Olimpik Sarajevo

Pasha
Moderator
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Pasha » 26 maj 2013, 22:09

Čelik nema naciju, odnosno ima zeničku. ;)
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 26 maj 2013, 22:09

Crni gavran je napisao/la:
open je napisao/la:
Očigledno si neupučen, jer da Olimpic tako kupuje utakmice kupio bi neke ranije na svom terenu. Uglavnom oprosti, mislio sam da se s tobom može razgovarati, ali balavo mi zvučiš. Sretno i još jednom čestitke na zasluženoj pobjedi.
Koja glupost, kupovati ranije utakmice. Pa gdje ti zivis? Ko moze da zna sta ce biti pri kraju prvenstva? Daj ne budali. Danasnja utakmica je za vas bila kljucna, tu se utakmicu isplatilo kupovati, jer bi s esve znalo. samo sto Celik nece pare :D

Sa mnom mozes razgovarati naravno, ali moras imati argumenata. A ne posto ih nemas, onda koristis razne uvredljive atribute kao sto su balavo zvucis itd.. posto si nemocan da pobijes argumentovano ono sto ja pisem.

Hvala na cesttkama, vama vise srece drugi pu!

@Mancini, ponovo po ko zna koji put pises gluposti, cuj Bosnjaci nisu pustali Bosnjacima. Upitaj Velezovce jel im Celik ikada pustio. takodje jedne sezone zahvaljujuci Zelji Čelik je ostao u ligi, danas je Zvijezda pustila Travniku, itd..

Cuj upamti pa vrati, mi smo se danas borili za sebe vi za sebe. Mogu misliti kavih bi bilo komentara da ste pobijedili. I vasih i od pojednih manijaka(moram reci da su neki manijaci bili i na nasoj strani).

Vidi, komšija dragi. Nemoj molim te da ulazimo u bespotrebnu polemiku. Mogao bih ja iznijeti tebi iz tvog pisanja gomilu kontradiktornosti. Stvarno mi se ne da, ne zato što si ti jak sagovornik, nego što ne volim takve priče. Odvališ nešto i onda do iznemoglosti to braniš. Samo ti želim reći da ova utakmica nije bila nikakva misterija. Dva tima i tri boda u igri. Bodovi pripali Čeliku, a ti sada ode i na prodaju, pare i slično.

I molba, ako mi odgovaraš na post, molim te nemoj to raditi zajedno u odgovoru nekim tamo čudnim likovima.

Pacov

Post Postao/la Pacov » 26 maj 2013, 22:11

Mancini je napisao/la:A koji je molim te reci,možda zbog onih srbijanaca nije?
Po cemu je bosnjacki klub ? ..samo nemoj reci zbog ljiljana na grbu
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 26 maj 2013, 22:17

Ovaj što kaže da je Čelik pustio Veležu to je mogao samo pojedinac pustiti.Nikada nije bilo puštanja i možda je bolje tako.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 26 maj 2013, 22:25

@Open, ok, svako ima pravo na svoje misljenje. Tvoju molbu prihvatam.

Vukovi srdacan pozdrav iz Zence, zasita nemam nista licno protiv vas. ;)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 26 maj 2013, 22:28

Vozdra,ne moraš dolaziti više.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 26 maj 2013, 23:09

A znaju se pojedini igrači žaliti kako su im dužni plate,banda!E taman sad da ih kazne za te plate. :oops:

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 26 maj 2013, 23:16

Mancini jesi li ti jedini navijac Olimpika ?

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 maj 2013, 23:18

Jest mi drago sto smo dobili Vucove s Otoce, ova Evropa odmah lakse padne. Mancini jesi i ti bio na utakmici? Lagana pobjeda za kraj sezone.
Celik!3,2,2.

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 26 maj 2013, 23:43

Posteno nas danas Celik dobi a kako im je obecano imali su optimalne uslove za igru.Cak sam cuo da vam je Gracic kokuze pustio na stadion.

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 26 maj 2013, 23:46

svejedno je napisao/la:Posteno nas danas Celik dobi a kako im je obecano imali su optimalne uslove za igru.Cak sam cuo da vam je Gracic kokuze pustio na stadion.
pa coek najvise zaradio na kartama od nas pa nekom i progledo kroz prste ;)
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 26 maj 2013, 23:47

Ko mi je izbrisao post?Postavim pitanje a neko mi izbrisa post.Kaže neko isprepadao Jusufbegovića.Zbog čega se imao isprepadati?

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 27 maj 2013, 00:00

Crni gavran je napisao/la:
Mancini je napisao/la:E neka niste ni vi na kraju treći.Kada sam čuo Borac da vodi pravo mi je drago bilo.
Kako god bolji smo od vas, sto smo vam danas i dokazali. Isto sto je Borac bolji od nas. Sta se htjeli da vas pustimo, e pa ne moze.

Odovic bi silovao Celika :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pa imao je priliku sa drugim timovima to mu nije islo od ruke i njega smo otjerali sa klupe Slavije kad je Istuk Vodio Čelika, bilo je u Istocnom sarajevu 1:0 za nas.

Ovako Mancini, znas sta bi za vas najbolje bilo - da odete iz Sarajeva negdje, jer cete vi pored Zelje i Sarajeva uvijek biti treci tim. Ideja sa Gorazdem nije losa. Vi ste bukvalno klub bez navijaca, dakle klub koji tesko moze opstati i egzistirati cete u Sarajevu sve dok Gracic ne shvati da od tog svog projekta nema nista i dok ne digne ruke od vas. Licno nemam nista protiv vas, ali mi smo ipak tim sa daleko vecom tradicijom ;)

Ovaj Buu je bas biser :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kakve sve gluposti napisah.Ovo mi je maloprije promaklo.Sve gluposti do gluposti da traducija je najbitnija a višemilionski dugovi su nebitni. :o

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 27 maj 2013, 00:02

Pasha je napisao/la:većeg pačenika od tebe nema. koliko si samo govorio da Čelik nema šta da traži na Otoci. ja sam odmah pisao da se to vama ustvari "tresu gaće", jer znate da nemate šanse protiv Čelika.

Čelik neće pustiti nikada. zašto bi ikome pustili? ako ne idemo mi boli nas ko će ići. kao što je bila parola na Otoci:"Yebo dugove i licencu, igrajte za nas, Čelik i Zenicu". znali smo mi da nam pobjeda ništa ne mora značiti, ali igramo samo za sebe. bez ikakvih kalkulacija. a pamtite vi koliko hoćete....

i btw. ČELIK NIJE BOŠNJAČKI KLUB!
Naravno zapamtiti pa vratiti samo neka je pošteno. :(

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 27 maj 2013, 00:05

znaš kako kažu kad neko se lupi u jaja?

"istrči se, proči će"! ;)

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 27 maj 2013, 00:05

AllGunsBlazing je napisao/la:Jest mi drago sto smo dobili Vucove s Otoce, ova Evropa odmah lakse padne. Mancini jesi i ti bio na utakmici? Lagana pobjeda za kraj sezone.
Jesam samo ne znam kakvo je to pitanje?

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 27 maj 2013, 00:07

Pasha je napisao/la:znaš kako kažu kad neko se lupi u jaja?

"istrči se, proči će"! ;)
Ti kao moderator trebaš da budeš za primjer a ti provociraš. :oops:

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 27 maj 2013, 00:10

ja jesam za primjer i ovo nije provokacija nego konstatacija.

cijelu sedmicu ti i jaran ti pabizo ste pričali kako ćete nas razvaliti. nema Čelik šta da traži na Otoci itd. tako da ti pobjeda Čelika dođe, ko udarac u jaja...

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 27 maj 2013, 00:14

Pasha je napisao/la:ja jesam za primjer i ovo nije provokacija nego konstatacija.

cijelu sedmicu ti i jaran ti pabizo ste pričali kako ćete nas razvaliti. nema Čelik šta da traži na Otoci itd. tako da ti pobjeda Čelika dođe, ko udarac u jaja...
O čemu pričaš ti?Nemoj izmišljati.Nisam uopšte vas spominjao jer mi niste nimalo zanimljivi i zato što sam u Zenici bio deset puta i uvijek neugodnosti imao čak i kada je reprezentacija igrala.Ista stvar i za Tuzlu i Vrapčiće i još neka mjesta sve skoro bošnjačka.I bez provokacija,hvala.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 27 maj 2013, 00:22

vidim koliko ti nismo interesantni. slomi se nešto dokazujući. i možda ti nisi pisao o razbijanju Čelika, ali mnogi simpatizeri Olimpica jesu. valjda si mi se zagubio u masi.

a o čemu sada ti pričaš. koja ba bošnjačka mjesta i problemi. kakve to veze ime sa "večerašnjom emisijom"?

Čelik čisto i pošteno dobio Olimpic i to je to...

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.