Joj brate čitao sam o tome, baš mi je krivo ono fakat. Zamisli preko cijele tribine kartoni i zastave da vidi svijet šta su navijači i ovi iz u€f€ sve nam sje**..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Kako god završi treba biti ponosan na ovu ekipu,na upravu na Kloppa , ni najveći optimisti nisu vidjeli BvB u finalu,naravno da sada kad se stiglo tako daleko zelja je i da se osvoji ali sta god bude vjerujem da će biti lijep doček u Dortmundu,od ogromnog duga prije 5,6,7 godina,bankrota i sl. do duple krune u ligi i finala LP ,ogroman uspjeh.Blaszczykowski je napisao/la:ljudi moji kakvo li će sutra u ovo doba biti raspoloženje.
Ovako:Blaszczykowski je napisao/la:ljudi moji kakvo li će sutra u ovo doba biti raspoloženje.
1909 je napisao/la: pa danas je dan kad OSVAJAMO EVROPU![]()
![]()
![]()
Jbg, ne bih se složio sa tvojim mišljenjem.Claus je napisao/la:Večeras vas podržavam zbog Kloppa i cijelog ovog tima, koji je jedan od najkompaktinijih svih vremena. Čini mi se nekad da djeluju kao nerazdvojni i žao bi mi bilo da (osim Gotzea) iko više od iz kluba. Ovaj tim zaslužuje najveći trofej i slavlje na Wembleyu protiv hinjskog Bayerna. Dao bih ruku u vatru da Izdajica ne igra po naredbi Bavaraca.
Monologe, da ti se nije ko ulogov'o na profil?Monolog je napisao/la:Š'a ti je Bavarac, đe'š na Borussiju?!![]()
Svim srcem uz Dortmund.Moja prognoza - više kartona, manje kornera i 3:1 za BvB. Naravno, najbolji napadač na dunjaluku će to riješiti sa 2 gola, treći će zabiti Reus za poklon svom najboljem drugu koji će od naredne sezone nositi Bayernov dres.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.