Miami Heat

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: Miami Heat

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 maj 2013, 21:30

LenBias je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:j e b e m o vam kraljicuuuuuuuuu :)
stvarno, ali stvarno postajes jadan i zalostan ispod svakog nivoa, istina ti i nemas nivo jer nize ne mozes ni da hoces ali opet se iznenadim ono kad procitam ove stvari koje pises :)

sto se same utakmice tice neka su izgubili, treba im ovaj poraz, ne moze se igrati ovako preko neke stvari, valjda im sada dodje iz guzice u glavu i zaigraju kako mogu, znaju i trebaju, sada se mora dobiti jedna u gostima, to nije nikakva mudrost, trebaju wade i bosh na jos vecoj razini ali vise od njih trebaju chalmers, cole, allen, shane i miller, u njima lezi kljuc pobjede isto kao i prosle godine jer sama trojka ne moze uzeti naslov, moraju se prikljuciti i ostali
hajde poserem vam kraljicu i sta sad?..sta se ba lozis nisam tebi cunu nudio :(..nigdje veze ba daj ohladi malo zajebancija sta se palis covjece..ebo te James i svi ostali nit meni ni tebi u dzep nece a oni lovu uzimaju...da mi je lik mrzak jeste to ne rijem , jednostavno mi se gadi, a najveci razlog ono kad sam sebi dadne nadimak "king", i sto ga trpaju i porede sa najvecim ikad koji je igrao ovaj sport..samo ne znam sta se lozis ba kakav crni nivo ba trebam da imam na racun ovog Jamesa ili bilo kojeg drugog kojeg boli qurac za nama?..oni brate lovu ubiru boli ih qurac za nase misljenje
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 maj 2013, 21:37

lumani je napisao/la:
Monolog je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:j e b e m o vam kraljicuuuuuuuuu :)
Ovo je već finale Istoka. :mrgreen: Nešto tu ne vidim Chicaga i Ružu obučenog kao da će na snimanje serije Boston Legal. :mrgreen:
Vjerovatno zato što su već yebali kraljicu, pa im nije zanimljivo. :D

Ruza :!: :?: cekaj ,je li to onaj sto ne smije ne teren :oops: :oops: Salt pokazu neku mrznju koja mi nije jasna,jedan dan ga hvali,drugi **** :lol: :lol:
ahahaha pa brate ja nisak nisam rekao da James nije najbolji igrc na svijetu trenutno, ali nikad se necu sloziti sa tim da se on moze porediti sa najvecim svih vremena ..a uzivam kad ovako u zadnjim trenutcima pokaze se da nije ono sto je najveci bio ..Ja niam jedini koji isto misli nego 90% stnovnistva fanova NBA U USA.. 10% je ovih mladjih navijaca koji sad stasaju gledjauci ove danasnje zvijezde ..ja samo kad se sjetim koliko je Jms bio postovan dok je bio u Cavsima, pa jednostavno u CHicagu je imao tad mozda najvise prodatih dresova, pa u dvorani kad CAVSI IGRAJU LJUDI SU NOSALI, A SAD?.. pa nije smao slucja u Chicagu svugdje, samo eto vecina ovdje na forumu to malo prte preko interneta i citaju ovaj sugave medije gdje svasta lupaju...drugo Rose smije na teren uvjeren sam u to, ali njemu Bullsi nisu dali da igra a razlozi se zaju narvno osiguranja i pizde materine
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 25 maj 2013, 21:46

Iskreno libo me racku za obadvojicom.GLedam basket zato sto volim taj sport,meni ne smeta ko u koji klub ide.pozzz

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 25 maj 2013, 22:59

Mogu misliti sta bi se pisalo da je James ovako kukavicki izbjegavao da igra poput izvjesnog igraca Chicaga.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 maj 2013, 23:57

ako moje postove pogledasd i prije nego je sezona pocela ja kao navijc Bullsa sam rekao da ne igra Rose nikako ovu godinupa sta ce nam on pomoci sa ovom ekipom?..objektivno gledajuci nista mozda bi bili 4-2, a mozda i 4-3 protiv Miamia i to je to kapak i to je objektivno..svako ko ne misli dobro takvom igracu pod ovim uslovima kakvim su Bullsi bili, gdje je ostalo svega 4-5 igraca od ranije i onda jos pomisljat bezveze gurat njega u vatru ?..cekaj nikd ne znas kako ce se James ponjeti ako "nedo bog " dozivi takvu povredu...on je nas igrac buducnosti, MVP, SUPER STAR I zasto bi mi njega izgubili kao sto su ljud izgubili ASrenasa, T Maca, Reeda i sve ostale koji su sse prerano vracali nakon takve povrede?..ja ti odgoorno tvrdim da nista nije do njega i da je to do Bullsa..isto kao sto su prisali da njegov brat nije u dobrim odnosima sa Bullsima, a na video gdje covjek snima Rosa prije utakmice vidi se kako mu se brat ljepo izgrli izljubi isprica sa svima njima i kako se sa njima druzi... media ovdje je cudo a vi nju samo citate i sve jeoj vjerujete to je vas problem, ne moj na koju sam navikao vec pa se ne lozim kao vi..odgovorno tvrdim da je ovo bila odluka Bullsa da on se ne pojavi na parketu..prvo zbog toga sto nam nebi nista pomogao, drugo sto nebi zbog toga rizikovali, a trece osiguranje koje ce odplatiti dio ugovora gdje ce Bullsi opet na neki nacin profitirati
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Ibisevic82
Kontakt:

Post Postao/la Ibisevic82 » 26 maj 2013, 01:47

O Jamesu mozete misliti sta zelite ali bolji je covjek od vas pola ovdje.Sta ste navalili s.rati i po ovoj temi.Ne volite Jamesa,ne volite Heat pa sta.Jeli mislite da to ovdje nekog zanima?
Daj pustite malo ovu temu da bude normalna i da pisu na njoj oni koji simatisu Heat.Ja sam prije ponesto znao napisati na temi Bullsa.Nikad nisam isao da provociram i nijedan moj post nije bio provokacija ali je BiHfan nekoliko puta napisao da imamo svoju temu i da ne pisemo tamo.Ja sam iste sekunde prestao i citati temu o Bullsima zato bi bilo lijepo ako nemate nesto konkretno reci o utakmici da i ne pisete ovdje.Imate temu o playoffu pa tamo pisite sta zelite.
Sto se same utakmice tice Indiana dobila zasluzeno sinoc.Ne mozemo imati srece dva puta u dvije utakmice.Ako nas uzmu na 4 pobijede to ce biti zato sto su bolji.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 26 maj 2013, 01:49

Ibisevic82 je napisao/la:O Jamesu mozete misliti sta zelite ali bolji je covjek od vas pola ovdje.
:lol: :lol: idol nacije!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 maj 2013, 01:50

Greivis je napisao/la:Mogu misliti sta bi se pisalo da je James ovako kukavicki izbjegavao da igra poput izvjesnog igraca Chicaga.
Jesi li to ti Gibsone, Mel ? :roll:

Ibisevic82
Kontakt:

Post Postao/la Ibisevic82 » 26 maj 2013, 02:09

Titova-Juga je napisao/la:
Ibisevic82 je napisao/la:O Jamesu mozete misliti sta zelite ali bolji je covjek od vas pola ovdje.
Da se ispravim da sam mislio da je bolji kao osoba.Nisam mislio u kosarkaskom smislu.To se podrazumjeva ;)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 26 maj 2013, 02:10

Ibisevic82 je napisao/la:
Da se ispravim da sam mislio da je bolji kao osoba.Nisam mislio u kosarkaskom smislu.To se podrazumjeva ;)

Nemoj bola više... ahahah.... recite da sanjam!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

Ibisevic82
Kontakt:

Post Postao/la Ibisevic82 » 26 maj 2013, 02:14

Ne mogu ja sa tobom care ulaziti u raspravu.Dovoljno je pogledati nas datum registracije na forumu i razliku u broju komentara.Svako moze vidjeti da bi u ovom slucaju ja izvukao deblji kraj.Drzi se ti svojih Bullsa ja cu Heat-a i bice puno mirnija rasprava i ovdje i tamo.Budi ti meni ziv i zdrav i n odgovaraj vise na moje postove ako se ne doticem Bullsa ili tebe licno.
Zadnja izmjena: Ibisevic82, dana/u 26 maj 2013, 02:15, ukupno mijenjano 1 put.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 maj 2013, 02:15

hahahaha i ja ad sam ovo procitao brate hibretio sam se :)..pa dobro ja opet mislim da o ljudskosti i karakteru pola nas ovdje njega moze dobit 1 na 1 hahahahahah....sala nastranu i sta sam ja tu lose rekao za Jamesa?.. ja sam samo onako malo u sali rekao " ebemo vam krlajicu", a brate uglavnom malo sala zajebancija jer ne simpatisem lika nikako,,ali eto opet se slazem sa vecinom da je dans najbolji igrac na svijetu i nikad to nisam porekao..po meni kazem jeste ali se nikad ne moze porediti sa najvecim

Sad citam misli on ipak da je James bolji ko osoba ahahahha oj majko :).eto njemu je Labron bolji od nas :(.. dusa drag pa vodi ga kuci sebi hahahahha
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Ibisevic82
Kontakt:

Post Postao/la Ibisevic82 » 26 maj 2013, 02:17

Salt care tebi sam prosli put rekao sta mislim o tebi nema potrebe da ponavljam.Zamolio sam gore da ne kvarimo temu ako imate sta napisati saljite na PM.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 26 maj 2013, 02:21

Ibisevic82 je napisao/la:
O Bože, možda jadnik ima temperatura. :lol: :lol: :lol:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 26 maj 2013, 02:36

Moj salt, ja i dalje ne mogu da vjerujem da sam ono pročitao... Zabrinjavaju me neki likovi ovdje :D
Budite pozdravljeni.

Smrt nacionalizmu !!

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 27 maj 2013, 03:44

Odlično 1.poluvrijeme, odlično smo uočili slabosti Pacersa i sjajno igramo zasad. Haslem je za sada x faktor uz sjajnu partiju velike trojke
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 27 maj 2013, 03:46

Ibisevic82 je napisao/la:Ne mogu ja sa tobom care ulaziti u raspravu.Dovoljno je pogledati nas datum registracije na forumu i razliku u broju komentara.Svako moze vidjeti da bi u ovom slucaju ja izvukao deblji kraj.Drzi se ti svojih Bullsa ja cu Heat-a i bice puno mirnija rasprava i ovdje i tamo.Budi ti meni ziv i zdrav i n odgovaraj vise na moje postove ako se ne doticem Bullsa ili tebe licno.
Genijalno :roll: :lol:

Prvo ne vidim u kakvoj si ti prednosti tu.

Drugo i da jesi, kakve veze ima ko koliko ima postova i kad se registrovao sa tim da li je u pravu ili ne ?
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 27 maj 2013, 04:12

Loš ulaz u 2.poluvrijeme, Indiana je u samo 4min prepolovila prednost
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 27 maj 2013, 04:15

Zna li neko reci šta radi ovaj Chalmers u Miamiju, osim što uzima platu na lijepe oci i parazitira na klupskoj sisi :shock: :o od lika apsolutno nikakve koristi nemaju, a fol neki startni play.
Isto pitanje važi i za Allena, strašno pojacanja koje se sjeti svake druge utakmice da opuca koju tricu :lol:

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 27 maj 2013, 04:22

U game 1 je bio Birdman, večeras je to Haslem
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 5 gostiju.