Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
bolje da Pape pozove Tinu, nego da on ipak završi u Hrvatskoj ili Belgiji .. ovi Hrvati pokupiše sve što ima minimalnu vezu sa Hrvatskom, tako da .. a momak igra sve bolje i bolje i u svakom slučaju, bolje spriječiti nego liječiti 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Njihova stara taktika, cak su bili pozvali Nikolu Sarica, Srbina iz Sarajeva, za mladu repku.JTS je napisao/la:bolje da Pape pozove Tinu, nego da on ipak završi u Hrvatskoj ili Belgiji .. ovi Hrvati pokupiše sve što ima minimalnu vezu sa Hrvatskom, tako da .. a momak igra sve bolje i bolje i u svakom slučaju, bolje spriječiti nego liječiti

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nije loš Tino, fino zna driblat i okretan je s loptom, ali ne može se on još ozbiljno uzmati u obzir jer igra u Hajduku. Pa tu nema trke (a trči onaj tko drži loptu), nema visokog ritma, igra se svodi na napamet bačene i visoke lopte. To je toliko spor i neatraktivan nogomet.
Mana mu je da zna dugo držati loptu, treba ubrzati razmišljanje
Mana mu je da zna dugo držati loptu, treba ubrzati razmišljanje

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
ne zamjeram ja Hrvatima na tome, ljudi se bore za igrače, na tome im treba odati priznanje .. al' u slučaju Tine, treba to sve ubrzati, ne bih ja rizikovao da on jednog dana zaigra za Hrvatsku ili Belgiju .. ako ipak nikad ne postane kalibar za repku, u tom slučaju nikom ništa
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Problem nije pitanje njegovog kvaliteta.
@Cartman je to lijepo sročio i definirao isti.
@Cartman je to lijepo sročio i definirao isti.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
jok eto treba ga pustiti i njega i Jedvaja dva velika talenta,Tinu treba pustiti hrvatima il Belgiji jer boze moj amidza mu je Pape kakva mahalska razmisljanja koja nas guse konstantno,samo sva sreca sto Papeta boli uvo radi sta on hoce,boli njega briga sta ti pises il neko treci,ja bi malog odma zvao u prijateljskoj sad da debituje pa pricajte do zore,bolje nego da ga poslije gledam u kockastom dresuCartman je napisao/la:Susic je vrlo glup ako pozove tog malog. Sve da je ekstra igracina, ljudi ce mu prigovarat na svakom koraku. A ovaj nije kvalitet da bi to vrijedilo. Cici Kranjcaru su prigovarali za Niku non-stop, a znamo na kakvom je glasu on bio kao mladji igrac. Ako Susic ima pameti, nece pozvat tog malog. Jedino ako bas ode u jaci Evropski klub. Ovako da bude jedan od "zadnjih" na spisku...Ne bi valjalo.edina je napisao/la:Nesto imam osjecaj da ce ovaj mali Susic uskoro rijesiti papire!
Nasa posla!
Jedvaj je dobio poziv za Skotsku.Tako da njega prekrizi.A sto se tice Tina Susica njega treba u mladu.Nek mu Vlado da 1 minutu u nekoj zvanicnoj tekmi i to ce biti to.Jer je vec igrao za Belgiju i u slucaju da odigra neku zvanicnu tekmu za nas,pa cak i U21 tim on ce biti kaparisan.bacelonafan je napisao/la:jok eto treba ga pustiti i njega i Jedvaja dva velika talenta,Tinu treba pustiti hrvatima il Belgiji jer boze moj amidza mu je Pape kakva mahalska razmisljanja koja nas guse konstantno,samo sva sreca sto Papeta boli uvo radi sta on hoce,boli njega briga sta ti pises il neko treci,ja bi malog odma zvao u prijateljskoj sad da debituje pa pricajte do zore,bolje nego da ga poslije gledam u kockastom dresuCartman je napisao/la:Susic je vrlo glup ako pozove tog malog. Sve da je ekstra igracina, ljudi ce mu prigovarat na svakom koraku. A ovaj nije kvalitet da bi to vrijedilo. Cici Kranjcaru su prigovarali za Niku non-stop, a znamo na kakvom je glasu on bio kao mladji igrac. Ako Susic ima pameti, nece pozvat tog malog. Jedino ako bas ode u jaci Evropski klub. Ovako da bude jedan od "zadnjih" na spisku...Ne bi valjalo.edina je napisao/la:Nesto imam osjecaj da ce ovaj mali Susic uskoro rijesiti papire!
Nasa posla!
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
On kad promjeni sportsko drzavljanstvo, to je to, ne treba ni igrati za BIH. Jer samo jednom smijes mjenjati sportsko drzavljanstvo, kao i Sead Hajrovic, koji je sad nas bez obzira sto za nas jos nije zaigrao.TMovac je napisao/la: Jedvaj je dobio poziv za Skotsku.Tako da njega prekrizi.A sto se tice Tina Susica njega treba u mladu.Nek mu Vlado da 1 minutu u nekoj zvanicnoj tekmi i to ce biti to.Jer je vec igrao za Belgiju i u slucaju da odigra neku zvanicnu tekmu za nas,pa cak i U21 tim on ce biti kaparisan.
Tino je jako mlad igrac,a vec je poceo da standardno igra za Hajduk, izborio euroligu. Znaci, treba itekako na njeg racunati. Ne treba zaboraviti ni rodjaka mu Dinu Arslanagica.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ja ne znam da li ta promjena stupa na snagu prvim zvanicnim nastupom ili samim zahtjevom za promjenu?Tj da li se igrac ima pravo predomisliti ukoliko nije ubiljezio nastup za novu repku?emir79 je napisao/la:On kad promjeni sportsko drzavljanstvo, to je to, ne treba ni igrati za BIH. Jer samo jednom smijes mjenjati sportsko drzavljanstvo, kao i Sead Hajrovic, koji je sad nas bez obzira sto za nas jos nije zaigrao.TMovac je napisao/la: Jedvaj je dobio poziv za Skotsku.Tako da njega prekrizi.A sto se tice Tina Susica njega treba u mladu.Nek mu Vlado da 1 minutu u nekoj zvanicnoj tekmi i to ce biti to.Jer je vec igrao za Belgiju i u slucaju da odigra neku zvanicnu tekmu za nas,pa cak i U21 tim on ce biti kaparisan.
Tino je jako mlad igrac,a vec je poceo da standardno igra za Hajduk, izborio euroligu. Znaci, treba itekako na njeg racunati. Ne treba zaboraviti ni rodjaka mu Dinu Arslanagica.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Nema...TMovac je napisao/la:Ja ne znam da li ta promjena stupa na snagu prvim zvanicnim nastupom ili samim zahtjevom za promjenu?Tj da li se igrac ima pravo predomisliti ukoliko nije ubiljezio nastup za novu repku?emir79 je napisao/la:On kad promjeni sportsko drzavljanstvo, to je to, ne treba ni igrati za BIH. Jer samo jednom smijes mjenjati sportsko drzavljanstvo, kao i Sead Hajrovic, koji je sad nas bez obzira sto za nas jos nije zaigrao.TMovac je napisao/la: Jedvaj je dobio poziv za Skotsku.Tako da njega prekrizi.A sto se tice Tina Susica njega treba u mladu.Nek mu Vlado da 1 minutu u nekoj zvanicnoj tekmi i to ce biti to.Jer je vec igrao za Belgiju i u slucaju da odigra neku zvanicnu tekmu za nas,pa cak i U21 tim on ce biti kaparisan.
O tom problemu ja pisem, ako na svoju ruku neko promjeni sportsko drzavljanstvo kakve to poslijedice nosi...Znaci da je taj igrac na CARDAKU....
Sva ona prica ako neko zeli igrati za nas neka sam promijeni drzavljanstvo je cista demagogija i skidanje tereta sa svojih ledja....Tacnije bacanje luga u oci nama najnepismenijem narodu u Evropi....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Neznam! ne sijedim ja sa PapetomMedo10 je napisao/la:To hoces reci da se Pape nije cuo sa Seadom? To hoces reci da ljudi iz saveza nisu kontaktirali Seada?vrebac86 je napisao/la:sve je to ok! ali jednu stvar treba i savez da uradi , da se ode do igraca da mu se kaze "ti si nama veoma interasantan kao igrac, ako ovako nastavis pozvat cemo te u repku BIH" a sve ostalo onda treba igrac da uradi! Samo jedno da se zna , nije nitko budala mijenjati Njemacki pasos za Bosanski samo, jer postoji neka nada da ce ga MOZDA nekad netko pozvati da igra za BIH!vendeta87 je napisao/la:Dobro je Pape ovo rekao, svaki igrac koji zeli igrati za nasu repku neka sredi svoj dio papirologije (civilno drzavljanstvo) i to bi bio znak za njega i savez da je doticni igrac spreman da zaigra za nas a ne da njih (selektora i savez) pa i nas navijace vuce za nos kao sto su to vec uradili Hajrovic (Izet), Seferovic i Halilovic nedavno.

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Opet LUPETAS, kakvu svoju ruku?gringobih je napisao/la: Nema...
O tom problemu ja pisem, ako na svoju ruku neko promjeni sportsko drzavljanstvo kakve to poslijedice nosi...Znaci da je taj igrac na CARDAKU....
Sva ona prica ako neko zeli igrati za nas neka sam promijeni drzavljanstvo je cista demagogija i skidanje tereta sa svojih ledja....Tacnije bacanje luga u oci nama najnepismenijem narodu u Evropi....
Je li Sead Hajrovic na svoju ruku uradio?
Medeunjanin? Mujdza? Pjanic? Misimovic?Begovic?
Hajdi se jos malo provaljuj.
Svi koji su promjenili sportsko drzavljanstvo IGRAJU ZA BIH! Ne lupetaj vise ziv bio, i kakav crni cardak.
Nije on ni blizu Hrvatske, ni Belgije a ni BiH.bacelonafan je napisao/la:jok eto treba ga pustiti i njega i Jedvaja dva velika talenta,Tinu treba pustiti hrvatima il Belgiji jer boze moj amidza mu je Pape kakva mahalska razmisljanja koja nas guse konstantno,samo sva sreca sto Papeta boli uvo radi sta on hoce,boli njega briga sta ti pises il neko treci,ja bi malog odma zvao u prijateljskoj sad da debituje pa pricajte do zore,bolje nego da ga poslije gledam u kockastom dresuCartman je napisao/la:Susic je vrlo glup ako pozove tog malog. Sve da je ekstra igracina, ljudi ce mu prigovarat na svakom koraku. A ovaj nije kvalitet da bi to vrijedilo. Cici Kranjcaru su prigovarali za Niku non-stop, a znamo na kakvom je glasu on bio kao mladji igrac. Ako Susic ima pameti, nece pozvat tog malog. Jedino ako bas ode u jaci Evropski klub. Ovako da bude jedan od "zadnjih" na spisku...Ne bi valjalo.edina je napisao/la:Nesto imam osjecaj da ce ovaj mali Susic uskoro rijesiti papire!
Nasa posla!
Pa nije trenutno,a li s´obzirom da je jako mlad.Cartman je napisao/la: Nije on ni blizu Hrvatske, ni Belgije a ni BiH.
Cemu onda ovolika halabuka oko Hlilovica? Momak niti igra za Dinamo, ovaj bar igra za Hajduk.
-
- Kontakt:
CARTMAN dzaba ti pricas,on je mlad perspektivan igrac,ima sigurno mjesta na sirem spisku da bude i to je samo pitanje vremena,pa onda se pojedi kad ga Pape pozove svaka mu cast nama treba takav igrac koji zna sa loptom to je definitivno,momak igra u Hajduku predobro raznorazni igraci su igrali kojim nicim to zasluzili nisu,dzaba ti pricas boli Papeta uvo za tvoje i slicna misljenja,uostalom vi bi vodili neki klub da ste tako sposobni a ne Pape!
EMIR79 igra momak za Hajduk i to strasno igra
EMIR79 igra momak za Hajduk i to strasno igra
Nije on standardan u Hajduku. Kazem da ne zasluzuje on neku veliku dramu. Sigurno ne bi dosao iz Belgije u Hajduk da je neki ekstra potencijal. Neka igra za mlade, nema problema, ali nemoj da pricate da on ima ikakve sanse da zaigra za HR ili Belgiju.emir79 je napisao/la:Pa nije trenutno,a li s´obzirom da je jako mlad.Cartman je napisao/la: Nije on ni blizu Hrvatske, ni Belgije a ni BiH.
Cemu onda ovolika halabuka oko Hlilovica? Momak niti igra za Dinamo, ovaj bar igra za Hajduk.
Dobro uredu samo nemoj vrjedjatiemir79 je napisao/la:Opet LUPETAS, kakvu svoju ruku?gringobih je napisao/la: Nema...
Je li Sead Hajrovic na svoju ruku uradio?
Medeunjanin? Mujdza? Pjanic? Misimovic?Begovic?
Hajdi se jos malo provaljuj.
Svi koji su promjenili sportsko drzavljanstvo IGRAJU ZA BIH! Ne lupetaj vise ziv bio, i kakav crni cardak.

Jedanu izreku cu primjeniti na tvoj slucaj:
Kod: Označi sve
Nikada se ne raspravljaj sa budalom, jer ce te prvo spustiti na svoj nivo, a onda te potuci na iskustvo.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Ma naravno da nije jos za A reprezentacije, ali momak je 92 godisete, jako mlad, mjesta za napredak koliko hoces. Nema veze sto je dosao iz Belgije. I Husejinovic se iz Njemacke vratio, pa eto ga u Dinamu. Vec se poceo vezati za reprezentaciju.Cartman je napisao/la:Nije on standardan u Hajduku. Kazem da ne zasluzuje on neku veliku dramu. Sigurno ne bi dosao iz Belgije u Hajduk da je neki ekstra potencijal. Neka igra za mlade, nema problema, ali nemoj da pricate da on ima ikakve sanse da zaigra za HR ili Belgiju.emir79 je napisao/la:Pa nije trenutno,a li s´obzirom da je jako mlad.Cartman je napisao/la: Nije on ni blizu Hrvatske, ni Belgije a ni BiH.
Mujdza je u njegovim godinama bio jos u Zagrebu, pa sad je nezamjenjiv u reprezentaciji. Treba ga pratiti, a nema sumnje da ima zelju da igra za BIH, vjerovatno ima jos sanse da igra kod Jagodica. I ne samo to, sa sobom bi povukao i Arslanagica koji su bliznja rodbina.
Pokusao sam normalno sa tobom da komuniciram, vrati se na moj prvi post,ali odma je uslijedilo kako izmisljam i lazem, kako onda da sa tobom komuniciram normalno? Jesi li mozda primjetio, da niko sa tobom ne moze normalno komunicirati?gringobih je napisao/la: Dobro uredu samo nemoj vrjedjati![]()
Jedanu izreku cu primjeniti na tvoj slucaj:Kod: Označi sve
Nikada se ne raspravljaj sa budalom, jer ce te prvo spustiti na svoj nivo, a onda te potuci na iskustvo.
Cim se sa nekim ne slazes, odma taj neko izmislja, laze, pametuje, pise gluposti, budala je .
Pripazi na svoje komentare, pa ti nece niko tom mjerom ni uzvracati.
Zlatko Tripic danas dao gol za Molde. Pobjedili su 4:0, a inace su katastrofa ove sezone (zadnji), ali on igra vise nego na pocetku prosle, u drugom dijelu prosle sezone je bio na posudbi i u drugom klubu.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot], Proximic i 10 gostiju.