Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Novi direktor kluba Bisera Gracić.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Puni optimizma. Igrači jedva čekaju da utakmica počne. Ne zanima ih kako drugi gledaju. Izađi na teren i bori se. Pusti protivnika i ne zamaraj se time.
Znaci feng shuiMancini je napisao/la:Novi direktor kluba Bisera Gracić.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Pise se kod nas kako je Milos nadomak Hajduka,znate li vi sta ?jeli to igrac za Hajduk ?
Ta opcija je postojala tokom zime, ali ne znam zašto nije došlo do toga. Uglavnom, Miloš je jako zahvalan igrač i zaslužuje da napreduje u karijeri. Vama bi sigurno dobro došao po mom mišljenju.BILAKRV1950 je napisao/la:Pise se kod nas kako je Milos nadomak Hajduka,znate li vi sta ?jeli to igrac za Hajduk ?
-
- Kontakt:
Dokad ima ugovor ? Na zimu Hajduk nije ima za odstetu zapravo nije tija valjda je sada slobodan...takoder i duljevic bi treba u paketu..open je napisao/la:Ta opcija je postojala tokom zime, ali ne znam zašto nije došlo do toga. Uglavnom, Miloš je jako zahvalan igrač i zaslužuje da napreduje u karijeri. Vama bi sigurno dobro došao po mom mišljenju.BILAKRV1950 je napisao/la:Pise se kod nas kako je Milos nadomak Hajduka,znate li vi sta ?jeli to igrac za Hajduk ?
Duljević nije jeftin, to znam sigurno. Kažu mi da je cijena i od zime porasla.BILAKRV1950 je napisao/la:Dokad ima ugovor ? Na zimu Hajduk nije ima za odstetu zapravo nije tija valjda je sada slobodan...takoder i duljevic bi treba u paketu..open je napisao/la:Ta opcija je postojala tokom zime, ali ne znam zašto nije došlo do toga. Uglavnom, Miloš je jako zahvalan igrač i zaslužuje da napreduje u karijeri. Vama bi sigurno dobro došao po mom mišljenju.BILAKRV1950 je napisao/la:Pise se kod nas kako je Milos nadomak Hajduka,znate li vi sta ?jeli to igrac za Hajduk ?
Čestitke novoj direktorici i puno uspjeha u poslu.Mancini je napisao/la:Novi direktor kluba Bisera Gracić.
Sretno Vukovi 

puno srece sutra protiv euforicara 

kontra je napisao/la:puno srece sutra protiv euforicara

SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
- Crni gavran
- Kontakt:
Dobra Vam je direktorica, bas je sexypabizo je napisao/la:Čestitke novoj direktorici i puno uspjeha u poslu.Mancini je napisao/la:Novi direktor kluba Bisera Gracić.

Bice to odlicna utakmica, na terenu neizvjesno, na tribinama izvjesno, Čelik nadam se konacni pobjednik. Ako Olimpic pobjedi, prvi ja dolazim ovdje na stranicu i cestitacu, ukoliko sve bude sportski i ljudski.
Koliko vidim, za Olimpic navija nekoliko navijaca Olimpica i mozda oko 80 % manijaka, a za nas navijaju svi ostali. Dobro teren ce biti sutra mjerilo.
A vi koji ste nam predvidjeli sudbinu Slobode, mozete se sageti i dobro potegnuti

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Uz duznjo postovanje Celiku, ali oni na Otoci nemaju sta traziti. Celik kao ekipa je izvikana previse i uz dosta srece ste sad gdje jeste. Spasio vas Adil-beg promaesenim penalom, tu bi vam negdje i bio kraj. Pa recite da nije pravi zenicanin.Crni gavran je napisao/la:Dobra Vam je direktorica, bas je sexypabizo je napisao/la:Čestitke novoj direktorici i puno uspjeha u poslu.Mancini je napisao/la:Novi direktor kluba Bisera Gracić.
Bice to odlicna utakmica, na terenu neizvjesno, na tribinama izvjesno, Čelik nadam se konacni pobjednik. Ako Olimpic pobjedi, prvi ja dolazim ovdje na stranicu i cestitacu, ukoliko sve bude sportski i ljudski.
Koliko vidim, za Olimpic navija nekoliko navijaca Olimpica i mozda oko 80 % manijaka, a za nas navijaju svi ostali. Dobro teren ce biti sutra mjerilo.
A vi koji ste nam predvidjeli sudbinu Slobode, mozete se sageti i dobro potegnuti
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!
Šta ja necu sve procitati na ovom forumuGuvo je napisao/la:
Uz duznjo postovanje Celiku, ali oni na Otoci nemaju sta traziti. Celik kao ekipa je izvikana previse i uz dosta srece ste sad gdje jeste. Spasio vas Adil-beg promaesenim penalom, tu bi vam negdje i bio kraj. Pa recite da nije pravi zenicanin.

SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
A sta je sve necu procitati? Da je Celik ekipa? Pokazat ce vam Olimpic sutra AKOBOGDA sta se te vi!Pacov je napisao/la:Šta ja necu sve procitati na ovom forumuGuvo je napisao/la:
Uz duznjo postovanje Celiku, ali oni na Otoci nemaju sta traziti. Celik kao ekipa je izvikana previse i uz dosta srece ste sad gdje jeste. Spasio vas Adil-beg promaesenim penalom, tu bi vam negdje i bio kraj. Pa recite da nije pravi zenicanin.Jao Bože dragi
![]()
![]()
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!
Ako Bog daGuvo je napisao/la:A sta je sve necu procitati? Da je Celik ekipa? Pokazat ce vam Olimpic sutra AKOBOGDA sta se te vi!Pacov je napisao/la:Šta ja necu sve procitati na ovom forumuGuvo je napisao/la:
Uz duznjo postovanje Celiku, ali oni na Otoci nemaju sta traziti. Celik kao ekipa je izvikana previse i uz dosta srece ste sad gdje jeste. Spasio vas Adil-beg promaesenim penalom, tu bi vam negdje i bio kraj. Pa recite da nije pravi zenicanin.Jao Bože dragi
![]()
![]()

SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
- Crni gavran
- Kontakt:
Mozda je po toj logici Adil beg Sirokobrijezanin,Guvo je napisao/la: Uz duznjo postovanje Celiku, ali oni na Otoci nemaju sta traziti. Celik kao ekipa je izvikana previse i uz dosta srece ste sad gdje jeste. Spasio vas Adil-beg promaesenim penalom, tu bi vam negdje i bio kraj. Pa recite da nije pravi zenicanin.

Burazu nikada gol nije dao, sad fol pustio

Pa gdje ti zivis i sta ti pratis? Pa Celik je ekipa ubjedljivo sa najvise pehova u PL, pa doslovce u zadnjim minutama i u sudijskom produzecima izgubili smo bodove od Leotara, Travnika, Zeljeznicara, Radnika , Olimpica....Da smo osvojili te bodove, bili bi ubjedljivo na 3.mjestu.
Sto se tice Zelje, na Bilinom Polju dobio uz pomoc sudija, na Grbavici mu ni sudija nije mogao pomoci, citavo poluvrijeme igrali sa igracem vise i dzabe sve. kad neko ne zna da da gol, ne zna.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
I ti gavrane nekad serendaš, al' baš momački.Valjda te povuče sa ovom djecom, pa ono da vratiš.
Al' ovaj @Pacov ima aJvatar samo taki

Al' ovaj @Pacov ima aJvatar samo taki

DRUG NEBI TI PUNCA
- Crni gavran
- Kontakt:
Pa buraz bagrcavi, moram reci kad pise ortodoksne glupost,jedino sto je djelimicno dobro napisao je to da Celik nema sta da trazi na Otoci(im apravo na svoje misljenje). A sve ostalo katastrofa. Pa cim toliko spominje Adilbega, to mora da je onaj iz Zavidovica, koji se ziv ne javlja poslije Zeljeznicar - Čelik 1:1, uplasio sam se za njega da mu nije pozlilobagrcavi je napisao/la:I ti gavrane nekad serendaš, al' baš momački.Valjda te povuče sa ovom djecom, pa ono da vratiš.
Al' ovaj @Pacov ima aJvatar![]()

Ovo sto ja "serendam" 90 % je tacno

Dao bi guze da ponovo igra u Čeliku koji mu ne može dati ovoliku platu, ne može mu garantovati evropu
Drugo, Čelik nije ekipa sa najviše pehova u ligi.Da ste ostali bez 4 igrača iz prve postave, borili bi se za opstanak. Po sistemu ŠBB KBB.
I ovo dole na dnu ću se opet samo nasmijati.
Nekad pretjeraš baš.Lupi on glupost onda ti napišeš isto gluposti ko i on.Pola ovih stvari je tvoje mišljenje, isto ko što je ovo što ja pišem je moje mišljenje i ono ne mora biti tačno.

Drugo, Čelik nije ekipa sa najviše pehova u ligi.Da ste ostali bez 4 igrača iz prve postave, borili bi se za opstanak. Po sistemu ŠBB KBB.
I ovo dole na dnu ću se opet samo nasmijati.

Nekad pretjeraš baš.Lupi on glupost onda ti napišeš isto gluposti ko i on.Pola ovih stvari je tvoje mišljenje, isto ko što je ovo što ja pišem je moje mišljenje i ono ne mora biti tačno.
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.