Postao/la SaltCityAttack » 25 maj 2013, 23:57
ako moje postove pogledasd i prije nego je sezona pocela ja kao navijc Bullsa sam rekao da ne igra Rose nikako ovu godinupa sta ce nam on pomoci sa ovom ekipom?..objektivno gledajuci nista mozda bi bili 4-2, a mozda i 4-3 protiv Miamia i to je to kapak i to je objektivno..svako ko ne misli dobro takvom igracu pod ovim uslovima kakvim su Bullsi bili, gdje je ostalo svega 4-5 igraca od ranije i onda jos pomisljat bezveze gurat njega u vatru ?..cekaj nikd ne znas kako ce se James ponjeti ako "nedo bog " dozivi takvu povredu...on je nas igrac buducnosti, MVP, SUPER STAR I zasto bi mi njega izgubili kao sto su ljud izgubili ASrenasa, T Maca, Reeda i sve ostale koji su sse prerano vracali nakon takve povrede?..ja ti odgoorno tvrdim da nista nije do njega i da je to do Bullsa..isto kao sto su prisali da njegov brat nije u dobrim odnosima sa Bullsima, a na video gdje covjek snima Rosa prije utakmice vidi se kako mu se brat ljepo izgrli izljubi isprica sa svima njima i kako se sa njima druzi... media ovdje je cudo a vi nju samo citate i sve jeoj vjerujete to je vas problem, ne moj na koju sam navikao vec pa se ne lozim kao vi..odgovorno tvrdim da je ovo bila odluka Bullsa da on se ne pojavi na parketu..prvo zbog toga sto nam nebi nista pomogao, drugo sto nebi zbog toga rizikovali, a trece osiguranje koje ce odplatiti dio ugovora gdje ce Bullsi opet na neki nacin profitirati
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987