sturm gubi 3:0 kuci od Neustad-a, Wolfsberger vodi 2:0 protiv insbrucka u trenutku kad admira povede protiv mattersburga, u narednih 5 mintua 3 gola za insbruck xD ovi namjestaju gore nego mi u BIH xD
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Na kraju uđe ipak Sturm u EL, Mattersburg u izravnom dvoboju izgubio od Admire i ispada u cvajtudelko je napisao/la:kakva zbrka u austrijiRied, Wolfsberger i Sturm se bore za evropu i svi su u bod, admira insbruck i neustad za opstanak,
sturm gubi 3:0 kuci od Neustad-a, Wolfsberger vodi 2:0 protiv insbrucka u trenutku kad admira povede protiv mattersburga, u narednih 5 mintua 3 gola za insbruck xD ovi namjestaju gore nego mi u BIH xD
hehe upravo takoSportfanatik je napisao/la:Na kraju uđe ipak Sturm u EL, Mattersburg u izravnom dvoboju izgubio od Admire i ispada u cvajtudelko je napisao/la:kakva zbrka u austrijiRied, Wolfsberger i Sturm se bore za evropu i svi su u bod, admira insbruck i neustad za opstanak,
bit ce im jako zeznuto, I salzburgu i rapidu ( jer rapid ide iz cetvrtog pretkola i nije nosioc) osim u slucaju da pashing uzme kup onda ce se pravo namuciti u play-offuSportfanatik je napisao/la:Ovi Wolfsberger nema uvjete da igra Europu, Ried je imao uvjete ali je i on dosta kiksao. Austrija zasluženi prvak, Red Bullu će biti zayebano ući u LP, u njihovu dijelu kvalifikacija su Arsenal, Milan, Schalke, lyon bi to trebao večeras potvrditi, Valencia(?)
Osvajač, ali lige za ostanak.dr.van nostrand je napisao/la:Azerbeijan Premyer Liqa
Osvajac po prvi put u svojoj historiji AZAL PFK iz Şüvelana (Baku).
tako je, moja greskabadblueboylivno je napisao/la:Osvajač, ali lige za ostanak.
STEVIE je napisao/la:legia prvak poljske. u europu jos putuju lech, slask i piast.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.