HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Nemam bht u Srbiji...
Trebinje je napisao/la:Nemam bht u Srbiji...

http://www.balkansport.info/showthread.php?1220" onclick="window.open(this.href);return false;
Stream / Registruj se i to je to. Pozdrav
Stream / Registruj se i to je to. Pozdrav
Repertoar pjesama u prigradskom naselju: **** vam mater u picku, ultrasi ce svima nama **** pusiti. Pa s kojeg su brda ovi sisli haha
Sent from my PMP5580C
Sent from my PMP5580C
decki svaka cast na borbi i zalaganju..nedostajalo je malo srece da vehlez porazimo.. gledao sam utakmicu od pocetka do kraja na tribinama..et ostaje zal za ovim..da se ovako borilo cijelo proljece bili bi visoko rangirani..
Dobro smo danas izgledali, pravo borbeno i mogli smo uzeti i 3 boda. Mislim da smo cijelu utakmciu bili bolja momcad.
Zabranili Ultrasima ulaz na stadion - guba

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Dobra utakmica od strane Zrinjskog, pogotovo u drugom poluvremenu.
Drago mi je da niste to naplatili.
Do idućeg derbija, sportski pozdrav.
Drago mi je da niste to naplatili.
Do idućeg derbija, sportski pozdrav.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ma ko vam je zabranio izasli ste kod ere i poceli lupat okoloLillard je napisao/la:Dobro smo danas izgledali, pravo borbeno i mogli smo uzeti i 3 boda. Mislim da smo cijelu utakmciu bili bolja momcad.

Kako ce bola izaci,ta nije eksurzija pa malo stali da se odmore.Ovo je propust policije,namjeran ili ne ostaje znak pitanja,ali definitivno su zakazali i neka su dobili po p...i od ultrasa,jer stati i pokusati zabraniti pojedincima usred puta nastaviti put,moze samo retardirana policijamali opet kazem mozda i namjerno.U svakom slucaju nije fer prema ultrasima jer mi smo isli pod BB,a njima je uskraceno i ocekivano je bilo da se ovako nesto desi.shearer je napisao/la:ma ko vam je zabranio izasli ste kod ere i poceli lupat okoloLillard je napisao/la:Dobro smo danas izgledali, pravo borbeno i mogli smo uzeti i 3 boda. Mislim da smo cijelu utakmciu bili bolja momcad.
Sto se tice utakmice,egal,mozda za njih nije sviran penal,mozda su zrinjevci trebali dobiti crveni na pocetku,onaj mali vasilj golman,ali sve u svemu jos jedna ocajna sezona.

Da nije mozda Velezova uprava kriva sto je njih policija pustilacarina je napisao/la:Kako ce bola izaci,ta nije eksurzija pa malo stali da se odmore.Ovo je propust policije,namjeran ili ne ostaje znak pitanja,ali definitivno su zakazali i neka su dobili po p...i od ultrasa,jer stati i pokusati zabraniti pojedincima usred puta nastaviti put,moze samo retardirana policijamali opet kazem mozda i namjerno.U svakom slucaju nije fer prema ultrasima jer mi smo isli pod BB,a njima je uskraceno i ocekivano je bilo da se ovako nesto desi.shearer je napisao/la:ma ko vam je zabranio izasli ste kod ere i poceli lupat okoloLillard je napisao/la:Dobro smo danas izgledali, pravo borbeno i mogli smo uzeti i 3 boda. Mislim da smo cijelu utakmciu bili bolja momcad.
Sto se tice utakmice,egal,mozda za njih nije sviran penal,mozda su zrinjevci trebali dobiti crveni na pocetku,onaj mali vasilj golman,ali sve u svemu jos jedna ocajna sezona.sportski pozdrav

Sta RA ne zna nista drugo osim izokretat nase pjesme i psovat nam sve po redu
Bekic osigurao ljetovanje
Neka ga je uvalio.

Bekic osigurao ljetovanje

vase pjesmeLillard je napisao/la:Sta RA ne zna nista drugo osim izokretat nase pjesme i psovat nam sve po redu![]()
![]()
Bekic osigurao ljetovanjeNeka ga je uvalio.

ocekujemo gospodina antifu da dodje na nasu temu i da objasni zasto veliki antifasisti danas spominju ustase,i kad kazete mi zivimo zbog mrznje prema vama pa danas sam gledo utakmicu i kad god nas igrac izvodi aut 20 ljudi ide na njega i pljuju ga,ali dobro sto ocekivati od vas.ultrasi nek su napravili ovo sa policijom dosta je vise zajebavanja oko odlaska u vrapcice
Reda Army je postala grupa isfrustriranih balavaca,
momcima svaka čast na borbenosti u onakvim uvjetima...
momcima svaka čast na borbenosti u onakvim uvjetima...
Doktor baluna...
-
- Kontakt:
Sta je komsinice smetaju vam psvoke,pa mi barem ne upadamo i gonjamo igrace ko vi bagra iz cima *cke jedne,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922
VFC1922
Cim je metropola za VrapčićeJuventino1995 je napisao/la:Sta je komsinice smetaju vam psvoke,pa mi barem ne upadamo i gonjamo igrace ko vi bagra iz cima *cke jedne,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA

Doktor baluna...
Aj dobro ste završili sezonu, iako ste mogli možda i 3 boda uzeti danas da ste bolji dolazili
u završnicu.
Dajte Karačiću sada cijelu stvar u ruke,neka napravi selekciju i dovede par pojačanja pa ćete nagodinu
moći pričati i boriti se za vrh kako spada
u završnicu.
Dajte Karačiću sada cijelu stvar u ruke,neka napravi selekciju i dovede par pojačanja pa ćete nagodinu

aBdSirokiZg je napisao/la:Aj dobro ste završili sezonu, iako ste mogli možda i 3 boda uzeti danas da ste bolji dolazili
u završnicu.

Kako smo igrali ? 

Lillard je napisao/la:Prodaja ulaznica za utakmicu Zrinjski – Hrvatska počinje u ponedjeljak 27. svibnja. Za ulaznicu za tribinu u zapad u pretprodaji će biti 10 KM, a na dan utakmice 15 KM. Navijači na tribini istok za ulaznicu će platiti 5 KM.
Utakmicu će putem video linka prenositi portal ****
Je li nestalo karata

::::SAMO ČELIK::::
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.