FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Pioniri danas pobjedili Zvijezdu i zauzimaju prvo mjesto , vjerovatno se i plasiraju u zavrsnicu drzavnog prvenstva! Danasnji dan 25. Maj zivot mora pobjediti , nasim stradalim sugradjanima zelim laku zemlju bosansku , a porodicama saucesce i sabur !
majko draga, kakva truba je onaj Velagić .. zabio je lijep gol, al' mogao je još tri barem .. ja ispred stadiona, čujem navijače dva puta se raduju, već dva gola pala, dvije minute prošle
ona 13-ka iz Krajine je presmješna, maksum 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Kakva je igra bila danas? Nisam dugo propustio domaću utakmicu, ali danas sam bio na žalosti kod prijatelja...
Izvještaj:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Pobjeda je bolja od orgazma!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Nekih 7-0 je bio najrealniji ishod, ali nije loše ni ovo.Gorki je napisao/la:Izvještaj:

075
Steta za Crveno-Crne pa se nevracaju ove sezone u Premijer ligu, stvarno liga nije ista bez Slobode, da jedna Tuzla nema predstavnika u eliti
kako god, nadam se iduce sezone come back-u, jer vi ste mi nekako poslije Viteza najozbljniji kandidat za domaci "premiership"
bez obzira na tabelu... Tuzlaci, sretno dogodine!
25.05.1995. Tuzlo - Bosno, ne zaboravi Kapiju!!!

25.05.1995. Tuzlo - Bosno, ne zaboravi Kapiju!!!
Volim te Željo!

Japanac konta neki Dragon Ball fan klub.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- SaltCityAttack
- Kontakt:
badblueboylivno je napisao/la:Dobro, vidim da je to važnije i od samog kluba pa neću brisati.
Ispričavam se što sam pobrisao jer sam pojedince očito uvrijedio.
ebiga brate ovdje je bilo nekad i nasih navijaca koji su izgubili ivot koji su bili dio navijacke skupine, a smo po sebi svi znamo sta za nas znaci 25 Maj za sami grad...naravno da taj da nam nije do navijanja na taj dan logicno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- badblueboylivno
- Kontakt:
Vidio sam kasnije, malo sam potražio.SaltCityAttack je napisao/la:badblueboylivno je napisao/la:Dobro, vidim da je to važnije i od samog kluba pa neću brisati.
Ispričavam se što sam pobrisao jer sam pojedince očito uvrijedio.
ebiga brate ovdje je bilo nekad i nasih navijaca koji su izgubili ivot koji su bili dio navijacke skupine, a smo po sebi svi znamo sta za nas znaci 25 Maj za sami grad...naravno da taj da nam nije do navijanja na taj dan logicno
Ispričavam se još jednom.
Hayley <3
Gdje ste stari jarani, eto ispalo tako, pa ćemo opet od iduce sezone dolazit jedni drugima na derbi
Nadam se lijepom druženju i ovakvim najavama utakmica
[youtube][/youtube]

Nadam se lijepom druženju i ovakvim najavama utakmica

[youtube][/youtube]

Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
LG97DM je napisao/la:Gdje ste stari jarani, eto ispalo tako, pa ćemo opet od iduce sezone dolazit jedni drugima na derbi![]()
![]()
Nadam se lijepom druženju i ovakvim najavama utakmica![]()
![]()
![]()
![]()
Ima Boga i pravde,došli ste gdje vam je i mjesto.
Isto kao vi i lani i ove sezoneGorki je napisao/la:Ima Boga i pravde,došli ste gdje vam je i mjesto.

Haj eto ima sljedece godine Tuzla, Bihać dolazice vam ekipe iz velikih gradovaLG97DM je napisao/la:Isto kao vi i lani i ove sezoneGorki je napisao/la:Ima Boga i pravde,došli ste gdje vam je i mjesto.![]()
![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Pa sigurno veći nego prošle dvije sezoneHeller je napisao/la:Haj eto ima sljedece godine Tuzla, Bihać dolazice vam ekipe iz velikih gradova

LG97DM je napisao/la:Isto kao vi i lani i ove sezoneGorki je napisao/la:Ima Boga i pravde,došli ste gdje vam je i mjesto.![]()
![]()
Ne znam da smo mi kupovali tekme i sl.tome,jer da jesmo sigurno ne bi bili ovde gdje smo sada

I za kraj:

u vašem stilu.
Naravno, kako smo lani slavili ostanak u PL, sada slavimo ulazak u 1. ligu FBiHGorki je napisao/la:LG97DM je napisao/la:Isto kao vi i lani i ove sezoneGorki je napisao/la:Ima Boga i pravde,došli ste gdje vam je i mjesto.![]()
![]()
Ne znam da smo mi kupovali tekme i sl.tome,jer da jesmo sigurno ne bi bili ovde gdje smo sada
I za kraj:
u vašem stilu.

- SaltCityAttack
- Kontakt:
eh sad smo ga tek najebali
.. pa valja nam sad kupovat utakmice nema nam druge .. fakat treba Buducnosti dati bodove sad da ostanu i osigurat se za lijedecu godinu .. treba Gracanici debelo platiti da imamo sigurne bodove , jer sad ce nam brate opet ovi sa parama stvarat muku.. ili se pojacat toliko da nam ne mogu nista.. doduse imamo tamo Bekica koji ce sad sigurno se vratiti kuci vamo gdje mu je mjesto, jer zasto bi igrao za Gosk u federalnoj kad moze to i u Slobodi

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
http://www.****/sport/71-fudbal ... rvaci.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.