BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
SRETNO I DO POBJEDE

Sretno večeras!

Zadnja izmjena: Narin, dana/u 25 maj 2013, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
- red devil88
- Kontakt:
Sretno Crno-zuti, uzmite pokal veceras, nemorate biti bolji, dovoljno je dvi-tri minute praska..

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Sretno protiv cigana.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Finale koje sam prizeljkivao
Volim oba tima ali idemo veceras Borussia

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Tako je. Klasicna borba Davida i Golijata. Uvek uz Davide ovoga sveta.zeljooooo je napisao/la:Samo da Borusia noćas osvoji volio bi više nego išta da pokaže ovim da pare ne mogu kupiti sve kako to oni zamišljaju ne mogu naći sami talenta pa ukradu gotovog igrača od Dortmunda, al zato i plate masno.
Na poluvremenu 0:0. uhhhh napeto jeeee.....
- moustapha
- Kontakt:
Extra je bilo...super sve , sudija ih je pogurao jer nije dao crveni karton dante-u i to je to....
Jbg-a,previše emocija je sada u meni,samo mogu čestitat momcima na borbi.
BVB !! <3
BVB !! <3
čestitam vam .. kroz moju prizmu gledanja, ovo nije neuspjeh, nego uspjeh .. ako ništa, moralni ste pobjednici (da me neko ne shvati pogrešno, ne mislim na sudije), nego šta je sve Klopp napravio sa ovom ekipom .. od manje-više nepoznatih igrača, napravio je odlične igrače, a prije svega odličan tim .. zbog svega što se napravili u prethodne tri godine (2 salatare, 1 DFB-Pokal i Finale LP), zbog prelijepog fudbala, navijao sam za vas večeras .. iskreno mi je žao što niste pobjedili .. da ne smaram tu sada, ne znam, al' pretpostavljam kako se osjećate ..glavu gore momci, budite ponosni na svoj klub i svoje momke
you win some, you lose some
you win some, you lose some
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Schade. Danke jungs. Zadnjih 20 minuta amaterski i kukavicki odigrano. Zasluzeno smo zijanili.
DUGE LOPTE. Nemoguce kak smo ocajni.
DUGE LOPTE. Nemoguce kak smo ocajni.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Sudjenje cu ovaj put zaobici, dovoljno mi je to sto cujem od drugih da pricaju o tome.
Na stranu to, po ko zna koji put Dortmund pada u poslednjih 20 minuta protiv Bajerna, jer nisu u stanju da izdrze taj tempo.Tako nije ove sezone, nego i prosle.Klop nikako da ubaci nekog igraca(u ovom slucaju Sahina) kako bi malo osvezio vezni red i uneo stabilnost u ekipi.A i nakon par sansi Bajerna video se veliki razmak izmedju veznjaka i defanzivaca, da ne spominjem koliko puta su se igraci Bajerna ubacivali u prostor.Pad koncetracije kao i losa preuzimanja nas nije odvelo do produzetaka.Nakon izjednacenja Bajern je taj bio koji je pokazao da zeli taj trofej vise od nasih, sada pozelim da Subotic nije skinuo loptu sa gol-linije.Lakse bismo svi podneli takav poraz.Sve u svemu ovo je fantastican uspeh, ali ovakav kraj ce ostavljati gorak ukus godinama.Barem do sledeceg finala za koje ne verujem da ce se desiti u skorije vreme.
Na stranu to, po ko zna koji put Dortmund pada u poslednjih 20 minuta protiv Bajerna, jer nisu u stanju da izdrze taj tempo.Tako nije ove sezone, nego i prosle.Klop nikako da ubaci nekog igraca(u ovom slucaju Sahina) kako bi malo osvezio vezni red i uneo stabilnost u ekipi.A i nakon par sansi Bajerna video se veliki razmak izmedju veznjaka i defanzivaca, da ne spominjem koliko puta su se igraci Bajerna ubacivali u prostor.Pad koncetracije kao i losa preuzimanja nas nije odvelo do produzetaka.Nakon izjednacenja Bajern je taj bio koji je pokazao da zeli taj trofej vise od nasih, sada pozelim da Subotic nije skinuo loptu sa gol-linije.Lakse bismo svi podneli takav poraz.Sve u svemu ovo je fantastican uspeh, ali ovakav kraj ce ostavljati gorak ukus godinama.Barem do sledeceg finala za koje ne verujem da ce se desiti u skorije vreme.
- schweinsteiger
- Kontakt:
CAO SEMIRE,CAO ZUTALJI,CAO DORTMUUUUUUUND !!!
SUPER BAYERN SUPER BAYERN HEY HEY !!!
SUPER BAYERN SUPER BAYERN HEY HEY !!!

#miasanmia
svaka cast borusiji na odigranoj utakmici ,prvo poluvrijeme pogotovo su bili superiorni ,u drugom malo su stali i to je bayern iskoristio ,steta
bayernu se vratilo sto su u finalima primali u zadnjim minutama golove ,sad je bilo suprotno,jer bi bilo previse da i ovo izgube
borusiji jos jednom svaka cast igrala je u finalu 5 puta bolje od proslogodisnjeg osvajaca chelsea al eto opet idu kuci bez pehara ,al tako je to ,bice bolje drugi put
valjda se ekipa nece puno izmjeniti naredne sezone i da ce biti isto jaka ko i ove
pozz
bayernu se vratilo sto su u finalima primali u zadnjim minutama golove ,sad je bilo suprotno,jer bi bilo previse da i ovo izgube
borusiji jos jednom svaka cast igrala je u finalu 5 puta bolje od proslogodisnjeg osvajaca chelsea al eto opet idu kuci bez pehara ,al tako je to ,bice bolje drugi put

valjda se ekipa nece puno izmjeniti naredne sezone i da ce biti isto jaka ko i ove

pozz
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Monolog je napisao/la:Š'a ti je Bavarac, đe'š na Borussiju?!![]()
Svim srcem uz Dortmund.Moja prognoza - više kartona, manje kornera i 3:1 za BvB. Naravno, najbolji napadač na dunjaluku će to riješiti sa 2 gola, treći će zabiti Reus za poklon svom najboljem drugu koji će od naredne sezone nositi Bayernov dres.
Mona svaki ti dala za ove loše prognoze kao i obično.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ado1921 je napisao/la:Sretno protiv cigana.

Čestitke BvB na dobroj utakmici. Pokazali su da mogu bez Gotze-a, želim im sve najbolje u sljedećoj sezono ali da opet zaostaju za Bayernom i u prvenstvu, kupu i LP-a.
Ilkay i Reus

BvB je oštećena večeras, sudija katastrofa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.