FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bilall
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bilall » 27 maj 2013, 00:06

Romariooo je napisao/la: i bayern je sinoc imao srece kao ekipa, vratila se sva ona nesreca od prosle godine iz finala

bila su dva veoma bitna detalja gdje ste imali srece sto sudija nije postupio po pravilima,malo je pogledao kroz prste
Jah Dortmind je ostecen.. malo sam umoran od te price. :)
Lewandowski crveni karton za nesportsko ponasanje jer je brutalno nagazio Boatenga.
Subotic crveni karton jer je kao zadnji igrac odbrane faulirao Mullera u jednoj akciji.
Kada vec tjeramo mak na konac 8-)

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 27 maj 2013, 00:22

Bilall je napisao/la:
Romariooo je napisao/la: i bayern je sinoc imao srece kao ekipa, vratila se sva ona nesreca od prosle godine iz finala

bila su dva veoma bitna detalja gdje ste imali srece sto sudija nije postupio po pravilima,malo je pogledao kroz prste
Jah Dortmind je ostecen.. malo sam umoran od te price. :)
Lewandowski crveni karton za nesportsko ponasanje jer je brutalno nagazio Boatenga.
Subotic crveni karton jer je kao zadnji igrac odbrane faulirao Mullera u jednoj akciji.
Kada vec tjeramo mak na konac 8-)
ma ne kazem da je ostecen dortmund, samo da je bilo tih nekih detalja kad je sudija mogao opravdano okrenuti utakmicu u drugom smijeru, bayern je zasluzeno osvojio, tu se nema sta prigovoriti, imao je i srece, morala se ta sreca nekad vratiti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 27 maj 2013, 00:27

amerosm je napisao/la:
proFCB je napisao/la:Koliko se vas moze pohvaliti da je gledalo finalnu utakmicu sa jednim BvB-ovcem???
:lol: :lol: :lol:

Nevjerovatan osjecaj, vjerujte mi! :)
Gledao utakmicu i da jednim BVB-ovcem i sa jednim Bavarcem... :D :D
Ne zna se koje od njih za vrijeme utakmice bio gori i obojca su bili ko na tankom ledu, dok ja mislim da smo jucer jedino Merkelova i ja uzivali u finalu. :lol: :lol:
Sve je to fino i krasno, ali kada si u okruženju od 20-ak navijača/simpatizera Žutih i jedini skačeš i urlaš kad je Robben dao gol, a oni svi pokisli... NEKE SE STVARI NE MOGU KUPITI NOVCEM 8-)

Još uvijek sam pod dojmom i slavljem i svim ostalim jakim emocijama pa neću puno dužiti, ali čestitke i ostale hvalospjeve čekaju subotu i tada ću ih u šanžer staviti i sve ih naredati 8-)

Šta reći... MERAK, BRATE, MERAK... :D :D :D
Sent from my Philips Smart TV.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 27 maj 2013, 00:34

Romariooo je napisao/la:ma ne kazem da je ostecen dortmund, samo da je bilo tih nekih detalja kad je sudija mogao opravdano okrenuti utakmicu u drugom smijeru, bayern je zasluzeno osvojio, tu se nema sta prigovoriti, imao je i srece, morala se ta sreca nekad vratiti
ne znam, tako mi je djelovalo.. Danas tako vecina govori, isto sto su i za Barcu govorili kako je nezasluzeno osvajala.
Nedovno su Barcelonu prozivali Uefalona, pitam se sta ce sada izmisliti na racun Bayerna :?
Iskreno hebe mi se za zlatnu loptu. Nemoj me pogresno shvatiti.
Ako se ja pitam ko je najbolji igrac danasnjice onda je to Messi sto je i statistika potvrdila. Ribery jes slabiji, ali nije za klasu slabiji kako to neko tvrdi, i bitno je drugaciji tip igraca od Messia.
Njegova prgavost jeste mu losa strana, i svako objektivan vidi da on ima tanak fitilj, sto ga nekada a i ekipu skupo kosta, ali da je klasa u fudbalskom smislu tesko neko moze osporiti

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 27 maj 2013, 00:34

dr.adnan je napisao/la:
amerosm je napisao/la:
proFCB je napisao/la:Koliko se vas moze pohvaliti da je gledalo finalnu utakmicu sa jednim BvB-ovcem???
:lol: :lol: :lol:

Nevjerovatan osjecaj, vjerujte mi! :)
Gledao utakmicu i da jednim BVB-ovcem i sa jednim Bavarcem... :D :D
Ne zna se koje od njih za vrijeme utakmice bio gori i obojca su bili ko na tankom ledu, dok ja mislim da smo jucer jedino Merkelova i ja uzivali u finalu. :lol: :lol:
Sve je to fino i krasno, ali kada si u okruženju od 20-ak navijača/simpatizera Žutih i jedini skačeš i urlaš kad je Robben dao gol, a oni svi pokisli... NEKE SE STVARI NE MOGU KUPITI NOVCEM 8-)

Još uvijek sam pod dojmom i slavljem i svim ostalim jakim emocijama pa neću puno dužiti, ali čestitke i ostale hvalospjeve čekaju subotu i tada ću ih u šanžer staviti i sve ih naredati 8-)

Šta reći... MERAK, BRATE, MERAK... :D :D :D
hehe auu prijatelju ja i jaran navijamo za bajern a ostali moji prijatelji realovci barselona pa i liverpulovac hehe navijaju za dortmund inace u kaficu i moze se reci krcato prvih 25 min joj sutim ja ovi psuju kako mi srece imamo a onda roben masa mi psujemo sta je sad daje bajern goo a ja i jaran vriska i jos par ostali gledaju u nas kad dortmund izjednacaje cijeli kafic na nogama a nas par sutimo miler masa prazan go cijeli kafic se okrenuo nama i smije se i vrisiti kao da je dortmund dao go kazu gotovo je kad su ovo masili nema sanse da pobijede jaran na rubu suza a onda roben goooooooooooooooooooooooooooooooo joj sve sam im naplatio picke se usutile....ooooooooooooooooooooooooooooooooooooo bajern sampion....ooooooooooooooo..ma znate sta odo gledat reprizu..heheh :D
Samo Sarajevo

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 27 maj 2013, 00:36

Pijel se sta :?: :lol:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 maj 2013, 00:56

[youtube][/youtube]
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 27 maj 2013, 01:01

Bilall je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:ma ne kazem da je ostecen dortmund, samo da je bilo tih nekih detalja kad je sudija mogao opravdano okrenuti utakmicu u drugom smijeru, bayern je zasluzeno osvojio, tu se nema sta prigovoriti, imao je i srece, morala se ta sreca nekad vratiti
ne znam, tako mi je djelovalo.. Danas tako vecina govori, isto sto su i za Barcu govorili kako je nezasluzeno osvajala.
Nedovno su Barcelonu prozivali Uefalona, pitam se sta ce sada izmisliti na racun Bayerna :?
Iskreno hebe mi se za zlatnu loptu. Nemoj me pogresno shvatiti.
Ako se ja pitam ko je najbolji igrac danasnjice onda je to Messi sto je i statistika potvrdila. Ribery jes slabiji, ali nije za klasu slabiji kako to neko tvrdi, i bitno je drugaciji tip igraca od Messia.
Njegova prgavost jeste mu losa strana, i svako objektivan vidi da on ima tanak fitilj, sto ga nekada a i ekipu skupo kosta, ali da je klasa u fudbalskom smislu tesko neko moze osporiti
tako je kad pocnu ljudi da zavide, do sad je bayern bio simpa svima,sad ako zagospodari i nametne neku novu hegemoniju, pa istambura jos koji put talijane i engleze, i vi cete osjetiti sta je zavist, al neka, slatko je to heh

bayernu ce sad biti tesko, naredna sezona ce nam dati odgovor dal je ovo bio vrhunac, ili ce ove mocne igre da se i nastave, igracki gledajuci bicete jos i jaci sigurno, al ono sto je najveci problem poslije ovakvih briljantnih sezona je kako odrzati motiv, pep je to uspijevao s barcom mada je bilo nekih manjih padova, vidjecemo kako ce to izgledati kad bude vodio bayern

niko od bitnih igraca bayerna nece u penziju nit ce biti prodan vjerovatno, a tu je jos sad i gece i vjerovatno jos barem jedan mocan igrac ce vam doci, samo ostaje pitnja motiva, a i konkurencija u ligi prvaka ce biti jaca, barca je u ovoj sezoni izgledala oronulo, al reakcija je brza, dosao je neymar, doci ce jos koje mocno osvjezenje, realu ce doci ozbiljniji trener, celzi s morinjom ce vjerovatno biti opasniji, united standarno dobar, pariz isto moze pomrsiti racune, dortmund moguce da ostane na visokom nivou... ima tu jake konkurencije, triput je teze braniti nego osvajati
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

dawud
Kontakt:

Post Postao/la dawud » 27 maj 2013, 01:01

e ljudi sta predstavljaju zvjezdice iznad grba znam da je nest u vezi bl.al sta konkretno?
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 maj 2013, 01:07

dawud je napisao/la:e ljudi sta predstavljaju zvjezdice iznad grba znam da je nest u vezi bl.al sta konkretno?
Broj titula u Bundeski.
Svaka 5-a titula po jedna zvjezdica.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 27 maj 2013, 01:08

dawud je napisao/la:e ljudi sta predstavljaju zvjezdice iznad grba znam da je nest u vezi bl.al sta konkretno?
3 titule = 1 zvjezdica
5 = 2
10 = 3
20 = 4
;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 27 maj 2013, 09:49

nije mi jasno o kakvoj sreci pricate ,bayern je u punih 65 minuta bio nadigrao BVB i sasvim zasluzeno postigao 2 gola,ne vidim u kom smislu govorite o sreci.

jeronimo
Kontakt:

Post Postao/la jeronimo » 27 maj 2013, 09:55

GAL je napisao/la:nije mi jasno o kakvoj sreci pricate ,bayern je u punih 65 minuta bio nadigrao BVB i sasvim zasluzeno postigao 2 gola,ne vidim u kom smislu govorite o sreci.
Početak meča, druže. Totalna dominacija Dortmunda, i kao što sam već rekao jedan zaista dobar presing naših igrača. Ybg, ipak vi ste osvojili titulu i ja sam vam već čestitao na tome. Eventualni crveni karton Dantea bi promijenio cijeli tok meča, ali šta je tu je. Život ide dalje, i već se nadam pobjedi u DFB Pokalu. 8-)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 27 maj 2013, 10:48

jeronimo je napisao/la:
GAL je napisao/la:nije mi jasno o kakvoj sreci pricate ,bayern je u punih 65 minuta bio nadigrao BVB i sasvim zasluzeno postigao 2 gola,ne vidim u kom smislu govorite o sreci.
Početak meča, druže. Totalna dominacija Dortmunda, i kao što sam već rekao jedan zaista dobar presing naših igrača. Ybg, ipak vi ste osvojili titulu i ja sam vam već čestitao na tome. Eventualni crveni karton Dantea bi promijenio cijeli tok meča, ali šta je tu je. Život ide dalje, i već se nadam pobjedi u DFB Pokalu. 8-)
prvih 25 minut borusija znatno bolja ajde neka bude sreca ,gdje ste mogli recimo postici gol dva ,sta je onda sa ostalih 65 minuta gdje je bayern dominirao i gdje je imao sigurno 5 100% sansi ,sta je sa levom i ono gazenje boe,sta bi bilo da je lewa pocrvenio,s druge strane ricoli je lahke ruke mogao dosuditi crvenjaka danteu ,to je sada prica sta bi bilo kad bi bilo al tekma je prosla mi smo vise nego zaluzeno osvojili i to je to.U sledecoj sezoni ocekujem gladijatorku borbu ove dve momcadi jer su def.najbolje u BL.Bayern je na osnovu ove sezone opet prvi kandidat za BLi LP ,ali sigurno BVB u BL nece se tek tako predati kao ove sezone naorcito uz par pojacanja koja su na pragu BVB.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 27 maj 2013, 11:02

Moze se reci da je romariooo upravu sto se tice zasicenja ili nove hegemonije Bayerna ;) Ljudi polako pocinjuu biti zavidni, al uvijek su bili na Bayern, razlika samo od ove sezone i proslih je ta da i ovi koji su zavidni nisu mogli da negiraju da Bayo nas igra strasan nogomet.

A sad kako mi bavarci i Bayern budemo vise u finalima nekim kupova i slicno to ce vise mrznja rast prema nama :D

Cekali smo titulu Lige Prvaka od 2001, vala ak nije sudjeno da je odbranimo ili osvojimo za 2-3 sezone onda je to tako, al sam siguran da se ova dominacija nastavlja .

Ne mora to biti da u polufinalu se izbaci Barcelona sa 7 komada ukupno, mozda bude sa 3 ukupno :D

Cekaju nas velike utakmice, a bas kao sto je romarioo spomenuo klubovi se pojacavaju, sto Real i Barcelona, sto ovi engleski, sto naftasi :D vidjecemo, al Bayo je dominacija :D
FC Bayern !!!!!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 maj 2013, 11:07

Gol Robbena iz drugog ugla :mrgreen:

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 27 maj 2013, 11:09

BavaracZenica je napisao/la:Moze se reci da je romariooo upravu sto se tice zasicenja ili nove hegemonije Bayerna ;) Ljudi polako pocinjuu biti zavidni, al uvijek su bili na Bayern, razlika samo od ove sezone i proslih je ta da i ovi koji su zavidni nisu mogli da negiraju da Bayo nas igra strasan nogomet.

A sad kako mi bavarci i Bayern budemo vise u finalima nekim kupova i slicno to ce vise mrznja rast prema nama :D

Cekali smo titulu Lige Prvaka od 2001, vala ak nije sudjeno da je odbranimo ili osvojimo za 2-3 sezone onda je to tako, al sam siguran da se ova dominacija nastavlja .

Ne mora to biti da u polufinalu se izbaci Barcelona sa 7 komada ukupno, mozda bude sa 3 ukupno :D

Cekaju nas velike utakmice, a bas kao sto je romarioo spomenuo klubovi se pojacavaju, sto Real i Barcelona, sto ovi engleski, sto naftasi :D vidjecemo, al Bayo je dominacija :D

Cuj brate po boyi ,bayern je takva ekipa da ga mnogi ne vole sto ne znam ,i prijasnjih godina nismo bili toliko omiljenipa cak i pocetko krajem 90 i pocetkom 2000 ih kada smo stizali do zavrsnica i bivali medju glavnim favoritima ,bayern je u tome bas poseban klub mnogi ga ne vole i klada osvaja i kada ne osvaja ,ali zato svi su klubovi ,bayern je klub za sebe institucija .
neka dusmani crknu ,bayern je dosao na tron evrope dosla je nova dinastija dinastija bavarca koja ce da vedri i oblaci evropom makar to ne bilo ne bilo po volji nasim dusmanima i hejterima.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 27 maj 2013, 11:11

rio_Ferdy88 je napisao/la:Gol Robbena iz drugog ugla :mrgreen:

slika

DOMUZARI DOMUZARI HEY HEY :lol: :lol: :lol:

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 27 maj 2013, 11:17

Hanume poslije zasluzenog londonskog shopinga
slika
S lijeva na desno: Claudia Lahm, Lisa Müller & Kathrin Gilch (Neuerova djevojka)

Za sve ostale koji osporavaju nasu pobjedu
[youtube][/youtube]
Sent from my Philips Smart TV.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 27 maj 2013, 11:18

Momci zamoli bih ako ko mere da izbaci podatke ako ih ima ,o ovosezonskoj zaradi u Lp i koliki ce ukupan ostvarena dobit i prihod biti .Danke unapred ;) :D

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.