Stoji lafe i ta tvoja,ali isto tako stoji da kod nas raju fura nesto novo.Kao sto je to bio amarov povratak prije 4g , sad bi to mogla biti nova tribina,na koju bi dosla vecina ljudi koje smo otjerali bakljama i sra.njima. A budi siguran da ih je gomila takvih koji kazu da nece doci dok ne budu sigurni da im nece sta pasti na glavu,opaliti pored uha ili izgoriti jaknu dres ili sta vec.ChWilla je napisao/la:mislim da je totalno utopistički očekivati da bi nova tribina sama po sebi popravila posjetu za 1.500 ljudi kada u sezoni nismo imali pun sjever osim na derbiju. a niko u ligi nije bolji, već su još gori. tim rezonom bi bilino polje kao ubjedljivo najsređeniji stadion u državi trebalo biti puno svaku utakmicu, a ono 3 puta manja posjeta nego prije pet-šest godina kad je čelik bio u balkanskom vrhu po prosjeku gledalaca. stoga mislim da je amar 101% u pravu kada kaže da se to ne isplati. ko je toj silnoj bulumenti navijača branio makar na proslavu titule da dođe?
ako već pričamo o zavaljivanju, mislim da je puno isplatnije dogodine ili kad već konačno budemo nosioci u 2. pretkolu lige šampiona zavaliti se za dva-tri beton veterana samo evropu da odigraju i više dobiti za prolaz 2. pretkola nego za cijelu sezonu karata. a za prolaz u plej -of/četvrto pretkolo ove godine se dobija 2.1 milion eura:
http://www.uefa.com/uefa/management/fin ... 45591.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ili cca. 810.000 karata za jug, koliko će se prodati u narednih petnaestak sezona...
A to za 1500 ljudi je sasvim realno da se ocekuje,bilo bi to nesto novo i sigurno bi privuklo raju,a na kraju krajeva i mi sto kisnemo i mrznemo se godinama svaku tekmu,ne uticemo na kazne smo zasluzili nesto.
Pa probaj zamisliti to 4to predkolo na obnovljenoj grbavici od npr.20000 mjesta sa prosjecnom kartom od 15 km zaradis pola para koliko dobijes po kolu od evrope.A trazila bib se karta vise sigurno.
Svi govore da ostale strukture kluba trebaju pratiti napredak ekipe,sta drugo nego izgradnja tribine i povratak evrope na grbavicu!
@mija-tom logikom se nikad nista ne bi napravilo