RK Goražde
Re: RK Goražde
ko je sad igrac o tome necemo samo je cinjenica da momci idu.A da je 90 posto klubova u situaciji ko gorazde nije tacno,mozda krivaja prijedor i jos dva kluba,a mrk gorazdu da se desi ovo nakon osvajanja famoznog kupa bruka i sramota za grad kanton vladu opstinu 

Tih Kulovića u omladinskim pogonima ima dosta momak ode na fakultet tako da to nije do kluba,finansije jesu problem a ono što se slažem sa tiče da su svi digli ruke od rukometa je istina na kraju Goražda će boti ovako ili onako.
Ocito ti nisi dovoljno upucen, Dzananovic ti je na izlaznim vratima, Savic isto tako , ima jos momaka koji idu na fakultet u Sa pored Pilava i Kulovića, a koji su trenirali i bili u sastavu. Da se ne spominje Bukva i Dedovic koji su zasluzili neki bolji klub ako ne i inostranstvo.burazer je napisao/la:Očito "devil " nisi dobro upucen klub jeste u problemima kao i 90% klubova u državi ali nije tolika katastrofa ,istina je da idu Pilav i Kulovic jer momci upisuju fakultete kojih nema u Goraždu ,istina je i da se duguje igracima ali do pocetka nove sezone mislim da ce ljudi iznaci način da se to izmiri ili dovede u koliko toliko normalnu situaciju bilo je puno gorih situacija pa je klub opstajao ,a i sigurno je da ce svi ostali biti tu vraća se mladi Marić iz Leotara ,Jamak vec uveliko dobro trenira i moze se racunati na njega golmani ce vjerovatno ostati kao i svi ostali tako da se nemoras toliko brinuti za sudbinu MRK Goražda ,sacekaj mjesec avgust pa ces povuci ove svoje komentare sigurno,čak je i prijavljena ekipa 94 za zavrsnicu ici ce se na MOSI u Prijepolje momci vec treniraju ,nemoj bacati drvlje i kamenje na klub
Za Savića znam da ide na fakultet nema niko izuzev njih dvojce,a za ostale nigdje nema para tako da teško će ko otići izuzev Bukve možda kod kuće je najbolje neskiraj te se biće rukometa u Goraždu sa ili bez pojedinaca svi su išli i opet se vraćali. 

kaca je napisao/la:Za Savića znam da ide na fakultet nema niko izuzev njih dvojce,a za ostale nigdje nema para tako da teško će ko otići izuzev Bukve možda kod kuće je najbolje neskiraj te se biće rukometa u Goraždu sa ili bez pojedinaca svi su išli i opet se vraćali.
nemam se sta sikirati,jos bolje da bude, jos bolje da ti politicari poguraju sport,al Bgmi kako kaze ona stara poslovica bolje đaba lezati nego đaba raditi.

Slažem se sa tobom i nadam se da će im doći iz one stvari u onu stvar pa da skontaju da je rukomet goraždanski brend i da svi mogu imati koristi od rukometa i vlast i privrednici i rukometaši i građani(navijači) i da opet dvorana bude puna.
- sef_mafije
- Kontakt:
kaca je napisao/la:Za Savića znam da ide na fakultet nema niko izuzev njih dvojce,a za ostale nigdje nema para tako da teško će ko otići izuzev Bukve možda kod kuće je najbolje neskiraj te se biće rukometa u Goraždu sa ili bez pojedinaca svi su išli i opet se vraćali.
savić je išo na fax nekad

FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Savke je naš Goraždak još samo da ga oženimo iz Goražda.
- sef_mafije
- Kontakt:
kaca je napisao/la:Savke je naš Goraždak još samo da ga oženimo iz Goražda.
heh moze

FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Šta se to događa u Goraždu, spominje se osinivanje novog kluba ili je neka dezinformacija...
Za to nisam ništa čuo,humljub je napisao/la:Šta se to događa u Goraždu, spominje se osinivanje novog kluba ili je neka dezinformacija...

Za vašu informaciju u Goraždu postoje već duže vrijeme dva kluba Goražde i Radnički.humljub je napisao/la:Šta se to događa u Goraždu, spominje se osinivanje novog kluba ili je neka dezinformacija...
Građan zatražio raskid ugovora sa Borcem(navodno zbog neplaćanja),jel se vraća u Goražde?
-
- Kontakt:
Jeste zbog neplacanja Građan zatrazio raskid ugovora jer 5 plata nije primio,a i zbog slabe minutaze u klubu
- gradacac10
- Kontakt:
Znaci od Borca nista, jos jedna godina bruke naseg sampiona u kvalifikacijama za LP.rukometnalopta je napisao/la:Jeste zbog neplacanja Građan zatrazio raskid ugovora jer 5 plata nije primio,a i zbog slabe minutaze u klubu
i baš će biti oslabljen što Građan ode...

Adam Savić otišao u Španiju, a Ajdin Bukva je zatrazio ispisnicu. Tako da smo ostali bez LK i GK.
Od dobrih su ostali Dinko,Davor tu je i Damir Delić. I još je došlo nekoliko mladjih igrača došlo
Od dobrih su ostali Dinko,Davor tu je i Damir Delić. I još je došlo nekoliko mladjih igrača došlo
Djevojke počele sa pripremama radiće do 16.08 u Goraždu a onda idu na Rudu Glavu na pripreme.Muški počinju u pnedjeljak najvjerovatnije opet je sponzor Bekto tako da se očekuju bolji dani.Ekipu napustili Bukva i Savić došli Delić i Marić.
sve u svemu opet solidna ekipa sve domaci igraci sem dzananovic nermina
cuj nera nije domaći igrač 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.