NBA Playoffs

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Lillard
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la Lillard » 25 maj 2013, 12:41

slika

:)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 25 maj 2013, 13:28

a **** te digo se hype sto je Indiana uzela tekmu, isto k'o kad je Chicago dobio, a ista ih sudbina ceka :D Mozda Indiana eventualno dobije jos jednu i kapak.

A za Kinga @monolog je upravu, ne vole ga Bullsovci jer im ugrozava MJ, a Jezerasi jer je bolji igrac nego sto je Kobe ikad bio.

Nije lik kriv sto dere kosarku k'o mraz paprike :mrgreen:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 25 maj 2013, 13:35

alemsa je napisao/la:a **** te digo se hype sto je Indiana uzela tekmu, isto k'o kad je Chicago dobio, a ista ih sudbina ceka :D Mozda Indiana eventualno dobije jos jednu i kapak.

A za Kinga @monolog je upravu, ne vole ga Bullsovci jer im ugrozava MJ, a Jezerasi jer je bolji igrac nego sto je Kobe ikad bio.

Glupo je porediti Chicago i Indianu. Ovo ostalo sto si rekao je 100% upravu. Pogodio si srz.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 25 maj 2013, 13:37

Nisam ih ni poredio

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 25 maj 2013, 13:41

alemsa je napisao/la:a **** te digo se hype sto je Indiana uzela tekmu, isto k'o kad je Chicago dobio, a ista ih sudbina ceka :D Mozda Indiana eventualno dobije jos jednu i kapak.

:lol: :lol: :lol:

Jordana nece NIKAD stici jer Jordan nije NIKAD gubio u finalima i zato sto ima bolji sut neuporedivo od James-a.
Sto se tice Kobe-a njega moze stici ali treba jos i znoja i truda i titula....
Pravom navijacu Lakersa kao meni nikad nece smetati sto ce stici Kobe-a , meni je Kobe na diobi 2-3 mjesta koje djeli sa Magicom.
Jabbar je meni #1 i lakersa i SVIH VREMENA i njega James nece nikad stici ;)

Sto vise poredite Jamesa , dosta vise dosadni ste , ali fakat.

Da jos jednom sumiram , James je na vrhuncu karijere i extra formi , pravo je "cudoviste" treba uzivati u dobroj kosarci , nije se digla fama oko Indiane, ali jednostavno ljudi su pokazali da su tu negdje trenutno , eh sad hoce li se Miami prilagoditi jer imaju vise talenta ostaje da se vidii , jedino trener Indiane moze se raniti jer je trebao voditi 2-0 , njegova greska kod 2 zadnja napada da izvuce najboljeg igraca Hiberta i pravgu jedinu sto ima , jer nebi Bosh dao za 2+1 i James nebi imao autoput za polaganje nego bi morao sutati skok sut sto ne znaci da nebi pogodio ali je teze duplo ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 maj 2013, 13:58

Ugroziti ga :lol:

Grizzlies bi trebali dobiti ovu 3 utakmice, no za mene je uvijek ključna ta 4 utakmica, Spursi ako je dobiju igraju u finalu 100%.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 25 maj 2013, 14:11

uh, opasno razmišljam da ne gledam više utakmice, samo se nerviram, cupam kose u neka doba i slicno :mrgreen:

sta reci o utakmici, odlicno postavljena igra skoro tokom cijelog meca, tacno se znalo šta i kako treba. Zbog preglupih grešaka u 2-3 navrata gubili prednost, pogotovo me ona trica iznervirala na +5 u zadnjoj sekundi trece cetvrtine, a plus imaš loptu u sljedecem napadu. mislim da tada nismo bili izašli iz bonusa i umjesto da se faul pravi dozvoliš da se king prošeta do trice i zabije :evil: onda u 4/4 mislim kod +3 hill fula zaredom dva slobodna, i za 2min imaš zaostatak od 4 poena ja mislim. Timski smo super odbranu igrali, majamija smo limitirali na minimum njihovih akcija, samo im je ona za kinga prolazila kada primi loptu na slobodnim bacanjima, sve ostalo smo odlicno pokrivali. Pa Batier, Alen, Cole i Chalmers zajedno nisu imali 6 otvorenih šuteva, pogotovo prva dvojica. Ono što me je iznerviralo su lagani prolasci rej alena na polaganje, pa mislim ne možeš sebi dozvoliti da te on 1 na 1 izdominira i prošeta se do reketa :roll: Takodjer smo 3-4 puta kiksali kod defanzivnog skoka i primali poene. West šuterski loš ucinak, al super stvari je radio tokom citave tekme, slobodna, odbrana, asistencije. Stefenson solidan, al ne može se onako zalijetati u tranziciji pod koš, pa sam ide na cetvoricu :roll: Detalj koji je presudio je ona kontra majamija na +4 gdje boš fula tricu za +7, a na drugoj strani stefenson iz nicega pogadja tricu. Do kraja majami se nije sastavio kako treba sa loptom.

Uzmajuci da ova ekipa igra puno bolje kuci, uz ovakvu igru treba biti optimista, al opet protiv njih svaka utakmica je novi izazov i u svakoj moraš biti bolji i bolji da ih dobiješ

Goerge i Hibert izdominirali samo tako, pogotovo mi se svidjela hladnokrvnost Goerga kod otvorenih šuteva, mislim da sinoc nijedan nije fulio :roll:
nema potpisa

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 25 maj 2013, 14:14

daj banujte ove s retardiranim poredjenjima , nema smisla vise ...

inace indiana se pokazala kao bolja ekipa u ove dvije tekme i nadam se da ce to potvrditi kuci...dzejms strasna partija ali je i usrao sve na kraju jbg
hit you with so many rights you gonna beg for a left

filip13

Post Postao/la filip13 » 25 maj 2013, 14:21

rio_Ferdy88 je napisao/la:Opet odlična tekma, Pejseri pokazali zube i idu kući puni samopouzdanja nakon ove pobjede, LBJ fantastična tekma slika, možda i najbolja nekog igrača u ovogodišnjem PO (izuzmemo li ona 2 TO :mrgreen: )

slika

slika

Wadeu ovo nije bilo potrebno, kao ni Westu onal lakat u prvom pol na Chalmersu :roll:

slika

dobi li wade bar ličnu grešku za ovo?

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 25 maj 2013, 14:22

mensecini da nije ništa svirano :roll:
nema potpisa

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 25 maj 2013, 14:22

" onclick="window.open(this.href);return false;

:mrgreen:
hit you with so many rights you gonna beg for a left

filip13

Post Postao/la filip13 » 25 maj 2013, 14:26

Admir_Sa je napisao/la:mensecini da nije ništa svirano :roll:

ne bi me iznenadilo,wade zna napraviti facu kao da su uvijek drugi za sve krivi

filip13

Post Postao/la filip13 » 25 maj 2013, 14:30

[youtube][/youtube]

fakat izgleda da wade nije dobio ličnu,malo je reći da je smiješno koliko je on povlašten,nogama i rukama skače na čovjeka i ne dobije ni ličnu,ovo je za namjernu ličnu ako ne i za isključenje

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 25 maj 2013, 14:33

:mrgreen: :mrgreen:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 25 maj 2013, 14:36

a u prvom poluvremenu na njemu hensbrough dobio tehnicku, frajer nasjeo na fintu i slucjano ga malo ocešao u padu i pljas tehnicka. mislim da je sredinom 2/4 indiana imala cak 13 prekršaja, kasnije su sudije došle pameti pa se moglo igrati

šta li westu bi pa ne ode na koš u onoj situaciji, kasniji razvoj situacije mogao se odbiti od glavu, bezveze izgubljena lopta bez šuta na koš koja je mogla rezultovati cistoj kontri za izjednacenje. imalo je logike to što je uradio da prodje što više vremena, al što onda lopta u ruke stefensona :roll:
nema potpisa

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 maj 2013, 14:37

Imao je i West sličan lakat u prvom pol na Chalmersu, za koji isto nije kažnjen, pa je vjerovatno riječ o nekoj kompenzaciji :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 25 maj 2013, 14:40

rio_Ferdy88 je napisao/la:Imao je i West sličan lakat u prvom pol na Chalmersu, za koji isto nije kažnjen, pa je vjerovatno riječ o nekoj kompenzaciji :mrgreen:
ono westovo je hinjski što jest jest, al sa spuštenim rukama za razliku od ovoga
nema potpisa

filip13

Post Postao/la filip13 » 25 maj 2013, 14:45

rio_Ferdy88 je napisao/la:Imao je i West sličan lakat u prvom pol na Chalmersu, za koji isto nije kažnjen, pa je vjerovatno riječ o nekoj kompenzaciji :mrgreen:

nije baš slično,wade bukvalno rukama i nogama skače na igrača,na otvorenom terenu,nemoguće je da niko od sudija to nije vidio

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 maj 2013, 14:54

lumani je napisao/la::mrgreen: :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:

Pretpostavljao sam :D

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 25 maj 2013, 15:15

RIP birdman, bit' ćeš užasno ružan leš.

P.S. lebrone, prodao si ekipu, lebroneee :lol:
Nama je Željo svetinja jedina.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.