Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Senad Lulic
[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- EnzoFerrari
- Kontakt:

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Zato sto ga Juve konkretno hoce,ovima zasad ne treba takav tip igraca.EnzoFerrari je napisao/la:Juventus? People please... a zasto ne Bayern, Real, Manchester... cuj Juventus.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- EnzoFerrari
- Kontakt:
A ko ti to tvrdi da ga Juventus hoce? Sportsport.ba?harishp je napisao/la:Zato sto ga Juve konkretno hoce,ovima zasad ne treba takav tip igraca.EnzoFerrari je napisao/la:Juventus? People please... a zasto ne Bayern, Real, Manchester... cuj Juventus.
Ja dosad nisam nigdje procitao od ljudi koji imaju najcesce informacije iz kluba i koji su relevantni godinama kad su u pitanju transferi u Italiji da Juventus hoce Lulića, sto naravno ne znaci da ga na kraju nece kupit al za sad je to samo pusta prica jer Juventusu fali krilo pa novinari igraju se eci peci pec.
Lulić ako dodje u Juventus igrace na kapaljku a to mu ne treba a niti on svojim kvalitetom nije potreban Juventusu, obome je ljepse da se taj brak nikad ne dogodi.
- skyisthelimit
Normalno da nece doci kad vi nemate para da iskesirate najmanje 15 miliona za njega, jer Lazio ga ispod te cifre nece pustiti. A igrac koji se vec plati toliko nije sigurno za klupe, tako da.. Mozda vam nije potreban ali necete ga ni dobiti sve i da hocete.
15.10 - 15.06 ...
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Za Lulića 15 miliona?skyisthelimit je napisao/la:Normalno da nece doci kad vi nemate para da iskesirate najmanje 15 miliona za njega, jer Lazio ga ispod te cifre nece pustiti. A igrac koji se vec plati toliko nije sigurno za klupe, tako da.. Mozda vam nije potreban ali necete ga ni dobiti sve i da hocete.

A da ga necemo dobit? Amin!
Igrace klinac na kapaljku,ako Juventus iskamci 15 miliona ili malo kroz staru rabotuEnzoFerrari je napisao/la:A ko ti to tvrdi da ga Juventus hoce? Sportsport.ba?harishp je napisao/la:Zato sto ga Juve konkretno hoce,ovima zasad ne treba takav tip igraca.EnzoFerrari je napisao/la:Juventus? People please... a zasto ne Bayern, Real, Manchester... cuj Juventus.
Ja dosad nisam nigdje procitao od ljudi koji imaju najcesce informacije iz kluba i koji su relevantni godinama kad su u pitanju transferi u Italiji da Juventus hoce Lulića, sto naravno ne znaci da ga na kraju nece kupit al za sad je to samo pusta prica jer Juventusu fali krilo pa novinari igraju se eci peci pec.
Lulić ako dodje u Juventus igrace na kapaljku a to mu ne treba a niti on svojim kvalitetom nije potreban Juventusu, obome je ljepse da se taj brak nikad ne dogodi.

Samo pitanje je da li je Juventus zasluzio ovako kvalitetne igrace.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- skyisthelimit
Ok, necemo gledati cijenu na TM koji su dosta manje nego sto mnogi klubovi prodaju i cijene svoje igrace.EnzoFerrari je napisao/la: Za Lulića 15 miliona?![]()
Za koliko bi ga ti prodao ?
15.10 - 15.06 ...
-
- Kontakt:
bayern i real su druga prica, konkurencija na lijevoj strani = ribery i ronaldo
A juventus je realna opcija, koliko se sjecam je asamoah lijevo?

A juventus je realna opcija, koliko se sjecam je asamoah lijevo?
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Cijena se odredjuje na osnovu potraznje, ne znam kolika je potraznja za Senadom da bi ti mogao precizno reci, treba vidjet sta se nudi i po kojoj cijenu na trzistu igraca na njegovoj pozciji, malo i ponudu razgledat da bi tacno ocjenio.Ovako se mozemo igrat fifa menadzera samo.Ako je taj iznos 15 miliona, ja to ne bih dao al opet kazem mora se i ostala ponuda razgledat da vidis moze li sta bolje po toj cijeni a ako ne moze onda se desavaju inflatorna kretanja tako da ... tad ga je i bolje ne uzet za 15 miliona ako bas nije neophodan a Juventusu bas i nije neophodan igrac na toj pozciji, prioriteti su negdje drugo.skyisthelimit je napisao/la:Ok, necemo gledati cijenu na TM koji su dosta manje nego sto mnogi klubovi prodaju i cijene svoje igrace.EnzoFerrari je napisao/la: Za Lulića 15 miliona?![]()
Za koliko bi ga ti prodao ?
svaka čast majstore, ližem ti qrac za sva vremena
najjači igrač na tekmi, malo je reći strašan

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Svaka cast Lulicu al po meni je bolje da ostane u Laciju gdje je standardan nego da ide u juventus i bukvalno pocne ispocetka.. Jest bolje sto se tice karijere i trofeja, al sto se tice forme i svega onda je bolje u Laciju
- Omerbavarac
- Kontakt:
Strasno mi je drago zbog Lule, jer ova njegova forma pred kvalifikacije itekako ohrabruje.
Vrijeme je da i u svetom dresu napravi nesto, barem jedan gol.
Vrijeme je da i u svetom dresu napravi nesto, barem jedan gol.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
odlicne vijesti za reprezentaciju,Dzeko i Lulic u vrhunskoj formi pred sljedecu utakmicu
Nadam se da ce ostat u Laziu,jer ako ostane Petkovic i kostur ekipe uz produzenje klupe,sljedece godine ce se boriti za titulu,tek su se pred kraj sezone uigrali,ali zato sljedece sezone...

Nadam se da ce ostat u Laziu,jer ako ostane Petkovic i kostur ekipe uz produzenje klupe,sljedece godine ce se boriti za titulu,tek su se pred kraj sezone uigrali,ali zato sljedece sezone...

- el-fighter
- Kontakt:
Nisam gledao tekmu, ali mi je drago da je jedan Bosanac rijesio ovako veliki derbi. Bravo Lula!!
Sto se tice eventualnog transfera, mislim da on nebi trebao ici nigdje, naravno ukoliko Lazio ima ambicije da sljedece sezone napadne sami vrh tabele. A ako vec negdje mora ici, onda neko to bude Juventus. Ekipa koja ce i sljedece sezone biti najjaca u Italiji, a Senad je svakako pokazao da mu ova liga lezi.
Sto se tice eventualnog transfera, mislim da on nebi trebao ici nigdje, naravno ukoliko Lazio ima ambicije da sljedece sezone napadne sami vrh tabele. A ako vec negdje mora ici, onda neko to bude Juventus. Ekipa koja ce i sljedece sezone biti najjaca u Italiji, a Senad je svakako pokazao da mu ova liga lezi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Počeli su ga hvaliti oni koji su ga najviše pljuvali, a da ne spominjem potcjenjivanje Senada.

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Svaka cast za utakmicu i gol.
Trebao bi ostati u Laziju, dosta dobar je to klub i tamo ga cijene i postuju.
Trebao bi ostati u Laziju, dosta dobar je to klub i tamo ga cijene i postuju.
Igrace klinac na kapaljku,ako Juventus iskamci 15 miliona ili malo kroz staru rabotu
,Lulic ce biti jedan od igraca sa najvise minutaze.
Samo pitanje je da li je Juventus zasluzio ovako kvalitetne igrace.[/quote]
Lulicu cestitke na strasnoj utakmici i golu. Samo tako nastavi majstore!

Samo pitanje je da li je Juventus zasluzio ovako kvalitetne igrace.[/quote]

Lulicu cestitke na strasnoj utakmici i golu. Samo tako nastavi majstore!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
Evo gledam ove rasprave o Lulicu i njegovom prelasku u Juve, i ne mogu vjerovati da ovdje ima forumasa koji kao prate italijansku ligu a istovremeno pisu a Lulic nije za Juve-a. Pa ljudi moj sta vi gledate on se ubio za Juventusa, Juve igra u formaciji 3-5-2, gdje desni i ljevi bek istovremeno igraju i po krilu to jeste spartaju po svojim stranama gore dole. Juve po desnoj strani ima Lichtsteinera koji to odlicno radi a po ljevoj strani nikako ne mogu naci igraca (Isla, K.Asamoah, de Ceglie i Peluso su dobili priliku i niko se nije pokazao kao pravo rjesenje) dako da bi tu Lulic dosao ko kec na destku.