Slazem se, vise nam je potrebna takva peticija. Da nije bilo leteceg, bili bi u rangu Bobcatsa i dan danas.Rodman je napisao/la:Nek prave peticiju da Jerry Reinsdorf proda franšizu. Yebali ga White Soxi u pakšu.BIHfan je napisao/la:Navijaci Bullsa prave peticiju da zadrzimo Nate Robinsona.
Stvarno ga tamo navijaci pravo vole, upravu je Salt.Divim se kako smo mi osvojili 6 titula sa ovakvim ownerom.
Chicago Bulls
Re: Chicago Bulls
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
http://ballislife.com/derrick-roses-ema ... ount-joke/" onclick="window.open(this.href);return false;
Malo šale na Derrickov racun, zasluzio je.
Malo šale na Derrickov racun, zasluzio je.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM

Pođe nova sezona i kaže i am just on 99% psychical

"Pričao sam sa Skotijem, i on kaže da igraju Lebron i Džordan, Lebron bi ga odvalio... Ne sada, nego kada su obojica u najboljim formama bili... I ja se slažem sa tim... Lebron je neverovatan igrač. On je čovek koji je skoro moje visine, igra plejmejkera, igra šutera, igra centra, igra sve",
objasnio je Alonzo Morning.

Stvarno mi ovaj Pippen sve vise pada u ocima. Mislim ako doista tako mislis ne moras u javnosti to iznositi. Zar on stvarno zeli da bude izvizdan dzaba u United Centru?

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- SaltCityAttack
- Kontakt:
odvalio bi ga hahahaha... jedan je MJ svi ostali mu sisaju lagano pa onda ubrzaju da istrose tu svu svoju snagu 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Da li je neko gledao Giannis Adetokoubo-a ? 

Gledao sam ja neki klip, kako razvaljuje u A1 ligi Grcke. Lik je cista kopija Denga, al fakat kopija. Mozda ima bolju kontrolu lopte jedino, ostalo sut, prodor, atletizam, odbrana sve slicno Dengu. Ja mislim da mi necemo draftovat njega, jer nam opcenito ne treba takav profil igraca. Ja ocekujem Adamsa ili Dienga koji je najkompletniji i najstariji na poziciji centra. Sigurno bi odmah dobio priliku, odlican dodavac sa vrha reketa, moze pogoditi sa distance, odlican skakac i bloker. Sve ono sto nama treba, Noaha odlicno moze zamjeniti i igrat istu rolu, jer ima taj pas skil ko Noah.Neutral je napisao/la:Da li je neko gledao Giannis Adetokoubo-a ?
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ja bi volio nekog šutera ili četvorku
AMNESTIRAJTE BOOOOOOOOOOOZERA

AMNESTIRAJTE BOOOOOOOOOOOZERA

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Dvo kazu nece amnestirat nikog hahahah..onda idj preki salary capa pa da budemo zadovoljni I bez amnestije
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Titova-Juga
- Kontakt:
Na kraju će biti ono što većinom i bude sa ovom jebn organizacijom.
Niti će ići preko salary capa, niti će amnestirati Booza, (a zaslužio je već odavno) jer se u playoffu baš kao i Deng izgubi... niti će biti neki poseban trade koji će nas zaista pojačati.
Niti će ići preko salary capa, niti će amnestirati Booza, (a zaslužio je već odavno) jer se u playoffu baš kao i Deng izgubi... niti će biti neki poseban trade koji će nas zaista pojačati.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!

Neki lik iz Zenice, kontam da nije kad-kako ili Neutral.

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nije kad kako definitivno to znam 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Imam osječaj da je Neutral. 

„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !

Nisam ja, samo imam crni dres Jordana no uskoro aBd i dres baš kao na slici.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ko ti uzima dres?.. pa sto ce ti ovakav ako kupujes brate onda dodaj jos 20-30 dolara i uzmi ovaj bolji..ovo nije orginal ali et ne znam gdje uzimas..oo je replica 100%
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
SaltCityAttack je napisao/la:ko ti uzima dres?.. pa sto ce ti ovakav ako kupujes brate onda dodaj jos 20-30 dolara i uzmi ovaj bolji..ovo nije orginal ali et ne znam gdje uzimas..oo je replica 100%
Drug, nema šanse u BiH naći orginal dres.
Obišao sam sve i svašta, upadam u adidas šop 126KM mesečini dres Bullsa očigledni lažnjak. Jedino ebay no nisam nikada tako naručivao tako da ću preko pika najvjerovatnije uzeti nešto. Jordan je zato orginal

- SaltCityAttack
- Kontakt:
ja evo uzeo sebi od Petrvica dres juce treba da stigne ovih dana
..a ima brate ako hoces orginal uzmes preko NBA.COM ..pazi ti nigdje ne mozes recimo naci pravi pravi ORGINAL.. evo ja imam ovaj kao kod ovog momka na slici i imam ovaj orginal (kazu).. on je ono sa rupicama adidasov i taj sam recimo platio nekih cini mi se 95$, a ovaj recimo kao na slici imas po 45$...samo opet ovaj ja sto imam nema snse da je orginal pravi kao kod Bullsa... jer recimo n onim bijelim vidis da je drugaci da imaju kao neke i linije, a ovaj recimo nema ..znaci opet to nisu oni dresovi u kojim ove ekipe igraju ..cak i taj na NBA,com kad uzmes nije onaj ebiga, jer kad si na utakmici i kad vidis na igracima one dresove vidis da to nije to..ali ovaj sto ja imam je beton odlican.imam dva takva od Gordona i Rosa i od Rosa jedan ovakav kao na ovoj slici ebiga

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
http://www.ioffer.com/i/michael-jordan- ... -479853667
Ovakav je kod mene samo bez autograma, s tim da imam i šorc. Kupljen u 90-tim na Floridi i mislim da je skupo plaćen
Ovakav je kod mene samo bez autograma, s tim da imam i šorc. Kupljen u 90-tim na Floridi i mislim da je skupo plaćen

- Titova-Juga
- Kontakt:
Ja imam trobojnicu : D
Kirkov crni još odavnooo
Jordanov crveni i Ružin bijeli..
Sljedeći koji planiram je BIG JO !
Kirkov crni još odavnooo
Jordanov crveni i Ružin bijeli..
Sljedeći koji planiram je BIG JO !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.