Chicago Bulls

Neutral
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la Neutral » 26 maj 2013, 02:43

Imam duks Bullsa američki xl, kupljena u Chicagu. Meni prevelika, pa ako je neko želi buy neka se pp javi. Iako je poklon bolje da je neko nosa nego da stoji kod mene tek tako. Suzu puštam dok ovo puštam :(

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 27 maj 2013, 01:31

Deng nece imati operaciju na zglobu u toku off-sezone. :?

Ima se kamara Bulls stvari. Moram priznati da mi je od svega najdrazi Bulls kacket sa Ben Gordonovim brojem 7, koji sam kupio kada sam bio na prvoj Bulls utakmici u United Centru 2007 godine.
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 maj 2013, 01:46

kad_kako je napisao/la:Deng nece imati operaciju na zglobu u toku off-sezone. :?

Ima se kamara Bulls stvari. Moram priznati da mi je od svega najdrazi Bulls kacket sa Ben Gordonovim brojem 7, koji sam kupio kada sam bio na prvoj Bulls utakmici u United Centru 2007 godine.
Deng ako nece imati operaciju treba ga poslat u pm odmah sad ni sekunde mi nebi bilo zao.. bilo bi doduse, ali idi u pizdu svoje matere neces mi se piovredjen vuci ovdje igrati goni se u pm za 14m po godini ima da pogines za lop[tom a ne da se pazis da nebi pogorsao povredu ... ja ne znam sta cekamo sa njim, ma n prije od Bozera treba da ide, pa tek onda Boozer
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 27 maj 2013, 02:03

SaltCityAttack je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:Deng nece imati operaciju na zglobu u toku off-sezone. :?

Deng ako nece imati operaciju treba ga poslat u pm odmah sad ni sekunde mi nebi bilo zao.. bilo bi doduse, ali idi u pizdu svoje matere neces mi se piovredjen vuci ovdje igrati goni se u pm za 14m po godini ima da pogines za lop[tom a ne da se pazis da nebi pogorsao povredu ... ja ne znam sta cekamo sa njim, ma n prije od Bozera treba da ide, pa tek onda Boozer
Ovdje > http://espn.go.com/blog/chicago/bulls/p ... -offseason sam procitao to u vezi Denga.

Stvarno ne vidim zasto nebi isao na operaciju. Jel on ceka da se to samo popravi, ili sta? Znalo je se ove sezone dosta puta vidjeti u njegovom sutu, da ga zna handriti taj zglob, a on opet...
Postovanje treba zaraditi.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 maj 2013, 02:04

Amnestirati :lol:

Možda čovjek ima fobije od operacija, narkoze.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 27 maj 2013, 03:21

http://www.nbaserbia.com/vesti/3722/pol ... z-kapitenu" onclick="window.open(this.href);return false;

Molim te Boze da dodje Pierce u Bullse.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 maj 2013, 04:44

pa ne znam sta bi nam pomogao on?,,igra istu poziciju kao Deng, jedino sto ima muda ebiga ..znaci jedan mora na klubu, a ako ce doci za neku malu platu bujrum eto neka podjele minute on i Deng..dajte nam ba sutera, dajte nam rezervnog centra i eto Pirce :) to troje i dobro je :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 27 maj 2013, 04:45

SaltCityAttack je napisao/la:pa ne znam sta bi nam pomogao on?,,igra istu poziciju kao Deng, jedino sto ima muda ebiga ..znaci jedan mora na klubu, a ako ce doci za neku malu platu bujrum eto neka podjele minute on i Deng..dajte nam ba sutera, dajte nam rezervnog centra i eto Pirce :) to troje i dobro je :)
Pa Pierce je suter, sesti igrac sa klupe. Svakako predvidjam da ce Deng pola sezone biti povrijedjen.
Moze i Korver. Nek potpisu i Dalemberta i ja sretan. :mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 maj 2013, 18:16

Uh, kakvo bi to samo pojačanje bilo 8-)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 maj 2013, 18:43

Vi stvarno ne čitate moje postove ranije kad sam govorio o tome, pa neće Ainge dopustiti da ode u direktnog konkurenta, pogotovo na Istoku ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 maj 2013, 20:25

rio_Ferdy88 je napisao/la:Vi stvarno ne čitate moje postove ranije kad sam govorio o tome, pa neće Ainge dopustiti da ode u direktnog konkurenta, pogotovo na Istoku ;)
pa dobro brat eobjektivno kad se njega otarase to znaci da Boston ide od samg pocetka i njemu nije vise ni bitno da li ce on otici na istok ili zapad..vjerovatno Clippersi jer je covjek iz LA ja ga vec vidim tu :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 27 maj 2013, 20:27

SaltCityAttack je napisao/la:pa ne znam sta bi nam pomogao on?,,igra istu poziciju kao Deng, jedino sto ima muda ebiga ..znaci jedan mora na klubu, a ako ce doci za neku malu platu bujrum eto neka podjele minute on i Deng..dajte nam ba sutera, dajte nam rezervnog centra i eto Pirce :) to troje i dobro je :)

onda bi paul na parket a deng trejdovan za nekog ili pick na draftu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 maj 2013, 20:49

ma nije jarane lagano trade njegov ugovor ..pa ja objektivno jedino bi volio Pirca prije denga u kljucnim trenutcima da se Rose oslobodi, a sve ostalo vala Deng je bolji u odbrani i on moze postici 20-25p, samo sto nema muda u zavrsnici da nesto napravi i jedina je tu sad prednost od Pierca ..Denga ne mozes trade i ako bi j volio recimo da uzmemo ovog i da trade Denga nekom ko ima salary prostor i da nam dadnu samo kakav pick i nsita vise za uzvrat :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 27 maj 2013, 20:54

rio_Ferdy88 je napisao/la:Vi stvarno ne čitate moje postove ranije kad sam govorio o tome, pa neće Ainge dopustiti da ode u direktnog konkurenta, pogotovo na Istoku ;)
Ainge se nista ne pita, on ce otkupit Piercov ugovor i on postaje slobodan agenat cim moze birat u koju ce ekipu. Uostalom Thibsa jako dobro poznaje, zna sistem, Bullsi imaju ekipu koja moze titulu uzet, zasto ne? ;)
FK DELFIN NEUM

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 27 maj 2013, 21:04

bit ce zanimljivo ove naredne sezone tj ovog ljeta raznih je spekulacija oko denga i raznih pikova nikole mirotica i slicno, + kad se rose vrati mozda bude finih iznnadjenja poslije raspusta ljetnog jak ce cikago biti iduce sezone u to sam siguran deng ulazi u zadnju godinu ugovora? uvalit ga nekom za pick 2014/15 ko da gledam
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 maj 2013, 22:31

Ja ga ne bih volio... iz više razloga.. ne bih sad o tome.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 maj 2013, 22:33

BIHfan je napisao/la:
Ainge se nista ne pita, on ce otkupit Piercov ugovor i on postaje slobodan agenat cim moze birat u koju ce ekipu. Uostalom Thibsa jako dobro poznaje, zna sistem, Bullsi imaju ekipu koja moze titulu uzet, zasto ne? ;)
Pa šta misliš da neće njih dvojica prije toga razgovarat i dogovorit se da ne ide u direktne konkurente iz poštovanja prema Bostonu, mislim da bi Ainge odmah dobio otkaz kad bi to dopustio, vjerujem da će prije otići u Clipperse koji su i prije bili zainteresirani za njega, a LA i jeste njegov rodni grad, a evo i Cavsi se spominju, kao i Granger u nekom vidu trejda ;)

Iako ima još više od mjesec dana do početka roka, tako da je ovo sve daleko od gotovog ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 maj 2013, 23:06

Paxson: Rose will return 'better and stronger'

definitivno sam ubjedjen da mu oni nisu dali da se vrati , po meni s obirom da sam na pocektu sezone rekao da nam nije potreban to je ispravan otez...vratit ce se potpuno zdrav i spreman i idemo jurisat na nest veliko do godine :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 27 maj 2013, 23:13

rio_Ferdy88 je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
Pa šta misliš da neće njih dvojica prije toga razgovarat i dogovorit se da ne ide u direktne konkurente iz poštovanja prema Bostonu, mislim da bi Ainge odmah dobio otkaz kad bi to dopustio, vjerujem da će prije otići u Clipperse koji su i prije bili zainteresirani za njega, a LA i jeste njegov rodni grad, a evo i Cavsi se spominju, kao i Granger u nekom vidu trejda ;)

Iako ima još više od mjesec dana do početka roka, tako da je ovo sve daleko od gotovog ;)
A da oni njega ne otpuste iz postovanja prema njemu??Da o tom malo porazgovaraju??

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 maj 2013, 23:16

JHam je napisao/la: A da oni njega ne otpuste iz postovanja prema njemu??Da o tom malo porazgovaraju??
Pa i razgovarati će, daće mu priliku da odigra još jednu godinu u nekom od timova koji nije konkurent Bostonu, a onda će se vratiti i potpisati ugovor na jedan dan i tako se umiroviti u našem dresu, tako to ide, jer ne isplati se davati 15 mil za ono što on pruža ( u PO je posebno zakazao), ako imamo opciju sa 5 i onda ako htjedne može i potpisati za vet minimum kod nas, iako teško ;)

Al' eto nije ovo tema za tu raspravu niti je to blizu gotovog :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.