OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: OFK Gradina Srebrenik
cestitke .drago mi je zbog vase pobjede
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Došao Radnik po bodove a pare ostavili Bijeljini..gdje to ima? 
Kenan Pirić čudo od djeteta
..
Cijeli dan kiša pada,nevrijeme,poplave a u nas travnjak na stadionu za čistu desetku..
Sigurno jedan od bolji terena u državi..

Kenan Pirić čudo od djeteta

Cijeli dan kiša pada,nevrijeme,poplave a u nas travnjak na stadionu za čistu desetku..
Sigurno jedan od bolji terena u državi..
OFK Gradina Srebrenik
Pirić: Gradina i Srebrenik će uvijek biti u mome srcu
Pirić je trenutno jedini "stranac" u ekipi Gradine. Naime, pred početak sezone, stigao je iz tuzlanske Slobode. Iako je na Tušnju bio jedan od igrača koji je obećavao, pred početak sezone u 1. ligi Federacije, Pirić je uvidio da neće dobiti priliku kod Abdulaha Ibrakovića koji je nakon odlaska Denisa Mujkića angažovao drugog golmana pa je odlučio prihvatiti ponudu Gradine. Zajedno sa njim, pred početak sezone došlo je još nekoliko igrača iz drugih klubova. No, kada je već na polusezoni bilo jasno da će Gradina u niži rang, uprava kluba odlučila je zahvaliti se igračima sa strane te drugi dio igrati sa domaćim igračima. Pirić je pak ostao u Srebreniku i postao ljubimac domaće publike.
- Nije bilo baš lako. Čitav život sam skoro proveo u Slobodi, od pionira pa do juniora, bio i kadetski prvak, sanjao sam da obučem dres prvog tima na Tušnju, svaki dan sam mislio o tome. Mislio sam da ću u 1. ligi Federacije konačno dobiti priliku, ali sam na vrijeme uvidio da nisam u prvom planu, stigao je poziv iz Gradine i prihvatio sam ga, - govori Pirić te nastavlja:
- Može neko ovo shvatiti kako hoće, možda Gradina jeste zadnja na tabeli ali kad bi se vrijeme vratilo unazad, ponovo bih isto postupio. Nisam pogriješio što sam došao u Gradinu, ovaj tim ima dušu, svi smo kao jedno. Pa gdje na svijetu ima da vam je ekipa zadnja na tabeli a vaši navijači pređu 300 kilometara i navijaju za vas svih 90 minuta, gdje na svijetu ima da ekipu koja nema pobjede bodri pun stadion. U Gradini sam dobio prvi put šansu u Premijer ligi, stigao do reprezentacije i zato će gdje god ja otišao, Srebrenik i Gradina imati posebno mjesto u mome srcu. Drago mi je što su me prihvatili kao svog, a sada to i jesam, naravno da sam njihov, Gradina će uvijek u meni imati navijača. Zato sam silno želio da pobjedimo danas, kada je sviran penal, rekao sam sebi, "moraš to odbraniti", svi su vjerovali u mene i ja naše navijače na sreću nisam razočarao.
Pirić nije branio mnogo u prvom dijelu sezone, no, nakon utakmice drugog kola u nastavku prvenstva protiv Olimpica, zacementirao je mjesto jedinice i od tada je prvi golman Gradine.
- Iskreno, nisam po dolasku ovamo očekivao da ću baš imati toliko utakmica, ali sam vjerovao u sebe i znao sam da ako samo jednom dobijem šansu, da ću pokazati kvalitet i nadam se da sam opravdao povjerenje trenera i navijača. Nije bilo lako, ali sada idemo dalje. Gradina će ispasti u niži rang, a ja vjerujem da se ova ekipa sa ovim navijačima i sa ljudima koji vole ovaj klub može vratiti u Premijer ligu. Ova sezona je škola tako da kažem, tako da sljedeći put kada se Gradina vrati, sigurno neće igrati samo epizodnu ulogu.
Pirija majstor svog zanata..
uz Dedu i Smaju najbolji golman kojeg je Gradina imala..
Pirić je trenutno jedini "stranac" u ekipi Gradine. Naime, pred početak sezone, stigao je iz tuzlanske Slobode. Iako je na Tušnju bio jedan od igrača koji je obećavao, pred početak sezone u 1. ligi Federacije, Pirić je uvidio da neće dobiti priliku kod Abdulaha Ibrakovića koji je nakon odlaska Denisa Mujkića angažovao drugog golmana pa je odlučio prihvatiti ponudu Gradine. Zajedno sa njim, pred početak sezone došlo je još nekoliko igrača iz drugih klubova. No, kada je već na polusezoni bilo jasno da će Gradina u niži rang, uprava kluba odlučila je zahvaliti se igračima sa strane te drugi dio igrati sa domaćim igračima. Pirić je pak ostao u Srebreniku i postao ljubimac domaće publike.
- Nije bilo baš lako. Čitav život sam skoro proveo u Slobodi, od pionira pa do juniora, bio i kadetski prvak, sanjao sam da obučem dres prvog tima na Tušnju, svaki dan sam mislio o tome. Mislio sam da ću u 1. ligi Federacije konačno dobiti priliku, ali sam na vrijeme uvidio da nisam u prvom planu, stigao je poziv iz Gradine i prihvatio sam ga, - govori Pirić te nastavlja:
- Može neko ovo shvatiti kako hoće, možda Gradina jeste zadnja na tabeli ali kad bi se vrijeme vratilo unazad, ponovo bih isto postupio. Nisam pogriješio što sam došao u Gradinu, ovaj tim ima dušu, svi smo kao jedno. Pa gdje na svijetu ima da vam je ekipa zadnja na tabeli a vaši navijači pređu 300 kilometara i navijaju za vas svih 90 minuta, gdje na svijetu ima da ekipu koja nema pobjede bodri pun stadion. U Gradini sam dobio prvi put šansu u Premijer ligi, stigao do reprezentacije i zato će gdje god ja otišao, Srebrenik i Gradina imati posebno mjesto u mome srcu. Drago mi je što su me prihvatili kao svog, a sada to i jesam, naravno da sam njihov, Gradina će uvijek u meni imati navijača. Zato sam silno želio da pobjedimo danas, kada je sviran penal, rekao sam sebi, "moraš to odbraniti", svi su vjerovali u mene i ja naše navijače na sreću nisam razočarao.
Pirić nije branio mnogo u prvom dijelu sezone, no, nakon utakmice drugog kola u nastavku prvenstva protiv Olimpica, zacementirao je mjesto jedinice i od tada je prvi golman Gradine.
- Iskreno, nisam po dolasku ovamo očekivao da ću baš imati toliko utakmica, ali sam vjerovao u sebe i znao sam da ako samo jednom dobijem šansu, da ću pokazati kvalitet i nadam se da sam opravdao povjerenje trenera i navijača. Nije bilo lako, ali sada idemo dalje. Gradina će ispasti u niži rang, a ja vjerujem da se ova ekipa sa ovim navijačima i sa ljudima koji vole ovaj klub može vratiti u Premijer ligu. Ova sezona je škola tako da kažem, tako da sljedeći put kada se Gradina vrati, sigurno neće igrati samo epizodnu ulogu.
Pirija majstor svog zanata..

OFK Gradina Srebrenik
- indijanac1989
- Kontakt:
svaka ćast komsije, ( joj jesam pokupio naglasak jbt, tako je kad dijete u opancima sa sela ode u carsiju)

Vracate se vi sledece sezone nazad gdje i pripadate, kod nas ce bit rasap sijela na kraju sezone al jbg, pokusat cemo sto vise zagorcati zivot ostalim
klubovima

Vracate se vi sledece sezone nazad gdje i pripadate, kod nas ce bit rasap sijela na kraju sezone al jbg, pokusat cemo sto vise zagorcati zivot ostalim

Čestitke na pobjedi.Uz malo sreće i iskustva kao i nekih drugih okolnosti mogli ste ostati u PL. Realno ste bolji od nekih koji ostaju,ali ako zadrzite ekipu na okupu derat će te sve u Prvoj ligi.Za godinu dana bi puno jači i iskusniji mogli u PL. 

-
- Moderator
- Kontakt:
Hvala gradačačani i lukavčani na podršci.. ja bih bio sretan da ostanemo u 1. ligi narednu godinu, jer nam je realizacija katastrofa

Čaršijski momak. Nije da ih mrzimo, al i srebreničanima se dopalo. Pozdrav i vidimo seindijanac1989 je napisao/la:svaka ćast komsije, ( joj jesam pokupio naglasak jbt, tako je kad dijete u opancima sa sela ode u carsiju)![]()

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ispali da
ali malo nas je ko razbijo ove sezone(rudar,zeljo,zvijzda)
casno ispasti akBda godini se vratiti mada tesko jer nije jos PL za srebrenik
ali malo nas je ko razbijo ove sezone(rudar,zeljo,zvijzda)
casno ispasti akBda godini se vratiti mada tesko jer nije jos PL za srebrenik
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
To Benjo ako se tebi dopalo nemora znacit da cijelom Srebreniku dopalo,pisi u svoje ime a ne u ime mnozine il skupine..Benjo_AFC86 je napisao/la:Hvala gradačačani i lukavčani na podršci.. ja bih bio sretan da ostanemo u 1. ligi narednu godinu, jer nam je realizacija katastrofa![]()
Čaršijski momak. Nije da ih mrzimo, al i srebreničanima se dopalo. Pozdrav i vidimo seindijanac1989 je napisao/la:svaka ćast komsije, ( joj jesam pokupio naglasak jbt, tako je kad dijete u opancima sa sela ode u carsiju)![]()
-
- Moderator
- Kontakt:
crni89 je napisao/la:To Benjo ako se tebi dopalo nemora znacit da cijelom Srebreniku dopalo,pisi u svoje ime a ne u ime mnozine il skupine..Benjo_AFC86 je napisao/la:Hvala gradačačani i lukavčani na podršci.. ja bih bio sretan da ostanemo u 1. ligi narednu godinu, jer nam je realizacija katastrofa![]()

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ja neznam ko sastavja ove tekstove ss.ba...Gradina iz Lukavca...
Završen je tako još jednim porazom izlet kluba iz Lukavca u društvo najboljih, koje im definitivno neće ostati u dobrom pamćenju, budući da su u trideset kola uspjeli osvojiti samo devet bodova.
S druge strane, Rudar je imao sudbinu u svojim rukama, pa iako je u meč ušao sa svega dva, odnosno tri boda više od Travnika i GOŠK-a, pobjedom u Lukavcu je uspio otkloniti sve dileme oko svog opstanka među elitom.
Zaslužena pobjeda ekipe iz Prijedora,mislim da nije prodana utakmica..nisu ni oni neka ekipa al opet su klasa za nas..
Igrač utakmice golman Gradine Zukić(Arap)
Arape upucaj se.. 
Završen je tako još jednim porazom izlet kluba iz Lukavca u društvo najboljih, koje im definitivno neće ostati u dobrom pamćenju, budući da su u trideset kola uspjeli osvojiti samo devet bodova.
S druge strane, Rudar je imao sudbinu u svojim rukama, pa iako je u meč ušao sa svega dva, odnosno tri boda više od Travnika i GOŠK-a, pobjedom u Lukavcu je uspio otkloniti sve dileme oko svog opstanka među elitom.
Zaslužena pobjeda ekipe iz Prijedora,mislim da nije prodana utakmica..nisu ni oni neka ekipa al opet su klasa za nas..
Igrač utakmice golman Gradine Zukić(Arap)

OFK Gradina Srebrenik
-
- Kontakt:
Hehe svaka čast onom ko ovo piše..vidi se da mu je geografija poznata ko meni kvantna fizikaBrcko87 je napisao/la:Ja neznam ko sastavja ove tekstove ss.ba...Gradina iz Lukavca...
Igrač utakmice golman Gradine Zukić(Arap)Arape upucaj se..

Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
-
- Moderator
- Kontakt:
Igra katastrofa kao i uvijek, nemamo realizacije tačnije nema krila .. nema ko dati loptu špicu..
Utakmica nije prodana sigurno.. A i ovi naši delegati dopuštaju zastave Srbije da se unose na stadion.. dok navijači i sekjuriti-i nisu reagovali
Utakmica nije prodana sigurno.. A i ovi naši delegati dopuštaju zastave Srbije da se unose na stadion.. dok navijači i sekjuriti-i nisu reagovali
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Moderator
- Kontakt:
da upravu siBrcko87 je napisao/la:Nije zastava Srbije nego RS-a..

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
Ko će vam biti trener sad u Prvoj ligi.....

-
- Moderator
- Kontakt:
Bog sami zna haha da li će ovaj ostati, igrači se žale kaže treninzi su ko sa djecom pionirima..samolukavac je napisao/la:Ko će vam biti trener sad u Prvoj ligi.....
Adanalić je imao najbolje treninge, jest da sa interneta pokupi hehe al opet su imali snage drama, on je i uveo u PL
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
vise srece drugi put 

-
- Kontakt:
Samir Adanalić znam pratio sam to da je zahvaljujući njemu napravljena jedna lijepa priča što se tiče Gradine i Premier lige, ma hajde valjda dođe neko pa se zadrži duže vremena, isto tako se nadam da će i nama doći pa da ostane bar sezonu, vidimo se u Prvoj ligi....Benjo_AFC86 je napisao/la:Bog sami zna haha da li će ovaj ostati, igrači se žale kaže treninzi su ko sa djecom pionirima..samolukavac je napisao/la:Ko će vam biti trener sad u Prvoj ligi.....
Adanalić je imao najbolje treninge, jest da sa interneta pokupi hehe al opet su imali snage drama, on je i uveo u PL

WE'LL BE BACK 

-
- Moderator
- Kontakt:
Prebacite nam temu tamo, da se ponovo upoznamo sa Prvom ligom 

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.