Olimpik Sarajevo

Mancini
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 24 maj 2013, 18:33

Novi direktor kluba Bisera Gracić.:-)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 24 maj 2013, 18:39

Puni optimizma. Igrači jedva čekaju da utakmica počne. Ne zanima ih kako drugi gledaju. Izađi na teren i bori se. Pusti protivnika i ne zamaraj se time.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 maj 2013, 19:14

Mancini je napisao/la:Novi direktor kluba Bisera Gracić.:-)
Znaci feng shui :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

BILAKRV1950
Kontakt:

Post Postao/la BILAKRV1950 » 24 maj 2013, 20:56

Pise se kod nas kako je Milos nadomak Hajduka,znate li vi sta ?jeli to igrac za Hajduk ?

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 24 maj 2013, 21:02

BILAKRV1950 je napisao/la:Pise se kod nas kako je Milos nadomak Hajduka,znate li vi sta ?jeli to igrac za Hajduk ?
Ta opcija je postojala tokom zime, ali ne znam zašto nije došlo do toga. Uglavnom, Miloš je jako zahvalan igrač i zaslužuje da napreduje u karijeri. Vama bi sigurno dobro došao po mom mišljenju.

BILAKRV1950
Kontakt:

Post Postao/la BILAKRV1950 » 24 maj 2013, 21:10

open je napisao/la:
BILAKRV1950 je napisao/la:Pise se kod nas kako je Milos nadomak Hajduka,znate li vi sta ?jeli to igrac za Hajduk ?
Ta opcija je postojala tokom zime, ali ne znam zašto nije došlo do toga. Uglavnom, Miloš je jako zahvalan igrač i zaslužuje da napreduje u karijeri. Vama bi sigurno dobro došao po mom mišljenju.
Dokad ima ugovor ? Na zimu Hajduk nije ima za odstetu zapravo nije tija valjda je sada slobodan...takoder i duljevic bi treba u paketu..

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 24 maj 2013, 21:36

BILAKRV1950 je napisao/la:
open je napisao/la:
Dokad ima ugovor ? Na zimu Hajduk nije ima za odstetu zapravo nije tija valjda je sada slobodan...takoder i duljevic bi treba u paketu..
Duljević nije jeftin, to znam sigurno. Kažu mi da je cijena i od zime porasla.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 24 maj 2013, 22:20

Čestitke novoj direktorici i puno uspjeha u poslu.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 25 maj 2013, 08:32

Sretno Vukovi ;)

kontra
Kontakt:

Post Postao/la kontra » 25 maj 2013, 17:49

puno srece sutra protiv euforicara :mrgreen:

Pacov

Post Postao/la Pacov » 25 maj 2013, 17:50

kontra je napisao/la:puno srece sutra protiv euforicara :mrgreen:
8-)
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 25 maj 2013, 19:00

pabizo je napisao/la:
Dobra Vam je direktorica, bas je sexy :D

Bice to odlicna utakmica, na terenu neizvjesno, na tribinama izvjesno, Čelik nadam se konacni pobjednik. Ako Olimpic pobjedi, prvi ja dolazim ovdje na stranicu i cestitacu, ukoliko sve bude sportski i ljudski.

Koliko vidim, za Olimpic navija nekoliko navijaca Olimpica i mozda oko 80 % manijaka, a za nas navijaju svi ostali. Dobro teren ce biti sutra mjerilo.

A vi koji ste nam predvidjeli sudbinu Slobode, mozete se sageti i dobro potegnuti :mrgreen:
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Guvo
Kontakt:

Post Postao/la Guvo » 25 maj 2013, 19:47

Crni gavran je napisao/la:
pabizo je napisao/la:
Dobra Vam je direktorica, bas je sexy :D

Bice to odlicna utakmica, na terenu neizvjesno, na tribinama izvjesno, Čelik nadam se konacni pobjednik. Ako Olimpic pobjedi, prvi ja dolazim ovdje na stranicu i cestitacu, ukoliko sve bude sportski i ljudski.

Koliko vidim, za Olimpic navija nekoliko navijaca Olimpica i mozda oko 80 % manijaka, a za nas navijaju svi ostali. Dobro teren ce biti sutra mjerilo.

A vi koji ste nam predvidjeli sudbinu Slobode, mozete se sageti i dobro potegnuti :mrgreen:
Uz duznjo postovanje Celiku, ali oni na Otoci nemaju sta traziti. Celik kao ekipa je izvikana previse i uz dosta srece ste sad gdje jeste. Spasio vas Adil-beg promaesenim penalom, tu bi vam negdje i bio kraj. Pa recite da nije pravi zenicanin.
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!

Pacov

Post Postao/la Pacov » 25 maj 2013, 19:49

Guvo je napisao/la:
Uz duznjo postovanje Celiku, ali oni na Otoci nemaju sta traziti. Celik kao ekipa je izvikana previse i uz dosta srece ste sad gdje jeste. Spasio vas Adil-beg promaesenim penalom, tu bi vam negdje i bio kraj. Pa recite da nije pravi zenicanin.
Šta ja necu sve procitati na ovom forumu :lol: Jao Bože dragi :lol: :lol: :lol:
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR

Guvo
Kontakt:

Post Postao/la Guvo » 25 maj 2013, 19:52

Pacov je napisao/la:
Guvo je napisao/la:
A sta je sve necu procitati? Da je Celik ekipa? Pokazat ce vam Olimpic sutra AKOBOGDA sta se te vi!
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!

Pacov

Post Postao/la Pacov » 25 maj 2013, 19:55

Guvo je napisao/la:
Pacov je napisao/la:
Guvo je napisao/la:
A sta je sve necu procitati? Da je Celik ekipa? Pokazat ce vam Olimpic sutra AKOBOGDA sta se te vi!
Ako Bog da ;)
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 25 maj 2013, 20:41

Guvo je napisao/la: Uz duznjo postovanje Celiku, ali oni na Otoci nemaju sta traziti. Celik kao ekipa je izvikana previse i uz dosta srece ste sad gdje jeste. Spasio vas Adil-beg promaesenim penalom, tu bi vam negdje i bio kraj. Pa recite da nije pravi zenicanin.
Mozda je po toj logici Adil beg Sirokobrijezanin, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Burazu nikada gol nije dao, sad fol pustio :lol: :lol: :lol: :lol: .Kakav ba on krampa ziva.Pa jest pravi je Zenicanin, tri buraza mu igraju u Celiku dao bi i supka samo kad bi opet mogao da zaigra za Celik. Mislis da on vise voli Zelju od Celika :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pa krv nije voda, samo koji ce nam qrac ka d je krampa, eto ga vama prodajte ga ne za 600.000 eura vec za 1.000.000 eura(jest da ima budala koja ce vam to platiti) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa gdje ti zivis i sta ti pratis? Pa Celik je ekipa ubjedljivo sa najvise pehova u PL, pa doslovce u zadnjim minutama i u sudijskom produzecima izgubili smo bodove od Leotara, Travnika, Zeljeznicara, Radnika , Olimpica....Da smo osvojili te bodove, bili bi ubjedljivo na 3.mjestu.

Sto se tice Zelje, na Bilinom Polju dobio uz pomoc sudija, na Grbavici mu ni sudija nije mogao pomoci, citavo poluvrijeme igrali sa igracem vise i dzabe sve. kad neko ne zna da da gol, ne zna.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 maj 2013, 20:54

I ti gavrane nekad serendaš, al' baš momački.Valjda te povuče sa ovom djecom, pa ono da vratiš.
Al' ovaj @Pacov ima aJvatar samo taki :mrgreen: :lol: :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 25 maj 2013, 21:03

bagrcavi je napisao/la:I ti gavrane nekad serendaš, al' baš momački.Valjda te povuče sa ovom djecom, pa ono da vratiš.
Al' ovaj @Pacov ima aJvatar :lol: :lol:
Pa buraz bagrcavi, moram reci kad pise ortodoksne glupost,jedino sto je djelimicno dobro napisao je to da Celik nema sta da trazi na Otoci(im apravo na svoje misljenje). A sve ostalo katastrofa. Pa cim toliko spominje Adilbega, to mora da je onaj iz Zavidovica, koji se ziv ne javlja poslije Zeljeznicar - Čelik 1:1, uplasio sam se za njega da mu nije pozlilo :D
Ovo sto ja "serendam" 90 % je tacno ;)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 maj 2013, 21:11

Dao bi guze da ponovo igra u Čeliku koji mu ne može dati ovoliku platu, ne može mu garantovati evropu :lol: :lol: :lol:

Drugo, Čelik nije ekipa sa najviše pehova u ligi.Da ste ostali bez 4 igrača iz prve postave, borili bi se za opstanak. Po sistemu ŠBB KBB.

I ovo dole na dnu ću se opet samo nasmijati. :lol:

Nekad pretjeraš baš.Lupi on glupost onda ti napišeš isto gluposti ko i on.Pola ovih stvari je tvoje mišljenje, isto ko što je ovo što ja pišem je moje mišljenje i ono ne mora biti tačno.
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.