Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
ULM ULM ULM ULM
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Imal tko da zna da li u kladionici formula uzimaju porez na dobitke vece od 100 km?
Hvala unaprijed!
Hvala unaprijed!
u Hrvatskoj se porez uzima tek kad dobitak prođe 30000 kn (cca 9000 KM).. Tako da čisto sumnjam da će ti uzet na 100-200 KMPOPAY je napisao/la:Imal tko da zna da li u kladionici formula uzimaju porez na dobitke vece od 100 km?
Hvala unaprijed!

U desetom selu živi Antuntun!
Zadnji put prije nekih mjesec dva sam uplaćivao listić, ženska u kladi je rekla da ne uzimaju porez...POPAY je napisao/la:Imal tko da zna da li u kladionici formula uzimaju porez na dobitke vece od 100 km?
Hvala unaprijed!
U BiH nema manualnih troškova za razliku od RH, nego bi po pravilu trebali uzimati porez na dobitke veće od 100KM, no većina klada je kao preuzela to na sebe...bevanda4 je napisao/la:u Hrvatskoj se porez uzima tek kad dobitak prođe 30000 kn (cca 9000 KM).. Tako da čisto sumnjam da će ti uzet na 100-200 KM
yebem majku njima i manipulativnim troškovima.. Uzimaju nam 5% od uloga -.-Adebayor je napisao/la:U BiH nema manualnih troškova za razliku od RH, nego bi po pravilu trebali uzimati porez na dobitke veće od 100KM, no većina klada je kao preuzela to na sebe...bevanda4 je napisao/la:u Hrvatskoj se porez uzima tek kad dobitak prođe 30000 kn (cca 9000 KM).. Tako da čisto sumnjam da će ti uzet na 100-200 KM
U desetom selu živi Antuntun!
ajmo još 3 kornera
Kud odigrah Varese više koševa... 

- Ponos Torina
- Kontakt:
ja pogodim
bayern prvi zuti
dortmund vise kornera prvo pol.
bayern prva izmjena
prvo poluvrijeme 1.min nadoknade
drugo poluvrijeme 3 minuta nadoknade
i stavim x utakmicu i tu padnem
150 km kvota

bayern prvi zuti
dortmund vise kornera prvo pol.
bayern prva izmjena
prvo poluvrijeme 1.min nadoknade
drugo poluvrijeme 3 minuta nadoknade
i stavim x utakmicu i tu padnem
150 km kvota

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
hajde cincnincati **** vam djecu i bejsbol i koji ***** ja ovo igram
Levski cu sanjati narednih 10 godina, ne mogu da vjerujem da nisu pobjedili danas, trebali titulu slaviti u zadnjem kolu pred svojim navijacima i ne uspiju pobjediti Slaviu koja je 8. i ni za sta joj nije trebalo i tako izgube titulu, jos su kuci skoro pa perfektni imali 13 1 0 prije ove tekme.
NEVJEROVATNO !
NEVJEROVATNO !
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
jbg ti nimburk i varese i kosarku...pogodim jake kvote i padnem njih kretene
http://freeskidrowgames.tk/
Izvini molim te jaro,al gori si ti kad uzmes te retardno male kvote,odkad sam to batalio,i moze se nesto hajrovat ha jaasunsao je napisao/la:Levski cu sanjati narednih 10 godina, ne mogu da vjerujem da nisu pobjedili danas, trebali titulu slaviti u zadnjem kolu pred svojim navijacima i ne uspiju pobjediti Slaviu koja je 8. i ni za sta joj nije trebalo i tako izgube titulu, jos su kuci skoro pa perfektni imali 13 1 0 prije ove tekme.
NEVJEROVATNO !
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
ajmo ljudi GARO čeka, šta je s tenisom 

De onaj link za RG gdje se moze vidjet kad ko igra, poslije koga i to, raspored igranja 

http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/schedule/" onclick="window.open(this.href);return false;Edinho992 je napisao/la:De onaj link za RG gdje se moze vidjet kad ko igra, poslije koga i to, raspored igranja

Malo mi je falilo

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Steta drug, slicno sam imao samo Seria A prvak Juventus, Engleska PL prvak Man. Utd. i Njemacki kup osvajac Borussia Dortmund i prodali me samo tako
Jos uvijek se sjecam njihove blijede partije protiv Bayerna i greske Shmelzera na nekih 16m nakon koje Robben postize pobjednicki gol

Jos uvijek se sjecam njihove blijede partije protiv Bayerna i greske Shmelzera na nekih 16m nakon koje Robben postize pobjednicki gol

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
**** ti moritu ja igro over gemova glupaca gubi 4:0

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Citizen-X
- Kontakt:
kako bijedna kvota da Kareno Busta uzima set.... 2.5. razumio bih da je Dimitrov u pitanju jbote led...
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
a i ja ovu Rodu uzeo igrati keca

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.