Bayern je favorit, ali ne toliki koliko njihovi navijaci misle ,da ce lahko ovo dobiti

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Zauzese crveni vaznu kotu, ali tek nakon sto se zuti lagano povukose radi policijeOzren je napisao/la:[youtube][/youtube]
Frankie je napisao/la:Sta reci za vecerasnju utakmicuprije svega ocekujem jednu zanimljivu i otvorenu utakmicu na obe strane !
Bayern je favorit, ali ne toliki koliko njihovi navijaci misle ,da ce lahko ovo dobitiDortmund oslabljen bez Gotzea ,on im je bio jedna od najvaznijih karika ove sezone ,ali eto morat ce se naviknuti bez njega . Nadam se da ce Dortmund na kraju slaviti !
I rekao sam da je Bayern favorit , igraju sjajno ove sezone ,ali nije ni Borussia ,Nuremberg , pa da ovi vasi navijaci govore da ce biti 3-0 ,4-0 , ja sam uvjeren i nadam se da Dortmund dobija ovo veceras ! Sto se tice Gotzea , on im je bio jedan od kljucnih igraca i tesko da ga Gros. veceras moze dostojno zamijeniti !Saurman je napisao/la:Frankie je napisao/la:Sta reci za vecerasnju utakmicuprije svega ocekujem jednu zanimljivu i otvorenu utakmicu na obe strane !
Bayern je favorit, ali ne toliki koliko njihovi navijaci misle ,da ce lahko ovo dobitiDortmund oslabljen bez Gotzea ,on im je bio jedna od najvaznijih karika ove sezone ,ali eto morat ce se naviknuti bez njega . Nadam se da ce Dortmund na kraju slaviti !
Prvo, Bayern je favorit bez obzira igrao Gotze ili ne.Drugo niko i ne misli da će ovo biti lahka utakmica pa majka mu stara ovo je finale Lige Prvaka.
I treće nakon Arsenala,Juventusa i poniženja Barcelone s pravom možemo reći da smo favoriti.
Vrlo je moguće da je Bayern i sam izvršio pritisak na Izdajicu, te da on je silom prilika morao propustiti večerašnju utakmicu. Uglavnom, igrač kao što je Kevin ostaviće srce na terenu ako treba za pozitivan ishod rezultata. Možda jeste limitiran kao igrač, ali je zato također i jedan od najpožrtvovanijih u rosteru Dortmunda, definitivno!Sto se tice Gotzea , on im je bio jedan od kljucnih igraca i tesko da ga Gros. veceras moze dostojno zamijeniti !
@Saurman, e upravo ti o ovome pričam. Polahko, ovo vas može kao i prethodnih sezona vrlo lahko koštati trofeja. Take it easy.bayern je apsolutni favorit i uzima ovo sa 3 razlike.
emir79 je napisao/la:Iskreno, za Bundesligu bi bilo bolje da Dortmund osvoji LS.Jer time bi liga dobila na jacini, te se nebi provlacile teze, kako samo Bayern iz lige moze igrati u Evropi.
Ipak bi time Dortmund dosao do druge titule LS-a i svrtsao se medju velike, a Bayern je to odavno sa 5 titula.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.