Ovo finale nije bilo sudjeno da se uzme jebg nakukala je ona kravarska sirotinja , proslo su izgubili nezasluzeno, pa im se sad preko nasih ledja sve vratilo...jebg jednostavno smo bili u pogresno vrijeme u finalu, nisu oni kvalitetniji tim uopce od dortmunda.Sinoc je izdajnik nevjerovatno nedostajao u zavrsnicama one jedno 2-3 polukontre gdje se moglo napravit mnogo a nije se napravilo nista...
Jos nesto sto mi je zapalo za oko da fakticki niko nije dobio zuti karton u finalu aaaaalooooo jeb.ote to nije moguce Gros dobio samo radi koskanja , mora se igrat jace cvrsce...
Idemo dalje dosta je i ove teme, nadam se samo da ce se nekako produziti ugovor Lewatu i da ga slijedece godine mozemo prodat ono rahat za nekih 30-35 mil ako vec hoce da ide...
Sto se tice nasih pojacanja Sokratis je po meni idealan ne samo svojim kvalitetom nego i to sto ima dozu drskosti i agresivnosti sto ovoj ekipi nedostaje ruku na srce...neko ko ce samarat za BvB, valjda nesto i Hummels nauci od ratobornog Grka...
Eriksen je definitivno moja zelja bio i prije nego se pocelo suskat o njemu...strasan igrac , uvjeren sam da ce on slijedece sezone vise pokazati u dortmundu nego Gotze u BAyern-u !
KDB -isto tako fantastican igrac , ima mali sve sto je potrebno da postane veliki igrac...
Bernarda bi volio vidjeti u Dortmundu jer odlaskom Gotze-a nemamo vise igraca tog profila u timu , jedino Reus ali je on preokomit...Naravno njegov transfer je "klackalica" ali jebg ko ne riskira i ne profitira...
+ nadam se ostanku Roberta , zvijer je postao treba nam...
-------Lewa(Son)-------
Reus(Bernard)--Gundo( Leitner)--Kuba ( Eriksen)
----Sahin ( KDB) -- Benda( Kehl)------
Smelle ( back up) Hummy-Subota ( sokratis)-Pisonja ( Gross)
ekipa koja deff moze poharat Bundesligu bez pola muka i cini mi se dosta jaca nego danasnja...samo treba uigrati to, sto ne sumnjam da ce Klopp odraditi
PS; Doktor , Allah , Bog ....mora zauzet mjesto na 6-ci...i uigrat se sa Gundom...njih dvojica ce donijet sve titule Dortmundu