Zvjezdan Misimović

pinoche
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la pinoche » 26 nov 2009, 21:41

Mukiol je napisao/la:IHHHHHAAAAAAAA TTTTTTTTOOOOOOO ovo je bajramski poklon, nek su se pomirili idemo na evropsko zajedno sa CIRICOM I MISKETOM ZAJEDNO:::::tralalalalallla :D :D :D :D :D
Drug na tvoju veliku zalost, a moju srecu, Manipulator nas nece predvoditi ukvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, ugovor mu vrijedi do ljeta 2010., stvarno mi vas je zao, ali... :mrgreen:

kuguar
Kontakt:

Post Postao/la kuguar » 26 nov 2009, 21:47

jutros bajramluk dadoh saobracajcima, 40 KM a veceras me sjeba cirolino sa ovom vijesti...
jbg kad ne ide onda ne ide...

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 26 nov 2009, 21:49

pinoche je napisao/la:
Mukiol je napisao/la:IHHHHHAAAAAAAA TTTTTTTTOOOOOOO ovo je bajramski poklon, nek su se pomirili idemo na evropsko zajedno sa CIRICOM I MISKETOM ZAJEDNO:::::tralalalalallla :D :D :D :D :D
Drug na tvoju veliku zalost, a moju srecu, Manipulator nas nece predvoditi ukvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, ugovor mu vrijedi do ljeta 2010., stvarno mi vas je zao, ali... :mrgreen:
Pa daj ugovor ce se produzit, da je reko Ciro da ide onda bi otisao do ljeta 2010, ali sada se produzava ugovor do 2012 posle EP. :D
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 26 nov 2009, 21:51

Legenda_BiH je napisao/la:
pinoche je napisao/la:
Pa daj ugovor ce se produzit, da je reko Ciro da ide onda bi otisao do ljeta 2010, ali sada se produzava ugovor do 2012 posle EP. :D
Ne znam ko vas slaga, koliko vidim nisu ovi vise bas raspolozeni da im Manipulator i Ublehas uzima 70% od svakog ugovora, ne budite klinci, a brat bratu koji ce nam klinac

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 26 nov 2009, 21:53

mi se ovdje sekiramo za Ćiru i Misketa a oni ubiru lovu,a mi ubiremo neku stvar :mrgreen: :mrgreen:
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 nov 2009, 21:58

Mi ubiremo ŠIPAK :mrgreen: :lol: :lol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Zavidovićanin
Kontakt:

Post Postao/la Zavidovićanin » 26 nov 2009, 22:09

Ljudi i sami vidite da se ovdje ne zna ko pije a ko placa......mozemo mi lupat sa izmisljotinama al sacekajte kada njih 2 pred kamerama progovore a ne onako izmisljati i bubati....smirite tenzije

posavac
Kontakt:

Post Postao/la posavac » 26 nov 2009, 22:25

ambrozija je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:nema ja nista protiv tih fanatikosa sto su se osnovali u nasoj drzavi...govorom za ove u inostranstvu...oni imaju kesa mogu obic citav svijet...dok mi ovdje nemamo sta jest i pit i vjeruj mi da bi svak volio izdvojit novca da prati repku al se nema...

zivio ti meni...necemo vise spammat 8-)
Znam da nije tema ali samo istine radi.

Ti Momci sto su bili u Moldaviji oni su bili svi iz Bosne, sem dvojice, tako da ti tu tvoju o dijaspori mozes okaciti ocu o rep! A to sto nemas sta jesti, posaji mi adresu, pa cu ja obavijestiti javnu kuhinju i merhamet u Zenici da vise nebudes gladan, ili cu uputiti jedan kamion hrane od nas, jer smo poznati po krompiru, paprici i kupusu. A kad budes htjeo negdje da odradis gostovanje sa repkom posto bi volio, dodjes kod nas pa motiku u ruke pasha moj, odradis jedno mjesec dana u polju i imas dovoljno za jedno gostovanje, kod mene imas zagarantiran posao, ako znas voziti traktor dobro je, ako neznas negine ti motika.
Da se zna nije samo BHF bio u Moldaviji bilo nas je jos koji nismo clanovi a isli smo iz Sarajeva letom preko Beca,i tacno je da je bio jedan autobus BHF momaka iz Bosne.Inace pratim repku gdje god mogu Madarska,Belgija ,Moldavija,Turska i naravno sve domace.Bosna i samo Bosna.

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 26 nov 2009, 22:44

Drago mije zbog Cire i Misketa...trebaju nam skupa..BOSNA BOSNA... :mrgreen:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 nov 2009, 22:53

Ne znam da li je ovo neko postavio, ovo je prije nego sto su Miske i Ciro telefonirali, ipak interensantno, jer ne preko novina:
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 nov 2009, 23:01

Principatus je napisao/la:Ne znam da li je ovo neko postavio, ovo je prije nego sto su Miske i Ciro telefonirali, ipak interensantno, jer ne preko novina:
[youtube][/youtube]
to sam ja danas snimao i postavio kradu :evil: :evil:

Taj forum nemogu ocima da smislim a posebno jednog covjeka na tom forumu moderatora,moderator se puno zamjerio eni i nekim ljudima...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 nov 2009, 23:06

Neznam care ja sam nasao kod TM.
Ti kazes da becka krade? A ja mislio oni uvjek prvi ekskluzivno. :mrgreen:
Nisam na njihovom forumu prijavljen, tek nekad pogledam koji video.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 nov 2009, 23:14

Principatus je napisao/la:Neznam care ja sam nasao kod TM.
Ti kazes da becka krade? A ja mislio oni uvjek prvi ekskluzivno. :mrgreen:
Nisam na njihovom forumu prijavljen, tek nekad pogledam koji video.

vrati se par stranica tema savez a ces vidjeti danas sam ja exclusive dao :mrgreen: :mrgreen:

Neznaju ljudi ko je covjek koji vodi onu stranicu cile ali nebi o tome ovdje nije mjesto ni vrijeme.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 nov 2009, 23:14

Aah ok sorry nisam imao volje da sve citam. :D

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 nov 2009, 23:19

Principatus je napisao/la:Aah ok sorry nisam imao volje da sve citam. :D

ma nije prob kao da je to bitno 8-) ;)

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 28 nov 2009, 15:30

miske kapiten danas :D
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 28 nov 2009, 21:45

ammarc je napisao/la:miske kapiten danas :D

TITOOOOOOOOOOO!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 04 dec 2009, 16:11

ajde sad stavljate misimovica i dzeku u tim godine ...
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

gringo2
Kontakt:

Post Postao/la gringo2 » 05 dec 2009, 17:11

Miske asistencija petom za 2-2

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 09 dec 2009, 07:23

Miske sinoć kloc :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.