NBA Playoffs

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BIHfan
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la BIHfan » 24 maj 2013, 19:48

Ko je to Bgt, ja stvarno ne mogu da se sjetim ko je kod nas ikad flopao u kolicini koju LeFlop flopuje?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 24 maj 2013, 19:49

Dajte, ima tema NBA history pa raspravljajte o tome, ovo je NBA Playoff gdje treba da pricamo o vecerasnjoj utakmici i sl., a ne o tome ko je kad bio floper. Od ovih 109 stranica mozda su dvije napisane o utakmicama plejofa, ostalo je flop, draft, jordan, james i jos neke rasprave bespotrebne za ovu temu.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 24 maj 2013, 19:50

BIHfan je napisao/la:Ko je to Bgt, ja stvarno ne mogu da se sjetim ko je kod nas ikad flopao u kolicini koju LeFlop flopuje?

samo za tebe,ajd reci da nije odlican :) ;) " onclick="window.open(this.href);return false;

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 24 maj 2013, 19:52

asunsao je napisao/la:Dajte, ima tema NBA history pa raspravljajte o tome, ovo je NBA Playoff gdje treba da pricamo o vecerasnjoj utakmici i sl., a ne o tome ko je kad bio floper. Od ovih 109 stranica mozda su dvije napisane o utakmicama plejofa, ostalo je flop, draft, jordan, james i jos neke rasprave bespotrebne za ovu temu.

ma nije rasprava,malo sam se nasalio,jer vidim da nisu prestali ;)

filip13

Post Postao/la filip13 » 24 maj 2013, 20:27

http://nbacro.com/nba/phil-jackson-bi-u ... dana-17950" onclick="window.open(this.href);return false;

Phil Jackson nastavlja s usporedbama velikih igrača. Ovoga puta je na pitanje s kojim bi igračem započeo svoj “Dream Team” ili franšizu, odgovorio da bi taj igrač bio Bill Russell, a ne Michael Jordan.

“Po mojoj procjeni, taj igrač mora biti Bill Russell. On je osvojio 11 NBA naslova kao igrač. To je mjerilo savršenstva, kada osvajaš naslove kao glavna violina”, rekao je Phil.

Russell, jezgra dinastije Boston Celticsa iz 1950-ih i 1960-ih, je osvojio 11 naslova, pet puta je bio MVP regularne sezone te je 12 puta igrao All-Star utakmicu. Pitanje je koliko bi titula najkorisnijeg igrača finala imao da se u to vrijeme dijelila i ta nagrada (MVP finala se počeo davati 1969. godine). Osim NBA titula, osvojio je dva naslova na sveučilištu te je bio kapetan na Olimpijskim igrama 1956. godine kada su Amerikanci očekivano uzeli zlatnu medalju.

Jordan je u legendu ušao osvojivši šest NBA titula pod vodstvom Jacksona, pet puta je bio MVP regularne sezone, dok je u svih šest finala bio najkorisniji igrač. Osvojio je dvije zlatne medalje na Olimpijskim igrama, jednu 1984. godine kao sveučilištarac, dok je 1992. godine bio u originalnom “Dream Teamu”.

Phil je prašinu u NBA svijetu podigao usporedbom Jordana i Kobea Bryanta; u novoj knjizi je prednost dao Jordanu zbog boljeg vodstva, obrane i odabira šuteva, dok je u razgovoru za “Time” rekao sljedeće: “Bacao bih novčić. Tko god bi ispao, ne bi pogriješio. Obojica su bili toliko dobri.”

Dugogodišnji NBA trener Tim Grover, koji je radio i s Bryantom i s Jordanom, rekao je da bi uzimanje Russella prije Jordana bila greška.

“Jordan nikada nije izgubio NBA finale, nikada mu nije trebala niti sedma utakmica da osvoji naslov. Samo to je dosta da bude u kategoriji iznad svih ostalih, osim možda Billa Russella. Osim njega, nijedan igrač ne može u Jordanovu kategoriju”, rekao je Grover.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 24 maj 2013, 20:35

asunsao je napisao/la:Dajte, ima tema NBA history pa raspravljajte o tome, ovo je NBA Playoff gdje treba da pricamo o vecerasnjoj utakmici i sl., a ne o tome ko je kad bio floper. Od ovih 109 stranica mozda su dvije napisane o utakmicama plejofa, ostalo je flop, draft, jordan, james i jos neke rasprave bespotrebne za ovu temu.
:!:

al' ne mozes im dokazat da su dosadni...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 24 maj 2013, 20:44

Lillard je napisao/la:
:!:

al' ne mozes im dokazat da su dosadni...
Onoga ko ti je dosadan stavis na ignore listu i mozes biti miran. Tesko je nekome odredjivati o cemu da prica i da li ce se tebi to svidjati. Kada pogledas ostale dijelove foruma, ovaj je opet i nekako najnormalniji, tako da svima je dozvoljeno iznositi misljenje, ma kakvo ono bilo. Ako je se pretjera, moderator te banuje i to je to. Ako tebi smeta, ne mozes nikome ukinuti pravo iznosenja misljenja, jedino sto mozes uraditi je ignore ili presutiti ;) .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 maj 2013, 21:29

lumani je napisao/la:
JHam je napisao/la:On je pitao ko je floper iz ovih Bullsa i vi ga napadate zbog nekakvih od prije :roll: :roll:
Nema vecih flopera od Jamesa,Paula,Griffina,i dvojca iz OKC(Martin,Fisher) :lol: :lol:

ne napadam ja nikoga,fino sam napisao, najveci flop zadnjih godina :arrow: pripada bullsima ;)

Da, ako je neko uradio gresku na dresu Bullsa, pa upisao Heat i stavio broj 6.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 24 maj 2013, 21:38

@adriano ne mogu cijeli pdf stavit na ignore. mislim, kad se vec njih desetak rapsravlja... uglavnom slijedi nam slijedi jos jedna rovovska bitka iako ja ocekujem da ce miami to rjesit lakse nego u prvoj. a u u gostima bi se moglo zakuhat 8-)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 24 maj 2013, 21:48

Lillard je napisao/la:@adriano ne mogu cijeli pdf stavit na ignore. mislim, kad se vec njih desetak rapsravlja... uglavnom slijedi nam slijedi jos jedna rovovska bitka iako ja ocekujem da ce miami to rjesit lakse nego u prvoj. a u u gostima bi se moglo zakuhat 8-)
Stavis one koji zapocinju te rasprave, kao npr. ja kad pocnem da hvalim Cavse, pa se nakace neki da kontriraju, ja bih trebao na ignore dok se situacija ne smiri jer sam raspalio vatru :lol: :lol: :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 24 maj 2013, 22:20

Moze li se veceras Indiana psihicki vratiti poslije onakvog poraza ? Ja mislim da moze i da cemo gledati jos jednu zanimljivu utakmicu punu borbe. Indiana je od pocetka previse podcijenjena, ne znam zasto, imaju odlican matchup i odlicnog igraca da zatvori Jamesa, a ne sumnjam da ce Vogel spremiti igrace za veceras. Meni neutralnom bi trebala biti uzviacnija gledati ovo.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 24 maj 2013, 22:25

asunsao je napisao/la:Moze li se veceras Indiana psihicki vratiti poslije onakvog poraza ? Ja mislim da moze i da cemo gledati jos jednu zanimljivu utakmicu punu borbe. Indiana je od pocetka previse podcijenjena, ne znam zasto, imaju odlican matchup i odlicnog igraca da zatvori Jamesa, a ne sumnjam da ce Vogel spremiti igrace za veceras. Meni neutralnom bi trebala biti uzviacnija gledati ovo.
Ma njima je problem klupa,5 na 5 je odlican match up,ali kad MIA udje klupa,stvari pocinju da se preokrecu...

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 24 maj 2013, 22:37

NEZALAGANJE je napisao/la:
asunsao je napisao/la:Moze li se veceras Indiana psihicki vratiti poslije onakvog poraza ? Ja mislim da moze i da cemo gledati jos jednu zanimljivu utakmicu punu borbe. Indiana je od pocetka previse podcijenjena, ne znam zasto, imaju odlican matchup i odlicnog igraca da zatvori Jamesa, a ne sumnjam da ce Vogel spremiti igrace za veceras. Meni neutralnom bi trebala biti uzviacnija gledati ovo.
Ma njima je problem klupa,5 na 5 je odlican match up,ali kad MIA udje klupa,stvari pocinju da se preokrecu...

bravo,mislim da protv NY ,niko nije isao preko 10 sa klupe..D.J i Tyler moraju malo zapeti.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 maj 2013, 22:47

Ako Pacersi izgube noćas bye bye im je. Naivno su prvu izgubili, uspjeli su igrati takvu odbranu u 2 sekunde da im je James uvalio pobijednički poen.

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 24 maj 2013, 22:53

Bas zbog te tanke klupe Indiana sebi ne smije dozvoliti da ova utakmice ide na puno koseva, moraju ginuti u odbrani veceras ako hoce da imaju sanse, a postoji i 2. opcija da konacno Hill, Stephenson ili Augustin ubace koju tricu. Naravno treba racunati da ce West jako tesko ponoviti onu partiju iz 1. utakmice, ali zato Hibbert moze puno bolje. Georgea ocekujem na nivou iz 1. utakmice, postaje sve konstantniji i konstantniji tj. igrac na kojeg se mozes osloniti.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 24 maj 2013, 23:19

lumani je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Ko je to Bgt, ja stvarno ne mogu da se sjetim ko je kod nas ikad flopao u kolicini koju LeFlop flopuje?

samo za tebe,ajd reci da nije odlican :) ;) " onclick="window.open(this.href);return false;

Bravo bravo, svaka ti cast stvarno. Ljudi jednom flopnuli i odmah su po tebi najbolji floperi lige. Asik je sam sebe shebao, izgubio balans, htjeo ofanzivni faul iznudit i zafrkao se. Dok se kod Korvera lijepo moze vidjeti lakat u lice, sreca da je izbjegao inace bi mu nos frknuo na vrh UC-a.
To je jedno, a drugo.
Neko ko je najbolji igrac na svijetu se ne bi trebao sluziti ovakvim glupostima.
Dovidjenja i prijatno, navijaj za tog istog Jamesa i dalje.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Matador
Kontakt:

Post Postao/la Matador » 25 maj 2013, 00:17

Sportfanatik je napisao/la:
Matador je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:imal onog edina gdje sa onim podkastima, kad je bio zadnji :roll:
A nema drug , zadnji bio 18.4. , ja se nadam da ce veceras nesto izbaciti ..

Ali eto , bar su kolumne tu , svakog utorka po jednu izbaci ;)
obećo je kolumnu o LeBronu
Ma ne brinem , bit ce to sigurno ako Bog da :)

Vjerovatno kad osvoji titulu ove godine :D

Ali me brine sto podcasta nema , vec preko mjesec dana ..

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 25 maj 2013, 02:51

Mnogo bolji start IND veceras...

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 25 maj 2013, 02:53

i prošlu su imali nekad 10 poena razlike čini mi se

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 25 maj 2013, 03:10

Oj tehnickih :lol: Ovo je smijesno
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.