Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
a što se tiče Begovića, on će možda poslije utakmice da se vrati u London jer ima obaveza rekao je Sušić SafetPonos Torina je napisao/la:![]()

- Ponos Torina
- Kontakt:
Ima tu jos jedna stvarnerkolfc je napisao/la:a što se tiče Begovića, on će možda poslije utakmice da se vrati u London jer ima obaveza rekao je Sušić SafetPonos Torina je napisao/la:![]()
Da neće na potpis kod nas ?

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ma ako ce Reina ostati , ne moramo mi Bega ni dovesti . Al ako Reina ode , Beg bi bio dobra zamjena 

Ev ja sad pricao sa rodjakom iz Liverpoola i kaze mi da se svasta desava oko transfera al da Rodgers i komitet sve drze u najvecoj tajnosti,te da nikakvi navodi iz medija nisu tacni (sem jednog)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa da, dosada su se uvijek dovodili igrači sa kojima nismo bili povezivani. Povezuju nas sa nekim i onda kao grom iz vedrog neba 'anonimac' potpiše. Mada je tako i bolje, inače će nam se Pijetlovi miješati u biznis. 

Nemojte Begovica boga ti. Nece mi onda biti drago kad vas neko natrpa ( ako vas natrpa ). Uvijek ce mi biti zao Bege 

A inače ti je drago
.

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne lupaj majke ti. Na početku sezone je izjavio da ne treba apsolutno ništa očekivati od Liverpoola i tada niste pisali da je kreten, idiot i slično već smo se svi složili kako je i realan.Kasnije, kada je tim igrao sve bolje i bolje, izjavio je kako tim može do drugog mjesta ( Mada ja to nigdje nisam pročitao ), ali možda i ne zbog razloga jer je očekivao to, nego je psihički htio uticati na igrače i to se vidjelo, drugu polusezonu smo odigrali odlično. Puno više od taktike treba da bi se bio jedan od trenera Liverpoola.Henderson je napisao/la:
Jadna nam majka, obećao je četvrto mjesto naredne sezone. Nije samo činjenica da mu na faci vidiš da to nije u stanju učiniti, nego prošle sezone je obećao drugo mjesto a završili smo sedmi.

Iron man 3 i scena iz filma gdje je utakmica Liv-Che
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Predobro, to je ta uloga. Valjda su bar po cvaju dobili 

ti ovdje neki zabavljac?Otelo je napisao/la:Ev ja sad pricao sa rodjakom iz Liverpoola i kaze mi da se svasta desava oko transfera al da Rodgers i komitet sve drze u najvecoj tajnosti,te da nikakvi navodi iz medija nisu tacni (sem jednog)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Na današnji dan prije 8. godina.

- RodgersBOSS
- Kontakt:
Ljepo se je sjetiti ovoga gore.
Kad se vec prica na temi o legendama onda treba pomenuti da je Rafa preuzeo Napoli.Zanimljiva vijest(ili spekulacija) vezana za njegovo preuzimanje Napolia je ta da tamo zeli dovesti naseg Lucasa.
Kad se vec prica na temi o legendama onda treba pomenuti da je Rafa preuzeo Napoli.Zanimljiva vijest(ili spekulacija) vezana za njegovo preuzimanje Napolia je ta da tamo zeli dovesti naseg Lucasa.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Eto prilike da se i on sjeti Liverpoola pa da nam pošalje Cavanija, jeftino. 

- BeyKopites
- Kontakt:
Jel neko može postaviti kvalitetan snimak finala, znači cijela tekma ili link za download ??
Bio bih zahvalan
EDIT: finale Liverpool - Milan 2005, da ne bi bilo zabune.
Bio bih zahvalan

EDIT: finale Liverpool - Milan 2005, da ne bi bilo zabune.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
HAHAH , jes jes , to bi mogloOTNYS_YNWA je napisao/la:Eto prilike da se i on sjeti Liverpoola pa da nam pošalje Cavanija, jeftino.

Jedno od najboljih ako ne najbolje finale, al ja sam sretnik koji je otisao na poluvremenu spavat kontajuci rijeseno, valja sutra u skolu. Kad sam legao razmisljao sam kako ce Lpool ovo stici.. Ujutro babo govori " e moj glupane "OTNYS_YNWA je napisao/la:Na današnji dan prije 8. godina.

- RodgersBOSS
- Kontakt:
Moze se s Rafom sve dogovoriti,veliki je to covjek.OTNYS_YNWA je napisao/la:Eto prilike da se i on sjeti Liverpoola pa da nam pošalje Cavanija, jeftino.

Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Samo šteta što se Rafa ne pita nego onaj njihov predsjednikOTNYS_YNWA je napisao/la:Eto prilike da se i on sjeti Liverpoola pa da nam pošalje Cavanija, jeftino.

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.