Olimpik Sarajevo

Pacov

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Pacov » 25 maj 2013, 21:34

bagrcavi je napisao/la:I ti gavrane nekad serendaš, al' baš momački.Valjda te povuče sa ovom djecom, pa ono da vratiš.
Al' ovaj @Pacov ima aJvatar samo taki :mrgreen: :lol: :lol:
Nemaju svi tu privilegiju da nose ovaj avatar :lol:

Sent from my Tabure using Tapatalk
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 25 maj 2013, 21:45

malo postovanja prema najboljem strijelcu premijer lige drugu sezonu zaredom ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 25 maj 2013, 21:59

Od sutra samo dva evropska grada(London i Sarajevo) ce imati tri predstavnika u euro kupovima.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 25 maj 2013, 22:08

bagrcavi je napisao/la:I ti gavrane nekad serendaš, al' baš momački.Valjda te povuče sa ovom djecom, pa ono da vratiš.
Al' ovaj @Pacov ima aJvatar samo taki :mrgreen: :lol: :lol:

dodaj ono crni da se ne uvrijedim ;)
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 25 maj 2013, 22:11

dino lj je napisao/la:Od sutra samo dva evropska grada(London i Sarajevo) ce imati tri predstavnika u euro kupovima.
ABd, mada nebi bilo ni strasno da ode celik pa da im jedna Zeta srusi snove
NO PYRO NO PARTY

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 25 maj 2013, 22:13

Buu je napisao/la:
dino lj je napisao/la:Od sutra samo dva evropska grada(London i Sarajevo) ce imati tri predstavnika u euro kupovima.

grbalj
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Pacov

Post Postao/la Pacov » 25 maj 2013, 22:15

Koji pacenici :lol:

Sent from my Tabure using Tapatalk
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 26 maj 2013, 00:11

Pacenici, nista drugo!
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 26 maj 2013, 00:25

gavran je napisao/la:
Buu je napisao/la:

grbalj
ja se najvise litexa pribojavam

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 26 maj 2013, 00:40

FliX je napisao/la:
gavran je napisao/la:
Buu je napisao/la:Od sutra samo dva evropska grada(London i Sarajevo) ce imati tri predstavnika u euro kupovima.

grbalj
ja se najvise litexa pribojavam
bolje se pribojavaj Olimpica, pa onda Litexa mada njih ne mozete dobiti. Izgleda da nisu izborili Evropu.
NO PYRO NO PARTY

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 26 maj 2013, 12:00

Guvo je napisao/la:@gavrane ja ti kazem da Vam je evropu ostavio Adil-beg, a ne zato sto ste vi ekipa. Ma kakve sudije vile vas nosale, pusti suplje hebo ga ti.
Vidim prodali bi mamu da budete 3. isto kao da cete duplu krunu osvojiti.
Moja prognoza da ce biti po usima, cujemo se sutra.
Stvarno nekad ne kontam ljude :roll: Pa ljudi godinama cekaju na neki znacajni uspjeh kluba i sad kad imaju priliku neki se javljaju i govore da bi prodali majku da budu treci.Ljudi imaju pravo na euforiju,pravo za nadanje u dobar rezultat,pravo da ocekuju da konacno gledaju Celika u evropskoj tekmi a ne kako godinama tavore na dnu tabele.Ne vidim razlog zasto se pljuje po ljudima,pomoc navijaca im je prijeko potrebna u ovakvim utakmicama i jasno je zasto je ovak euforija.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 26 maj 2013, 12:10

Sretno komšije :!:
ZELJEZNICAR 1921!

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 26 maj 2013, 12:51

arhimed89 je napisao/la:
Guvo je napisao/la:@gavrane ja ti kazem da Vam je evropu ostavio Adil-beg, a ne zato sto ste vi ekipa. Ma kakve sudije vile vas nosale, pusti suplje hebo ga ti.
Stvarno nekad ne kontam ljude :roll: Pa ljudi godinama cekaju na neki znacajni uspjeh kluba i sad kad imaju priliku neki se javljaju i govore da bi prodali majku da budu treci.Ljudi imaju pravo na euforiju,pravo za nadanje u dobar rezultat,pravo da ocekuju da konacno gledaju Celika u evropskoj tekmi a ne kako godinama tavore na dnu tabele.Ne vidim razlog zasto se pljuje po ljudima,pomoc navijaca im je prijeko potrebna u ovakvim utakmicama i jasno je zasto je ovak euforija.

Tacno tako momak,SVAKA CAST! Sad kad se doslo dovde da ne bude euforije???I to nije samo euforija,to je ljubav prema klubu...A ovim manijacima-Pantelijama porucujem da idu sabirati cement za Grbu,eno uveliko na temi vam radovi pocinju :lol: :lol: :lol:
::::SAMO ČELIK::::

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 maj 2013, 13:05

Sretno Olimpiku danas. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 26 maj 2013, 13:11

Vidim spominjes mamu, ne znam kako ce to sankcionisati admin!
Necu da kazem da si sarajevska skola, jer znam da si ti iz Zaavidovica, nisi dovoljno inteligentan, mjenjas nickove, ali raja zna ko si. Nekad si adil_beg, sad si guvo, prije si bio TM Zavidovici, sad mozes biliti adil_penaldzija.

Sta znaci nama matematicki bod od Zelje - nista. Kad govorimo o sudijama govorim o utakmici Celik - Zeljo 1:2 gol Zelje iz off side, zatim cist nedosudjen penal nakon toga(prekrsaj nad Bozicicem). Pa i sad vas je sudija gurao iskljucio nam golmana, isti prekrsaj golmana Milana nad Juventusom sutraadan sankionisan sa zutim kartonom. Nas vile nosale, ma vama sudija dao prednost, ali ko ne zna, ne zna, ne znate gola dat i to je to. Sam sebe blamiras, prvo kazes Adil nas pustio(on inace buraza Adija uvijek pusta, tako da mu nikako gol nije dao :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jos se ovaj nije ni zagriao, a sta da jest majko moja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: S kim vi ponosite :lol: :lol: :lol: :lol:

Dzabe navijate za Olimpic, kad vi niste mogli pobijediti nece ni oni.

E moj Zeljo ko sve navija za tebe, trebas se sam ukinuti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

@Bagrcavi, ne bih se mjenjao za tvoje misljenje, nema tih para, sto se Adilovica Eldina tice, njegove mame Dragice, njegovog oca Sekija, njegovog brata Adija mogu ti profesor biti. Dalje ako Čelik nije ekipa sa najvise pehova u Pl onda ti nemas pojma o PL - ozbiljno ti govorim

Idem sad na Otoku, cujemo se kad se cujemo, ako bude "spominjanja Osima", budite uvjereni da to nisam ja.
Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 26 maj 2013, 13:16, ukupno mijenjano 1 put.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 26 maj 2013, 13:13

komsije sretno,zgazite ih!
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 26 maj 2013, 13:14

Idemo vukovi danas po pobjedu...
Ocekujem fair play, prvenstveno na tribinama, jer dosta zenicana ce doci.. Znaci korektno navijanje i podrska, bez psovki i provokacija...

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 26 maj 2013, 13:15

Sretno danas ! 8-)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 26 maj 2013, 13:29

Crni gavran je napisao/la:
Vidim spominjes mamu, ne znam kako ce to sankcionisati admin!
Necu da kazem da si sarajevska skola, jer znam da si ti iz Zaavidovica, nisi dovoljno inteligentan, mjenjas nickove, ali raja zna ko si. Nekad si adil_beg, sad si guvo, prije si bio TM Zavidovici, sad mozes biliti adil_penaldzija.

Sta znaci nama matematicki bod od Zelje - nista. Kad govorimo o sudijama govorim o utakmici Celik - Zeljo 1:2 gol Zelje iz off side, zatim cist nedosudjen penal nakon toga(prekrsaj nad Bozicicem). Pa i sad vas je sudija gurao iskljucio nam golmana, isti prekrsaj golmana Milana nad Juventusom sutraadan sankionisan sa zutim kartonom. Nas vile nosale, ma vama sudija dao prednost, ali ko ne zna, ne zna, ne znate gola dat i to je to. Sam sebe blamiras, prvo kazes Adil nas pustio(on inace buraza Adija uvijek pusta, tako da mu nikako gol nije dao :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jos se ovaj nije ni zagriao, a sta da jest majko moja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: S kim vi ponosite :lol: :lol: :lol: :lol:

Dzabe navijate za Olimpic, kad vi niste mogli pobijediti nece ni oni.

E moj Zeljo ko sve navija za tebe, trebas se sam ukinuti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

@Bagrcavi, ne bih se mjenjao za tvoje misljenje, nema tih para, sto se Adilovica Eldina tice, njegove mame Dragice, njegovog oca Sekija, njegovog brata Adija mogu ti profesor biti. Dalje ako Čelik nije ekipa sa najvise pehova u Pl onda ti nemas pojma o PL - ozbiljno ti govorim

Idem sad na Otoku, cujemo se kad se cujemo, ako bude "spominjanja Osima", budite uvjereni da to nisam ja.
Zasto bi navijaci Celika na utakmici sezone spominjali legendu BH fudbala i skroz treceg kluba Zeljeznicara.Ako se bude skandiralo nesto lose za Osima mislim da bi se i Celik trebao zapitati ko sve navija za njih i eventualno se rasformirati.Na otoku dolazite u punom sastavu,igrate utakmicu sezone,tri boda vas dijeli od eventualnog evropskog nastupa,nezvanicno 1500 robijasa najavljeno,atmosfera paklena i dodati skandiranje Ivici Osimu na sve ovo je nigdje veze.Nemoj da se onda iznenadite ako vas pocnu opet provocirati da ste kompleksasi i slicno.Isto vazi i za navijace Zelje koji dolaze na temu Celika i provociraju i vrijedaju navijace Celika,dokazuju kako je Celik mali klub(iako mi nije jasno sta se tim pokusava uopste),nasladuju se zagadjenosti gradova i slicnim poremecenim stvarima.
Tekma se igra na Otoci a akteri utakmice su Olimpik i Celik pa mi nikako nije jasno ovo ispoljavanje mrznje i neke netrpeljivosti izmedju Manijaka i Robijasa.Nit imaju razloga navijaci Olimpika ici od teme do teme i psovati mater svima koji navijaju za Celik,nit Celikovi navijaci da psuju navijacima drugih timova koji su skloni Olimpiku(medju kojim sam i ja).
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 26 maj 2013, 13:30

Sretno i pokazite ovim iz Zenice zasto njihov klub nije nista veci od vaseg.
NO PYRO NO PARTY

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.