Neka mu je rahmet duši

kako sam cuo prenosim da je momak vozio biciklo i pao u neku provaliju,bio je u komi jedan dan i poslije umroTitova-Juga je napisao/la:Oprostite, a šta se desilo momku ?
Neka mu je rahmet duši
rodjak je napisao/la:kako sam cuo prenosim da je momak vozio biciklo i pao u neku provaliju,bio je u komi jedan dan i poslije umroTitova-Juga je napisao/la:Oprostite, a šta se desilo momku ?
Neka mu je rahmet duši.Rahmet mu dusi
Sto se tice gradskog derbija,nema se tu sta pricati.Nama utakmica od zivotnog znacaja,da i Barca dodje da igra ovu utakmicu ne bi prosla dobroOcekujem pobjedu od 2:0
FORZA VELEZ
Neka je rahmet njegovoj duši!shearer je napisao/la:RIP Semir Dzajic
Iz Konjica.mujoisuljo je napisao/la:Jeli ovaj momak iz Mostara ili?
Nek mu je rahmet duši!
Ništa nego ogromni XmoRAja je napisao/la:SAMO POBJEDA ROĐENI,za ovog rahmetli momka,za mnoge đavole koji su dali zivote za slobodu,za sve one koje vole jedini simbol grada,za nas mostarce. SAMO POBJEDA ROĐENI,NISTA NAS VISE NE ZANIMA SAMO POBJEDA. Samo hrabro i 200% da slavimo. FORZA VELEŽ
Tepsija nikakav X samo pobjeda,bolje je ispast nego da nam oni pustaju. Na tribini sam 40 godina i jedino me to moze udaljiti od nje. Bolji smo od njih i hocu POBJEDU I SAMO POBJEDU,a ovi sto prizeljkuju X nek se malo prevaspitaju jeli im izmedju noga k.u.r.ac ili p.ič.ka. Nadam se da je vise onih koji razmisljaju kao jatepsija je napisao/la:Ništa nego ogromni XmoRAja je napisao/la:SAMO POBJEDA ROĐENI,za ovog rahmetli momka,za mnoge đavole koji su dali zivote za slobodu,za sve one koje vole jedini simbol grada,za nas mostarce. SAMO POBJEDA ROĐENI,NISTA NAS VISE NE ZANIMA SAMO POBJEDA. Samo hrabro i 200% da slavimo. FORZA VELEŽ
Predivno je navijati za simbol jednog grada,za ljude koji ga vole.
To brate obavezno i slazem se u potpunosti,ali me nerviraju neka misljenja. Mi smo Velez,mi nismo ni Kozara ni Mladost iz Gacka mi smo Velez i idemo na pobjedu uz nadam se pune tribine i najozbiljniji pristup igraca. Ma dobar mi je ovaj tepsija ali nekad je brz na obaracu. Forza Velezzizu1991 je napisao/la:Napunimo mi stadion protiv Zrinjskog, a lako ćemo za mišljenja navijača o predstojećem susretu.
Uz pun stadion, i ozbiljan pristup, rezultat neće izostati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.