tepsija je napisao/la:Što ja ne mogu ove pretjerane samokritike kojom se trudimo sebe omalovažiti i staviti u isti koš sa onima,čiji je smisao postojanja šabanija.Jeste,u toj našoj masi,nađe se okoji šaban,ne treba se lagati.Ali da je to naš đir,da je to naš pravac,nije niti je ikada bio.Mi,kad izgubi BiH,mi ne idemo 'tamo negdje' da razbijamo,ne tražimo policiju da se marišemo.Nama da neko dođe i da razbije pab(neko deseti),mi nebi išli 'tamo negdje' da razbijamo kafiće i gađamo žene sa djecom.
Pomirite se sa činjenicom,šabana je bilo i biće.
Ali,bitna je stvar da ta kritična masa ne prelazi 3-4%.Što se ne može reći za 'neke tamo'.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
O tome i ja govorim.Gore su ove 'naše' tetkice što se izvinjavaju po forumu i nanose ljagu na cijeli Velež.Gori su od onih golobradih lafo ultrasa koji jedva čekaju da kažu-svi smo isti.Velež je religija,ne nešto što se voli iz fore.ANTIFA ! je napisao/la:Koji nacionalistickih skandiranja , nije sveukupno u 90 min bilo 1-2 minute nacionalistickog skandiranja .jesus345 je napisao/la:uklonjena je srećom...ANTIFA ! je napisao/la:Ma nema sekirancije šabanija od strane nekoliko ljudi , al je uklonjena poslije
utakmica je u više navrata trebala biti prekinuta zbog nacionalističkog skandiranja i ubacivanja flaša i sličnih stvari u teren. veležu publika odavno nije bila podrška, već najveći dušman. to je činjenica a ako ko želi da se ljuti, slobodno... ali tako govore i kazne koje radi tih "navijača" stižu klubu...
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
U početku mi malo igrali i kasnije Zrinjski trebao da nas razvali, onako pošteno. Dobro je pa je Borac na vrijeme riješio GOŠK-a inače bi svega bili, kakvi smo bakzusi primili bi ga u zadnjim sekundama. Ono na kraju je dno dna, ne doći kod tribina i pozdraviti navijače je totalno bezobrazno. Ko papci se nalili da bi oni hladno otišli u svlačionicu po sudijskom zvižduku. Sve ih treba otjerati. I iz stručnog štaba i Uprave niko da kaže otiđite do navijača, nezahvalna đubrad.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
-
- Kontakt:
da znaci dobili su trenera kojeg zasluzuju,kvazi strucnjak,taj lik mrzi sve sto nije hrvatsko.Bliss je napisao/la:Koji je onaj Karacic ustasha, ali doslovno, fasist pravi, bas odgovara karakteru kluba kakav je svinjski.
dovoljno da prekine utakmicu kao što je to bio slučaj protiv širokog.ANTIFA ! je napisao/la:Koji nacionalistickih skandiranja , nije sveukupno u 90 min bilo 1-2 minute nacionalistickog skandiranja .jesus345 je napisao/la:uklonjena je srećom...ANTIFA ! je napisao/la:Ma nema sekirancije šabanija od strane nekoliko ljudi , al je uklonjena poslije
utakmica je u više navrata trebala biti prekinuta zbog nacionalističkog skandiranja i ubacivanja flaša i sličnih stvari u teren. veležu publika odavno nije bila podrška, već najveći dušman. to je činjenica a ako ko želi da se ljuti, slobodno... ali tako govore i kazne koje radi tih "navijača" stižu klubu...
STOP NACIONALIZMU!
-
- Kontakt:
pustite momke igrali su pod pritiskom,cijelo utakmicu,a zvizduci su poceli cim je sudija odsvirao kraj,zato nisu ni zeljeli doci da im neko hebe sve po spisku .Goodison je napisao/la:U početku mi malo igrali i kasnije Zrinjski trebao da nas razvali, onako pošteno. Dobro je pa je Borac na vrijeme riješio GOŠK-a inače bi svega bili, kakvi smo bakzusi primili bi ga u zadnjim sekundama. Ono na kraju je dno dna, ne doći kod tribina i pozdraviti navijače je totalno bezobrazno. Ko papci se nalili da bi oni hladno otišli u svlačionicu po sudijskom zvižduku. Sve ih treba otjerati. I iz stručnog štaba i Uprave niko da kaže otiđite do navijača, nezahvalna đubrad.
Ono nema opravdanja majstore, malo je onih koji bi dobacili nešto a ima da prihvataju i pohvale i kritike na isti način. Nismo mi mazlumi, dođeš po kiši i sekiraš se da bi oni lagano odšetali. Kraj sezone, sad će talovi raditi a onih 200- 300 papaka što su visili po utakmicama ko benda, tako ti oni kontaju. Sve lijepo i krasno ali nema pomoći dok se koji šamar ne podijeli pa ne vide da nema zaebancije a izgleda da samo tako možeš neke stvari dovesti u red. Nisam došao zbog njih nego zbog Veleža a njih ko je doveo slobodno neka zajedno sa njima ide u 3pm.
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
ovaj derbi pod hitno zabraniti, nije to ni d od derbija, nego izljiv nacionalizma i ništa drugo, ili barem da se uopšte ne igra u mostaru, nego na neutralnom terenu...
posjeta konačno dobra...
KARAČIĆ teški ultranacionalista, i mrzitelj svega nehrvatskog, tom klaunu nije mjesto u sportu, jer sport valjda ujedinjuje ljude...

KARAČIĆ teški ultranacionalista, i mrzitelj svega nehrvatskog, tom klaunu nije mjesto u sportu, jer sport valjda ujedinjuje ljude...

Bojim se da raspravljate o pogresnoj temi, ovdje bi nas sve trebalo da zabrine uzasna utakmica danas, derbi a nijedne prave prilike na obe strane, ni polu prilike iz izradjene akcije nije bilo. Golovi su pali iz smjesnih situacija i to je najjadnije u cijeloj prici.
Da je nacionalizam problem samo stadiona, niko sretniji od mene, al sta cemo sa podjeljenim skolama, bolnicama, svim javnim preduzecima, sta cemo sa nacionalistickim nazivima ulica, sa ovim raznoraznim prefiksima hrvatsko ovo, bosnjacko ovo, srpsko ono.
Nece se nacionalizam rijesavat na stadionu, on je samo posljedica ovih gore stvari.
Sve nas treba da zabrine uzasna liga, pratio sam sve jace utakmice Veleza i ni na jednoj se nije imalo sta vidjet, sve kontas bit ce nesto, dolazi Zeljo, dolazi Sarajevo, derbi danas, a onda razocarenje, nikad da vidis par prilika, otvorenu igru na obje strane, veliko nista.
Na kraju ostaju nade u bolju sljedecu sezonu, da ce konacno glavonje da se dogovore o ligi 12 ili ligi 10, pa bi valjda bilo i vise publike. Lijep pozdrav
Da je nacionalizam problem samo stadiona, niko sretniji od mene, al sta cemo sa podjeljenim skolama, bolnicama, svim javnim preduzecima, sta cemo sa nacionalistickim nazivima ulica, sa ovim raznoraznim prefiksima hrvatsko ovo, bosnjacko ovo, srpsko ono.
Nece se nacionalizam rijesavat na stadionu, on je samo posljedica ovih gore stvari.
Sve nas treba da zabrine uzasna liga, pratio sam sve jace utakmice Veleza i ni na jednoj se nije imalo sta vidjet, sve kontas bit ce nesto, dolazi Zeljo, dolazi Sarajevo, derbi danas, a onda razocarenje, nikad da vidis par prilika, otvorenu igru na obje strane, veliko nista.
Na kraju ostaju nade u bolju sljedecu sezonu, da ce konacno glavonje da se dogovore o ligi 12 ili ligi 10, pa bi valjda bilo i vise publike. Lijep pozdrav

"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Ja sam normalno uputio opasku, koja je na mjestu, i treba da se kaže. Ko je bio na utakmici, zna o čemu govorim, evo po drugi put. Znači, ja ne kažem da su ti likovi koji su došli, naši navijači - došli sa namjerom da pjevaju nacionalističke pjesme, ja govorim o tome da je jedan od vođa navijača pokrenuo tu vrstu " navijanja "tepsija je napisao/la: O tome i ja govorim.Gore su ove 'naše' tetkice što se izvinjavaju po forumu i nanose ljagu na cijeli Velež.Gori su od onih golobradih lafo ultrasa koji jedva čekaju da kažu-svi smo isti.Velež je religija,ne nešto što se voli iz fore.
I jesmo, svi smo isti. To navijači Veleža nešto bolji od navijača Zrinjskog ?
Gdje su na utakmicama, derbi za derbijem u proljetnom djelu prvenstva, 50 momaka se skupilo da pjeva.
Zar to nije žalosno ? Velež može tebi nas 50 biti sve u životu, da dolazimo na utakmice, al prošlo je doba kada je
navijanje iza gola ličilo na nešto.
Ajd ti meni reci jel žalosno ili nije, da mi, koji smo osuđivali te iste Ultrase i njihov klub, te kazivali da oni postoje samo iz mržnje prema nama, da jedino imamo pun stadion kada igramo protiv njih ?
Šta to kaziva ? Šta odnosno koga voliš / mrziš ?
Dugo sam bio u nedoumici da li da odem na današnju utakmicu, ali me prevalilo, i otišao sam.
Radi čega ? Naravno radi kluba. Odeš iza tribine i slušaš kako svi u jedan glas yebayu mater, a kada treba pjevati za klub, svako treći šuti. Jel to ljubav prema klubu ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Citam vase komentare i niko da spomene sudiju Burekovica. Lika treba suspendovat citavu iducu sezonu. Pa moj Burekovicu(prezime sve kaze)za ono se ne daje zuti,ono je ili crveni ili nista a posto je golman jedno metar izasao s loptom direktan crveni. Velika pomoc protivniku jer se nebi mogli nositi s 10 igraca. Moja ocjena mi bili bolji pod BB a oni za nijansu danas,mada da je Burekovic sljedio pravila mislim da bi bilo drugacije. Posjeta solidna,malo nacionalzma ali s obzirom sta nas docekuje kad gostujemo kod njih(tompson na poluvremenu,gazi ba...,spominjanje nekih zlocinaca) ok je,toga mora i toga ce uvijek biti. Navijanje dobro solidna brojka i RAja nakon duzeg vremena na okupu,mada ako se konsolidujemo na ljeto to ce iduce godine puno bolje izgledati. Komsije se obrukale kao i svaki put do sada iskazivanjem seljakluka s kamenicama(inace njihovim tradicionalnim predmetom) i dokazom da su mala skupinica provincijalaca koja ne moze organizovati ni 250 ljudi. Siguran sam da ce se cupati da ih je ostalo dosta ali i nas je kad se igralo pod BB pa nismo ispali čobani nego smo dozvolili tim koji su bili prijavljeni da idu bodriti nas klub. Ruralnost grupisana nije mogla nista bolje izvest i bolje bi im bilo da se nisu sramotili sa onih 9-10 koji su stigli na stadion. Vjerujem u dobar rad na ljeto i bar 3-4 igraca u vezi i napadu jer ovako ne ide. Sve u svemu zadovoljan ostankom u ligi ali gorak okus sto nismo pobijedili danas. Forza Velez
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Lijepo je biti samokritičan i svjestan svojih mana,ali ne treba biti osoba vječito pogrbljenih leđa i sa glavom prema naprijed,spremnom da ti neko opali čvoku.I sa ustima unaprijed spremnim da kažu-izvini.
Uspoređivati jednu navijačku frakciju skonu izazivanju pažnje na nenormalan način i uspoređivati je sa Veležom je jadno da jadnije ne može biti.Uspoređivati lafo ultrase,mahom još nedovoljno stare da imaju vozačku dozvolu sa ljudima koji vole Velež i čiji je raspon godina 7-77 je isto tako presmiješno.Uspoređivati one koji svoj prefiks uvijek stavljaju ispred samog kluba sa onima koji žive i dišu sa Velež,isto tako je smiješno.
Sad,ta problematika sa posjetom,to je više stvar za nekog analitičara kretanja masa.
Bitna je poenta,bitna je ljubav koje sigurno ima i koja nikada neće nestati.
Šabani dođu i prođu.
Uspoređivati jednu navijačku frakciju skonu izazivanju pažnje na nenormalan način i uspoređivati je sa Veležom je jadno da jadnije ne može biti.Uspoređivati lafo ultrase,mahom još nedovoljno stare da imaju vozačku dozvolu sa ljudima koji vole Velež i čiji je raspon godina 7-77 je isto tako presmiješno.Uspoređivati one koji svoj prefiks uvijek stavljaju ispred samog kluba sa onima koji žive i dišu sa Velež,isto tako je smiješno.
Sad,ta problematika sa posjetom,to je više stvar za nekog analitičara kretanja masa.
Bitna je poenta,bitna je ljubav koje sigurno ima i koja nikada neće nestati.
Šabani dođu i prođu.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
o ovome našem nacionalizmu i vašem antifašizmu i vašoj dobroti ne želim više pričati samo ću ti reći da smo ispred vas i ove sezone dobili smo vas 3:1 ukupno nismo izgubili na strani kući vas riješili (zajebi igru i sve) . i jedina smo navijačka skupina koja je ove sezone odradila sva gostovanja . POGLEDAJ MALO ! Pored zabrane policije prošlo nas je 20 danas . neznaš šta je bilo , pa pričaš svašta . . . vama ljubo fino sredi prijevoz i sve , a nas ni nepuste do stadiona . pogledaj tabelu ove sezone i od par sezona u nazad , ova bliža prošlost a ne spominji mi daleku kad je veliki velež harao . koga briga ?!moRAja je napisao/la:Citam vase komentare i niko da spomene sudiju Burekovica. Lika treba suspendovat citavu iducu sezonu. Pa moj Burekovicu(prezime sve kaze)za ono se ne daje zuti,ono je ili crveni ili nista a posto je golman jedno metar izasao s loptom direktan crveni. Velika pomoc protivniku jer se nebi mogli nositi s 10 igraca. Moja ocjena mi bili bolji pod BB a oni za nijansu danas,mada da je Burekovic sljedio pravila mislim da bi bilo drugacije. Posjeta solidna,malo nacionalzma ali s obzirom sta nas docekuje kad gostujemo kod njih(tompson na poluvremenu,gazi ba...,spominjanje nekih zlocinaca) ok je,toga mora i toga ce uvijek biti. Navijanje dobro solidna brojka i RAja nakon duzeg vremena na okupu,mada ako se konsolidujemo na ljeto to ce iduce godine puno bolje izgledati. Komsije se obrukale kao i svaki put do sada iskazivanjem seljakluka s kamenicama(inace njihovim tradicionalnim predmetom) i dokazom da su mala skupinica provincijalaca koja ne moze organizovati ni 250 ljudi. Siguran sam da ce se cupati da ih je ostalo dosta ali i nas je kad se igralo pod BB pa nismo ispali čobani nego smo dozvolili tim koji su bili prijavljeni da idu bodriti nas klub. Ruralnost grupisana nije mogla nista bolje izvest i bolje bi im bilo da se nisu sramotili sa onih 9-10 koji su stigli na stadion. Vjerujem u dobar rad na ljeto i bar 3-4 igraca u vezi i napadu jer ovako ne ide. Sve u svemu zadovoljan ostankom u ligi ali gorak okus sto nismo pobijedili danas. Forza Velez
- Titova-Juga
- Kontakt:
U cemu je problem ? Momak je direktno uputio kritike na tribinu koja ionako vise ne lici na nista osim par golobradih mladica koji jedva cekaju derbije da sav svoj kucni i medijsku odgoj prenesu na tribinu za vikend.
Sta uostalom nas boli **** za Zrinjski i Ultrase ? Eto ih tamo, oni ce uvijek biti nacionalisti, ali upucivanje opravdane kritike samom sebi zbog ****_ih mjeseca i zvijezde, je_banja ustaskih majki (koji cak nisu poceli od obicne raje vec onog koji se postavljao tamo kao vodja) nikako ne moze biti losa stvar. Vrijeme je da se taj prceni nacionalizam totalno iskorijeni sa nase tribine, pustimo mi ostale, gledajmo mi sebe... Cime to mi opravdavamo svoj grb ?
Sta uostalom nas boli **** za Zrinjski i Ultrase ? Eto ih tamo, oni ce uvijek biti nacionalisti, ali upucivanje opravdane kritike samom sebi zbog ****_ih mjeseca i zvijezde, je_banja ustaskih majki (koji cak nisu poceli od obicne raje vec onog koji se postavljao tamo kao vodja) nikako ne moze biti losa stvar. Vrijeme je da se taj prceni nacionalizam totalno iskorijeni sa nase tribine, pustimo mi ostale, gledajmo mi sebe... Cime to mi opravdavamo svoj grb ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ja jedno vi drugo pricate od 90 minuta mozda je bilo 1-2 minute nacionalistickog skandiranja i kapak i to sto se pocelo pjevati "ustaske picke " prekinuto je reakcijom ljudi na tribini , tako da samo smo sebi dusmani , kakvih tetkica kod nas ima to nigdje nemaTitova-Juga je napisao/la:U cemu je problem ? Momak je direktno uputio kritike na tribinu koja ionako vise ne lici na nista osim par golobradih mladica koji jedva cekaju derbije da sav svoj kucni i medijsku odgoj prenesu na tribinu za vikend.
Sta uostalom nas boli **** za Zrinjski i Ultrase ? Eto ih tamo, oni ce uvijek biti nacionalisti, ali upucivanje opravdane kritike samom sebi zbog **** mjeseca i zvijezde, je_banja ustaskih majki (koji cak nisu poceli od obicne raje vec onog koji se postavljao tamo kao vodja) nikako ne moze biti losa stvar. Vrijeme je da se taj prceni nacionalizam totalno iskorijeni sa nase tribine, pustimo mi ostale, gledajmo mi sebe... Cime to mi opravdavamo svoj grb ?

- Titova-Juga
- Kontakt:
ANTIFA ! je napisao/la:Ja jedno vi drugo pricate od 90 minuta mozda je bilo 1-2 minute nacionalistickog skandiranja i kapak i to sto se pocelo pjevati "ustaske picke " prekinuto je reakcijom ljudi na tribini , tako da samo smo sebi dusmani , kakvih tetkica kod nas ima to nigdje nemaTitova-Juga je napisao/la:U cemu je problem ? Momak je direktno uputio kritike na tribinu koja ionako vise ne lici na nista osim par golobradih mladica koji jedva cekaju derbije da sav svoj kucni i medijsku odgoj prenesu na tribinu za vikend.
Sta uostalom nas boli **** za Zrinjski i Ultrase ? Eto ih tamo, oni ce uvijek biti nacionalisti, ali upucivanje opravdane kritike samom sebi zbog **** mjeseca i zvijezde, je_banja ustaskih majki (koji cak nisu poceli od obicne raje vec onog koji se postavljao tamo kao vodja) nikako ne moze biti losa stvar. Vrijeme je da se taj prceni nacionalizam totalno iskorijeni sa nase tribine, pustimo mi ostale, gledajmo mi sebe... Cime to mi opravdavamo svoj grb ?
1min ili 10.. isti prceni k=urac! Tu stenad treba uklonit skroz sa tribine nek idu sa Ultrasima navijat, ionako su jedna te ista ****.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
da ste svi nacionalisti i da ste poznati kao takvi prvi bih vam čestitao , da ste antifašisti do kraja i da nema tih mjeseca i zvijezde ovog onog i psovanja i vrijeđanja igrača , navijača ili čega već isto bih vam čestitao . nego se nazivate divnima a gori ste od nas . još ste i podjeljeni i kad je bojkot dođete na utakmice , nikad vas nema nego samo protiv Zrinjskog , nije to LJUBAV to je MRŽNJA prema Zrinjskome . Što vas je danas bio solidan broj (meni je ono slabo za derbi al ajmo reć solidan broj) a na ostalim utakmicama ni 3 put manje od ovoga ? ! RECITE MI . sad i ja zbog vas mrzim i velež i vas što ste takvi .Titova-Juga je napisao/la:U cemu je problem ? Momak je direktno uputio kritike na tribinu koja ionako vise ne lici na nista osim par golobradih mladica koji jedva cekaju derbije da sav svoj kucni i medijsku odgoj prenesu na tribinu za vikend.

19UM94 je napisao/la:da ste svi nacionalisti i da ste poznati kao takvi prvi bih vam čestitao , da ste antifašisti do kraja i da nema tih mjeseca i zvijezde ovog onog i psovanja i vrijeđanja igrača , navijača ili čega već isto bih vam čestitao . nego se nazivate divnima a gori ste od nas . još ste i podjeljeni i kad je bojkot dođete na utakmice , nikad vas nema nego samo protiv Zrinjskog , nije to LJUBAV to je MRŽNJA prema Zrinjskome . Što vas je danas bio solidan broj (meni je ono slabo za derbi al ajmo reć solidan broj) a na ostalim utakmicama ni 3 put manje od ovoga ? ! RECITE MI . sad i ja zbog vas mrzim i velež i vas što ste takvi .Titova-Juga je napisao/la:U cemu je problem ? Momak je direktno uputio kritike na tribinu koja ionako vise ne lici na nista osim par golobradih mladica koji jedva cekaju derbije da sav svoj kucni i medijsku odgoj prenesu na tribinu za vikend.
Gori od vas i vece nacionaliste od vas ne postoje , drzi se svoje teme i ćao
Zadnja izmjena: ANTIFA !, dana/u 26 maj 2013, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
- Titova-Juga
- Kontakt:
19UM94 je napisao/la: da ste svi nacionalisti i da ste poznati kao takvi prvi bih vam čestitao , da ste antifašisti do kraja i da nema tih mjeseca i zvijezde ovog onog i psovanja i vrijeđanja igrača , navijača ili čega već isto bih vam čestitao . nego se nazivate divnima a gori ste od nas . još ste i podjeljeni i kad je bojkot dođete na utakmice , nikad vas nema nego samo protiv Zrinjskog , nije to LJUBAV to je MRŽNJA prema Zrinjskome . Što vas je danas bio solidan broj (meni je ono slabo za derbi al ajmo reć solidan broj) a na ostalim utakmicama ni 3 put manje od ovoga ? ! RECITE MI . sad i ja zbog vas mrzim i velež i vas što ste takvi .
Nemamo se mi sta sa vama usporedjivati kao najstarija dokazana navijacka skupina.
Ja sam samokritikovao nase jer je vrijeme da se nacionalizam skroz iskorijeni sa NASE tribine, za vas me libo racku, vi drugacije i ne znate. Istina da je kod nas 80% normala ljudi koji nisu tu iskljucivo da nekome jeb_u ust, cetn majke ali moze to i bolje! Preironicno je da se vi javljate i tjesite (manjinom sa nase tribine), vi kod kojih 90% prevladava cista mrznja, prezir...
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Mazl19UM ti se balavac nisi ni rodio kad sam ja nocio po beogradskim i zagrebackim celijama,i stipu meni te price vi niste propustili ni jedno gostovanje,nisu ga propustili ni 5 nekih apaca iz srebrenika i koga libo taki za 50 nekih seljacica kojim stranka plati gostovanja. Kad vas ode na gostovanje 3000-3500 i kad navrsis 18 godina mozda i porazgovaram s tobom. Do tada kapak i sibri s ove teme idite na goskovu saljite postove utjehe19UM94 je napisao/la:o ovome našem nacionalizmu i vašem antifašizmu i vašoj dobroti ne želim više pričati samo ću ti reći da smo ispred vas i ove sezone dobili smo vas 3:1 ukupno nismo izgubili na strani kući vas riješili (zajebi igru i sve) . i jedina smo navijačka skupina koja je ove sezone odradila sva gostovanja . POGLEDAJ MALO ! Pored zabrane policije prošlo nas je 20 danas . neznaš šta je bilo , pa pričaš svašta . . . vama ljubo fino sredi prijevoz i sve , a nas ni nepuste do stadiona . pogledaj tabelu ove sezone i od par sezona u nazad , ova bliža prošlost a ne spominji mi daleku kad je veliki velež harao . koga briga ?!moRAja je napisao/la:Citam vase komentare i niko da spomene sudiju Burekovica. Lika treba suspendovat citavu iducu sezonu. Pa moj Burekovicu(prezime sve kaze)za ono se ne daje zuti,ono je ili crveni ili nista a posto je golman jedno metar izasao s loptom direktan crveni. Velika pomoc protivniku jer se nebi mogli nositi s 10 igraca. Moja ocjena mi bili bolji pod BB a oni za nijansu danas,mada da je Burekovic sljedio pravila mislim da bi bilo drugacije. Posjeta solidna,malo nacionalzma ali s obzirom sta nas docekuje kad gostujemo kod njih(tompson na poluvremenu,gazi ba...,spominjanje nekih zlocinaca) ok je,toga mora i toga ce uvijek biti. Navijanje dobro solidna brojka i RAja nakon duzeg vremena na okupu,mada ako se konsolidujemo na ljeto to ce iduce godine puno bolje izgledati. Komsije se obrukale kao i svaki put do sada iskazivanjem seljakluka s kamenicama(inace njihovim tradicionalnim predmetom) i dokazom da su mala skupinica provincijalaca koja ne moze organizovati ni 250 ljudi. Siguran sam da ce se cupati da ih je ostalo dosta ali i nas je kad se igralo pod BB pa nismo ispali čobani nego smo dozvolili tim koji su bili prijavljeni da idu bodriti nas klub. Ruralnost grupisana nije mogla nista bolje izvest i bolje bi im bilo da se nisu sramotili sa onih 9-10 koji su stigli na stadion. Vjerujem u dobar rad na ljeto i bar 3-4 igraca u vezi i napadu jer ovako ne ide. Sve u svemu zadovoljan ostankom u ligi ali gorak okus sto nismo pobijedili danas. Forza Velez
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.