zadnjih 20minuta ste trebali imati covjeka više i sigurno tih lopti ne bi bilo. mjesta za kritiku kod pojedinih segmenata vaše igre ima na pretek, al da se igralo po pravilima igre drugacije bi se stvari odvijale, drasticno ste pokradeni u ovom finalu na ocigled cijelog svijetaHare_BvB je napisao/la:Schade. Danke jungs. Zadnjih 20 minuta amaterski i kukavicki odigrano. Zasluzeno smo zijanili.
DUGE LOPTE. Nemoguce kak smo ocajni.
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
nema potpisa
- frankqqqqq
- Kontakt:
Momci svaka vam čast, bio sam uz vas nakon ispadanja Arsenala i rekao sam da ćete dogurat do finala i osvojit, samo sam pogriješio na ovom zadnjem. Šteta, stvarno mi je krivo što niste dobili.
Još jednom svaka vam čast za sve što ste uradili, malo je falilo, ali **** ga..
Još jednom svaka vam čast za sve što ste uradili, malo je falilo, ali **** ga..
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dobijali ste po pičci, dobili ste veceras i dobijacete ubuduce.
Poklonite se sampionu, koji vam je zacepio usta za sva vremena.
Novac kupuje trofeje a to i Gotze zna.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- anelbavarac
- Kontakt:
Cuj pokradeni
A gazenje Boatenga od strane Lewata nista
Kao po obicaju uvijek objektivni g.ofnari

A gazenje Boatenga od strane Lewata nista

Kao po obicaju uvijek objektivni g.ofnari
Teška srca ću ovo napisati, ali čestitam Bavarcima na osvojenom trofeju!
Imali smo svoje šanse, ali nažalost ih nismo iskoristili za razliku od igrača Bauerna. Šteta, ovakva generacija zaslužuje jedan velik uspjeh, al' dapače i ovo je veoma velika stvar za jednu ovako mladu momčad.
Detaljnija analiza sutra, nemam snage sada...
Imali smo svoje šanse, ali nažalost ih nismo iskoristili za razliku od igrača Bauerna. Šteta, ovakva generacija zaslužuje jedan velik uspjeh, al' dapače i ovo je veoma velika stvar za jednu ovako mladu momčad.
Detaljnija analiza sutra, nemam snage sada...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- skyisthelimit
Omerbavarac je napisao/la:Dobijali ste po pičci, dobili ste veceras i dobijacete ubuduce.![]()
Kako si ti samo napacen i bolestan lik. Fuj
15.10 - 15.06 ...
Niste jednostavno dorasli ovom Bayernu iako ste se dobro držali prvih 25 min.Zasluženo ste izgubli a većeg poraza vas je spasio Waidenfeler i Subotić.Hummels po običaju opet kriminalan.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Steta za ovo finale, moglo se mozda i vise izvuc iz onih sansi, ali sta je tu je, ne treba zaliti. Izgubili ste od najbolje ekipe ove sezone i to je to.
Sad za Borusiju slijedi borba sa "velikim" za njene igrace, a ja se iskreno nadam da ce svi ostat, te da cete dovest adekvatnu zamjenu za Gotzea.
Lijep pozdrav
Sad za Borusiju slijedi borba sa "velikim" za njene igrace, a ja se iskreno nadam da ce svi ostat, te da cete dovest adekvatnu zamjenu za Gotzea.
Lijep pozdrav

"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
ti si mi bar izgledao normalno na ovom forumu, al ev demantovao si se sa ovim licemjerstvomOmerbavarac je napisao/la:Dobijali ste po pičci, dobili ste veceras i dobijacete ubuduce.![]()
da bosna ovako osvoji, ja bi prvu recenicu poceo sa "imali smo srece kod odluke sudije, provukli smo se tu...", pa bi onda dalje slavodobitno pisao
nema potpisa
Poštedi nas svojih bijednih komentara, molim te.Omerbavarac je napisao/la:Dobijali ste po pičci, dobili ste veceras i dobijacete ubuduce.![]()
Ovakav žargon nije pristupačan na jednom forumu. Ok, znam da je adrenalin porastao nakon pobjede, ali polahko, kontroliši se malo. Napravili ste seriju protiv Dortmunda i ja vam čestitam na tome, a sada adio.
I, btw; kako me samo ova slika od maloprije pogodi, au:
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 3111_n.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Čestitam momcima na borbenosti i zalaganju.. Jbg nismo imali sreće kod drugog gola, čisti crveni karton dante-u, al eto šta je tu je nećemo se sad čitav život žaliti na to.. Ako Bog da sljedeće sezone sa 2-3 nova igrača, uraditi ovo sve ponovo i da dignemo klempu.. Pozdrav svim navijačima Dortmunda.
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: raaymoon, dana/u 25 maj 2013, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
Ponosan sam na ekipu. Nisam uopste razocaran. Forza BvB! Prava ljubav ne poznaje granice. Sljedece godina titula je nasa. Echte Liebe!
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Klasicno pretvaranje Dortmundove u Bajern II temu.
Sta ja tu mogu kada je pojedincima to vrhunac da upadaju ovde kao padobranci i da provociraju.A neki i da vredjaju.U stvarnom zivotu su manji od makovog zrna.Dalje nista necu reci o njima.Laku noc!

Sta ja tu mogu kada je pojedincima to vrhunac da upadaju ovde kao padobranci i da provociraju.A neki i da vredjaju.U stvarnom zivotu su manji od makovog zrna.Dalje nista necu reci o njima.Laku noc!

ako je mislio da mu se nece naplatiti ono ruganje to ej dokaz da nije normalan.....zadnjih 5 utakmica 3 pobjede bajerna i 2 nerijesena tako da nadam se da ce te prestat pricat o nepobjedivosti dortmunda..ali i ono od prije ja mislim ovaj 90 min i roben vam je sve naplatio plus gotze

Zadnja izmjena: kanarinac, dana/u 25 maj 2013, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Sarajevo
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Hummels kriminalan.
Ne znam kako drugačije započeti komentar.
Sve u svemu, jedna divna priča je završena. Bilo je lijepo dok je trajalo, Borussija je nadigrala skoro sve ekipe s kojim se susrela i zasluženo došla do finala. Isto to važi i za Bayern. Jednostavno, u ovom trenutku su to 2 najbolje ekipe i kao takve su zaslužile staviti tačku na "i" u jednoj ovakvoj sezoni.
Žao mi je što je Dortmund izgubio. Bilo je svega, od sudijskih grešaka (na obje strane, da ne bude zabune), pa do gubitka daha od 70. minute. Ovo drugo je bilo čak i kobnije, barem na prvu.
Stvarno se primijetilo kako je Bayern taj koji diktira tempo, stvara prilike i bojao sam se "šugavog" gola. Ako ništa, drago mi je što Ribery nije bio strijelac ovog gola, stvarno mi je lik antipatičan da je to za ne povjerovati.
Nadam se da će i naredne sezone Dortmund biti konkurentan (recimo polufinale). Naravno, biće teško ali nema predaje. Isto tako se nadam da će završiti trakavica oko Lewandowskog i da će pojačanja (da ne kažem zamjene) doći na vrijeme.
Ah, prodati Hummelsa Barceloni za nekih 30 miliona Eura i eto para za 3 dobra igrača (po Kloppovom receptu).

Ne znam kako drugačije započeti komentar.

Sve u svemu, jedna divna priča je završena. Bilo je lijepo dok je trajalo, Borussija je nadigrala skoro sve ekipe s kojim se susrela i zasluženo došla do finala. Isto to važi i za Bayern. Jednostavno, u ovom trenutku su to 2 najbolje ekipe i kao takve su zaslužile staviti tačku na "i" u jednoj ovakvoj sezoni.
Žao mi je što je Dortmund izgubio. Bilo je svega, od sudijskih grešaka (na obje strane, da ne bude zabune), pa do gubitka daha od 70. minute. Ovo drugo je bilo čak i kobnije, barem na prvu.

Nadam se da će i naredne sezone Dortmund biti konkurentan (recimo polufinale). Naravno, biće teško ali nema predaje. Isto tako se nadam da će završiti trakavica oko Lewandowskog i da će pojačanja (da ne kažem zamjene) doći na vrijeme.

Ah, prodati Hummelsa Barceloni za nekih 30 miliona Eura i eto para za 3 dobra igrača (po Kloppovom receptu).

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ja obozavam Reusa. Kako samo momak igra. Nemoguce ga je uhvatiti, a jos teze mu je uzeti loptu. Bio je jedan period u drugom poluvremenu gdje je Dortmund bas bio u krizi i jedini za kojeg sam bio siguran da ce sacuvati loptu je bio on. Nadam se da ce mu naci parnjaka na drugom krilu za narednu sezonu. Ovaj veceras je bio kita i tako se osjetilo neigranje Gotzea.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Hvala Doktoru,hvala svim igracima...Jos jednom ste me ucinili PONOSNIM svojim zalaganjem!Da ste digli pehar bio bih najsretniji covjek na planeti,ali...i ovako HVALA vam za sve!!!
UZ VAS MI JE PONOS SIT I OSTAJEM PONOSIT!!!
Echte Liebe BvB
UZ VAS MI JE PONOS SIT I OSTAJEM PONOSIT!!!
Echte Liebe BvB
- kraljttbvb
- Kontakt:
+1HzBvB je napisao/la:Extra je bilo...super sve , sudija ih je pogurao jer nije dao crveni karton dante-u i to je to....
Jos bih dodao: ako martinez vrijedi 40 miliona, Bender vrijedi 100

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
hahah da si cekao neki drugi trenutak neku drugu utakmicu neg bas sad u ovom momentu tvrdit kada je po svim parametrima martinez bio igrac utakmicekraljttbvb je napisao/la:+1HzBvB je napisao/la:Extra je bilo...super sve , sudija ih je pogurao jer nije dao crveni karton dante-u i to je to....
Jos bih dodao: ako martinez vrijedi 40 miliona, Bender vrijedi 100
Samo Sarajevo
Kolo sreće se okreće.Subotić i kompanija ove sezone izdominirani na svim frontovima.kanarinac je napisao/la:
ako je mislio da mu se nece naplatiti ono ruganje to ej dokaz da nije normalan.....zadnjih 5 utakmica 3 pobjede bajerna i 2 nerijesena tako da nadam se da ce te prestat pricat o nepobjedivosti dortmunda..ali i ono od prije ja mislim ovaj 90 min i roben vam je sve naplatio plus gotze

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.