Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Bilbao - Barcelona(s.t.)/koš 26.5. 12:00 2 1,55
Zaragoza - Valencia (0:1) 26.5. 12:00 2 1,70
J.Sousa - Soeda 26.5. 11:00 1 1,25
Bautista - Gi.Muller 26.5. 12:15 1 1,20
G.Simon - L.Hewitt 26.5. 12:15 1 1,15
Seppi - L.Mayer 26.5. 12:15 1 1,15
Ivanović - Martić(rez.) 26.5. 11:00 2:0 1,20
Pavlyuchenkova - A.Hlavackova(rez.) 26.5. 11:00 2:0 1,45
Morita - Putintseva(21,5) 26.5. 12:30 Više 1,85
kvota: 16.83
Zaragoza - Valencia (0:1) 26.5. 12:00 2 1,70
J.Sousa - Soeda 26.5. 11:00 1 1,25
Bautista - Gi.Muller 26.5. 12:15 1 1,20
G.Simon - L.Hewitt 26.5. 12:15 1 1,15
Seppi - L.Mayer 26.5. 12:15 1 1,15
Ivanović - Martić(rez.) 26.5. 11:00 2:0 1,20
Pavlyuchenkova - A.Hlavackova(rez.) 26.5. 11:00 2:0 1,45
Morita - Putintseva(21,5) 26.5. 12:30 Više 1,85
kvota: 16.83
kakve su prognoze za Kudla-Hajek više od 36 gemova
bevanda4 je napisao/la:pusti to šta čuješ uvezi HNL-a.. Mafija je to prijatelju, znaju samo odabranicixso je napisao/la:zna li ko za dinamo sutra sta, cuo sam padaju sutra kvote na dinamo i na kladionicama trebali bi oderat hajduki ovaj travnik u nasoj ligi valjda ce ovu zvijezdu uzeti jbd treba im
Osobno se ne bih zalijetao.. Hajduk ima novog trenera (Igor Tudor - možda ga znate kao igrača Juventusa) i momčad malo pomalo ide na bolje.. Osvojili su prije 3 dana kup čime su izborili igranje u Europi.. Dinamo je prvak, nema se komu dokazivat (doslovno nemaju jer ih navijači bojkotiraju.. Nikoga nije briga za taj klub) dok s druge strane Hajduk ima 12. igrača Torcidu.. Njih ne trebam puno predstavljat, svi znate o kakvoj se navijačkoj skupini radi.. Dovoljan dokaz je 2. utakmica finala kupa, kad je Hajduk igrao u gostima, došlo ih je podržat između 5-7 tisuća ljudi (na stadionu sve skupa bilo 10-ak tisuća)..
Osobno ću opalit Dinamo - Hajduk X2 @2,05 radi enormno visoke kvote.. A na jedan od tiketa ću u sistemu odigrat čistu duju Hajduka na smiješnih @5,20
Uzmite u obzir i Kouassi daje gol @cca 3,50 - Novo pojačanje u Splitu, 18-godišnji Afrikanac.. Njegov prvi gol za Hajduk ujedno je bio i 4000. prvenstveni od osnutka kluba (1911.) i time se već upisao u povijest.. Nek malo stasa i gledat ćemo novog Drogbu (kouassi također iz obale bjelokosti)
Hajdukov trener ima ogromnih problema s izostancima i praktički će B momčad zaigrati protiv Dinama. Naime, samo od ekipe koja je igrala uzvratnu utakmicu Kupa s Lokomotivom, Tudoru nema pet igrača. Jozinović je suspendiran, dok su ozlijeđeni napadači Vuković i Maglica, sjajni ofenzivni veznjak Sušić, te bek Vršajević. Uz to nema ni talentiranog Mikanovića, a od prije nema prvog vratara Blaževića, važnog veznjaka Andrijaševića, te Kiša i Mujana. Kako bi imao 18 igrača za zapisnik, Tudor je odlučio momčadi priključiti juniore Lučića, Džonija, Kovačića i Pašalića. znaci bevanda mogao bi ovo cisti kec ko sunce biti

-
- Kontakt:
Posto me nista drugo nece da se ja lepo vratim domacoj ligi
Hajduk Kula - Novi Pazar 1 @ 4.80
Zadnje kolo, grcevita borba za opstanak izmedju tri ekipe: Radnickog iz Kragujevca, Novog Pazara i BSK-a. Po kladionicama sve tri ekipe bi trebalo lagano da dobiju i u tom slucaju ispada BSK. Medjutim... dok ce Radnicki (koji gura ministar Dinkic i koji ima vec dve pobede za redom a bio je uz Smederevo ubedljivo najgori tim lige) sigurno da pobedi kao i BSK (pustice ih komsije sa Karaburme) u slucaju Novog Pazara nije bas tako. Prva stvar je to sto su ja mislim svi u FSS uvideli da je bila velika greska to sto je Paraz nekako (fuzijom sa BASK-om) uguran u super ligu jer nije proslo jedno kolo a da navijaci nisu napravili neki problem (do njihovog ulaska za to su bili zaduzeni radovci ali oni su ondnosu na ove bili mala deca) a i prica se (makar sam tako cuo) da ce igraci Hajduka biti premirani za ovu utakmicu (BSK je partizanova filijala tako da nije tesko zakljuciti odakle dolaze novci). U svakom slucaju u ovakvim situacijama kada su u poslednjim kolima vec vidjene pobede svih ekipa kojima su one neophodne uvek dodje jedno iznenadjenje a u ovom slucaju izmedju ove tri ekipe mislim da Pazar ima najvece sanse da se oklizne. Ja gadjam cistog keca a ko hoce moze da proba i 1X @ 2.10.
Vojvodina - Crvena Zvezda 2 @ 5.00; 2-2&3+ @ 17.00
Prosle godine je Zveda u poslednjem kolu putila Vojvodinu kojoj je pobeda bila neophodna za LE. Sada je Sa Pintu najavio da Zvezda igra sa omladincima nasta je odmah reagovao predsednik Vojvodine, cuveni Bata KanKan i upitao zasto to nije njima ranije javljeno pa da i Vosa igra sa omladincima... navodno je sad kasno i on ne moze da utice na trenera. Ali s' obzirom na to da je on alfa i omega u klubu ne bi me iznenadilo da i Vosa istrci u nekom sarenom sastavu plus sto su kvote trenutno smesne (ej kvota 5.00 na Zvezdu!!) tako da ovde veoma lako moze da Zvezda dodje do pobede. Za malo hrabrije moze i iz 2 u 2 uz 3+ za fenomalnu kvotu 17.00

Hajduk Kula - Novi Pazar 1 @ 4.80
Zadnje kolo, grcevita borba za opstanak izmedju tri ekipe: Radnickog iz Kragujevca, Novog Pazara i BSK-a. Po kladionicama sve tri ekipe bi trebalo lagano da dobiju i u tom slucaju ispada BSK. Medjutim... dok ce Radnicki (koji gura ministar Dinkic i koji ima vec dve pobede za redom a bio je uz Smederevo ubedljivo najgori tim lige) sigurno da pobedi kao i BSK (pustice ih komsije sa Karaburme) u slucaju Novog Pazara nije bas tako. Prva stvar je to sto su ja mislim svi u FSS uvideli da je bila velika greska to sto je Paraz nekako (fuzijom sa BASK-om) uguran u super ligu jer nije proslo jedno kolo a da navijaci nisu napravili neki problem (do njihovog ulaska za to su bili zaduzeni radovci ali oni su ondnosu na ove bili mala deca) a i prica se (makar sam tako cuo) da ce igraci Hajduka biti premirani za ovu utakmicu (BSK je partizanova filijala tako da nije tesko zakljuciti odakle dolaze novci). U svakom slucaju u ovakvim situacijama kada su u poslednjim kolima vec vidjene pobede svih ekipa kojima su one neophodne uvek dodje jedno iznenadjenje a u ovom slucaju izmedju ove tri ekipe mislim da Pazar ima najvece sanse da se oklizne. Ja gadjam cistog keca a ko hoce moze da proba i 1X @ 2.10.
Vojvodina - Crvena Zvezda 2 @ 5.00; 2-2&3+ @ 17.00
Prosle godine je Zveda u poslednjem kolu putila Vojvodinu kojoj je pobeda bila neophodna za LE. Sada je Sa Pintu najavio da Zvezda igra sa omladincima nasta je odmah reagovao predsednik Vojvodine, cuveni Bata KanKan i upitao zasto to nije njima ranije javljeno pa da i Vosa igra sa omladincima... navodno je sad kasno i on ne moze da utice na trenera. Ali s' obzirom na to da je on alfa i omega u klubu ne bi me iznenadilo da i Vosa istrci u nekom sarenom sastavu plus sto su kvote trenutno smesne (ej kvota 5.00 na Zvezdu!!) tako da ovde veoma lako moze da Zvezda dodje do pobede. Za malo hrabrije moze i iz 2 u 2 uz 3+ za fenomalnu kvotu 17.00
evo jedan par koji mi mogao proci, turnu severin - steaua 1 ili 1x ko sta zeli, steaua je proslo kolo igrala sa drgim timom, nijedan igrac iz prve postave ne igra, to mozete i provjeriti i izgbuli su na svom terenu 2:5, ovaj turnu ima sanse za opstanak i trebaju im bodovi a steaua je uzela titulu vec tako da mogao bi kec vrlo lahko biti
ko zeli nek prati, ja ga stavljam u sistem 

- EmirSioux89
- Kontakt:
promjeniti cu ovu kladionicu premier pod hitno
samo jedan par iz srbijanske lige mozes baciti na listic
evo i od mene nesto
TUROW - ZIELONA GORA (-162+) Z1 ovo je jednostavno velika granica za over ovih ekipa
BAYERN- B.BAMBERG (-165+) Z1 bayern je poceo da ulaze i u kosarku pa su zasluzeno pobjedili prvu u gostima,
ekipe moraju na oprez tako da UNDER
BUDIVELNYK - - AZOVMASH (-154+) Z1 FINALE a u serije 2-2 i ovo ce biti tvrdo s malo koseva UNDER
nisam naki govornik pa halalite

evo i od mene nesto
TUROW - ZIELONA GORA (-162+) Z1 ovo je jednostavno velika granica za over ovih ekipa

BAYERN- B.BAMBERG (-165+) Z1 bayern je poceo da ulaze i u kosarku pa su zasluzeno pobjedili prvu u gostima,
ekipe moraju na oprez tako da UNDER
BUDIVELNYK - - AZOVMASH (-154+) Z1 FINALE a u serije 2-2 i ovo ce biti tvrdo s malo koseva UNDER
nisam naki govornik pa halalite
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.
kad nece nece, prosle sedmice sam skinuo komplet talijansku ligu bez dvoznaka ali mrtvi Lazio me obori za 1900€ zato veceras igram na romu hendikep .Willy je napisao/la:Šteta, tako blizu je čovjek bio...mirza_it je napisao/la:Borusia D.-Bayern M. X/X na 50€ 275€ dob.
Borusia D.-Bayern M. 1-1 tacan rez. uplata 20€ dobitak 150€
ako prodze prodze
ewo od susjeda jedna dojava,koliko je tacna nisam neznam
Slovakia – 1.Liga
FC STK 1914 Samorin – Partizan Bardejov
tip 1 kvota 2.25 u kladionica Bet3000
pocetak 17:00h na 26.05.2013god

Slovakia – 1.Liga
FC STK 1914 Samorin – Partizan Bardejov
tip 1 kvota 2.25 u kladionica Bet3000
pocetak 17:00h na 26.05.2013god
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.
Pitanje za sve pratioce serie a:Koje su procentualne sanse da ce biti crveni vcrs na rimskom derbiju?
Bacio bih fesliju na:da ce biti crveni,vidim da je bio barem jedan crveni na svakom od zadnjih 7 susreta a ovaj je od velike vaznosti jer osigurava evropu za pobjednika.Kvote su pretezito podjednake ali sam naso u bet-live kvotu 2.Dakle misljenja u procentima i opcenito da li se isplati riskirati?
Bacio bih fesliju na:da ce biti crveni,vidim da je bio barem jedan crveni na svakom od zadnjih 7 susreta a ovaj je od velike vaznosti jer osigurava evropu za pobjednika.Kvote su pretezito podjednake ali sam naso u bet-live kvotu 2.Dakle misljenja u procentima i opcenito da li se isplati riskirati?
- Citizen-X
- Kontakt:
drug juce igro nekih 8-9 parova raspon golova 1-3 1. poluvrijeme i kaze nakon 6 mjeseci prvi put dobijem aono parovi prolaze ko iz mindze sjedimo vino pijemo tap tap tap sve prodje...
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
50/50, može bit bidne, može bit ne bidne.POPAY je napisao/la:Pitanje za sve pratioce serie a:Koje su procentualne sanse da ce biti crveni vcrs na rimskom derbiju?
Salzburg-Austria W. odg 1,50
Hibernian-Celtic 2 1,50
Llodra-Darcis over 39,5 1,85
Elche-Real M.Castilla odg 1,50
Olimpija-Triglav 1 1,40
Dinamo-Hajduk over 3 1,75
Lorient-Psg over 3 1,75
Indiana-Miami (g-92,5 over) 1,85
kvota:45 na marku i tamam
Hibernian-Celtic 2 1,50
Llodra-Darcis over 39,5 1,85
Elche-Real M.Castilla odg 1,50
Olimpija-Triglav 1 1,40
Dinamo-Hajduk over 3 1,75
Lorient-Psg over 3 1,75
Indiana-Miami (g-92,5 over) 1,85
kvota:45 na marku i tamam

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Dinamo - Hajduk x 3.60
I jednima, i drugima fali dosta igrača, sve je već odavno rješeno.. Očekujem x, a probajte tačan rezultat 1:1.
I jednima, i drugima fali dosta igrača, sve je već odavno rješeno.. Očekujem x, a probajte tačan rezultat 1:1.
"U cast velikog simbola. U cast raje i grada, kakvog nisam upoznao..."
vise igraca hajduku fali dinamu mozda dva, tri igraca ne znam derby al mi je ovo nekako kec jos hajduk izmoren sa kupom , sretno tebireformer je napisao/la:Dinamo - Hajduk x 3.60

@cixso, hvala na iscrpnoj informaciji.
Drago mi je da surađujemo haha.
Mada, još sam uvjeren da Hajduk ide doma sa bodovima.. Preko noći X2 je narastao na @2,45
Al pošto si nabrojao ovoliko izostanaka prvotimaca, odlučujem se na kraju ganjata Kouassija na 3,60 da daje gol..
Bez vukovića i maglice kao glavnih golgetera, te andrijaševića i sušića kao playmakera.. Kouassi će imat i previše prostora, a dovoljan je jedan prodor kroz obranu nezainteresiranog Dinama.
Evo vidim i kolega @reformer njuši X ovdje..
@cixso, ako misliš većim ulogom na Dinamo - nemoj!

Mada, još sam uvjeren da Hajduk ide doma sa bodovima.. Preko noći X2 je narastao na @2,45
Al pošto si nabrojao ovoliko izostanaka prvotimaca, odlučujem se na kraju ganjata Kouassija na 3,60 da daje gol..
Bez vukovića i maglice kao glavnih golgetera, te andrijaševića i sušića kao playmakera.. Kouassi će imat i previše prostora, a dovoljan je jedan prodor kroz obranu nezainteresiranog Dinama.
U desetom selu živi Antuntun!
Može li neko predložiti 3 para da kvota bude otprilike 4 ? 

"U cast velikog simbola. U cast raje i grada, kakvog nisam upoznao..."
Imam spremna 3 para za duplanje, kvota 3.49:reformer je napisao/la:Može li neko predložiti 3 para da kvota bude otprilike 4 ?
Hajduk K. - Novi Pazar 26.5. 17:00 1X 1,92
Valencia - Granada 26.5. 20:00 1 1,30
Valenciennes - Troyes 26.5. 21:00 X2 1,40
ubacio sam ih u sistem i stavio jos trutu severin u rumuniji 1 jer steaua igra sa drugomo postavom a njima treba i jos par interesantnih parova pa ako Bog da mozda se i prodjebevanda4 je napisao/la:@cixso, hvala na iscrpnoj informaciji.Drago mi je da surađujemo haha.

bianconer je napisao/la:Roma - lazio crveni karton - kvota 2
Kao i zadnja tekma i ova ce biti nabijena mrznjom plus igra se finale kupa u rimu - kvota 1.85 - cak manja neg u ligi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.