GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Lillard
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Lillard » 21 maj 2013, 22:29

Ko prica o tome??

Lopovluk vlada klubom, a on glavni lopov otvara kapelicu - ironije li :roll:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 21 maj 2013, 22:32

Sportfanatik je napisao/la:pa ko danas ne psuje Boga, pa su i oni danas u crkvi. Mnogi su bili crveni, nisu vjerovali u ništa pa su i oni u Crkvi. Bog je rekao ne se.ks prije braka pa ga mnogi imaju
Svakako... ali takvi ne grade kapelice 100%.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 maj 2013, 22:47

Ne bi se bas kladio u to. :mrgreen: Mada mi je svejedno.
Kapelica je 'opce dobro', da se tako izrazim, ako je jedina zamjerka sto ju je Mamic napravio, onda se trebaju ljudi malo sagledati i doci do korijena vlastite patologije, ne samo patologije gazde Dinama.
...Život za Široki...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 21 maj 2013, 23:13

Kolika god to ironija bila ne mozes imat nista protiv toga. Za mene je to OK i Mamic nema uopce nikakav plus za to, ne pridodajem nikome zasluge i gotovo. Veca mi je ironija dodje graditi sobu za molitvu muslimana na stadionu koji se zove St.James Park. Naravno, nista protiv nemam, ali je veca ironija od ovoga.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 21 maj 2013, 23:34

Opće dobro? Zašto dosad nije sagrađena, a klub je "stup" hrvatstva i katoličanstva :roll: ? Ako je opće dobro, je li se u nju može doći pomoliti netko s drugog kraja grada, ono, slobodno ući u klupske prostore i pomoliti se? Može kuratz.

To je još jedan Mamićev hir i nešto što on misli da je dobro, ništa drugo. Da, kapelica sv. Josipa. Nota bene, otac kojeg nikad nije prežalio mu se zvao Josip. :lol: :lol:

Glupo je raspravljati, a još gore braniti poteze čovjeka pod čijom je palicom (diktatorskom) klub došao na to da nikoga ne zanima i da ima najmanji prosjek gledanosti u svojoj dugoj i bogatoj povijesti (nebitno počela ona 1903., 1911. ili 1945. - naravno, počela je 9.6.1945.). Klub na aparatima, na samrti, satran, pometen, izudaran, osramoćen, a onaj šizo dođe s trijumfalnim "ja idem na proslavu naslova"... je nam ga nadio. :lol:
Hayley <3

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 21 maj 2013, 23:56

Signore je napisao/la:ne mozes imat nista protiv toga.
Naravno da mogu. Jel to Dinamov stadion da može na njemu raditi šta hoće? Jesu li to Dinamove pare? Koliko se novca utrošilo u izgradnju i gdje su računi? Plus ovo što sam napiso gore.
Signore je napisao/la:Mamic nema uopce nikakav plus za to.
Ima prijatelju. Svi (plaćenički) portali će to prenijeti, predstaviti kao nešto božanstveno, a narod ko narod sve to popuši i onda imamo takve kojima je on kralj, idol, revolucionar, Ivan Krstitelj, pokretač svjetske ekonomije, itd, a jedini on ima koristi od svega tog.

Izbori!
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 maj 2013, 01:11

Vidi ovog bazera,da nisi na crnoj listi za kapelicu kad tako pričaš?Crkve se ruše,propadaju,svećenici na ulicama, vjernici posustaju pred kopitima zla,a Zdravko ti daje novu kapelicu.Dinamo ti daje novu kapelicu.DAJE.DARUJE.POKLANJA.Evo...idi tamo...to je sad tvoja kapelica.

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 22 maj 2013, 10:01

Sportfanatik je napisao/la: Ako znaš ko je Ivo Rogalo onda se zacrveni, nemoj pričat gluposti, ti si jedan običan izdajica hrvatskog naroda, oćeš da nam klub vodi ulica ko Hajduku, pogledaj gdje su oni a gdje smo mi
Rogalo je povjerenik Dinama za ŠB. :lol: Svi povjerenici su pozvani na utakmicu zadnjeg kola, a mislim da čak imaju i godišnju sjednicu.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 maj 2013, 18:32

bazero je napisao/la:
Signore je napisao/la:ne mozes imat nista protiv toga.
Naravno da mogu. Jel to Dinamov stadion da može na njemu raditi šta hoće? Jesu li to Dinamove pare? Koliko se novca utrošilo u izgradnju i gdje su računi? Plus ovo što sam napiso gore.
Stadion nije Dinamov, a na njemu moze radit sve za sto mu Grad Zagreb izda dozvolu, a vjerujem da su i za ovo dobili, jer to i nije neki problem. Od cijih se para gradilo ja ne znam, a pare koje su na Dinamovom racunu su Dinamove, jer drugacije nebi bile na tom racunu. Koliko se novca utrosilo na izgradnju i gdje su racuni ne znam, a nije ni da me zanima.
bazero je napisao/la:
Signore je napisao/la:Mamic nema uopce nikakav plus za to.
Ima prijatelju. Svi (plaćenički) portali će to prenijeti, predstaviti kao nešto božanstveno, a narod ko narod sve to popuši i onda imamo takve kojima je on kralj, idol, revolucionar, Ivan Krstitelj, pokretač svjetske ekonomije, itd, a jedini on ima koristi od svega tog.

Izbori!
Kad si vec citirao mogao si ciritati cijelu recenicu, a ne biti kao gospoda s portala koje nabrajas i izvlaciti iz konteksta. Ja sam rekao da Mamic od mene nema nikakav plus i da mu ne dajem nikakve zasluge za to. To sto drugi daju ja nabijem na k*, jer me cisto zaboli sta oni misle o Mamicu, isto kao sto bi i njih trebalo zaboliti sta ja mislim o njemu. Moja stvar je moja stvar, njihova je njihova i ja tu ne mislim dirati.

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 22 maj 2013, 21:21

Signore je napisao/la:Stadion nije Dinamov, a na njemu moze radit sve za sto mu Grad Zagreb izda dozvolu, a vjerujem da su i za ovo dobili, jer to i nije neki problem. Od cijih se para gradilo ja ne znam, a pare koje su na Dinamovom racunu su Dinamove, jer drugacije nebi bile na tom racunu. Koliko se novca utrosilo na izgradnju i gdje su racuni ne znam, a nije ni da me zanima.
To što ti ''vjeruješ'' da su dobili dozvolu nije nikakav argument u raspravi, pa se ne bih osvrto. Razumijem da te ne zanima koliko je sve koštalo i ''koštalo'' i zašto nisu pokazani računi, ali mene kao jednog od vlasnika tog kluba zanima i baš zbog tog mi ne možeš napisat:''ne možeš imat ništa protiv toga''. Da ne govorim o građanima Zagreba koji svakodnevno financiraju Dinamo, a ne pokazuju im se računi, što je PROTUZAKONITO!
A da...
" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako sam samo glup.

Signore je napisao/la:Kad si vec citirao mogao si ciritati cijelu recenicu, a ne biti kao gospoda s portala koje nabrajas i izvlaciti iz konteksta. Ja sam rekao da Mamic od mene nema nikakav plus i da mu ne dajem nikakve zasluge za to. To sto drugi daju ja nabijem na k*, jer me cisto zaboli sta oni misle o Mamicu, isto kao sto bi i njih trebalo zaboliti sta ja mislim o njemu. Moja stvar je moja stvar, njihova je njihova i ja tu ne mislim dirati.
Izvini, očito sam pogrešno razumio šta si htio reć u prethodnom upisu...
SiamoNoi je napisao/la:Vidi ovog bazera,da nisi na crnoj listi za kapelicu kad tako pričaš?Crkve se ruše,propadaju,svećenici na ulicama, vjernici posustaju pred kopitima zla,a Zdravko ti daje novu kapelicu.Dinamo ti daje novu kapelicu.DAJE.DARUJE.POKLANJA.Evo...idi tamo...to je sad tvoja kapelica.
****, šta ću... Ja sam jedan od onih zavedenih muslimana i Srba, rušitelj Hrvatske i dušman DInama... Ne mogu si pomoć. Ovi stariji nam dirigiraju šta pisati po forumima. Ako primjete da pišemo nedovoljno rušilački, gurnut će nam bengalku u rektum.
Sammir - hu, hu. :mrgreen:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 maj 2013, 22:38

Ajde, vidim da si novi, prije mjesec-dva smo jedva prosli tu raspravu o Mamicu, netko otvori i temu za njega, al ukinuse i rekose da se pise tu. Nemojte da opet ide sve ispocetka, jer toj prici nema kraja, a dosadila je i Bogu i narodu :mrgreen:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 23 maj 2013, 22:27

Mercato :mrgreen:

http://sportske.jutarnji.hr/argentinski ... -/1104426/" onclick="window.open(this.href);return false;

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 23 maj 2013, 22:29

Jel ovo onaj argentinac sta se i na zimu poveziva sa nama?
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 23 maj 2013, 22:34

Tritolone je napisao/la:Jel ovo onaj argentinac sta se i na zimu poveziva sa nama?
Nemam pojma.

Znam samo da je odlezao nesto u u zatvoru (40 dana), a sada zeli krenuti iznova sta li vec...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 23 maj 2013, 22:45

- Dovodimo zaista sjajnog vratara - kazao nam je jučer Zdravko Mamić.

Kad je riječ o financijama, također se još ništa ne zna, sve će biti jasnije kad je potpiše ugovor. Uglavnom, na Transfermarktu cijena Migliorea kreće se u rasponu od 875 do 1.000.000 eura. Trebao je stići u plavu svlačionicu još ove zime, ali je posao zapeo, a i trener San Lorenza Juan Antonio Pizzi tada je bio protiv.

- Migliore nam je trenutačno nenadomjestiv, ne bih želio da ode u Dinamo.

Stvari su se promijenile, Migliore je Dinamov! Uglavnom, priče o pojačanjima Modrih ovog ljeta nisu bile samo fraze, u Maksimiru se radi vrlo ozbiljno, stvara se jaki Dinamo.
To je dakle taj sto je i zimus trebao stici. Zanimljivo da ima naslov Cope Libertadores :mrgreen: . U svakom slucaju kad procitam biografiju mislim sve najbolje, a za ovog napadaca se bas i ne veselim, jer je jedan vec stigao i nekako mi je to znak da su vrata zakljucana za Kramarica, ali i moguci dolazak Eduarda.

http://www.24sata.hr/nogomet/vukojevic- ... amo-316083

EDIT: I ne djeluje lose. Snalazljiv je
http://www.youtube.com/watch?v=JhoYnCV0i1k

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 24 maj 2013, 19:03

" onclick="window.open(this.href);return false;

:D :D

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 24 maj 2013, 19:10

Lillard je napisao/la:

:D :D
Koji sminker, bit ce Maksimir pun napaljenih djevojcica :lol: . Svejedno mislim da ce ovaj biti lud kao Koch, ako ne i ludji :mrgreen:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 24 maj 2013, 19:36

http://www.24sata.hr/nogomet/ivan-kelav ... adi-316417

Ode Kelava. Sad se pitam odlazi li i Mitrovic. Ukoliko i ne odlazi pitam se oce li Dinamo dovesti jos jednog golamana pored Migliorea, jer su govorili kako zele da Kelava ima konkurenciju, pa mi je logicno da i novi golman ima jaku konkurenciju. Volio bi da i taj bude inozemni, jer nebi volio da Dinamu na klupi sjedi domaci golman koji bi branio u bilo kojem drugom klubu u 1.HNL. Radije bi Picka, Lisjaka, Mikulica, Vukovica... gledao u trenutnim klubovima gdje brane, napreduju i dizu kvalitet momcadi nego da sjede na klupi u Dinamu. Domaceg bi prihvatio samo ako bi to bio neki izdanak omladinske skole.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 24 maj 2013, 21:19

Eh, ajmo po redu.

Uz Kelavu vjerovatno odlazi i Mitrovic, odsteta je 600 tisuca. Na izlazni mvratim je trocaj Rukavina, Beqiraj i Krstanovic. Krstanovic je dobio ponudu Sheffiled Wednesdaya i najvjerovatnije odlazi.

Sluzbena potvrda dovođenaj golmana bit ce nakon derbija sutra. Vaha kaze da je Soudani jako dobar napadac kojeg je Dinamo dobio za male novce :D

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 24 maj 2013, 22:15

http://www.hrsport.net/vijesti/461786/n ... om-prvaku/" onclick="window.open(this.href);return false;

:?

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.