namješten ono preofirno ko nije gledao obavezno pogledat !!!
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- moustapha
- Kontakt:
Da, ono pravo ofirno. Vezni igraci Sarajeva dodaju loptu do napadaca.Lik je napisao/la:Baš se fino vidi da je Hadžiji 3 i 5 gol namješten ono preofirno ko nije gledao obavezno pogledat !!!

#divovi
moustapha je napisao/la:Da, ono pravo ofirno. Vezni igraci Sarajeva dodaju loptu do napadaca.Lik je napisao/la:Baš se fino vidi da je Hadžiji 3 i 5 gol namješten ono preofirno ko nije gledao obavezno pogledat !!!![]()
![]()
![]()

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
moustapha je napisao/la:Da, ono pravo ofirno. Vezni igraci Sarajeva dodaju loptu do napadaca.Lik je napisao/la:Baš se fino vidi da je Hadžiji 3 i 5 gol namješten ono preofirno ko nije gledao obavezno pogledat !!!![]()
![]()
![]()
da je dao mesi 5 komada svi bi svrsavali,a ovako pošto je kod nas SVE nastimano ne treba nista drugo ni ocekivati nego ovakve komentare.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
svi golovi normala, jer nije bilo toliko preofirno ( a i da jest, to je dozvoljeno)...covjek imao svoj dan, i to je to...naravno da su mu i igraci pomogli, kao one godine adebajor ronaldu u madridu...moustapha je napisao/la:Da, ono pravo ofirno. Vezni igraci Sarajeva dodaju loptu do napadaca.Lik je napisao/la:Baš se fino vidi da je Hadžiji 3 i 5 gol namješten ono preofirno ko nije gledao obavezno pogledat !!!![]()
![]()
![]()
meni je normalnije ovo nego to sto je adilovic uz pomoc PENALA (ne znam koliko njih) htio uzeti titulu naj strijelca...
i bez ovih 5 golova je bio zasluzio titulu naj strijelca, da je hadzic kojim slucajem pucao penale imao bi 25 golova (oko)

treba zabraniti napadacima da pucaju penale

zamisli da je onda dzeko za wolfsburg pucao penale umjesto grafitea (12 njih), imao bi na kontu 38 golova u jednoj sezoni u bundes ligi...a grafite svega 16...
mislim da je jasno sta zelim reci, daleko slabiji igrac bio naj strijelac te godine u bundes ligi...upravo zahvaljujuci glupim penalima..
naravno, neko ce reci treba znati i opucati penal, pa pogodio bi i dzeko makar 6 od 12

Pismo navijača Crvene Zvezde našem Husrefu:
''Dragi naš Husrefe,
Ovaj mali poklon koji ti šaljemo je samo znak da te navijači Zvezde nisu zaboravili. Nismo zaboravili sve one golove koje si postigao za klub koji volimo, tvoju energiju i strast sa kojom si igrao za crveno-bele boje. Ali isto tako se nadamo da ni ti nisi zaboravio huk sa Marakane, kada se sa tribina orilo: 'Husrefe, Husrefe.' Bio si i ostao gospodin čovek. To što si o našoj Zvezdi uvek govorio lepo i s poštovanjem, nikada ti nećemo zaboraviti.
Zato, istog trenutka kada smo čuli da je tvoje zdravstveno stanje narušeno, odlučili smo da ti pošaljemo ovaj mali poklon kao znak pažnje i želje za tvoj brzi oporavak.
Nadamo se da će ti on probuditi i evocirati uspomene na srećne dana provedene u Beogradu i Zvezdi, i dati ti snage da pobjediš sve ono što te u ovom trenutku snašlo.
Pobedi zbog sebe, na radost svih nas!
Vole te tvoji Zvezdaši."
Pošto su mu čelnici FK Sarajevo uručili poklon i pismo, Husref Musemić se zahvalio navijačima Crvene zvezde sledećim rečima:
"Poštovani,
Pre svega želim da se zahvalim svim navijačima Crvene zvezde na pruženoj podršci.
Moja porodica i ja smo prijatno iznenađeni vašom brigom i pažnjom.
Ovom gestom ste ponovo pokazali da ste veliki klub, veliki ljudi... Čast mi je da sam u jednom periodu svog života bio dio toga, a ovom vašom podrškom podsjetili ste me da ću uvijek biti jedan od VAS.
Hvala što niste zaboravili da sam iskreno i svim srcem igrao za crveno-bele.
Zahvaljujem se na poklonima, iskreno sam dirnut.
Pozdrav svim Delijama!!!"
''Dragi naš Husrefe,
Ovaj mali poklon koji ti šaljemo je samo znak da te navijači Zvezde nisu zaboravili. Nismo zaboravili sve one golove koje si postigao za klub koji volimo, tvoju energiju i strast sa kojom si igrao za crveno-bele boje. Ali isto tako se nadamo da ni ti nisi zaboravio huk sa Marakane, kada se sa tribina orilo: 'Husrefe, Husrefe.' Bio si i ostao gospodin čovek. To što si o našoj Zvezdi uvek govorio lepo i s poštovanjem, nikada ti nećemo zaboraviti.
Zato, istog trenutka kada smo čuli da je tvoje zdravstveno stanje narušeno, odlučili smo da ti pošaljemo ovaj mali poklon kao znak pažnje i želje za tvoj brzi oporavak.
Nadamo se da će ti on probuditi i evocirati uspomene na srećne dana provedene u Beogradu i Zvezdi, i dati ti snage da pobjediš sve ono što te u ovom trenutku snašlo.
Pobedi zbog sebe, na radost svih nas!
Vole te tvoji Zvezdaši."
Pošto su mu čelnici FK Sarajevo uručili poklon i pismo, Husref Musemić se zahvalio navijačima Crvene zvezde sledećim rečima:
"Poštovani,
Pre svega želim da se zahvalim svim navijačima Crvene zvezde na pruženoj podršci.
Moja porodica i ja smo prijatno iznenađeni vašom brigom i pažnjom.
Ovom gestom ste ponovo pokazali da ste veliki klub, veliki ljudi... Čast mi je da sam u jednom periodu svog života bio dio toga, a ovom vašom podrškom podsjetili ste me da ću uvijek biti jedan od VAS.
Hvala što niste zaboravili da sam iskreno i svim srcem igrao za crveno-bele.
Zahvaljujem se na poklonima, iskreno sam dirnut.
Pozdrav svim Delijama!!!"
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- SarajlijaTM
Hajde ba,ofirnije je to da je na jesen sarajevo sa jacom ekipom odigralo 2/1 u bjeljini,nego sto je hadzic zabio 5golova
Svaka cast covjeku,nek se i u nasoj ligi to desilo! Da ne pisu samo o tucama i slicnim sran.jima
Svaka cast covjeku,nek se i u nasoj ligi to desilo! Da ne pisu samo o tucama i slicnim sran.jima
![]()
![]()

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
- storm_raider
- Kontakt:
Nista "ofirno" nema u ovim golovima, svi su dobri. Onaj nas Adilovic ne bi bio u stanju 3 od ovih njegovih 5 dati na ovaj nacin. Svaka cast Amaru pa uze titulu.
Sport je lijek za tijelo i duh.
I recite mi kako da ga čovjek ne poštuje svaka čast tebi brate (ako se ne ljutiš što te tako zovem)jednostavno rečeno RESPECTstorm_raider je napisao/la:Nista "ofirno" nema u ovim golovima, svi su dobri. Onaj nas Adilovic ne bi bio u stanju 3 od ovih njegovih 5 dati na ovaj nacin. Svaka cast Amaru pa uze titulu.
Sarajevo ljubavi moja!
Haj sad u mahalu(citaj Otoku) pa na eci peci pec,Lede,Vidovic,Duljevic na izvolte
Sto volim sto ga prcnuse
P.S. i do Banja Luke svakako ima i tamo jeftinih proizvoda,istina vecini je rok trajanja pri kraju ali ima tu jos svjezine

Sto volim sto ga prcnuse

P.S. i do Banja Luke svakako ima i tamo jeftinih proizvoda,istina vecini je rok trajanja pri kraju ali ima tu jos svjezine

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
A parola je glasila ? Moze i na PP.Pacov je napisao/la:Parola vam objasnila mnoge stvari,svaka cast![]()
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- moustapha
- Kontakt:

Klupske kase nisu škrte u kladionici se pare vrte
SIPA neće da se miješa u igri je puno keša
Ko je prvi to se zna i ko zadnji ispada
U Evropu svako neće sankcije su manje veće
#divovi
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, fera, Tatamata1946 i 60 gostiju.