FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hz033
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hz033 » 26 maj 2013, 19:21

Čestitke Hadžiću, 5 komada 8-) , jedva čekam pregled :mrgreen:
U novi boj ...

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 26 maj 2013, 19:30

EMIR HADZIC! 8-)

PRODUZITE MU UGOVOR, AKO VEC NIJE KASNO!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

High

Post Postao/la High » 26 maj 2013, 20:42

Mala utjeha je podatak da imamo najbolju gol-razliku u Ligi, da je naš igrač najbolji strijelac Lige i da smo najbolja domaća ekipa. Kao i to da smo odigrali dosta korektno ovu sezonu kad je riječ o crvenim kartonima. Sa druge strane, nikako se ne možemo pohvaliti formom u ovom dijelu sezone i utakmicama u gostima. Pogotovo to što smo tek tako prosuli solidnu prednost u odnosu na prvog konkurenta. Kako god, još jedna sezona u kojoj smo razočarali, još jedna sezona u kojoj smo trebali i morali uraditi nešto više. Početak je zaista obećavao i već se unaprijed govorilo o tituli, o toj zanimljivosti da ćemo titulu kao i 2007. proslaviti protiv Radnika na Koševu. Sve je išlo kao po loju i onda smo se u finišu prvog dijela sezone opustili. I Uprava je bila u tom tonu i tek tako dozvolila odlazak naša dva najbolja igrača. Tada je (bar meni) bilo jasno da ćemo doći teško do titule jer je Said do tada donosio prevagu na terenu u jačim utakmicama i bilo je jasno da ćemo teško doći do boljih rezultata u drugom dijelu Prvenstva zbog milion razloga. Tako se i ispostavilo. Nismo mogli nadoknaditi njihov izostanak i nastaviti sa dobrim partijama. Svaka čast Bandoviću, Dupovcu, Torlaku i Hadžiću koji su bili najbolji ove sezone u našem timu. Ostalo je samo nagađamo ko će nas napustiti u ovom periodu i kako će ekipa izgledati do utakmica u Evropi. Bit će zanimljivo, itekako zanimljivo.

Naravno, sve nas najviše zanima da li će Husref izdržati ovaj nimalo pozitivan preokret.

P.S. Boci zasluženo trofej ''Ismir Pintol''.
Zadnja izmjena: High, dana/u 26 maj 2013, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 26 maj 2013, 20:50

da vam je emir svaku utakmice zabijao ovako, imao bi 150 golova... :lol: stvarno je ofiraza bila oko titule najboljeg strijelca izmedju emira i adila... :roll:
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

High

Post Postao/la High » 26 maj 2013, 20:51

A kad je Adilović tamburao i zabijao, Liga je bila regularna? Pregledaj izvještaj pa onda sudi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 26 maj 2013, 21:00

Sta kaze idol mladih sa fksinfa, zabit ce Adilovic 5 komada :lol:
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 26 maj 2013, 21:04

High je napisao/la:A kad je Adilović tamburao i zabijao, Liga je bila regularna? Pregledaj izvještaj pa onda sudi.
I Adilu se stelilo protiv Leotara, ali ovo Hadzicevo danjasnje je pre ofirno. Jos veca bruka je sto se ta 2 napadaca time kur.ce :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 26 maj 2013, 21:18

Proslo kolo Adilovicu dodavali i igraci Leotara, ovo kolo Hadzija "poludio", nakon sto je u zadnjih 10 kola dao 2 gola. Smijesno, cirkus...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 26 maj 2013, 21:19

Ovako bio sam na utakmici i mogu reči samo ovo: Treči gol i peti dobro pgledajte a Suljić i Todorović su predriblali i golmana pa mu vratili da on da je li to zabranjeno ili namješteno a jedan gol je onako traljav ali opet kažem pogledati pa pričati.Moje skromno mišljenje to nije ni blizu onog kad Cimirot vrača golmanu loptu ali dobro svako ima pravo na mišljenje pa tako i vi ali opet kažem dobro pogledajte pa sudite,kudite ili hvalite ;)
Sarajevo ljubavi moja!

High

Post Postao/la High » 26 maj 2013, 21:20

Sad će izvještaj sa tekme. Polahko.

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 26 maj 2013, 21:23

sekac je napisao/la:Ovako bio sam na utakmici i mogu reči samo ovo: Treči gol i peti dobro pgledajte a Suljić i Todorović su predriblali i golmana pa mu vratili da on da je li to zabranjeno ili namješteno a jedan gol je onako traljav ali opet kažem pogledati pa pričati.Moje skromno mišljenje to nije ni blizu onog kad Cimirot vrača golmanu loptu ali dobro svako ima pravo na mišljenje pa tako i vi ali opet kažem dobro pogledajte pa sudite,kudite ili hvalite ;)
Nije to zabranjeno nego su mu dodavali da uzme titulu najboljeg strijelca
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 26 maj 2013, 21:26

Ne znam, moguce da je i sve cisto, al brat bratu 5 golova, zadnje kolo, ovakva situacija, ne zvuci regularno. Sve i da jest, ni ta titula ga ne cini nekim strasnim napadacem ko sto ni ona proslogodisnja nije ucinila Eldina. Hadzija je za nijansu bolji od Eldina, al se i on zna podobro izgubit (protiv nas se recimo nije vidio). Usput, idu li on i Torlak sad bez odstete il ce ipak produzit ugovor?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 26 maj 2013, 21:27

Jel zna neko sta je bio razlog onog kao malog belaja danas na sjeveru ?
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 26 maj 2013, 21:27

storm_raider je napisao/la:Cestitke na pobjedama danas komsije, nije svejedno nimalo... Ako vasa uprava misli pametno da ista uradi u narednom periodu, ulagace u ove mlade nade. Imate veoma talentovane klince, ali hajde nije to moj posao.
Jarane moj dobri moram ti nnešto priznati gledao sam utakmicu i pored mene stajali neki španci zapisali su 5 igrača i to golman Plakalo,Čiva,i broj 10 ćini mi se Varatanović, a kod vas su zapisali Hodžića a neko reče on je u Liverpulu i on ga prekriži ,onda igrač sa brojem7 neki Baja vjerujte mi od 22 igrača na terenu daleko najbolji .Igra momak pravo ono je kapitalac vjerujte mi da je Bog dao da je kod nas igra dečko svaka mu čast ali nije mogao sam, stvarno kapa do poda za ovog momka.
Sarajevo ljubavi moja!

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 26 maj 2013, 23:03

Cestitke za osvojeno drugo mjesto.

Zelim vam da udjete u grupnu fazu Euro lige .

sportski pozdrav iz Zenice
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 26 maj 2013, 23:30

tareizo je napisao/la:Cestitke za osvojeno drugo mjesto.

Zelim vam da udjete u grupnu fazu Euro lige .

sportski pozdrav iz Zenice
Hvala drug navijao sam danas za vas, vi ste svoje odradili pošteno ali koštali vas neki kiksevi kao i nas sretno drugar :(
Sarajevo ljubavi moja!

High

Post Postao/la High » 26 maj 2013, 23:42

" onclick="window.open(this.href);return false;

Kritičari, zaspali ste? Možete mu se sageti samo. I vi i ona krampa iz Zenice. Udaviste sa tom vašom ublehaškom pričom.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 maj 2013, 23:44

Sad kad legnu prava pojacanja bit ce svega 8-) 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 26 maj 2013, 23:46

Sarajlijc@ je napisao/la:Sad kad legnu prava pojacanja bit ce svega 8-) 8-)
Prava pojacanja se placaju, u ovoj ligi nema pravih pojacanja ;)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 maj 2013, 23:48

KrajPrice je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Sad kad legnu prava pojacanja bit ce svega 8-) 8-)
Prava pojacanja se placaju, u ovoj ligi nema pravih pojacanja ;)
I te kako ima dobrih igraca.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.