Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
Mene zanima : Ako izborimo baraz onda cemo igrati protiv drugoplasirane ekipe ali iz koje grupe? 

Zrijeb ce odluciti koliko ja znam.
I svi drugoplasirani ne idu u baraz.Jedan drugoplasirani otpada. :ugeek:
Da, najlosija drugoplasirana ekipa ide doma.sukisp je napisao/la:I svi drugoplasirani ne idu u baraz.Jedan drugoplasirani otpada. :ugeek:

- CheGuevara
- Kontakt:
Samo bi bilo zanimljivo znati kako se odlucuje to pitanje ko od tih drugoplasiranih odpada..ipak ima grupa sa vise a i grupa sa manje klubova..jel se uzimaju prosjecni poeni? ili se kao prije nebroje tekme protiv zadnje ekipe u grupi??sukisp je napisao/la:I svi drugoplasirani ne idu u baraz.Jedan drugoplasirani otpada. :ugeek:
Sad cu zovnut Platinia da provjerim.CheGuevara je napisao/la:Samo bi bilo zanimljivo znati kako se odlucuje to pitanje ko od tih drugoplasiranih odpada..ipak ima grupa sa vise a i grupa sa manje klubova..jel se uzimaju prosjecni poeni? ili se kao prije nebroje tekme protiv zadnje ekipe u grupi??sukisp je napisao/la:I svi drugoplasirani ne idu u baraz.Jedan drugoplasirani otpada. :ugeek:

Ima to fino pojasnjeno na Uefinoj stranici, al' mi je sad pravo mrsko trazit, pa ko voli nek izvoli http://www.uefa.com
Oprosti me ali sta ti predstavlja "Zrijeb"?ribery je napisao/la:Zrijeb ce odluciti koliko ja znam.

- CheGuevara
- Kontakt:
Mora da ti i Platini niste najbolji, dok neznas pravilnu stranicuribery je napisao/la:Sad cu zovnut Platinia da provjerim.CheGuevara je napisao/la:Samo bi bilo zanimljivo znati kako se odlucuje to pitanje ko od tih drugoplasiranih odpada..ipak ima grupa sa vise a i grupa sa manje klubova..jel se uzimaju prosjecni poeni? ili se kao prije nebroje tekme protiv zadnje ekipe u grupi??sukisp je napisao/la:I svi drugoplasirani ne idu u baraz.Jedan drugoplasirani otpada. :ugeek:![]()
Ima to fino pojasnjeno na Uefinoj stranici, al' mi je sad pravo mrsko trazit, pa ko voli nek izvoli http://www.uefa.com

http://www.fifa.com
Procenat ili postotak bodova po utakmicama.CheGuevara je napisao/la:Samo bi bilo zanimljivo znati kako se odlucuje to pitanje ko od tih drugoplasiranih odpada..ipak ima grupa sa vise a i grupa sa manje klubova..jel se uzimaju prosjecni poeni? ili se kao prije nebroje tekme protiv zadnje ekipe u grupi??sukisp je napisao/la:I svi drugoplasirani ne idu u baraz.Jedan drugoplasirani otpada. :ugeek:
P.S ne ide doma nego ostaje doma-cak sta vise uz TV prijemnike dapace

Ma pogledo sam ja na web stranici FIF-E ali mi nije jasno.
Recimo da drugo plasirane ekipe u grupama bude Svedska, Izrael, Ceska Republika, Finska, BIH, Francuska, Ukrajina i Irska. E sad kako cemo znati protiv koga ce da igra BIH u barazu?

Recimo da drugo plasirane ekipe u grupama bude Svedska, Izrael, Ceska Republika, Finska, BIH, Francuska, Ukrajina i Irska. E sad kako cemo znati protiv koga ce da igra BIH u barazu?

Fino-............Tarik14 je napisao/la:Ma pogledo sam ja na web stranici FIF-E ali mi nije jasno.![]()
Zrijeb ce odluciti koliko ja znam

Pa zrijeb bolan. Napisu imena reprezentacija na papirice, te papirice stave u kuglice i onda vade kuglice, hahah kako da ti drugacije objasnim. Jesi'l skontoTarik14 je napisao/la:Ma pogledo sam ja na web stranici FIF-E ali mi nije jasno.![]()

Zbunio se decko hahahahasukisp je napisao/la:Fino-............Tarik14 je napisao/la:Ma pogledo sam ja na web stranici FIF-E ali mi nije jasno.![]()
Zrijeb ce odluciti koliko ja znam![]()
![]()
![]()

- CheGuevara
- Kontakt:
Pa svih 8 drugoplasiranih se ubace u jedan karton i izvlaci se kao tombola..to znaci ako, ako bog da, ostvarimo jedno od tih 8 mjesta onda se trebamo moliti bogu da dobijemo ili Izrael ili Finsku ili IrskuTarik14 je napisao/la:Ma pogledo sam ja na web stranici FIF-E ali mi nije jasno.![]()

O cemu vi
Mi jos ni u grupi nismo rijesili slucaj a vi o barazu pricate.
trebali ste poceti nagadzati i koji ce nam protivnik u finalu svijetskog prvenstva
.
,,Svaka ptica koja rano propijeva ,brzo se usere,, :ugeek:

trebali ste poceti nagadzati i koji ce nam protivnik u finalu svijetskog prvenstva

Nemora biti zrijeb (ali ipak mislim da ima drugo ime za to). Za baraz za SP 2006 organizatori su stavili ekipe zajedno gledajuci njihovo mjesto na FIFA rang listu.
Tada su Ceska Republika, Spanija i Turska bili zajedno u prvi "pot" a u drugi "pot" su bili Slovacka, Svicarska i Norveska.
Tada su Ceska Republika, Spanija i Turska bili zajedno u prvi "pot" a u drugi "pot" su bili Slovacka, Svicarska i Norveska.
Pa jasno kao dan, i sada ce biti pot1 i pot2 i spojiti ekipe. Sta tu ima nejasno? Zapravo, nejasno je koje ce ekipe u pot1 a koje u pot2, ali to nije ni bitno. Da mi hocemo biti drugi pa nek nas stave u koji hoce...Tarik14 je napisao/la:Nemora biti zrijeb (ali ipak mislim da ima drugo ime za to). Za baraz za SP 2006 organizatori su stavili ekipe zajedno gledajuci njihovo mjesto na FIFA rang listu.
- CheGuevara
- Kontakt:
Niko nista nenagadza, samo smo ojasnili momku sta se podrazumjeva pod "zrijeb"sukisp je napisao/la:O cemu vi![]()
![]()
trebali ste poceti nagadzati i koji ce nam protivnik u finalu svijetskog prvenstva.

Jest,samo da nebudemo drugi koji ostaju ,,doma,,ribery je napisao/la:Pa jasno kao dan, i sada ce biti pot1 i pot2 i spojiti ekipe. Sta tu ima nejasno? Zapravo, nejasno je koje ce ekipe u pot1 a koje u pot2, ali to nije ni bitno. Da mi hocemo biti drugi pa nek nas stave u koji hoce...Tarik14 je napisao/la:Nemora biti zrijeb (ali ipak mislim da ima drugo ime za to). Za baraz za SP 2006 organizatori su stavili ekipe zajedno gledajuci njihovo mjesto na FIFA rang listu.

bicemo prvi u grupi,sta pricate o barazu.ko nas to moze pobjediti do kraja?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.