NBA Playoffs

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la kad_kako » 27 maj 2013, 00:38

NEZALAGANJE je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:
miki_92 je napisao/la: pa to se zna vec dugo, Adam Silver ;)
Isto sranje onda. :lol:

Hvala na info. ;)
Nije bas isto,jer je opste misljenje da ga raja vise gotivi i da je mnogo pristupacniji od Sterna... ;)
Cekaj dok se dokopa stolice. Svi su oni takvi dok guza ne osjeti fotelju. :D

Ja se zaista nadam da ce biti takav kakva ti spominjes da je. Treba malo pozitivne promjene na toj poziciji.
Postovanje treba zaraditi.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 27 maj 2013, 02:56

Ovaj MIA je modernija verzija jump shot tima OKC...Sve sto rade su sutevi,iako odlicno selektirani, sto i nije tesko kad imas ovakve igrace...

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 27 maj 2013, 02:57

Belmin6 je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Ovaj NBA je postao k.urac, stvarno ne znam kako mogu pratiti nesto sto je bilo dobro samo do 2001.!?Kakvi komentari jbt! :roll: :roll: Poenta je da sve u zivotu evoluira i ono sto je juce bilo nije danas isto,a ne da bude isto u periodu od 10-15god.
Ja sam se malo zahebavao, naravno da tako ne mislim. Kontao sam da ce neko od kraljicinih fanova se javit. :D
Niko te više ne uzima za ozbiljno, do kraja sezone ti ćeš trolati najboljeg igrača današnjice i to je to.
Kad ti taj tvoj moze flopat citav playoff mogu i ja trolnut u jednom postu. Naravno prosli nisu trolanje, vec realnost. A realnost je da James flopa. Zovi me hejterom, zaboli me jastucnica.

@NEZALAGANJE sto izbrisa onu ljubavnu poruku. :lol: Jel to slika bila u pitanju?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 27 maj 2013, 03:03

Ma pisalo mi da nije poslano... :roll: :roll: Nisam bio postavio ni postavio sliku,vec te pitah prvo...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 maj 2013, 03:05

Ako vec pricamo o nekoj prekretnici onda mislim da se ista dogodila 2007 nakon finala Spursa i Cavsa...Tada je ako se ne varam od strane Sterna pala ona cuvena izjava zbog koje je navukao bijes ostalih vlasnika kada je izjavio da se on pita svake bi godine u finalu gledali seriju Lakersa i Lakersa.

Ja u ovoj cijeloj prici imam osjecaj da oni pokusavaju stati rame uz rame NFL-u, ali sto prije shvate da je to nemoguca misija onda ce svima biti lakse i navijacima i njima samim. Smijem se kladiti da bi vecina prvu Nedjelju u Februaru mijenjala za 4.Juli, ali to u NBA-u ne zele da shvate.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 27 maj 2013, 03:12

Kao sto pisah ranije,James treba da se spusti na post i on to radi veceras,a tu nema pomoci bez udvajanja sto IND,do sada,ne radi...

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 27 maj 2013, 03:12

Odlična predstava Miamia zasada. James kida u postu, impresivno.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 27 maj 2013, 03:20

Cole sutne iz auta tricu ispred sudije, Wade skoci, istina zabije dobar kos, niko ga ne takne i dobije jos faul, a nek se James cudio kad je fulio sve na niskom postu kako nije dobio faul.

EDIT : Evo i Spoelstra se nesto zali za faul na Boshu, a faula nije vidjelo, ja samo ne znam kako imaju obraza da se zale na sudjenje, a ove Jamesove face poslije nekih sudijskih odluka, nevjerovatno i onda se neko pita zasto ga ne voli masa ljudi.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 27 maj 2013, 03:31

IND bukvalno nista nije odbranila cijelu 2/4.Ili je kos ili bacanja za MIA... :roll:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 27 maj 2013, 03:33

asunsao je napisao/la:Cole sutne iz auta tricu ispred sudije, Wade skoci, istina zabije dobar kos, niko ga ne takne i dobije jos faul, a nek se James cudio kad je fulio sve na niskom postu kako nije dobio faul.

EDIT : Evo i Spoelstra se nesto zali za faul na Boshu, a faula nije vidjelo, ja samo ne znam kako imaju obraza da se zale na sudjenje, a ove Jamesove face poslije nekih sudijskih odluka, nevjerovatno i onda se neko pita zasto ga ne voli masa ljudi.
Sto si toliki hejter, ti si samo ljubomoran. :lol:

Fakat Pacersi nikako da odlucno stanu u odbrani i nesto odbrane. Pune ih Haslem i Birdman nenormalno.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 27 maj 2013, 03:33

Odlična prilagodba Miamia u prvom poluvremenu u odosu na prethodne utakmice. Ne traže šut iz vana, nego su nadmoćni u reketu. Vjerovatno će Indiana morati dodati još jedno tijelo u reket jer ne mou dopustiti da primaju 30 poena po četvrtini(Nisu ništa odbranili ovu četvrtinu. Ono što Miami promaši, završi ofanzivnim skokom Birda ili Haslema.). Nakon toga treba vidjeti hoće li šuteri Miamia još nešto pogoditi.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 27 maj 2013, 03:35

Morat ce oni defanzivno malo promjesati stvari, ako misle dobiti ovu utakmicu. Odavno nisam vidjeo da su primili 60+ poena u prve 2/4.
Postovanje treba zaraditi.

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 27 maj 2013, 03:36

BIHfan je napisao/la:
asunsao je napisao/la:Cole sutne iz auta tricu ispred sudije, Wade skoci, istina zabije dobar kos, niko ga ne takne i dobije jos faul, a nek se James cudio kad je fulio sve na niskom postu kako nije dobio faul.

Sto si toliki hejter, ti si samo ljubomoran. :lol:

Fakat Pacersi nikako da odlucno stanu u odbrani i nesto odbrane. Pune ih Haslem i Birdman nenormalno.
Kakav faul na Wadeu, a taman da se vrate, zamalo da ga Stephenson ubije, ovo je morala biti tehnicka, gdje ce Indiana se vratiti u ovu utakmicu i povesti 2-1 pa da najkorisnija ekipa za Sterna bude dalje od finala :lol:
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 27 maj 2013, 03:38

amerosm je napisao/la:
Ja u ovoj cijeloj prici imam osjecaj da oni pokusavaju stati rame uz rame NFL-u, ali sto prije shvate da je to nemoguca misija onda ce svima biti lakse i navijacima i njima samim. Smijem se kladiti da bi vecina prvu Nedjelju u Februaru mijenjala za 4.Juli, ali to u NBA-u ne zele da shvate.
Normalno da bi zamjenili, nista u Americi se ne moze porediti sa popularnosti NFL-a. NBA je godinama na 3-em ili 4-om mijestu, zavisno od Nascara koji je prosle godine cak imao i veci rating cini mi se. Cak sta vise, vise raja prati college football nego NBA.

Dosta raje slabije i prati, posebno bijelci, ono sto vidis na tekmama u club sekciji je vecina raje koja je dobila ulaznice od firma u kojim rade kao fin gest.

Prosle godine su uradili survey oko 3 hiljade Amerikanaca 18+ godina, samo je 5% reklo da im je kosarka najdrazi sport.

Miami jak zasad
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 27 maj 2013, 03:46, ukupno mijenjano 1 put.

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 27 maj 2013, 03:44

Miami oducava Indianu od košarke....ovo je školski prikaz razvrata nad nedoraslim protivnikom.
70 poena im utrpaše za poluvrijeme :o :shock:

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 27 maj 2013, 03:50

Indiana nelici nikako na sebe , i ovo poena sto su dali dali su prelagano , ali su zato na drugoj strani jos lakse primali, Miami suta preko 60% , sto bi i nekako moglo proci da je birdman u ovoj seriji zabio poena ko u cjeloj NBA karijeri a onda se i Haslem prikljuci :lol:
Mora Indiana ovo usporiti nekako , tempo i odbrana se moraju mjenjati , napad je usudicu se reci dosta dobar.
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 27 maj 2013, 03:51

Jedna stvar mi nije jasna kod IND u ovom 1.pol.Znaci James je odlucio da te ubija sa posta i te ne zelis striktno da ga udvajas!?OK,ali zasto ga onda ne frontiras i otezas mu prijem lopte? :roll:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 27 maj 2013, 04:03

NEZALAGANJE je napisao/la:Jedna stvar mi nije jasna kod IND u ovom 1.pol.Znaci James je odlucio da te ubija sa posta i te ne zelis striktno da ga udvajas!?OK,ali zasto ga onda ne frontiras i otezas mu prijem lopte? :roll:
adjustments burazeru

Ljudi imaju 63 FG %
sa samo 1 TO

James ima extra noc, kao i cijeli tim. Jedna od tih noci **** ga. Miami odigro poluvrijeme fakticki bez greske

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 27 maj 2013, 04:09

alemsa je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Jedna stvar mi nije jasna kod IND u ovom 1.pol.Znaci James je odlucio da te ubija sa posta i te ne zelis striktno da ga udvajas!?OK,ali zasto ga onda ne frontiras i otezas mu prijem lopte? :roll:
adjustments burazeru

Ljudi imaju 63 FG %
sa samo 1 TO

James ima extra noc, kao i cijeli tim. Jedna od tih noci **** ga. Miami odigro poluvrijeme fakticki bez greske
Imao je neko vece i Paul George vece karijere, Hill, onaj kloc Hibert, kao i citava Indiana... pa se niko nije žalio :P

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 27 maj 2013, 04:12

Ovaj Stephenson ko munja jbte. :o Lik je pravo brz.
FK DELFIN NEUM

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.