Kako ide,jel me k'o pozelio,i sjeca li me se neko uopste

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Vidio sam i ja ovo ala Travnik i Gosk u nasoj ligi, citavu sezonu dole i odjednom zaredaju 4-5 pobjedapastore je napisao/la:nije dojava,poslao mi jaran sms,brat mu igra u poljskoj,i taj mu buraz ima par havera koji igraju u belchatowu...bijesne premije su obecane igracima belchatowa ako uzmu ovo danas,ostaju 100% u ligi,trener lechije je obbecao da ce u zadnja 3 kola igrati igraci iz omladinskog pogona,jer nemogu ispast niti u evropu...kad me manchester city nategne protiv norwicha a ulozim cvaju,nek onda i ovi na kvoti od 2,60 ako vec mora tako da bude ha yacixso je napisao/la:jel' neka dojava il procjena???
jos kad bi napisao razlog bilo bi superjocker je napisao/la:zicer dana Partizan-Radnicki +10.5 h2 premier
FCUM je napisao/la:dortmund-bayern 2/1 dojava
ovo je danas sa hendikepomcixso je napisao/la:evo jedan par i od mene sion-thun 2 , sion u zadnje tri utakmice je primo 13 golova i nijedan nije dao, forma im je katastrofa dok tuhn napreduje i ako pobjede prestize ih na tebeli, par je vec blokiratn na 10 bet i bet.at.home pa ko stigne nek odigra ak' ga ne blokiraju ahaah
Ne moze u Premieru, ja sam htio pm2 ili +1 hendikepfanatic1991 je napisao/la:ovo je danas sa hendikepomcixso je napisao/la:evo jedan par i od mene sion-thun 2 , sion u zadnje tri utakmice je primo 13 golova i nijedan nije dao, forma im je katastrofa dok tuhn napreduje i ako pobjede prestize ih na tebeli, par je vec blokiratn na 10 bet i bet.at.home pa ko stigne nek odigra ak' ga ne blokiraju ahaahraspad je u Sionu niko ne igra otislo 10-ak igraca nema se para ja sam na jednom odigrao gosti daju 4 gola na jednom hendikep a na trecem da u prvom poluvremenu pada 4 gola
po meni je Thun danas 2 ko KUCA !!
probaj igrati gost daje 3 gola kvotja je oko 4.4 zavisi od kladionceHeller je napisao/la:Ne moze u Premieru, ja sam htio pm2 ili +1 hendikepfanatic1991 je napisao/la:ovo je danas sa hendikepomcixso je napisao/la:evo jedan par i od mene sion-thun 2 , sion u zadnje tri utakmice je primo 13 golova i nijedan nije dao, forma im je katastrofa dok tuhn napreduje i ako pobjede prestize ih na tebeli, par je vec blokiratn na 10 bet i bet.at.home pa ko stigne nek odigra ak' ga ne blokiraju ahaahraspad je u Sionu niko ne igra otislo 10-ak igraca nema se para ja sam na jednom odigrao gosti daju 4 gola na jednom hendikep a na trecem da u prvom poluvremenu pada 4 gola
po meni je Thun danas 2 ko KUCA !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.