FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!!!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- samir_tm87
- Kontakt:
nime@
evo i tuljumbe:

evo i tuljumbe:

u nedelju bez radovanovica i farica....mogao bi pedja zaigrat na lijevom beku!!:D:D
sto je po meni pojacanjeneOX je napisao/la:u nedelju bez radovanovica i farica....mogao bi pedja zaigrat na lijevom beku!!:D:D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti želim BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!Da ga provedu u veselju i rahatluku
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
yest pojacanje sto neigra faric, al veliki je gubitak sto nema radovanovica!!!:D19TM87 je napisao/la:sto je po meni pojacanjeneOX je napisao/la:u nedelju bez radovanovica i farica....mogao bi pedja zaigrat na lijevom beku!!:D:D
Allah raziolsun, i tebi Bajram Serif Mubarek Olsuncole-ch je napisao/la:Bajram Serif Mubarek Olsun!

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
ma moramo pobjediti ovog leotara da nema pola tima a ne radovanovica...prvo da bi se ovjerila ova pobjeda u laktasima, drugo ta nas pobjeda vjerovatno podize na 4 mjesto
jbg jarane covjek napise 300 postova ,pa 200 postova,pa 100 postova i ban xD sto manje pise vise ga banujunime_tm87 je napisao/la:Joj Dzoka brate ja tebe nikako ne kontam ,, pa perjucer si imao 600 i "kusur" postova ,, danas imas 731.TheManiacs je napisao/la:Ne vjerujem !tax je napisao/la:ima li pojacanja posto sam bio banovan bez razloga naravno neki lik pise da ce nam doci crnac iz 2 francuske lige ima li istine?
Bas si cudan lik.
PS-Svima Manijacima i muslimanima od srca zelim sretan Bajram!
![]()
![]()
![]()
VRATITE SE STARIM STAZAMA SLAVE, IGRAJTE SRCEM ZA SVETE BOJE PLAVE=TM87=
-
- Kontakt:
Može li mi neko reći koji bi igrači u januaru mogli doći u Želju, a koji odlaze?
ne znam broj amara osima a i da znam tesko da bi ti i on odgovoriomadridista je napisao/la:Može li mi neko reći koji bi igrači u januaru mogli doći u Želju, a koji odlaze?

Extra pitanjemadridista je napisao/la:Može li mi neko reći koji bi igrači u januaru mogli doći u Želju, a koji odlaze?

Sad cu da ti govorim: NEZNAMO

imas na prethodnih par strana pretpostavke i potencijalne kandidate za pojacanja...kad pocMe pauza znat ce se vise...madridista je napisao/la:Može li mi neko reći koji bi igrači u januaru mogli doći u Želju, a koji odlaze?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Cekajte malo ljudi napast ce te me poslije ovoga sigurno ali kakvih bolan 150.000-300.000 jesi normalan covjek vise nema ugovora znam po novom zakonu uefe Zeljeznicar mora dobiti neke pare zato sto je to Cocalicu maticni klub ali taj iznos sigurno nece preci 20.000-30.000 euratm8782 je napisao/la:Pise brate da se prikljucuje ekipi Panionisa u januaru, ima 21godinu , da je nastupao za naseg premijerligasa Zeljeznicar, najbitniji trenutak u njegovoj karijeri je postignuti gol protiv gradskog rivala i da je nastupao za maldu rerezentaciju... Eto ukratko...Željovac je napisao/la:Ja ništa ne razumjeh šta piše. Uglavnom, trenutno trenira i pregovara s Dusiburgom. Bio je članak u Avazu. ŽELJI bi trebalo pripasti između 150.000 do 300.000 Eura kao naknada za treniranje, ako ne i više, jer je od desete godine u ŽELJI.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Ekipu ce napustiti najmanje 5 igraca vecinom ovi sto nisu bas igrali:Mujkanovic,Kovacevic,Muharemovic, Mulalic itd ovisno o tome koliko ce pojacanja stici ili prinova.Ono sto je dobro da u klubu odmah nakon zavrsetka polusezone zele da budu na jasno ko dolazi a ko odlazi tako a ce mo sve znati vrlo brzo, ono sto znam je da ima i ponuda za neke igrace iz nase lige a u opcijama su i neki igraci iz inostranstva.madridista je napisao/la:Može li mi neko reći koji bi igrači u januaru mogli doći u Želju, a koji odlaze?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Cekajte malo ljudi napast ce te me poslije ovoga sigurno ali kakvih bolan 150.000-300.000 jesi normalan covjek vise nema ugovora znam po novom zakonu uefe Zeljeznicar mora dobiti neke pare zato sto je to Cocalicu maticni klub ali taj iznos sigurno nece preci 20.000-30.000 eura
ja mislim da se racuna svaka njegova godina provedena u zeljeznicaru...tj nekih 10 godina....pomnozeno sa koeficientom koliko igraca je trenirao u duisburg da bi se dobio jedan profesionalac... tako da je 150.000-300.000 normalna cifra

Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Zeljo vrijedio kad je imao ugovor a sad kad ga nema Zeljo ce dobiti sicu budi siguran uvijek neko iz uprave provali neku astronomsku cijenu da navijacima zamaze oci nama su za Handzica govorili dobili ste 500.000 eura a na kraju se ispostavilo 180.000 eura jos Handzic imao 3 godine ugovora i mislim da se godine igranja racunaju samo od juniora tako da nije 10 godina vec nekih 4-5LIvada je napisao/la:Cekajte malo ljudi napast ce te me poslije ovoga sigurno ali kakvih bolan 150.000-300.000 jesi normalan covjek vise nema ugovora znam po novom zakonu uefe Zeljeznicar mora dobiti neke pare zato sto je to Cocalicu maticni klub ali taj iznos sigurno nece preci 20.000-30.000 eura
ja mislim da se racuna svaka njegova godina provedena u zeljeznicaru...tj nekih 10 godina....pomnozeno sa koeficientom koliko igraca je trenirao u duisburg da bi se dobio jedan profesionalac... tako da je 150.000-300.000 normalna cifra![]()
mozda cak i vise da se dobije:mrgreen:
Ovisi mnogo od toga u koji klub ide, jer je prvo pravilo pri plaćanju naknade za treniranje da klub koji ga dovodi daje onoliko koliko bi ga koštao razvoj tog igrača u vlasitome pogonu. A Nijemci sigurno mnogo ulažu. S tim da se još taj iznos pomnoži sa koeficijentom koji predstavlja odnos igrača koje Duisburg treba da "odgoji" da bi stvorili jednog profesionalca. Računaju se sezone od one u kojoj je igrač napunio 12 godina, do sezone u kojoj je napunio 21. Svih tih 10 sezona je Cocalić proveo u ŽELJI. Tek treba da Duisburg tačno utvrdi naknadu, a procjena ljudi iz ŽELJE je da se radi o 400.000 Eura. Chelsea je recimo morao platiti Lensu 130.000 Eura za Kakutu koji je tamo bio od 12. do 16. godine. Još se treba uzeti u obzir da je naknada za sezone od 12. do 15. godine duplo manja u odnosu na sezone od 16. do 21.FK Sarajevo je napisao/la:Cekajte malo ljudi napast ce te me poslije ovoga sigurno ali kakvih bolan 150.000-300.000 jesi normalan covjek vise nema ugovora znam po novom zakonu uefe Zeljeznicar mora dobiti neke pare zato sto je to Cocalicu maticni klub ali taj iznos sigurno nece preci 20.000-30.000 euratm8782 je napisao/la:Pise brate da se prikljucuje ekipi Panionisa u januaru, ima 21godinu , da je nastupao za naseg premijerligasa Zeljeznicar, najbitniji trenutak u njegovoj karijeri je postignuti gol protiv gradskog rivala i da je nastupao za maldu rerezentaciju... Eto ukratko...Željovac je napisao/la:Ja ništa ne razumjeh šta piše. Uglavnom, trenutno trenira i pregovara s Dusiburgom. Bio je članak u Avazu. ŽELJI bi trebalo pripasti između 150.000 do 300.000 Eura kao naknada za treniranje, ako ne i više, jer je od desete godine u ŽELJI.
I vi ste nešto mnogo platili za Sadovića, čini mi se.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Pa da mogu dobiti te pare zasto je suspendovan???Znas zasto jer nije htio produziti ugovor a Zeljo onda nebi dobio pare kazem vam sve ce te vidjeti kad predje
Pa sigurno je da neće dobiti 400.000 Eura, ali bi mogli dobiti blizu toga. Naveo sam ti konkretan primjer. A Osim je takav da bi za njega tražio minimalno milion Eura da je produžio ugovor. Jednostavno želi da postavi veće standarde pri transferu naših igrača vani. To je radio i u prvom mandatu kad je za Hasagića odbio milion KM.FK Sarajevo je napisao/la:Pa da mogu dobiti te pare zasto je suspendovan???Znas zasto jer nije htio produziti ugovor a Zeljo onda nebi dobio pare kazem vam sve ce te vidjeti kad predje
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Trenutno korisnika/ca: F1921B, Lokomotifa i 68 gostiju.