Najžešća rivalstva između nogometnih klubova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Najžešća rivalstva između nogometnih klubova
REAL MADRID-BARCELONA!!!
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
steve-o je napisao/la:[youtube][/youtube]
a sta je ovdje zestoko , ovo izgleda malo smjesno pokazes prst protivnicima i to je to , pa to mozes vidjeti i da igraju nasi kantonalni klubovi ,
veliko rivalstvo ima OFFENBACH sa FRENKFURTOM a posebno sa MANHAIM , prije par godina je gorio dio grada oko stadiona BIBERA BERG kad je igrao OFC protiv MANHEIM
pa haj ti prdni ako smijes kad osigurava tekmu swansea-cardiff 250 redara, 500 drotova plus CCTV
jos da nespominjem kakve su sankcije protiv navijaca u UK... jos ti pominjes neke kantonalne tekme Boze dragi
jbga u UK nije ko u italiji gdje se moze napadati zenu i djecu(ko roma "ultras" protiv m'boro) s nozevima, palicama, i ubijati drotove po ulicama catanie...

jbga u UK nije ko u italiji gdje se moze napadati zenu i djecu(ko roma "ultras" protiv m'boro) s nozevima, palicama, i ubijati drotove po ulicama catanie...
koliko imas godina?steve-o je napisao/la:neprdi vise ti jesi cuo! pod prvo, neznas uopste gdje sam ja licno bio gledao i sta sam vidjeo sto se tice nogometa. pod drugom, opet ti lijepo kazem, veze ti nemas sto se tice navijacke scene, e pa sad....respo je napisao/la:sta je ovo sve sami cyber huligani
jeste kad bili uopste vani na utakmicama barem kao posmatrac? sumnjam
onda ne pisite i ne palite se na ove klipove slike itd kao sto su se svojevremeno palili oni na rane i na mafiju
ajd poletarci pozdrav
ajde ne furaj se na dyer-a i na te fazone
par puta pregledas emisije klipove kako se neki rokaju u ime kluba i ti odmah buda navijacke scene
ajd malo ohladi pa se javi
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all
imam zasigurno vise godina od tebe i vise iskustva sto se tice ovih stvari. mani se ti danny dyer-a, da imalo imas znanja znao da bi da je dyer kreten. vec da tebe strucnjace pitam nesto, koliko si puta obisao raznorazne stadione u engleskoj, tj. stekao iskustvo pa da mozes srati ovdje o ovim stvarima?respo je napisao/la:koliko imas godina?steve-o je napisao/la:neprdi vise ti jesi cuo! pod prvo, neznas uopste gdje sam ja licno bio gledao i sta sam vidjeo sto se tice nogometa. pod drugom, opet ti lijepo kazem, veze ti nemas sto se tice navijacke scene, e pa sad....respo je napisao/la:sta je ovo sve sami cyber huligani
jeste kad bili uopste vani na utakmicama barem kao posmatrac? sumnjam
onda ne pisite i ne palite se na ove klipove slike itd kao sto su se svojevremeno palili oni na rane i na mafiju
ajd poletarci pozdrav
ajde ne furaj se na dyer-a i na te fazone
par puta pregledas emisije klipove kako se neki rokaju u ime kluba i ti odmah buda navijacke scene
ajd malo ohladi pa se javi
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
-
- Kontakt:
haha gledam sve ove derbije...pa vi neznate nista realno pogledati...ovo vam je derbi;
Leotar- Posušje.......Posjecenost 86.000 ljudi..........bakljade,tuce,ubsitva,neredi itd itd

Leotar- Posušje.......Posjecenost 86.000 ljudi..........bakljade,tuce,ubsitva,neredi itd itd

gledam raznorazna video-a s gostovanja st-etienne kod olympiakosa prosle sezone, francuza doslo oko 1.000(vecina ultra) ide odlican korteo kroz ulice piraeusa sve do stadiona, onda tu im prilaze oko 20 huligancica grcki al bjeze kad se pojavi drot. onda prije pocetka tekme grcki cigani ih pocinju napadati na slican nacin sto su cetnici napali nase navijace na marakani, sve u svemu sramota al im nisu ostali duzni francuzi u uzvratu koji se igrao u francuskoj 

Imao sam privilegiju prisusvovati Old Firmu, jedno nezaboravno iskustvo. Po meni najveći derbi svih vremena. Zbog historijskih okolnosti i nacionalne podjele, ne vjerujem da postoji derbi gdje ima više mržnje.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
- rob do bagro
- Kontakt:
Mogu mislit kako je bilo,ta fanaticnost,taj naboj...moram reci da je derbi izmedju Celtica i Glasgowa nasjtariji derbi na svijetu.Offside je napisao/la:Imao sam privilegiju prisusvovati Old Firmu, jedno nezaboravno iskustvo. Po meni najveći derbi svih vremena. Zbog historijskih okolnosti i nacionalne podjele, ne vjerujem da postoji derbi gdje ima više mržnje.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ja mislim da je Celik najvece rivalstvo.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
- rob do bagro
- Kontakt:
I ja mislimljubav je napisao/la:Ja mislim da je Celik najvece rivalstvo.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
rob do bagro je napisao/la:I ja mislimljubav je napisao/la:Ja mislim da je Celik najvece rivalstvo.
Pa ti mislis?

Respect!
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
najveci derbi svijeta je barca -real,a sad sto sto oni nisu nekulturni ko navijaci nekih drugih timova.......razmislite malo,jeli dobro imati fino,ali veliko rivalstvo izmedju dva kluba,ili prije i poslije te utakmice ubojstva,razaranja i tako......
Donje Mostre - Gornje Mostre
kud cete dalje.
kud cete dalje.
Evo neka rivalstva reprezentacija :
Hrvatska - Brazil
Hrvatska - Turska
hmmm ... uglavnom svako protiv Hrvatske kad igra u Mostaru je popraceno ogromnim interesovanjem
Hrvatska - Brazil
Hrvatska - Turska
hmmm ... uglavnom svako protiv Hrvatske kad igra u Mostaru je popraceno ogromnim interesovanjem

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
ne bih rekao da imas vise godina nego ja ali nema veze tjesi sesteve-o je napisao/la: imam zasigurno vise godina od tebe i vise iskustva sto se tice ovih stvari. mani se ti danny dyer-a, da imalo imas znanja znao da bi da je dyer kreten. vec da tebe strucnjace pitam nesto, koliko si puta obisao raznorazne stadione u engleskoj, tj. stekao iskustvo pa da mozes srati ovdje o ovim stvarima?
iskustva sto se tice isto ne budi siguran jer ne znas kuda sam sve hodao tako da s tobom dalja prica ne ide jer si cyber strucnjak koji zna navijacku scenu

Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all
ima ljudi ovdje koji zasigurno znaju vise i imaju vise iskustva o navijackoj sceni nego ja, al ti nisi jedan od njih!respo je napisao/la:ne bih rekao da imas vise godina nego ja ali nema veze tjesi sesteve-o je napisao/la: imam zasigurno vise godina od tebe i vise iskustva sto se tice ovih stvari. mani se ti danny dyer-a, da imalo imas znanja znao da bi da je dyer kreten. vec da tebe strucnjace pitam nesto, koliko si puta obisao raznorazne stadione u engleskoj, tj. stekao iskustvo pa da mozes srati ovdje o ovim stvarima?
iskustva sto se tice isto ne budi siguran jer ne znas kuda sam sve hodao tako da s tobom dalja prica ne ide jer si cyber strucnjak koji zna navijacku scenumi ostali ne znamo

tjesi sesteve-o je napisao/la:ima ljudi ovdje koji zasigurno znaju vise i imaju vise iskustva o navijackoj sceni nego ja, al ti nisi jedan od njih!respo je napisao/la:ne bih rekao da imas vise godina nego ja ali nema veze tjesi sesteve-o je napisao/la: imam zasigurno vise godina od tebe i vise iskustva sto se tice ovih stvari. mani se ti danny dyer-a, da imalo imas znanja znao da bi da je dyer kreten. vec da tebe strucnjace pitam nesto, koliko si puta obisao raznorazne stadione u engleskoj, tj. stekao iskustvo pa da mozes srati ovdje o ovim stvarima?
iskustva sto se tice isto ne budi siguran jer ne znas kuda sam sve hodao tako da s tobom dalja prica ne ide jer si cyber strucnjak koji zna navijacku scenumi ostali ne znamo
hahahahahaha zalosno ali i smjesno...tuzna istina BiHGenghis je napisao/la:Evo neka rivalstva reprezentacija :
Hrvatska - Brazil
Hrvatska - Turska
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.