BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

raaymoon
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la raaymoon » 24 maj 2013, 18:38

p.s. Ne vidjoh da je neko napisao(ako jeste halalite :) ) da su nasi odustali od koreografije koja je trebala biti preko jedne citave tribine Wembley-a!Navodno zahvata VIP lozu a to kao nije dozvoljeno...Moguce bi bilo realizovati samo pola zamisljenog tako da su nasi navijaci navodno odustali,u fazonu bolje nista nego pola pa da bude nakaradno! :?[/quote]

Joj brate čitao sam o tome, baš mi je krivo ono fakat. Zamisli preko cijele tribine kartoni i zastave da vidi svijet šta su navijači i ovi iz u€f€ sve nam sje**..
Željezničar
Borussia Dortmund

Unbekannt
Kontakt:

Post Postao/la Unbekannt » 24 maj 2013, 22:20

Momci zelim vam srecu sutra uvece. Nadam se da ce biti dobra utakmica i neka bolji pobedi.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 24 maj 2013, 23:01

slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 24 maj 2013, 23:03

Što mu žuti ne nađoše :mrgreen: ,odlično pojačanje 8-) .

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 24 maj 2013, 23:10

ljudi moji kakvo li će sutra u ovo doba biti raspoloženje. :)
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

DragonReborn
Kontakt:

Post Postao/la DragonReborn » 24 maj 2013, 23:11

- сутра, " за " уз & " " $.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 24 maj 2013, 23:29

Blaszczykowski je napisao/la:ljudi moji kakvo li će sutra u ovo doba biti raspoloženje. :)
Kako god završi treba biti ponosan na ovu ekipu,na upravu na Kloppa , ni najveći optimisti nisu vidjeli BvB u finalu,naravno da sada kad se stiglo tako daleko zelja je i da se osvoji ali sta god bude vjerujem da će biti lijep doček u Dortmundu,od ogromnog duga prije 5,6,7 godina,bankrota i sl. do duple krune u ligi i finala LP ,ogroman uspjeh.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 24 maj 2013, 23:31

Blaszczykowski je napisao/la:ljudi moji kakvo li će sutra u ovo doba biti raspoloženje. :)
Ovako:
slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

1909
Kontakt:

Post Postao/la 1909 » 25 maj 2013, 00:06

uh hebem ti zivot... ne znam jel pive govore iz mene ili me tek veceras opalila ona **** trema pred tekmu :lol: :lol: pa danas je dan kad OSVAJAMO EVROPU :!: :!: :o :D

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 25 maj 2013, 00:14

1909 je napisao/la: pa danas je dan kad OSVAJAMO EVROPU :!: :!: :o :D
slika

EDIT:
Izgleda da naši žele Pizarra. Cilj je dovesti iskusnog napadača koji bi mogao pomoći kao joker s klupe i kao zamjena za napadača tipa Jackson Martinez (BILD).

Osim toga, jedan insider na TM forumu zvani TheBrain kazao da je Chelsea tj. Mourinho daO svoj pristinak za prodaju De Bruynea. :? Kaže da ima informaciju iz "Werderovog okruženja", a nerijetko je bio mnogo puta upravu :!: 8-)

slika
NUR DER BVB

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 maj 2013, 09:07

Š'a ti je Bavarac, đe'š na Borussiju?! :mrgreen:

Svim srcem uz Dortmund. 8-) Moja prognoza - više kartona, manje kornera i 3:1 za BvB. Naravno, najbolji napadač na dunjaluku će to riješiti sa 2 gola, treći će zabiti Reus za poklon svom najboljem drugu koji će od naredne sezone nositi Bayernov dres. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 25 maj 2013, 09:48

EDIT: Zajebah temu, mislio sam da pisem na Bayernovom. izvinite :mrgreen:
Zadnja izmjena: Lillard, dana/u 25 maj 2013, 12:46, ukupno mijenjano 1 put.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

jeronimo
Kontakt:

Post Postao/la jeronimo » 25 maj 2013, 10:11

Huh, konačno svanu taj dan i to finale!

Zaista je teško opisati trenutnu situaciju kod svih simpatizera Dortmunda. Subota je, nekima možda nebitna ali nekima današnji dan mnogo znači u životu. Da li će BvB dignuti toliko željeni trofej il' će to ipak biti Bayern koji baš i nema sreće u finalnim mečevima CL? Uglavnom, spektakl je zagarantovan. Lično jedva čekam da počne večerašnji meč, iako će biti jako teško gledati i mnogo nervoze će biti prisutno 100%.

Večeras lagano s drugovima gledati meč. 2 navijača Dortmunda, i 2 navijača Bayerna. Biće pakleno. 8-)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 25 maj 2013, 10:33

Večeras vas podržavam zbog Kloppa i cijelog ovog tima, koji je jedan od najkompaktinijih svih vremena. Čini mi se nekad da djeluju kao nerazdvojni i žao bi mi bilo da (osim Gotzea) iko više od iz kluba. Ovaj tim zaslužuje najveći trofej i slavlje na Wembleyu protiv hinjskog Bayerna. Dao bih ruku u vatru da Izdajica ne igra po naredbi Bavaraca. :twisted:

jeronimo
Kontakt:

Post Postao/la jeronimo » 25 maj 2013, 11:18

Claus je napisao/la:Večeras vas podržavam zbog Kloppa i cijelog ovog tima, koji je jedan od najkompaktinijih svih vremena. Čini mi se nekad da djeluju kao nerazdvojni i žao bi mi bilo da (osim Gotzea) iko više od iz kluba. Ovaj tim zaslužuje najveći trofej i slavlje na Wembleyu protiv hinjskog Bayerna. Dao bih ruku u vatru da Izdajica ne igra po naredbi Bavaraca. :twisted:
Jbg, ne bih se složio sa tvojim mišljenjem.
Götze možda jeste izdajica, ali uz ovaj klub je već dugo i sve omladinske kategorije je prošao u Dortmundu, ne. Uvjeren sam da je i njegov san dignuti klempu sa svojim sadašnjim saigračima, a i pravi dokaz koliko je uz ovaj klub jeste i veliko slavlje nakon prolaza protiv Malage, al' i Madrida. Bayern možda jeste hinjska momčad, ali diktatori nisu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 25 maj 2013, 11:41

Puno srece danas,nadam se da ce "klempo" otici u Dortmund :D
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 25 maj 2013, 11:47

Monolog je napisao/la:Š'a ti je Bavarac, đe'š na Borussiju?! :mrgreen:

Svim srcem uz Dortmund. 8-) Moja prognoza - više kartona, manje kornera i 3:1 za BvB. Naravno, najbolji napadač na dunjaluku će to riješiti sa 2 gola, treći će zabiti Reus za poklon svom najboljem drugu koji će od naredne sezone nositi Bayernov dres. :mrgreen:
Monologe, da ti se nije ko ulogov'o na profil? :D
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 25 maj 2013, 11:49

Kad bi covjek mogao sad zaspati i probuditi se veceras oko 11 i samo vidjeti rezultat. Ovo cekanje, pa onda gledanje utakmice ce me ubiti. Puca me neka trema, ko da cu ja veceras igrati :D

Samo da Klop ne postavi taktiku ko u kupu, kad smo se branili u njihovom cumezu... Mada kad vidim kako smo cijelu sezonu odigrali u prvenstvu i kupu, a kako smo igrali u LP-u, ne trebamo se ni zbog cega brinuti 8-)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 25 maj 2013, 11:53

Sretno nocas.

Jedan Bosanac je u strucnom timu BvB-a pa sam zato i uz vas a i vise preferiram stil Dortmunta nego Bayerna tako da klempo dolazi u Dortmunt :mrgreen:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 25 maj 2013, 12:37

Došao je i taj dan, veliko finale lige prvaka, dvije najbolje ekipe ove sezone koje igraju maestralni nogomet

nadam se da ćemo podići klempu večeras i slaviti svi žuta braćo draga...

pripremite se, dobro se najedite i krećemo u alkoholom okupanu večer velikog finala i još veće proslave naslova europskog prvaka !!!

BVB u <3

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.