I iduće sezone,PL u Prijedoru

Vala dosta nas je i guzio godinama , morao je i nesto zauzvrat dati.plavobijeli je napisao/la:ŽELJO JE ODRADI POSAO ZA VAS A VI ĆETE TO GODINAMA VRAĆATI I BITI NJIHOVA EXPOZITURA KAO I DOSAD.
Samo sto ce izgleda pored igraca otici i trener!rudarprijedor je napisao/la:E sad ce stara prica,opet otici 10-15 igraca...doci novih isto toliko i tako...
Otišao.Vastecija_GSE je napisao/la:Samo sto ce izgleda pored igraca otici i trener!rudarprijedor je napisao/la:E sad ce stara prica,opet otici 10-15 igraca...doci novih isto toliko i tako...
Pa šta mislite-------PROFESORVastecija_GSE je napisao/la:E da vidimo ko ce sad na klupu?! Gavran?
ma daj vise gdje ga sve nisi selio a cova u slogi ostanepabizo je napisao/la:Pa šta mislite-------PROFESORVastecija_GSE je napisao/la:E da vidimo ko ce sad na klupu?! Gavran?
Jako mi je drago što me pratiš-HVALA ASTRAastra1922 je napisao/la:ma daj vise gdje ga sve nisi selio a cova u slogi ostanepabizo je napisao/la:Pa šta mislite-------PROFESORVastecija_GSE je napisao/la:E da vidimo ko ce sad na klupu?! Gavran?
MA STA KAZES-NEMOJ BOLAN biti smjesan kada i sam znas da uvek neke vjesti saznam prije tebe a zivim u Australiji.Šuplja ti je ova moj astra,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,NIŠTA BEZ CVIKA-VJERUJ MI.Moram malo da odmorim jer sutra moram na aerodrum da čekam jednog meni dragog gosta iz Sarajeva.Šta misliš ko mi to dolazi u goste.astra1922 je napisao/la:ma pabizo kao sjenka sam.bas me cudi kako neznas koji veliki strucnjak sjeda na zvijezdinu klupu,izgleda da ce ovo i za tebe biti iznenadenje
Aerodrumpabizo je napisao/la:MA STA KAZES-NEMOJ BOLAN biti smjesan kada i sam znas da uvek neke vjesti saznam prije tebe a zivim u Australiji.Šuplja ti je ova moj astra,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,NIŠTA BEZ CVIKA-VJERUJ MI.Moram malo da odmorim jer sutra moram na aerodrum da čekam jednog meni dragog gosta iz Sarajeva.Šta misliš ko mi to dolazi u goste.astra1922 je napisao/la:ma pabizo kao sjenka sam.bas me cudi kako neznas koji veliki strucnjak sjeda na zvijezdinu klupu,izgleda da ce ovo i za tebe biti iznenadenje
Nisam zadovoljan uopšte....ipak,nadam se da će nas Starčević demantovati i uraditi neke dobre stvari,mada je malo reći da sam skeptičan po pitanju njegovih trenerskih kvaliteta...K0MT je napisao/la:Bobo Starčević novi šef stručnog štaba FK Rudar Prijedor.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sve vam ****
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, delko, ErosViverosViv, gh0stHZ, Grk1234, Hellas, Hrammm1921, MikiPirs, VolimBiH96 i 69 gostiju.