FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Sportfanatik
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Iako je bio najavljen dolazak navijača Željezničara na utakmicu sa Širokim Brijegom, na Pecari na tribinama predviđenim za gostujuće navijače nije se pojavio nitko. Međutim, neposredno nakon utakmice u mjestu Mokro, točnije u groblju Podjelinak policija je uhitila dvojicu sarajevskih huligana.
Naime, kako ABCportal doznaje po riječima mještana koji stanuju blizu groblja Podjelinak u njihovu ulicu (zaselak) se parkiralo vozilo Mercedes 124 u kojem su bile dvije osobe. Djevojčica iz susjedne kuće vidjela je dvije osobe kako izlaze iz vozila i kako stavljaju pištolje za pojas, te je odmah u plaču obavijestila najbliže koji su organizirali potjeru za huliganima koji su ušli u mjesno groblje. Pošto su ih mještani jurili dvojac je skakao preko grobnica da bi preskočio zid i skrio se u šumarak. No, dvojac koji je vjerojatno pod utjecajem alkohola ili narkotika ubrzo se pojavio na čistinu gdje su zadržani do dolaska policije koja ih je privela u policijsku postaju.
Mještani tvrde da su u automobilu imali dvije torbe (sadržaj poznat policiji) te navijačke transparente. Je li policija otkrila o kome se točno radi i jesu li huligani bili naoružani prilikom uhićenja ili su bacili oružje u šumi pokraj groblja saznat ćemo iz priopćenja policije.
Naime, kako ABCportal doznaje po riječima mještana koji stanuju blizu groblja Podjelinak u njihovu ulicu (zaselak) se parkiralo vozilo Mercedes 124 u kojem su bile dvije osobe. Djevojčica iz susjedne kuće vidjela je dvije osobe kako izlaze iz vozila i kako stavljaju pištolje za pojas, te je odmah u plaču obavijestila najbliže koji su organizirali potjeru za huliganima koji su ušli u mjesno groblje. Pošto su ih mještani jurili dvojac je skakao preko grobnica da bi preskočio zid i skrio se u šumarak. No, dvojac koji je vjerojatno pod utjecajem alkohola ili narkotika ubrzo se pojavio na čistinu gdje su zadržani do dolaska policije koja ih je privela u policijsku postaju.
Mještani tvrde da su u automobilu imali dvije torbe (sadržaj poznat policiji) te navijačke transparente. Je li policija otkrila o kome se točno radi i jesu li huligani bili naoružani prilikom uhićenja ili su bacili oružje u šumi pokraj groblja saznat ćemo iz priopćenja policije.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Nas problem je sto su navijaci navikli na trofeje i ocekuju jednu stepenicu vise. Zeljni su novih igraca, dobrih poteza ali ne mogu da shvate da para trenutno nema. Naravno da bih i ja volio Sehica, Cocalica, Zebu, Dialibu, Nyemu, Jesea, Corica i slicne igrace koji nisu preskupi ali dzabe kad nemamo kesa. Sto se tice sadasnjeg igrackog kadra valjda ce se uzeti pare od Colica, Svrake i Adilovica, posebno ove zadnje dvojice, nekako ih ljudi vise ne vole i ne cijene bez obzira sta su ucinili za nas klub. Za nadati se da ce se i Dzeko prodati pa da se malo situacija stabilizuje. Sto se Evrope tice ne nadam se nicemu, daje dobiti nekog atraktivnog protivnika, igrati prvu kucu i ne paliti baklje da sta zaradimo i eto ga i ako je kako moguce ne osramotiti se
Uglavnom treba nam strpljenja i pameti 

DRUG NEBI TI PUNCA
Odakle ti to???Guvo je napisao/la:Zar nije potpisao za Dinamo. Jedino da ce kod vas biti na posudbi ?Android je napisao/la:Dino ostaje u Sirokom jos jednu sezonu
Clanak iz SN od neki dan:
"U BiH sigurno ima igraca koji bi mogli igrati u HNL-u.Mislim cak da bi Siroki Brijeg bio medju vodecim klubovima u Hrvatskoj,kad bi tamo igrao.Ne znam bi li igrao HNL,nisam razmisljao o tome,imam ugovor sa Sirokim Brijegom,osvojili smo sad kup,iduce godine idemo na naslov prvaka,a onda bih otisao negdje vani - kaze Coric"
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- invincible1921
- Kontakt:
vala iskreno nez sta se neki ovdje preseravaju
titula uzeta i amar i igraci jedva ceklai da odu na odmor malo,i za mene kao navijaca utakmica apsulutno beznacajna stavio 3+ na kladari i gledo olimpik na BHT ,totalno nebitno sta se desilo radije bi da smo igrali sa juniorima jer ne daj boze da se neko povrijedio mada kakvi nas sve pehovi prate ne bi me cudilo 

=\_1921_/=
Svim navijacima Zeljeznicara iskrene cestitke na zasluzenoj tituli.
Od srca vam zelim sto duzi opstanak na Ezro sceni i da dostojno predstavite ovu nam jednu i jedinu Bosnu i Hercegovinu
Pozz iz Zenice
Od srca vam zelim sto duzi opstanak na Ezro sceni i da dostojno predstavite ovu nam jednu i jedinu Bosnu i Hercegovinu
Pozz iz Zenice
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Nesto kontam danas o Zebi i sve razmisljam da bi mogao potpisati.Ohladile su se glave i njemu i Amaru,kazu i da trenira s ekipom.Zna sve o ekipi mi sve znamo o njemu
..Nije on rekao jos svoju zadnju rijec kad je dobar fudbal u pitanju

SLOBODA NAVIJAČIMA
ma opet bi nam bio najbolji igrac u ekipi, moze pricati ko sta hoceennis je napisao/la:Nesto kontam danas o Zebi i sve razmisljam da bi mogao potpisati.Ohladile su se glave i njemu i Amaru,kazu i da trenira s ekipom.Zna sve o ekipi mi sve znamo o njemu..Nije on rekao jos svoju zadnju rijec kad je dobar fudbal u pitanju
Nece Amar tako lako prec preko svoje rijeci. Igrat ce ti Elvir Colic, a nece Zeba. Mi mozemo samo sutit i aplaudirat titulama.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Svraka - Tomic
Kvesic - Yani
Zolotic - ?
Colic - ?
Antolovic - ?
Stanic - ?
mozda ode i Bogicevic i za njega treba zamjena.
Bit ce zanimljiv dolasci
Kvesic - Yani
Zolotic - ?
Colic - ?
Antolovic - ?
Stanic - ?
mozda ode i Bogicevic i za njega treba zamjena.
Bit ce zanimljiv dolasci
NO PYRO NO PARTY
Ma realno od nekih 25-26 igraca koji su u timu njih max 10 zasluzuje Zeljin dres, ali hebaji ga trenutno nemamo bolje i nadam se da ce Amar dovesti sta, mada nije ni lako dovesti igraca u nasu ligu.
Po mom misljenju mi imamo dvie pozicije pokrivene kad se povrijedjeni vrate to su zadnji vezni Zola/Tomic i lijevi bek Kvesa/Urdinov sve ostalo skripi.
Po mom misljenju mi imamo dvie pozicije pokrivene kad se povrijedjeni vrate to su zadnji vezni Zola/Tomic i lijevi bek Kvesa/Urdinov sve ostalo skripi.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
hvalatareizo je napisao/la:Svim navijacima Zeljeznicara iskrene cestitke na zasluzenoj tituli.
Pozz iz Zenice

Željeznicar za život cijeli !
-
- Kontakt:
ma daj bolan cuj imali pistolje i mjestani ih tjerali,joj propagande hercegovacke tugo mojaSportfanatik je napisao/la:Iako je bio najavljen dolazak navijača Željezničara na utakmicu sa Širokim Brijegom, na Pecari na tribinama predviđenim za gostujuće navijače nije se pojavio nitko. Međutim, neposredno nakon utakmice u mjestu Mokro, točnije u groblju Podjelinak policija je uhitila dvojicu sarajevskih huligana.
Zadnja izmjena: old school, dana/u 26 maj 2013, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
EVO PAR IGRACA KOJE SAM MALO PREGLEDAO:
http://www.transfermarkt.de/de/zarko-to ... 24180.html bivsi U21 reprezentativac Crne Gore , nije se bas naigrao u ovoj sezoni u Partizanu , a igrao u Portugalu hmm..
http://www.transfermarkt.de/de/safet-si ... 31738.html Dinamov igrac al non stop ide na posudbu u Radnik , mozda ga dovesti pa da se pokusa Amaru nametnuti cisto da pokrije desnog beka (koju moze igrati)...
http://www.transfermarkt.de/de/franjo-t ... 41081.html ako ne dodje kajkut , o njemu sam cuo dosta dobro...
http://www.transfermarkt.de/de/haris-di ... 78940.html
OVO SU JEFTINE SOLUCIJE GORE ... AKO VEC SE TRAZI DZABANA A IMALO KVALITETNO
Dok ovi bi malo vise kostali(plata):
http://www.transfermarkt.de/de/emir-hal ... 35883.html
http://www.transfermarkt.de/de/dusan-us ... 74901.html- Ovaj posebno zanimljiv
http://www.transfermarkt.de/de/haris-ha ... 79893.html-sjetimo ga se iz olimpica...
hebte se ako cete odmah napadati skontajte sta bolje.. ja malo onako gledao , a forum je za komentiranje! a nemojte glupih komentara bgt..
http://www.transfermarkt.de/de/zarko-to ... 24180.html bivsi U21 reprezentativac Crne Gore , nije se bas naigrao u ovoj sezoni u Partizanu , a igrao u Portugalu hmm..
http://www.transfermarkt.de/de/safet-si ... 31738.html Dinamov igrac al non stop ide na posudbu u Radnik , mozda ga dovesti pa da se pokusa Amaru nametnuti cisto da pokrije desnog beka (koju moze igrati)...
http://www.transfermarkt.de/de/franjo-t ... 41081.html ako ne dodje kajkut , o njemu sam cuo dosta dobro...
http://www.transfermarkt.de/de/haris-di ... 78940.html
OVO SU JEFTINE SOLUCIJE GORE ... AKO VEC SE TRAZI DZABANA A IMALO KVALITETNO
Dok ovi bi malo vise kostali(plata):
http://www.transfermarkt.de/de/emir-hal ... 35883.html
http://www.transfermarkt.de/de/dusan-us ... 74901.html- Ovaj posebno zanimljiv
http://www.transfermarkt.de/de/haris-ha ... 79893.html-sjetimo ga se iz olimpica...
hebte se ako cete odmah napadati skontajte sta bolje.. ja malo onako gledao , a forum je za komentiranje! a nemojte glupih komentara bgt..
>>No body likes us but we dont care<<
- inacefindecko
- Kontakt:
ovo je igranje sa grbom koji nose, prvak ne smije onako se opustit, treba ostat maximalan do kraja i dokazat da si baš najbolji.. nismo zaslužili dva trofeja ove sezone, s ovim jednim treba biti prezadovoljan i zahvaliti se Osimu, jer s kakvim je goovnima napravio rezultat to stvarno mu skidam kapu..
Kerla bi bio bolji hrvač nego fudbaler, Jamak klasični klošar i šaban, Svraka odigra godišnje dobro poluvrijeme i po i to u reprezentaciji kad trči ko lud, Elvir Čolić je promašio profesiju, Adilovića ne želim upoređivati ni sa jednim drvetom jer ne želim drvo da vrijeđam!
Jedini koji nešto znaju Antolović, Bogičević, Kvesić, Zolotić, Hodžić i Tomić, od ovih ostalih bolje igrače možeš nać kad prošetaš naseljem..
Definitivno mi bez osvježenja ekipe ne možemo napredovati, za evropu nikakve šanse nemamo al dobro to sam svjestan da para nema, kakva je situacija.. Ali trenutno se ne bih zakleo da bi ova ekipa uzela i sljedeću titulu, jer smo je uzeli više zato što su drugi slabi a ne zato što smo mi dobri!
I sad ćete vjerovatno pisati pljuješ ovog, oni su nam toliko radosti donijeli..
PLJUJEM, jer je ono od danas pljuvanje i nama koji volimo Želju u facu, ostao sam kući danas da gledam Želju, znam da nam ne treba ništa, al opet kontam proradiće neka želja da im se osvete za kup, igrat će bez opterećenja, lijepo i lepršavo, oni se bukvalno otišli zaajebavat. e mogu se zajeebavat kad budu igrali za travnik i gošk (klubovi koji su realno stanje pola naših fudbalera), a sa grbom Želje i takvom institucijom je to nedopustivo.
i bayern je gazio a nije mu trebalo, jest da ima tu i veličina premija, al ljudi ne daju da im uzme niko ni boda ako taj neko ne podere muuda od teren! A naši manekeni zvijezde. Baš sam razočaran!
Kerla bi bio bolji hrvač nego fudbaler, Jamak klasični klošar i šaban, Svraka odigra godišnje dobro poluvrijeme i po i to u reprezentaciji kad trči ko lud, Elvir Čolić je promašio profesiju, Adilovića ne želim upoređivati ni sa jednim drvetom jer ne želim drvo da vrijeđam!
Jedini koji nešto znaju Antolović, Bogičević, Kvesić, Zolotić, Hodžić i Tomić, od ovih ostalih bolje igrače možeš nać kad prošetaš naseljem..
Definitivno mi bez osvježenja ekipe ne možemo napredovati, za evropu nikakve šanse nemamo al dobro to sam svjestan da para nema, kakva je situacija.. Ali trenutno se ne bih zakleo da bi ova ekipa uzela i sljedeću titulu, jer smo je uzeli više zato što su drugi slabi a ne zato što smo mi dobri!
I sad ćete vjerovatno pisati pljuješ ovog, oni su nam toliko radosti donijeli..
PLJUJEM, jer je ono od danas pljuvanje i nama koji volimo Želju u facu, ostao sam kući danas da gledam Želju, znam da nam ne treba ništa, al opet kontam proradiće neka želja da im se osvete za kup, igrat će bez opterećenja, lijepo i lepršavo, oni se bukvalno otišli zaajebavat. e mogu se zajeebavat kad budu igrali za travnik i gošk (klubovi koji su realno stanje pola naših fudbalera), a sa grbom Želje i takvom institucijom je to nedopustivo.
i bayern je gazio a nije mu trebalo, jest da ima tu i veličina premija, al ljudi ne daju da im uzme niko ni boda ako taj neko ne podere muuda od teren! A naši manekeni zvijezde. Baš sam razočaran!
-
- Kontakt:
Danas sam malo olimpik pogledao, i siguran sam da je najbolji igrac trenutno u ovoj ligi Duljevic, koji je danas u par navrata izmjesao igrace celika, Mesanovic prebrz kod drugog gola jednostavno pretrcao stopere olimpika, ta dva igraca su sigurno pojacanja gdje god dodju i njih ne bi bilo lose dovest
1921
Ostaje za ocekivati je da iducu sezonu bude jos bolji !adillovic je napisao/la:jel Ara ostaje jos kod nas???
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ajde nemojte samo sada srati sta se i kako se trebalo igrati u utakmici koja bodovno za nas nema nikakav znacaj. Cim nema znacaj, nema ni zara. Tako je uvijek bilo i uvijek ce biti. Jbg, ocigldno da je doslo vise do zasicenja. Vecina se jednostavno svega zasitila jer su dostigli onaj najvisi maksimum kako u ovoj ligi, tako i sa ovim klubom, trenutno. Zeljeli mi priznati ili ne, drugo predkolo lige prvaka je nas evropski maksimum i bice tako jos dugo godina, ako ostali segmetni u klubu ne budu pratiti Amar i njegov rad.
Doslo je vrijeme te rotacije, koje je opet mac sa dvije ostrice ali vise nego potrebna u ovom momentu. Mozda se pak desi, da se ti novi momci dokazu na euro-sceni a da zakazu u prvenstvu, pa da gledamo obrnut scenario, jer su ovi trenutno harali domacom ligom, a katastrofe dozivljavali na euro-sceni.
Ovi trenutni su jednostavno dosegli svoj limit, kako na domacem stadiju tako na evropskom. Boze moj, veliku stvar su napravili na domacoj sceni, a za evropu sami smo svjesti da trebas imati duplo jaci tim od onog proslogodisnjeg.
Sada kako ce to Amar sve uspjeti ukonponovati, ostaje nam da se nadamo. Ja iskreno mislim, da je ovaj prelaz u neku ruku i prekretnica za bolje sutra. Ako se sve poslozi i ako se nade neka adekvatna podrska od strane nekog jakog sponzora, mogli bi se ipak dici za jos jednu stepenicu iznad. U suprotnom, bojim se da mi mogli opet dozivjeti neki veliki pad kao u periodu 2004-2009. U prevodu, bitna je podrska sviju nas u ovom mementu. Treba da zivimo i da se ponasamo kao jedan, a to cemo najbolje pokazati ako se budemo odazvali u sto vecem broju. (naravno, mislim na posjetu)
Doslo je vrijeme te rotacije, koje je opet mac sa dvije ostrice ali vise nego potrebna u ovom momentu. Mozda se pak desi, da se ti novi momci dokazu na euro-sceni a da zakazu u prvenstvu, pa da gledamo obrnut scenario, jer su ovi trenutno harali domacom ligom, a katastrofe dozivljavali na euro-sceni.
Ovi trenutni su jednostavno dosegli svoj limit, kako na domacem stadiju tako na evropskom. Boze moj, veliku stvar su napravili na domacoj sceni, a za evropu sami smo svjesti da trebas imati duplo jaci tim od onog proslogodisnjeg.
Sada kako ce to Amar sve uspjeti ukonponovati, ostaje nam da se nadamo. Ja iskreno mislim, da je ovaj prelaz u neku ruku i prekretnica za bolje sutra. Ako se sve poslozi i ako se nade neka adekvatna podrska od strane nekog jakog sponzora, mogli bi se ipak dici za jos jednu stepenicu iznad. U suprotnom, bojim se da mi mogli opet dozivjeti neki veliki pad kao u periodu 2004-2009. U prevodu, bitna je podrska sviju nas u ovom mementu. Treba da zivimo i da se ponasamo kao jedan, a to cemo najbolje pokazati ako se budemo odazvali u sto vecem broju. (naravno, mislim na posjetu)
Zvrsi se jos jedna sezona sa kojom sam prezadovoljan. Osvojli smo titulu za dlaku nam izmakao i kup jbg penali su lutrija. Ako bog da da i naredna bude ovakva i ja prezadovoljan.
Trenutno korisnika/ca: knoa, Lekqqq1921, Levin i 74 gosta.