Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I Adilu se stelilo protiv Leotara, ali ovo Hadzicevo danjasnje je pre ofirno. Jos veca bruka je sto se ta 2 napadaca time kur.ceHigh je napisao/la:A kad je Adilović tamburao i zabijao, Liga je bila regularna? Pregledaj izvještaj pa onda sudi.
Nije to zabranjeno nego su mu dodavali da uzme titulu najboljeg strijelcasekac je napisao/la:Ovako bio sam na utakmici i mogu reči samo ovo: Treči gol i peti dobro pgledajte a Suljić i Todorović su predriblali i golmana pa mu vratili da on da je li to zabranjeno ili namješteno a jedan gol je onako traljav ali opet kažem pogledati pa pričati.Moje skromno mišljenje to nije ni blizu onog kad Cimirot vrača golmanu loptu ali dobro svako ima pravo na mišljenje pa tako i vi ali opet kažem dobro pogledajte pa sudite,kudite ili hvalite
Jarane moj dobri moram ti nnešto priznati gledao sam utakmicu i pored mene stajali neki španci zapisali su 5 igrača i to golman Plakalo,Čiva,i broj 10 ćini mi se Varatanović, a kod vas su zapisali Hodžića a neko reče on je u Liverpulu i on ga prekriži ,onda igrač sa brojem7 neki Baja vjerujte mi od 22 igrača na terenu daleko najbolji .Igra momak pravo ono je kapitalac vjerujte mi da je Bog dao da je kod nas igra dečko svaka mu čast ali nije mogao sam, stvarno kapa do poda za ovog momka.storm_raider je napisao/la:Cestitke na pobjedama danas komsije, nije svejedno nimalo... Ako vasa uprava misli pametno da ista uradi u narednom periodu, ulagace u ove mlade nade. Imate veoma talentovane klince, ali hajde nije to moj posao.
Hvala drug navijao sam danas za vas, vi ste svoje odradili pošteno ali koštali vas neki kiksevi kao i nas sretno drugartareizo je napisao/la:Cestitke za osvojeno drugo mjesto.
Zelim vam da udjete u grupnu fazu Euro lige .
sportski pozdrav iz Zenice
Prava pojacanja se placaju, u ovoj ligi nema pravih pojacanjaSarajlijc@ je napisao/la:Sad kad legnu prava pojacanja bit ce svega![]()
I te kako ima dobrih igraca.KrajPrice je napisao/la:Prava pojacanja se placaju, u ovoj ligi nema pravih pojacanjaSarajlijc@ je napisao/la:Sad kad legnu prava pojacanja bit ce svega![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.